משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בNFL STREET 2 מתי שאני משחק משחק ונגמר המשחק אז יש אחרי היציאה שלי מצב של טעינה ותמיד זה נתקע בטעינה ואני לא יודע מה לעשות למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת אולי ? (נ.ב - זה קורה לי בכול המצבים של המשחק לא רק במשחק רגיל זה תמיד נתקע בטעינה!)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תהנו!!! http://rapidshare.com/files/50626580/Far_Cry_2.rar תודה לכל המורידים!!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי את המשחק המצוין הזה: SHade: Wrath of Angels. עכשיו למי שמכיר אז אני נתקעתי במגדל (TOWER) קצת אחרי שמקבלים את הרובה חיצים. אחרי שהורגים את העכביש הגדול. איפה שצריך להרקיב את החלקים של הלב ולהעיר את החור שאמור להתעצבן מזה. עכשיו קניתי כבר 2 קסמים אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בהם, אחד זה כדורי אש כאלה ואחד זה Cloud of Imortality. א. אם מישהו יכול לתת טיפ על קסמים אני ישמח או בכלל טיפים ל DEMON. ב. טיפים על החרב כמו שמחזיקים בהגנה ואז התקפה והחרב נטענת והמקות נהיות חזקות. בגדול אני תקוע שם כי יש שם מלא אויבים חזקים והם פשוט קורעים אותי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קיים מישחק של תרנגולות שמתחיל בזה שמראים איכר שמתחיל לירות בתרנגולות שעושים קולות מאוד מצחיקים ואז מתחיל מישחק שבעצם יש ספירה לאחור של זמן, ועד שניגמר הזמן אני צריך לירות בכמה שיותר תרנגולות שבאות לי מכל הכיוונים, בכל הצורות ובכל הגדלים. מי שיודע למה אני מתכוון אשמח אם יזכיר לי את שם המישחק או יתן לי לינק להורדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משחק משחקים על רזולוצייה של 1440*900 ובכל משחק אני שם את הרזולוצייה הזו אני מקבל פס שחור בצד ימין של המסך וזה קורה בהרבה משחקים . בסרטים וכל שאר החרטה שהוא לא משחקים אין לי את הבעייה הזו למה זה ואיך אפשר לטפל תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר
-
חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה משחקים יש ברשת כאילו אקשן אני משחק ב WARROCK וגם ב TACTICAL OOPS אבל מה עוד יש ברשת משחקעם אקשן ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מתי הוא יוצא? נראה משחק ממש טוב... נראה שווה לקנות אותו למרות שהדמו ממש קצרצר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
- 2 followers
-
-
סימנתי אנגלית בהתקנה ומשום מה התפריטים באיטלקית אז לא מצאתי אבל רק רציתי לדעת אם יש בכלל במשחק הזה סקרימיש או שזה רק קמפיין?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-