עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by liav12,

יש לי את המשחקבצרפתית איך אני מעדכן אותה לאנגלית? אי אפשר לעשות זאת בהתקנה חוזרת...ניתן להוריד קובץ שפה חוקי של השפה האנגלית?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום מרוב שיעמום של החופש התקנתי את המשחק מיפל סטורי הוא עבד והכול סבבה כמה שבועות שיחקתי בו והיום כשאני מפעיל אותו אז המחשב עושה לי ריסט אפשר איכשהו לתקן את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by dark_zero,

כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by ishay7,

יש לי כמה שאלות nba 2k9 living rosters יש את האופציה הזאת גם בגרסאת ה PC? כי אני לא רוא האת זה בשום מקום אין לי בכלל אופציה של אונליין! ועוד משהו באופציה של החוזים מה זה ה team option clause או player option clause ו NO TRADE וכו

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. כותר ההמשך ללהיט משנת 2012 מגיע בקרוב, ומתיימר להציע סגנון וגישה שונים למלחמה בחייזרים לפעמים כל מה שצריך הוא נקודת מבט רעננה, וזה כנראה בדיוק מה שסייע ל-XCOM: Enemy Unknown של סטודיו Firaxis לקחת את המותג העייף, שהחל את דרכו בשוק משחקי המחשב בתחילת שנות התשעים, ולהחזיר אותו למקומו המיועד כאחד מהפופולריים והמוערכים ביותר בקטגוריית משחקי האסטרטגיה. כעת, נותרנו לנו כחודשיים עד שנגלה האם להצלחה משנת 2012 (שאת התנופה שלה המשיכו חבילת הרחבה בשנת 2013 ועיבודים לגירסאות מובייל שונות) יש פוטנציאל לשיחזור גם בשנת 2016 – עם XCOM 2, שבו החייזרים הם השליטים ומה שנותר מגוף ה-XCOM הוא מספר מועט של לוחמי גרילה שמנסים להחזיר את השליטה בכדור הארץ למין האנושי. XCOM 2 י…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. שאלתי את השאלה הזאת כבר אבל פשוט חסמו לי אותו ואז פתחו לי אותו שוב ועבר חודש מאז... ואף אחד לא מגיב... אני אשמח לקבל את הכתובות של השרתים שלהם...(פשוט יש לי מלא לאגים...) ואם מישהו גם יגיד לי מזה לפתוח פוטים בפייר וול ואיך עושים את זה, זה גם ניראה לי יהיה טוב אם יהיה לי פחות לאגים... תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by gtf,

אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. אני וחבר שלי מחפשים כל מיני אנשים שמשחקים במשחק הזה ככה מידי פעם בשביל הכיף. רמת המשחק שלנו בינונית +\- (מנצחים בערך שני ארד, ברוטל אחד.., כל אחד מאיתנו) אייסיקיו למי שיש את המשחק ורוצה לשחק מידי פעם(בקבוצות של 2..) - אבל אפשר גם אחד על אחד.. 394947300

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. https://www.gog.com/ מהרו !נשארו עוד פחות מיומים... באיזה עשור אנחנו נמצאים??

14. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by razoli,

מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by mt_nro,

תהנו!!! http://rapidshare.com/files/50626580/Far_Cry_2.rar תודה לכל המורידים!!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. אחד מלהיטי האונליין הוותיקים והמפורסמים ביותר של Valve זוכה לעדכון עם מנוע ה-Source 2 המודרנילכתבה

20. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Decktor,

באמת משחק גדול למרות שהוא קצר בטירוף אני לא הפסקתי לצחוק כמעט כל השלוש שעות שלקח לי לסיים אותו בהחלט שווה את ה 9$ שהוא עולה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by ozeini,

שלום, אני מוכר משחקים חדשים כמו FIFA 07, DOOM 3, QUAKE 4, PRO EVOLUTION 6, NFS CARBON ועוד מלא... המחיר: 1=30, 4=100. למי שמעוניין שישלח לי אימייל ל- ozeini@walla.com

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by most,

יש לי חשבון SOURCE . התקנתי את HL2:DM והיה חסר בו מודלים (הייתי רואה חלק מהדברים בשחור). חשבתי שזה קשור לזה שלא התקנתי את HL2 לפני אז התקנתי אותו אבל הוא לא פעל לי. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה מסך שחור ואז יוצא לשולחן עבודה. מה שמוזר זה ש-HL2:DM עובד בסדר (חוץ מהבעיה של המודלים..) וכל המשחקים האחרים אצלי עובדים בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה ו\או איך אני יכול לסדר אותה ?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. מתי? אה... ובDEMO של AGE OF EMPIRES 3 יש MULTIPLAYER?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים