עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lader,

התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 10 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? לרגל חגיגת הפרק העשירי התכנסנו כולנו לראשונה בעונה השנייה בבית של יוגי. היה ממש כיף, נהנינו מאוד וההקלטה עפה לנו בלי להרגיש. על הדרך יצא לנו פרק מגניב, יש לנו סיפורי מורשת קרב מהמילואים של לוני, המלצות על משחקי אייפון (רוצח שכיר, דוקים, אבו נפחא) המון חדשות חמות (שדרוג לאקסבוקס, PSN REWARDS בוטל, קונסולת ה3DS, רשימת המשחקים הנמכרים ביותר בXBLA ועוד..) עוד הפתעות שאנחנו שמחים להביא לכם: לראשונה, יוצאת גרסת וידאו לפודקאסט שלנו ו מערכת הפורומים חוזרת לאתר הפאנבויז. אנחנו מאוד מתרגשים ושמ…

3. ניסיתי למצוא דרכים להפעיל את DIRT ..יש לי GTO2 SHADER 2 .... מצאתי דרך לביטול ה SHADOWS - הולכים שם לקובץ INI ןמשנים מ SHADOWS TRUE ל FALSE אז למה עדיין זה לא עובד !? הרי ביטלתי את כל מה שקשור לצללים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. חיפשתי בגוגל זה לא ממש נתן לי ריפלי...אני מדבר על ריפליי של חבילת ההרחבה...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. http://img117.imageshack.us/img117/3773/penumbrarequiem1va0.png מכאן אני לוקח את העץ לתא שריפה ? http://img117.imageshack.us/img117/3442/penumbrarequiem2lo7.png אם כן איך אני מוציא אותו משם ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by bennnn,

אז ככה הפעלתי עכשיו את המשחק........והוא מ-דה-ים!!!!!!!!! משחק הטניס הטוב ביותר שיצא למחשב שיחקתי סהכ 5 דקות וכבר השליטה ריאלסטית גרפיקה מדהימה וממש כייף לשחק בו ושיחקתי בכל משחקין הטניס הקיימים למחשב המשחק הזה לא רואה את top spin 2 שהוא ככ גרוע לעומתו!!!!!!! מומלץ לכולם בחום!!!!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by tulicooli,

יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

10. Started by The Dom,

חוץ מCOH ו DOD חדשים כמובן (בזמן האחרון יצאו)

11. הכוונה שהוא תמיד פועל זה לא שאני לא יכול לבטל אותו, אני יכול אבל זה לא משנה, ה- FPS לא עובר את ה 60 ב CZ . ולא עובר את ה- 70 ב- 1.6 . ובדרייברים הוא גם מבוטל,זה משנה אם יש לי של אומגה ? ומישהו אמר לי שאפשר לשם מודולים של סורס על הקודמים, זה נכון ? אם כן איך אני עושה את זה ? זה בכלל מומלץ ? ותגידו זה רק אני או שב - 1.6 וב- CZ הורגים הרבה יותר בקלות עם אקדחים מאשר בסורס ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by malcolmx9,

קניתי לפני שבוע את המשחק BF2, ולפני יומיים שידרגתי את כל המחשב (רשום בצד). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מ-NVIDIA, וה-DIRECTX מעודכן לגרסה הכי אחרונה. יצרתי לעצמי חשבון במשחק, אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס לשרת מסויים דרך the all seeing eye או להיכנס לרשימת השרתים דרך המשחק עצמו, מופיע לי בסמל של העכבר את המספר "2" בצבע אדום, שממשיך לחשוב ולחשוב, ולא קורה כלום! חייב כל פעם לסגור את המשחק דרך מנהל ההתקנים, כי הוא פשוט נתקע! אישרתי את התוכנה ב-SYGATE, וגם הגדרתי שהיא תוכל לתקשר ולקבל מידע מכל פורט ומכל כתובת איפי אבל לא עוזר. מישהו נתקל בתופעה הזאת? דרך אגב, לא רוצה לפתוח הודעה נוספת אז אני אשאל כאן. הכרטיס מסך שיש לי אמור לסחוב משחקים בצורה יפה! אם כך, למה כל ההגדרות במשחקים…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Pease Brother,

למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519 נ.ב. לאדמין - הטורניר הקודם שהיה פה נגמר , ההרשמה הסתיימה שם....אז פתחתי טורניר חדש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by בלוסטון,

טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?

18. Started by ozeini,

שלום, אני מוכר משחקים חדשים כמו FIFA 07, DOOM 3, QUAKE 4, PRO EVOLUTION 6, NFS CARBON ועוד מלא... המחיר: 1=30, 4=100. למי שמעוניין שישלח לי אימייל ל- ozeini@walla.com

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. הקאמבק של סדרת האסטרטגיה המפוארת מתקרב בצעדי ענק - ובימים הקרובים יש לכם הזדמנות להשתתף בבחינת בטא פתוחה של שרתי המשחקלכתבה

21. Started by mor873,

הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. אמא שלי התחילה לשחק קצת במחשב, ב-Luxor 2 ליתר דיוק - היא משחקת הרבה במשחקים דומים בטלפון הסלולרי שלה. בגלל זה אני מחפש עוד משחקים בסגנון, כאלה שלא דורשים יותר מדי כפתורים ורצוי אפילו לשחק רק עם העכבר. תודה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by eliil1,

זה איזה בעיה עם המשחק כאילו?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by ilaysk,

דחוף מאוד!!!!!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. Started by tombcatz,

טוב,נתחיל עם העובדה הבסיסית-יש לי עותק מקורי[!!!] אז זה לא ווארז ומכיוון ואתם גם לא תאמינו,הנה תמונות שצילמתי ביחד עם כל קולקציית הסדרה: [YEAP,IM A GTA ADDICT ] http://img220.imageshack.us/img220/2641/cimg08048cj.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9007/cimg08055ch.jpg ועכשיו נחזור לנושא- לפני איזה שנתיים נתתי את העותק של GTA:VC לחבר שלי,כמובן,הגאון החזיר לי את הדיסק סדוק...לשמחתי הוא עדיין פועל,אבל למען עתיד טוב ובריא יותר של הדיסקים שלי,ושל GTA:SA בפרט,רציתי לדעת האם זה אפשרי ליצור עותק גיבוי לDVD של GTA? האם אני פשוט יכול להוריד את הקבצים מהדיסק ולצרוב אותם על DVD חדש?או שיש הגנה שתמנע את זה? אודה לכל מי שייתן תשובה בענין. ד"א,אם אתם ממש רוצים,רק תבקשו-אני אתן עוד ת…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים