עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכוונה שהוא תמיד פועל זה לא שאני לא יכול לבטל אותו, אני יכול אבל זה לא משנה, ה- FPS לא עובר את ה 60 ב CZ . ולא עובר את ה- 70 ב- 1.6 . ובדרייברים הוא גם מבוטל,זה משנה אם יש לי של אומגה ? ומישהו אמר לי שאפשר לשם מודולים של סורס על הקודמים, זה נכון ? אם כן איך אני עושה את זה ? זה בכלל מומלץ ? ותגידו זה רק אני או שב - 1.6 וב- CZ הורגים הרבה יותר בקלות עם אקדחים מאשר בסורס ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by Versace,

אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.

3. Started by sheff2k1,

כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by Itzik 007,

כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by Pease Brother,

למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by dark_zero,

30-45 בLOST PLANET זה טוב?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by אוהד הפועל בדם,

זה השלב הזה ששני אנשים קופצים מגשר ומישהו מצלם אותם על פסי רכבת. איפה נמצאים שני האנשים שקפצו מהגשר ועם מה אני מחלץ אותם. תודה

12. Started by TaMiRn2,

ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............

14. Started by Interl-Conore,

תודה.. יש למישהו?

15. Started by ccc,

??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. Started by deso,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה

18. Started by lowlow1001,

תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by gameplan,

קיבלתי המלצה מכם על המשחק אך שחכתם לכתוב שהוא רק לחלונות 98 ו95? מוזר... יש דרך לסדר את זה?.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ohadedwi,

שלום רב לכולם! את המשחק Thief -Deadly Shadows , קניתי לפני 5 שנים, והתקנתי אותו על המחשב הישן שלי ברזולוציה 800X600 למחשב המדובר היה מעבד AMD Athlon 1.83 Ghz וכרטיס מסךNvidia 5200 fx 5 שנים אחרי יש לי מחשב חדש, בו התקנתי את המשחק שוב, רק שהפעם המשחק על רזולוציה 1600x1200 ועל ההגדרות הכי גבוהות של המשחק. Intel 2 Core Q6600 8M, NVIDIA 8800GT G92 512M הבעיה היא שאין קול פתאום לא במשחק ולא בתפריט, ונעלמו לי כיתובים מהמסך (לשים לב לתמונות). הוספתי תמונות כדי להמחיש, שלושת התמונות הראשונות הם מהמחשב הישן, ושלושת התמונות הבאות הן מהמחשב החדש. תודה לכל העוזרים, דרך אגב הורדתי את ה Patch 1.1 וזה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by motiyair,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום יש לי איזה בעיה מוזרה במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 התקנתי לפנ שבועים ויסטה 64 ביט והכול פועל מצוין התקנתי את המחשק. עכשו כל פעם שאני מפעיל תמחשק הוא עובד מצוין אבל מידי פעם יוצא לי מהמשחק וכתוב לי כמו הודעה כזאות על מסמך טקסט חשוב לציין שזה היה מותקן על האקס פי זה לא עשה שום בעיה!! The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions. משהו יכול לעזור לי זה קורה באופן קבוע

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.