עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gameplan,

קיבלתי המלצה מכם על המשחק אך שחכתם לכתוב שהוא רק לחלונות 98 ו95? מוזר... יש דרך לסדר את זה?.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

4. Started by Jack_g,

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by Pease Brother,

למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by bider10,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה של המשחק אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל את המשחק וזה רושם לי default_mp.cfg חיפשתי תשובות באינטרנט ולא מצאתי אם מישהו פה יודע משהו שיענה כי זה חשוב לי תודה לכולם נ.ב אם זה לא המקום המתאים אני מצטער אני פשוט לא ידעתי איפה לשים את הנושא הזה תודה לעונים יום טוב

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

www.thief3.com

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה

10. Started by MilkMan,

הורדתי מהאתר Curse-Gaming.com מספר Addons, שימו לב לתמונה: [ככה נראת התיקיה של הAddons שלי, שמתי אותם ב D:\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns]. כשאני נכנס למשחק הכול נראה כרגיל, עקבתי אחרי ההוראות של קובץ ה ReadMe, ועדיין, כלום!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by mor873,

הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by amit27,

בסיגנון ראלי

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by deso,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה

15. Started by ziniortal,

היי חברה וחג סוכות שמח, אני זקוקה לעזרה הורדתי את המשחק 3d worms אבל אני לא מצליחה לשחק איתו הוא מבקש להכניס דיסק.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפצח את הקוד..... גירסת המשחק היא 1.0.0.1 יכול להיות שאני זקוקה לסיראל או קראק?????????????? תודה ויום טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by carbon1,

היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. שלום,אני צריך אתרים שיעזרו לי להבין איזה משחקים דורשים תשלום חודשי, איזה דורשים הכנסת דיסק לכונן בזמן משחק, איזה משחקים הוחרמו בישראל... האתר שיש בו את כל המשחקים זה מוביגיימס אבל יש בו פרטים? ושמעתי שיש משחקים שאפשר לשחק בהם רק בסרברים של ישראל ולא בינלאומי..זה נכון? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by *NightMare,

התקנתי וכל הלך טוב... ושאני מנסה להפעיל אני מקבל הודעה כזאת... מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק NBA LIVE 2007 ויש לי בעיה קטנה... כשאני מסיים משחק ואני לוחץ על quit כדי לחזור לדף העונה שלי, המחשב פותח דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. יש לי WinXP 64 אם זה משנה משהו מה אני צריך לעשות? אני חושב שאני צריך איזה פאצ' או משהו כזה אבל אני לא יודע איזה אחד ואיפה למצוא. כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהחלה וזה לא עזר, גם את התיקיית שמירות מחקתי אחרי שהסרתי תודה לעוזרים!!! אם צריך תמונה של הדו"ח שגיאות תגידו ואני יוסיף ה ICQ שלי : 417340961

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by 104952,

אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. Started by zzz727,

למישהו יש צ'טים למשחק הזה???

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by poltergeits,

היי . אני בדיוק סיימתי את השלב על התורן כשהוא קופץ עם הבחורה מראש הספינה ואז מתחיל שלב שבו אני אמור להעביר אותו לאיזה שהוא צד בתחתית הספינה אבל אני לא מבין איך .......ממש מבוי סתום בנוסף לכל אין מקש לקפיצה בכלל כלומר צריכה להיות איזה שהיא כניסה או מעבר .... עם מישהו שיחק אתהמשחק או מכיר מישהו שמכיר אז אשמח לקבל מענה בכל אופן תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by dark_zero,

כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by JottaGaming,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.