משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי סימס 2 חיי לילה וכשעובר 20 דקות מאז שהיא משחקת אז המשחק נתקע ולא זז המשחק פשוט תקוע ובכלל לא זז יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תהנו!!! http://rapidshare.com/files/50626580/Far_Cry_2.rar תודה לכל המורידים!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המשחק החדש של המפתחת הגרמנית Crytek מיועד באופן בלעדי לפלטפורמת ה-Oculus Rift, ויכניס אתכם אל נעליו (ועיניו) של מטפס הרים אמיץ במיוחד Crytek, החברה שפעם הייתה מוכרת בעיקר בזכות סדרת הפעולה מגוף ראשון Crysis (וגם Far Cry המקורי, בעבר הרחוק יותר), ממשיכה בנסיונותיה להרחיב אופקים לז'אנרים שונים וייחודיים יותר – הפעם עם כותר מציאות מדומה שעונה לשם The Climb. המשחק החדש יקח אתכם לסביבה טרופית מרשימה, שמזכירה במידה רבה את Far Cry ו-Crysis המקוריים, ובו תנסו לטפס, ללא פחד וללא רתמות אבטחה, אל המצוקים הגבוהים והפראיים ביותר – הכל בסביבה וירטואלית שתנסה לגרום לכם להרגיש כאילו אתם אלה שמבצעים את הטיפוס בעצמכם, ולא הדמות שאתם מגלמים. The Climb מיועד להגיע …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריך שם של מישהו באזור ב"ש שמטפל ב PS2, מישהו מכיר? המכשיר הפסיק לקרוא (גם דיסקים אורגינליים), כן קורא מוסיקה, ללא קשר למדיה עצמה. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בתחילת המשחק יש לי אפשרות לבחור בין gold ל yellow מה ההבדלים בין שני המצבים האלו? ועל אילו סגנונות לחימה(swordmaster trickster וכו') אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
אני רמה 18.5 W/R הבילד שלי הוא HAMMER מקסימלי ו 8 של החיה,אשמח להצטרף ל קבוצה רצינית שמוכנה לעזור לי וגם להיעזר לי. כמו כן הדרישה היחידה שלי זה שקבוצה תהיה מעל גיל 17. לפרטים נוספים צרו קשר ב אי סי קיו 227651622
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
הגעתי למקום הרשום בכותרת. מהמקום כמובן אפשר לראות את כל בבל. אני גם רואה כל מיני קרניים שיוצאות כנראה משערי חול. אני רואה בסביבות ה-5-6. האם זה אומר ששכחתי\דילגתי\פיספסתי שערים מסויימים? (אני זוכר רק אחד שלא סגרתי -- הראשון) תודה לעונים. נ.ב. - האם יש שערים חבויים וזאת הסיבה שאני רואה את הקרני אור הללו? הנה לינק לתמונה - http://photobucket.com/albums/y137/bookster/?action=view¤t=Screenshot0001.jpg
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי חברה וחג סוכות שמח, אני זקוקה לעזרה הורדתי את המשחק 3d worms אבל אני לא מצליחה לשחק איתו הוא מבקש להכניס דיסק.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפצח את הקוד..... גירסת המשחק היא 1.0.0.1 יכול להיות שאני זקוקה לסיראל או קראק?????????????? תודה ויום טוב לכולכם
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני נכנס לתוך המשחק אז זה מראה לי מסך בכל מיני צבעים ואין לי מושג מה הבעיה זה המשחק היחידי שרץ ככה.. כמו בתמונה מה אני עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה של המשחק אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל את המשחק וזה רושם לי default_mp.cfg חיפשתי תשובות באינטרנט ולא מצאתי אם מישהו פה יודע משהו שיענה כי זה חשוב לי תודה לכולם נ.ב אם זה לא המקום המתאים אני מצטער אני פשוט לא ידעתי איפה לשים את הנושא הזה תודה לעונים יום טוב
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519 נ.ב. לאדמין - הטורניר הקודם שהיה פה נגמר , ההרשמה הסתיימה שם....אז פתחתי טורניר חדש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי את המשחקבצרפתית איך אני מעדכן אותה לאנגלית? אי אפשר לעשות זאת בהתקנה חוזרת...ניתן להוריד קובץ שפה חוקי של השפה האנגלית?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-