עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zvovon,

קיצר הורדתי את החבילת הרחבה החדשה..... ואני לא מצליח להתקין אותה ... מה צריך לעשות כדי להתקין את החבילה על המשחק ? מה לא ניסיתי.. רשום משו שחייבל היות מותתקן PRIOR אבל אני לא מבין מה זאת המילה הזאת חחחחח קיצר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by gameplan,

קיבלתי המלצה מכם על המשחק אך שחכתם לכתוב שהוא רק לחלונות 98 ו95? מוזר... יש דרך לסדר את זה?.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

למישהו יש רעיון למה כל פעם שאני מתחבר אני לא מתחבר ל חדש של ישראל אלה של ארהב :\\ כל פעם מחשב ... כאשר פעם זה היה מתחבר לי לחדר של ישראל :\\.... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

4. Started by Jack_g,

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני כבר בתוכנית המירוץ לחלל במשחק ואני אל יודע איפה בונים עוד חלק המעטפת של החללית... בניתי כבר את כל השאר אבל את זה אני אל יודע איך בונים הוא אומר אני שאני מריך 650SHILED איך אני יודע כמה יש לי? עזרה אני כבר מת לעבור את זה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Versace,

אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.

8. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. או שבנו את כל הגרפיקה מחדש? אני מתכוון בעיקר לגרסת ה 360 אבל כנראה שזה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by id3232,

שלום ראיתי את דרישות המשחק nfs ps והמחשב שלי עובר את הממולצות ושאני נכנס לשחק, אני שם לב שעל הגדרות גבוהות המשחק לא זורם בכלל אלא רק על הכי! נמוכות הוא זורם! למישו יש רעיונות לעזרה?! פאץ'? משו אחר?! תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. למי שמכיר תמשחק soldiers of fortune יש לי בעיה בו אני התקנתי אותו הכנסתי דיסק ראשון הוא הגיע למצב שהוא ביקש ממני דיסק שלי וללחוץ או קיי כמו בתמונה http://members.lycos.co.uk/maoz15/%e1%f2%e9%e4.JPG הכנסתי לו דיסק שני והוא פשוט לא קורא אותו הוא ממשיך להראות לי תהודעה כאילו לא לחצתי עליו בכלל.. למקרה שצריך להוריד מחדש הורדתי כבר וזה הקבצים שהוא מראה לי http://members.lycos.co.uk/maoz15/%e4%e5%f8%e3%e4.JPG אני צריך תדרוך מלא למה לא עולה לי דיסק שני ?!?! תודה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. Started by avivlevy,

אני ממש בהחלה אחרי שהמלך מת ואני יוצא החוצא.... איך אני שם נשק? אני יכל בכלל ? יש לי בחפצים נשקים אבל אני לא יודע איך שמים אותם!. ועוד משהו יש איזשהי דרך לשים AA+HDR?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ofeky1,

איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. שלום לכולם, (חג-שמח) המחשב שלי עשה ריסטרט פתאומי לפני כשעה, הפעלתי את המשחק והמשחק לא נראה כמו תמיד - חלק,יפה,דברים במקום,במקום זה במקום שכל דבר שאמור להראות חלק הוא נראה כפיקסל,והמשחק נראה מגעיל. עוד הרבה דברים השתנו במשחק אבל שום הגדרה לא חוזרת לעצמה,אני מנסה להחזיר אבל זה לא חוזר. -המשחק הוא Cs- מה עושים? :'( :'( :'( :'( :'( אני עומד למות!!!. עזרה בבקשה!.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. האם יש דרך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by עמוס ז,

http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1037665 כנסו לפרטים נוספים. השרת כבר באויר ואתם מוזמנים להכנס!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. הגעתי למקום הרשום בכותרת. מהמקום כמובן אפשר לראות את כל בבל. אני גם רואה כל מיני קרניים שיוצאות כנראה משערי חול. אני רואה בסביבות ה-5-6. האם זה אומר ששכחתי\דילגתי\פיספסתי שערים מסויימים? (אני זוכר רק אחד שלא סגרתי -- הראשון) תודה לעונים. נ.ב. - האם יש שערים חבויים וזאת הסיבה שאני רואה את הקרני אור הללו? הנה לינק לתמונה - http://photobucket.com/albums/y137/bookster/?action=view&current=Screenshot0001.jpg

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by eli20,

יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by motiyair,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by kip,

צריך שם של מישהו באזור ב"ש שמטפל ב PS2, מישהו מכיר? המכשיר הפסיק לקרוא (גם דיסקים אורגינליים), כן קורא מוסיקה, ללא קשר למדיה עצמה. תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים