עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קודם כול, שנה טובה לכולם . הורדתי את המשחק החינמי Aces High 2, אבל כשאני מנסה להרסם למולטי, זה אומר לי לרשום גם cupon cod או משהוא כזה. מה זה הדבר הזה? איך אני משיג? דבר שני, איך עובד המולטי במשחק הזה בכלל? תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rhx,

אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. לאחרונה החלטתי לחזור למשחק ומן הסתם התחלתי לחפש מודים שישפרו אותו. מצאתי שני מודים שטוענים שהם ההמשכים הלא רשמיים לטלאים של המשחק ומתקנים המון באגים. הנה: 1. http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=7347 2. http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=19510 איזה מהם להתקין ? אולי את שניהם ? (לא תהיה התנגשות ?) יש לי את ה - UTILITIES הבאים: MORROWIND GRAPHICS EXTEDER, MORROWIND SCRIPT EXTENDER ו - MORROWIND ENHANCED. על אילו מודים אתם ממליצים ? (יש לי מספר מודים של טקסטורות ואת המודים של LGNPC, את ATMOSPHERIC SOUND EFFECTS, Dracandros' Voice, THE LOST ARTIFACTS OF MORROWIND) איך המודים של ששוחררו בינתיים ע"י צוות TAMRIEL REBUILT ? מומלצים ? (…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה שאלות לשאול לגבי משחקי מחשב: 1.אתם חושבים שבקרוב(זמן של חגים) יירדו המחירים של משחקי המחשב(ובכללי בעתיד)? 2.יש משחקים עם הרחבות(בעיקר EA),אז יש גם סרברים שונים לכל הרחבה? 3.משחקים עם Activation וSecuROM יכולים לפגוע במחשב? 4.יש המון משחקי רשת לקנות ואני לא יודע איזה כדאי(COD4 CRYSIS BATTLEFIELD2) וגם יש משחקים ישנים כמו COD3 שאנשים מעדיפים אז איך אני אדע מה אני אוהב הכי הרבה כי דמואים לא ממש עוזרים?? 5.כרטיס מסך של RADEON X800 256MB יכול להריץ משחקים מודרניים באיכות גבוהה? בקשר לשאלה הראשונה,אני אתן לכם דוגמא: משתלם עכשיו לקנות באטלפילד 2 או אורנג' בוקס ב100 שקל או עדיף לחכות כמה חודשים? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by nim901,

איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה) איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Bartleby,

אמרו לי שבSWAT 4 יש 14 משימות אבל ראיתי רק 13. החמצתי משהו? למישהו יש את המשחק GABRIEL KNIGHT 2 - THE BEAST WITHIN? והאם המשחק הראשון בסדרת גבריאל נייט גם היה במתכונת ווידאו כמו השני? תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by kisharon,

אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by jbgood,

איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by israelmg12,

מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן לקנות את המשחק ? (Csgo)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי מישהו יודע מה אני עושה עם כל הנשקים שאני אוסף? למה זה לא אוסף לי רק מחסניות יוצא מצב שיש לי 10 קלצ'ניקוב ובכל אחד יש 10 כדורים וגם איך מחליפים נשקים האם כל פעם צריך להכנס ל INVENTORY תנו טיפים בבקשה למשחק תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by SilverCivic,

אהלן.. הורדתי את ה6 דיסקים של GTA SA עכשיו אני צריך עזרה.. איך מתקיינם אותם?! תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. אז ככה הפינג שליח בשרתים אירופאים וגם ישראלים לא יורדים מ-90... האם זה נורמלי ? מה הפינגים שלכם בשרתים כאלו ? הייתי רוצה לציין שבהגדרות רשת של המשחק אני עובד על הגדרה "T1" ולא "כבלים"... ניסיתי את הגדרת הכבלים אבל אותה תוצעה... ??? עוד קצת מידע: אני משתמש באינטרנט במהירות 2.0MB הורדה ו128 העלאה (למרות שמהירות ההורדה שלי מתברת ב-2.5MB ). : ועוד משהו OFF-TOPIC: מהם האתרים שאתם משתמשים בהם כדי לראות את המצב שלכם במשחק (STATS) חוץ מה BFHQ המובנה במשחק ? שלי הוא www.bf2s.com .

13. שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. יש לי win2k sp3 ושאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל ארור שmedival ( אין לי כח לרשום את כל הקובץ זה הוא השם של קובץ ה exe ) גרם לארורים ב windows והוא נסגר . כיצד ניתן להפעיל אותו ? יש מצב תאימות ב Medieval - Total War?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by nore0,

מישהו יודע מה הבעיה ? מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KamaL,

HI EVERYBODY... אני בעל חיבור 56K ומאד רציתי לשחק (אפילו פעם) משחק ONLINE באופן סביר... שמעתי על אנשים שמשחקיפ משחקי רשת מסובכים, כלומר משחקי 3D חדשים ביותר גם על מודם 56K באופן רגיל!!! לכן השאלה שלי האם יש שרתי משחקים בישראל, והחשוב שיהיו מהירים!!! ניסיתי את אלה של VGAMES ו PCGAMER (אם ההגיה נכונה), ובכלל לא הצלחתי להתחבר.. האם יש שרת מהיר למשחק RTCW???? ומה בקשר ל RED FACTION??? אשמח לקבל המלצות... תודה רבה מראשץ :AR15:

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by assaf12,

איפה אפשר לעשות את משיח?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by B.D.B,

19. בימים האחרונים קיבלנו עדכונים משמחים ומבטיחים - עבור יצירות מדורות וז'אנרים שונים בתכליתלכתבה

20. Started by yuvyuv,

אני שמח להכריז על שבט חדש שהוקם ע"י ושמו =OGS= את חברי השבט אתם תוכלו למצא משחקים בשרתי הארץ (IL Gaming 1,2,3, Gamer, Vgames) עם השמות הבאים: =OGS=YuvYuv =OGS=ZVISH =OGS=shaft =OGS=Plot כל מי שרוצה להצתרף לשבט ו/או להגיב על הודעה זו מוזמן להשאיר פה הודעה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. התערוכה עצמה ננעלה כבר, אבל אנחנו לא יכולנו לחתום אותה מבלי להציג לכם עוד כמה טריילרים שהרשימו אותנו מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/שבעה-סרטונים-מתערוכת-gamescom-2015-שאתם-חייבים-לר/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BlackBlood,

את הדמו מחקתי אחרי 2 משחקים ואת המלא מחקתי עכשיו אחרי 40 שניות.. יימח שמם שיישרפו EA אמן! לפחות שיוציאו הודעה שהם מפסיקים לבנות פיפא למחשב וזהו.. פאק פיפא 2009 כבר הרבה הרבה יותר טובה.. מה זה הדשא המסכן הזה? משחקיות?? גועל נפש.. נראה לי זאת פיפא 99 עם כמה שיפורים.. אני יודע שכבר הרוב לא משחקים בפיפא על המחשב.. אבל עדיין, משחק כזה בחיים לא ציפיתי שייצא..

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

התקנתי את enter the matrix אבל אני תמיד מקבל את השגיאה הזאת device not detected 2 what the fuck is that supposed to mean??

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. Started by waizman,

כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nore0,

מה זה אומר ? http://img146.imageshack.us/img146/725/hl2jh1.jpg מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 2048 MB RAM

דיונים חדשים בפורומים