עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by SuperStyle,

בבקרי המשחקזה מראה שיש לגיטרה 10 לחצנים: '>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=495176715.JPG"] אבל יש רק 7: כל הצבעים START ו BACK כל השאר זה תנועה. אז מה זה 8,9,10 ??? ואחרי STAR ו BACK יש מקש של חצים ואז יש מקש אם סימן של הבוקס אבל הוא לא עושה כלום במשחק ולא בהגדרת הבקר. וגם יש שני חיבורים: 1.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=485320835.jpg"] זה חיבור מהמודם אבל מה זה עושה? 2.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=23970954.jpg"] של מה החיבור הזה ומה הוא עושה?? בבקשה תענו אל כל השאלות תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. יש פה קלאנים או קבוצות שעדיין משחקים ב BF BC2? אני מחפש קבוצה או קלאן כדי לשחק איתם משחק קבוצתי בBC2 לא בתחרויות או גטרים רק בשביל הכיף אם יש פה אם יש פה מישהו שרוצה לשחק אני אשמח

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?

5. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

6. Started by etay93,

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MightYaad,

אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו פעם ניסה להתקין אימולטור של PS2 על המחשב וככה לשחק משחקים של PS2 על המחשב? אם כן ספרו לי אם עבד לכם או לא...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by MAMZ BOY,

מהם 10 המשחקים הכי כבדים בכל הזמנים? הרבה זמן אני מנסה למצוא לזה תשובה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הניד פור ספיד פרו סטריט??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by netanel018,

מישהו יכול להצביע לי מהו כיום סימולטור הטיסה הקרבית המתקדם ביותר כיום בשוק המשחקי מחשב? (מבחינה גרפית, משחקיות אורך חיים וכו') אני מבין שהתחום הזה לא מפותח כל כך בשוק המשחקים אבל אולי בכל זאת... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by Nikiller,

אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. Started by avivperets,

BattelField Bad Company יעבוד אצלי? טוב אז ככה אני רוצה לדעת עם זה יעלה אצלי?? המערכת שלי: Machine name: ENRIKO Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100216-1514) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7383 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Page File: 817MB used, 3126MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unico…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by fp581,

אם משיהו יכול להביא לי את השמות של השלבים לפי הסדר

15. Started by dani007,

ראית שהוא דורש מעבד 4 ליבות? וזה לא היה באתר הרשמי... זה נכון בכלל? אם זה נכון אז מה זה אומר אם יש לי 2 ליבות מה ההבדלים בהרצה שלהם? את המשחק במקום שמישהו יריץ אם אותם דרישות כמו שלי רק עם 4 ליבות היו הבדלי תוצאות של ממש? ולי יש E8500 HD 4870 4RAM תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by צחי כהן,

אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by deathreaper123,

הורדתי למחשב שלי לפני זמן מה שלוש משחקים ובשלושתם יש אותה בעיה: המחשב שלי נכבה לסירוגין כשאני מדליק את המשחק, כלומר פעם אני מדליק את המשחק הוא עולה והפעם הבאה לא, להפך הוא נכבה ומאתחל את המחשב. לפעמים בתוך המשחקים המשחק יורד למטה, כאילו עשו לו מיזעור, וכשאני מנסה ללחוץ על האייקון של המשחק הוא מאתחל מדי פעם את המחשב. במשחק אחד אפילו באמצע המשחק הוא יכול לאתחל סתם את המחשב ואני לא יודע מה לעשות. המשחקים הם Need for Speed Underground 2 The Sims 2 GTA Vice City וכן אני יודע שזה ממש משחקים מעפנים אבל המחשב שלי די ישן ומעפן גם ככה. מה לעשות, למה זה קורה ואיך לתקן את זV?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by yadin,

זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build‏ 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS‏ Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎2.00 GB …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by rom.com,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא טרופיקו 1 ולא מצליח, מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג?(בין אם להוריד או בין אם לקנות)...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by lesForce,

מכיוון ש-COD4 לא יעבוד לי על המחשב אני חוזר לcall of duty2 \ ;D פעם שיחקתי עם סידיקיי מקורי של חבר אבל מחקתי את זה מהמחשב והוא איבד את המשחק... אז עכשיו אני מוריד את המשחק מהאינטרנט . השאלה אם אני יוכל לשחק באינטרנט גם בפרוץ? אם כן , למישהו יש מדריך או איזה פאצ' שיוכל לסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by SuperStyle,

??? בין המשחקים הכי יפים שיצאו...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by wariror42,

היי חברים,שבת שלום. מקווה שזה הפורום המתאים,ואשמח לדעת מתי יוצא דום החדש. תודה מראש לעוזרים הנכבדים

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  23. מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. זאת הגירסא הכי חדשה במשחק WARCRAFT? או שיצא משהו יותר חדש? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים