משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התחלתי את המישחק ואני בתוך הבית . אחרי שהייתי בכל החדרים אני רוצה לצאת מהדלת הראשית אך הידית נעלמה ואין לי מושג איך לצאת מהבית.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם ישנם חברים בפורום המשחקים CS:S והם אחרי הצבא לדוגמא? אני יודע שאולי זה ישמע מוזר אבל אני אחרי שחרור משחק את המשחק (אחלה משחק), אבל מוזר לי לשחק עם ילדים בני 13, מה גם שקצת קשה לסבול את ההתנהגות הילדותית (טוב זה טבעי), בכל מקרה אשמח לראות תגובות של כאלו שכן.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני עומד מול הכדור הגדול איך אני ממשיך יש דלת גדולה ממול שהיא סגורה . מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מחפשים כל מיני אנשים שמשחקים במשחק הזה ככה מידי פעם בשביל הכיף. רמת המשחק שלנו בינונית +\- (מנצחים בערך שני ארד, ברוטל אחד.., כל אחד מאיתנו) אייסיקיו למי שיש את המשחק ורוצה לשחק מידי פעם(בקבוצות של 2..) - אבל אפשר גם אחד על אחד.. 394947300
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
-
למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעידן בו המודעות לחשיבות של שימור דיגיטלי עבור משחקים היא גבוהה יותר מאי-פעם - נראה כי משיקי המירוצים הם אלו שסובלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי איזה בעיה מוזרה במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 התקנתי לפנ שבועים ויסטה 64 ביט והכול פועל מצוין התקנתי את המחשק. עכשו כל פעם שאני מפעיל תמחשק הוא עובד מצוין אבל מידי פעם יוצא לי מהמשחק וכתוב לי כמו הודעה כזאות על מסמך טקסט חשוב לציין שזה היה מותקן על האקס פי זה לא עשה שום בעיה!! The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions. משהו יכול לעזור לי זה קורה באופן קבוע
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
שלום, אני מוכר משחקים חדשים כמו FIFA 07, DOOM 3, QUAKE 4, PRO EVOLUTION 6, NFS CARBON ועוד מלא... המחיר: 1=30, 4=100. למי שמעוניין שישלח לי אימייל ל- ozeini@walla.com
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה קורה? אז אחרי המון זמן שלא פתחתי פה דיון אז הנה (אני מניח ) הגיימפליי הוא MOAB של TYPE 95 הלינק: אני הולך להעלות עוד כמה ימים גיימפליי מטורף (double MOAB triple fail and 100+) אז אם אתם רוצים לראות את הגיימפליי הזה מהר תעשו לייק? דרך אגב אני נכנסתי היום לפורומים של HWzone (מן הסתם) ואני רואה את הגיימפליי שהעלתי לפני משהו כמו חודש עדיין בטופ (אז זה היה דיי מטורף חחח) תודה בכל מקרה לכולם יום נעים - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה על הדאבל פוסט אבל אני פשוט לא מצליח לערוך את הפרסום אז הנה הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=N_rFQu0elts סליחה על כל הבלאגן
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בתחילת המשחק יש לי אפשרות לבחור בין gold ל yellow מה ההבדלים בין שני המצבים האלו? ועל אילו סגנונות לחימה(swordmaster trickster וכו') אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר Curse-Gaming.com מספר Addons, שימו לב לתמונה: [ככה נראת התיקיה של הAddons שלי, שמתי אותם ב D:\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns]. כשאני נכנס למשחק הכול נראה כרגיל, עקבתי אחרי ההוראות של קובץ ה ReadMe, ועדיין, כלום!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בהגדרות של המשחק עצמו לא ניתן לקבוע AA. יש לי AMD 3800+DC 2G RAM EN8800GT 512MB בכל מקרה,אני משחק על HIGH + 1280x1024-המשחק נראה מצויין ועובד מצויין על 60FPS קבוע. אני רוצה לקבוע AA דרך הדריוור של NVIDIA,ניסיתי,הגדרתי PES2008.EXE הגדרתי לו שיעקוף את הגדרות המשחק ויגדיר למשחק 2AA לא עבד 4AA לא עבד וכך הלאה.. למישו יש פיתרון?מציק לי המספרים המקווקווים על גבי השחקנים.תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הורדתי את הפאט' מאתר הבית של המשחק (הורדתי את הקובץ המתאים כמובן) זה קובץ ענקי של יותר מ400 מגה. לאחר שאני "מחלץ" את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה "wrong cd key " מישהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
-
הגעתי למקום הרשום בכותרת. מהמקום כמובן אפשר לראות את כל בבל. אני גם רואה כל מיני קרניים שיוצאות כנראה משערי חול. אני רואה בסביבות ה-5-6. האם זה אומר ששכחתי\דילגתי\פיספסתי שערים מסויימים? (אני זוכר רק אחד שלא סגרתי -- הראשון) תודה לעונים. נ.ב. - האם יש שערים חבויים וזאת הסיבה שאני רואה את הקרני אור הללו? הנה לינק לתמונה - http://photobucket.com/albums/y137/bookster/?action=view¤t=Screenshot0001.jpg
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-