עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

2. Started by No-way,

תצביעו : :

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חודש וחצי לא הייתי מחובר ועכשיו חזרתי ועכשיו כל פעם שאני מנסה להיתחבר לסטים הוא רושם לי שאני לא יכול להיתחבר כי אני עובד באופליין!? למה? אני הרי מחובר עכשיו אז למה זה רושם לי את זה? בבקשה תעזרו חברה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by malcolmx9,

קניתי לפני שבוע את המשחק BF2, ולפני יומיים שידרגתי את כל המחשב (רשום בצד). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מ-NVIDIA, וה-DIRECTX מעודכן לגרסה הכי אחרונה. יצרתי לעצמי חשבון במשחק, אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס לשרת מסויים דרך the all seeing eye או להיכנס לרשימת השרתים דרך המשחק עצמו, מופיע לי בסמל של העכבר את המספר "2" בצבע אדום, שממשיך לחשוב ולחשוב, ולא קורה כלום! חייב כל פעם לסגור את המשחק דרך מנהל ההתקנים, כי הוא פשוט נתקע! אישרתי את התוכנה ב-SYGATE, וגם הגדרתי שהיא תוכל לתקשר ולקבל מידע מכל פורט ומכל כתובת איפי אבל לא עוזר. מישהו נתקל בתופעה הזאת? דרך אגב, לא רוצה לפתוח הודעה נוספת אז אני אשאל כאן. הכרטיס מסך שיש לי אמור לסחוב משחקים בצורה יפה! אם כך, למה כל ההגדרות במשחקים…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by liav12,

יש לי את המשחקבצרפתית איך אני מעדכן אותה לאנגלית? אי אפשר לעשות זאת בהתקנה חוזרת...ניתן להוריד קובץ שפה חוקי של השפה האנגלית?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום מרוב שיעמום של החופש התקנתי את המשחק מיפל סטורי הוא עבד והכול סבבה כמה שבועות שיחקתי בו והיום כשאני מפעיל אותו אז המחשב עושה לי ריסט אפשר איכשהו לתקן את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by אוהד הפועל בדם,

זה השלב הזה ששני אנשים קופצים מגשר ומישהו מצלם אותם על פסי רכבת. איפה נמצאים שני האנשים שקפצו מהגשר ועם מה אני מחלץ אותם. תודה

9. http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by davidcohen,

חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by yotam360,

אני מכניס את הדיסק לוחץ התקנה ואז מופיע החלון הזה:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by yuraxp,

אני רמה 18.5 W/R הבילד שלי הוא HAMMER מקסימלי ו 8 של החיה,אשמח להצטרף ל קבוצה רצינית שמוכנה לעזור לי וגם להיעזר לי. כמו כן הדרישה היחידה שלי זה שקבוצה תהיה מעל גיל 17. לפרטים נוספים צרו קשר ב אי סי קיו 227651622

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. אני וחבר שלי מחפשים כל מיני אנשים שמשחקים במשחק הזה ככה מידי פעם בשביל הכיף. רמת המשחק שלנו בינונית +\- (מנצחים בערך שני ארד, ברוטל אחד.., כל אחד מאיתנו) אייסיקיו למי שיש את המשחק ורוצה לשחק מידי פעם(בקבוצות של 2..) - אבל אפשר גם אחד על אחד.. 394947300

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. הי כולם! אחרי השקת המשחק שלי הייתי בחופש (שהיה נחוץ מאוד), וכעת חזרתי עם אחד הסרטונים המושקעים שיצא לי להכין! שלפתי עוד משחק אקראי מהמדף, והפעם זה אחד המשחקים המסקרנים של שנות ה-90, שניסה להתחרות ב-GTA, ולרגע קצר אפילו הצליח. למרבה הצער יש למשחק הזה גורל מעט טראגי, אבל הסיפור שלו עדיין מרתק. מקווה שתהנו!

15. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק הנ"ל , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה)

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by the kon,

לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10

18. Started by ohadedwi,

שלום רב לכולם! את המשחק Thief -Deadly Shadows , קניתי לפני 5 שנים, והתקנתי אותו על המחשב הישן שלי ברזולוציה 800X600 למחשב המדובר היה מעבד AMD Athlon 1.83 Ghz וכרטיס מסךNvidia 5200 fx 5 שנים אחרי יש לי מחשב חדש, בו התקנתי את המשחק שוב, רק שהפעם המשחק על רזולוציה 1600x1200 ועל ההגדרות הכי גבוהות של המשחק. Intel 2 Core Q6600 8M, NVIDIA 8800GT G92 512M הבעיה היא שאין קול פתאום לא במשחק ולא בתפריט, ונעלמו לי כיתובים מהמסך (לשים לב לתמונות). הוספתי תמונות כדי להמחיש, שלושת התמונות הראשונות הם מהמחשב הישן, ושלושת התמונות הבאות הן מהמחשב החדש. תודה לכל העוזרים, דרך אגב הורדתי את ה Patch 1.1 וזה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by davidcohen,

איך אפשר להוסיף דם למשחק ? יש פאצ' או משהו ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. חברת Ubisoft החליטה לחגוג כהלכה את יום ההולדת ה-20 של מותג האקשן הטקטי שלה, מבית היוצר של הסופר המנוח טום קלנסי, עם חלוקה חינמית של הכותר הראשון שהפך את המותג למה שהוא - לצד הכרזה על משחק חינמי חדש שגורם למעריצים הוותיקים לזעוםלכתבה

22. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by id3232,

שלום ראיתי את דרישות המשחק nfs ps והמחשב שלי עובר את הממולצות ושאני נכנס לשחק, אני שם לב שעל הגדרות גבוהות המשחק לא זורם בכלל אלא רק על הכי! נמוכות הוא זורם! למישו יש רעיונות לעזרה?! פאץ'? משו אחר?! תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. שלום המשחקים RAVEN SHIELD ו אנריל 2003 לא פועלים אצלי... באנריל המשחק נכנס כזה בטיל ולא רואים כלום ופתאום המשחק קורס ויש הודעה על ERROR ורואים תפרטים של המחשב ברייבן שילד שזה במקרה אותו מנוע גרפי בדיוק הבעיה דומה רק שהמשחק לא זז טוב אני מנסה להתקדם ולא רואים כלום ושאני יורה זה יורה בטיל ולא רואים כלום ניסיתי לעשות ב DXDIAG את ה OVERIDE ל60 אבל זה לא עזר בכלום ד''א הבעיות התחילו רק ממתי שקניתי תמחשב החדש (מפרט בצד) אני ממש ממש חייב עזרה כי רייבן שילד זה משחק שאני ממש אוהב וחייב שהוא יעבוד אצלי ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.