עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני אמור למצוא את הרכב אני לא מוצא ולא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, מצאתי תמונה שלי בן 7 משחק במחשב.. היא מצורפת לכאן. מצטער על הרזולוציה פשוט רציתי תמונה גדולה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ZigZag,

והוספתי שהורדתי (אסור גם להגיד שאני מוריד ?), למה סתם לנעול...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by harel86,

למנהלי הפורום ברצוני לשמוע דגובות שלכם על הסקר תודה

• 67 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by ZigZag,

סיימתי לפני שעה להוריד (3 פאקינג דיסקים), נתקין מחר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ot,

כמי שבשנים האחרונות אין לו זמן למשחקים (גוזל משאבים אדירים = זמן) וכמי שהתמכר למשחק הנ"ל הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שיוציאו המשך למשחק? מבלי להגזים, המשחק הזה גזל ממני יומיים שלמים רצופים של משחק!! אזהרה חמורה!!! מי שיצחק או ילגלג דמו בראשו! :2gunsfiring_v1: :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !

8. Started by JAMOOS GADOL,

משהו כאן משחק במשחק הזה? אם כן אז משהו יודע אם אפשר לשחק את המשחק דרך איי-פי??? רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? למי שאין או לא יודע מזה המשחק אז אני אומר לו בקיצור שהוא חייב את המשחק הזה המשחק הזה הוא ממש דומה ל- CS וגם משתמש במנוע של UNREAL שווה לקנות אותו בחנויות הוא עולה 70 ש"ח (אינפוגרם) נ.ב ההבדל היחידי שלו מ CS הוא שהוא פשוט יותר יפה ומעניין (לפחות לפי דעתי...)

9. Started by MDK,

עד לפני יומיים המשחקים האלה עבדו כמו שצריך...פתאום היום אני ואחי גילינו שבשני המשחקים יש בעיה מוזרה: מס' שניות לאחר שמתחילים את המשחק (בשניהם), לא משנה אם זה skirmish או Campaign, היחידות שלנו מתפוצצות וכתוב Game OVER... זאת אומרת שכמעט מההתחלה השחקן "מפסיד"....אני מניח שזה כתגובה למשהו חדש שהותקן על המחשב... הדברים היחידים שעשיתי היו: התקנת NERO התקנת SP1 לwindows xp הפעלתי הגדרות בrefresh force לתיקון הRR התקנתי RENEGADE (גם של westwood) והמרתי את הכוננים מFAT32 ל-NTFS. עכשיו אני מניח שזה לא האפשרות האחרונה כי כל השאר עובד בסדר ולא מתפוצץ עד כמה שידוע לי ... האם ייתכן וזהו באג ב-SP1?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by a12beat,

תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by goma,

כמה זיכרון כדאי לי לקנות? של כמה mb? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ccc,

riva tnt2 32mb

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. משעמם לי בחופש, אני מחפש משחקי אקשן (לא אכפת לי קצת מיושנים/ישנים) שיעבדו על העגל שלי

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרא איך אני מקים שרת שכולם יכולים להיכנס עליו אני צריך פרטים דחוף! ???

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by StablyBlade,

אני לא מבין מה לכתוב ליד הhttp:\\ את המיקום של התמונה?? את הסוג?? את השם??? את כולם ?? בבקשה עזרו לי . תודה מראש.

17. Started by ns,

מה לדעתכם משחק הרשת הטוב מכולם? :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MINIME,

קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. אחרי שהתקנתי את הדמו, נדפקו לי הפינגים ב CS . לא עזר ה UNINSTALL מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. שלום לכולם, חג סוכות שמח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS בארץ ? ואם הוא הגיע בכלל? העניין הוא שהייתי אחד מה-Beta Testrs ויש לי דמות די מפותחת.. ואם אני לא מתחבר עם Final game תוך 14 יום מ 24/9 אבוד לי!! :-[ אנא עזרה... רק שתדעו משחק פצצה!!!!!!! נ.ב. עוד משהו שכדאי לדעת... הם דורשים תשלום חודשי של $13 לחודש על שימוש בשרתים שלהם.... ואפשר לקנות כרטיס עם המספר רישוי... ועוד משהו, כול כרטיס תקף מכיל 3 חודשים... :-X אבל משחק פצצה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by asili,

ניסיתי ללכת ל MOLTIPLAYER אהל שם אני מחכה כאילו למשחקים שהוא עושה REFRESH אבל כעבור 20 דקות הוא לא מצא שום משחק עזרה משהוא???????????

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by ns,

איזה פינג יהי לי עם: 1) ADSL 0.5 2) pentium 3 3)500 MHz 4)384 SdRAm 5)G-Force 2 mx200 64 mega 6)windows 98 ???

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by ns,

סתם אני לא קונה אני מוריד מ-kazaa אבל עדיין אני צריך איזו עצה. משחק טוב ושהיה ברשת. משהו דומה ל-counter strike אבל אחר! ואם אפשר גם המלצה על משחק מרוצים או מכוניות. אוקיי תודה :2gunsfiring_v1:

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by Bug2000,

פתאום התחשק לי לשחק בו (היה משעמם) והמשחק לא רוצה לעבוד עם XP ניסיתי להוריד עדכון ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור ב ICQ כי יש לי פרוץ ואולי ה PATCHים לא עובדים בגלל זה .... בכל זאת תעזרו לי במה שתוכלו

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים