משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קבלתי את המשחק מחבר מקורי התקנתי אותו והתחלתי לשחק, אבל לפעמים המשחק עובד לאט בצורה בלתי נסבלת ואם אני מסובב את המצלמה לכיוון אחר אז הכול חוזר לעבוד רגיל יענו עם FPS גבוהה הבנתי שזה בעיה שהמשחק פועל על הגדרות מקסימליות אז חיפשתי חלון הגדרות לא מצאתי חוץ מהחלון הראשון שבו אני בוחר רזולוציה... משהו יכול לעזור למצוא את החלון ההגדרות או פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסורס [מפרט חתימה] אני מקבל המארק 6.4K אבל בסורס וב 1.6 הביצועים גרועים 30-50 FPS הזיכרון אנכי מבוטל.. מה זה יכול ליהות? מפרט AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם המשימה שאני אמור לעשות ! עם מה אני פותח/חופר/מנקב את הקבל של ENJAR ?! (אם לא ברור איזה משימה זאת תגידו ואני אפרט בדיוק איפה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך אני מגיע להגדרות וידאו המתקדמות במשחק? כל מה שיש זה רזולוציה ובהירות! איך אני נכנס להגדרות יותר רחבות על וידאו במשחק?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק נגד המחשב במשחק הזה? גם ללא סידיקי מקורי.?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה המדוברת ביותר מקווה לשכנע את הצרכנים לבצע הזמנות מוקדמות בהמוניהם בעזרת הכותר העתידי EVE: Valkyrie שנת 2016 היא כנראה השנה שבה נגלה מהו הכיוון שאליו צועד הגלגול החדש של טכנולוגיית המציאות המדומה – האם הוא סוף סוף בשל להצלחה במיינסטרים של עולם הטכנולוגיה, או שאנחנו בדרך לעוד כשלון צורם כמו זה שראינו אי שם בשנות התשעים. מי שתוביל את המהלך הזה ותשפיע עליו יותר מכולם היא כנראה חברת Oculus, כיום בבעלות פייסבוק, שמשקפי ה-Oculus Rift שלה אמורים להציע אלטרנטיבה 'לגיימרים אמיתיים' עבור משקפי המציאות המדומה למיניהם שמבוססים על או משתמשים במערכת האנדרואיד. אז איך גורמים לצרכנים להשקיע מאות דולרים בפלטפורמה צעירה שבעצם אין לה יותר מדי תכנים מותאמים מ…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
קיים מישחק של תרנגולות שמתחיל בזה שמראים איכר שמתחיל לירות בתרנגולות שעושים קולות מאוד מצחיקים ואז מתחיל מישחק שבעצם יש ספירה לאחור של זמן, ועד שניגמר הזמן אני צריך לירות בכמה שיותר תרנגולות שבאות לי מכל הכיוונים, בכל הצורות ובכל הגדלים. מי שיודע למה אני מתכוון אשמח אם יזכיר לי את שם המישחק או יתן לי לינק להורדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר
-
בFIFA MANAGERרשום שאין לי מספיק זיכרון בSWAP FILE ובגלל זה הוא לא נפתח.. מישהו יודע איך לפתור את זה?? דחוףףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני שנה מנסה למצוא באפשרויות את הmovment keys ואין כזה דבר אפשר לזוז רק עם המקלדת ובגיימפאד רק לקפוץ לירות וכאלה אבל אי אפשר לכוון כפתורים של תזוזה בגיימפאד..למישהו יש מושג איך מכוונים??
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הפאטצ' אני מנסה להיכנס למשחק אבל הוא קורס אני מנסה להכנס למשחק חדש אבל הוא נותן לי לבחור בין 3 אופציות... דוקרב משו כזה... 3X3 ועוד איזה משהו. עכשיו אני לא מצליח להיכנס למשחק אני מנסה לבחור כל 1 מהאופציות וזה לא ממשיך לי למשחק... לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
-
GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-