עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by the godfather,

התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by davidcohen,

חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by ac1240,

אני משחק משחקים על רזולוצייה של 1440*900 ובכל משחק אני שם את הרזולוצייה הזו אני מקבל פס שחור בצד ימין של המסך וזה קורה בהרבה משחקים . בסרטים וכל שאר החרטה שהוא לא משחקים אין לי את הבעייה הזו למה זה ואיך אפשר לטפל תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד

6. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by tulicooli,

יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by alex15,

איזה משחקים יש ברשת כאילו אקשן אני משחק ב WARROCK וגם ב TACTICAL OOPS אבל מה עוד יש ברשת משחקעם אקשן ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by eli20,

יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by deannahum,

חבר'ה ! אני חייב עזרה דחוף... נכנסתי לפיר קומבט כמו כל יום שאני משחק בו ולפתע הגיעה ההודעה הזאת : בבקשה תעזרו לי לפתור אותה כי אני חייב לשחק במשחק דחוף

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

קניתי לפני שבוע את המשחק BF2, ולפני יומיים שידרגתי את כל המחשב (רשום בצד). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מ-NVIDIA, וה-DIRECTX מעודכן לגרסה הכי אחרונה. יצרתי לעצמי חשבון במשחק, אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס לשרת מסויים דרך the all seeing eye או להיכנס לרשימת השרתים דרך המשחק עצמו, מופיע לי בסמל של העכבר את המספר "2" בצבע אדום, שממשיך לחשוב ולחשוב, ולא קורה כלום! חייב כל פעם לסגור את המשחק דרך מנהל ההתקנים, כי הוא פשוט נתקע! אישרתי את התוכנה ב-SYGATE, וגם הגדרתי שהיא תוכל לתקשר ולקבל מידע מכל פורט ומכל כתובת איפי אבל לא עוזר. מישהו נתקל בתופעה הזאת? דרך אגב, לא רוצה לפתוח הודעה נוספת אז אני אשאל כאן. הכרטיס מסך שיש לי אמור לסחוב משחקים בצורה יפה! אם כך, למה כל ההגדרות במשחקים…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by kfirlion,

שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  13. השאלה בכותרת, אני צריך את הפאץ' על מנת להתקין את התוספות.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by dark_zero,

כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. אירוע The Game Awards היוקרתי סיפק לנו נקודת מבט נוספת על המובחרים של השנה הזו בתחום המשחקים - אבל בעיקר סיפק לנו עוד חשיפות והכרזות עבור הכותרים הגדולים והמעניינים של השנים הקרובותלכתבה

16. Started by JottaGaming,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by ben_amitai,

המשחק הותקן בסדר בלי שום בעיות התפרית עולה כמו שצריך אבל כשאני מתחיל מרוץ אז אני לא רואה את כל הטקסטורות... הבעיה הזאת הייתה לי גם בדמו של CRYSIS. הדרייבר שלי זה 7.11 החדש. יש גם תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by LIOR42,

איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by Dr Hardware,

היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by LIOR42,

שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה

24. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק הנ"ל , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by the kon,

לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.