משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
תאריך יציאה באירופה: 13 באוקטובר (13.10.06) תאריך יציאה בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה): 20 בנובמבר (20.11.06) (לפי GameSpot). http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12761 לא ראיתי חדשה דומה באתרים מחו"ל או בגיימר, כנראה שויגיימס ראו את ההודעה לפני.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
זה השלב הזה ששני אנשים קופצים מגשר ומישהו מצלם אותם על פסי רכבת. איפה נמצאים שני האנשים שקפצו מהגשר ועם מה אני מחלץ אותם. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאחר עצומה ענקית שבפורום גיימר בטלפילד שכולם ביקשו מחשב חזק יותר לשרת מאשר המחשב החלש שהם שמו,מה שגרם גם ללאגים..בסוף החליטו להשאיר את אותו מחשב ולקוות שלא יהיה לאגים בכל מקרה השרת חזר לתמיד עכשיו אם אני לא טועה. וגם אני צריך עזרה שטחנתי את הנושא אבל היא לא עוברת :( אני משחק בטלפילד 2 עם OC כמובן,אני יתן דוגמא..אני בתוך מטוס בWAKE ISLAND טס גבוהה פתאום חצי מפה שאני רואה (רק הרצפה לא המים) נהיה תכלת לשנייה ועובר..דאגתי והורדתי את הOC ובדקתי שוב.....שיחקתי קצת בSTRIKE AT KARKAND ופתאום אני רואה ריבוע לבן בהיר מאוד (כמו המשחק) אז זה נראה משתלב...בכל מקרה מה שאני כן יכול להגיד שהכרטיס גם במשחק אחרי שעה של משחק הטמפ' לא עוברת את ה50!! יש לי ספק של טרמלטייק 400WATT ובמשחקים א…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ספויילר [move] בקטע שצריך לדבר עם האביר הוא רוצה לקחת אותי ל-Solace Glade, אני מסכים,[/move] סוף ספויילר והמשחק מתחיל לטעון ובסוף הטעינה המשחק עף. חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי פתרון, וגם ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. למישהו קרה? או יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי אנשים. אני בעוד כשעה שעתיים , נוסע למישהו להתקין לו מחשב חדש שהוא קנה ממני. (מערכת הפעלה דרייברים) הבחור ביקש ממני גם משחקים לילדים שלו. יש לו ילדים בני 9 ו 10. המחשב שהוא קנה זה amd 3100 \ 256mb \ 64mb sis כרטיס מסך נורא חלש , וקצת זכרון... אני אמור להביא לו משחקים פשוטים מאוד... כמו worms , דמואים של need for speed 3\4 ילדים קטנים ... לא צריכים יותר מזה. משהו שגם יהיה פשוט להפעלה. אני צריך אתר של דמואים \ המלצות על דמואים שיחסבו על המחשב הזה. (אני הולך להוריד את הגרפיקה הכי למטה כדי שהמשחק ירוץ) אני נוסע אליו בקרוב , אז אני רציך גם להספיק להוריד\לצרוב. זאת הסיבה שזה דיי דחוף. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב באתר נענע הגרסה הצרפתית והכנראה המושלמת פרצה לידיעה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=152609&sid=10
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי, כל פעם יש בעיה חדשה עם Origin ו - BF3. הפעם לאחר כמה דקות משחק, אני מקבל מסך לבן ומתרסק ל - Desktop. חיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו שעובד. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להוריד משחקי פלאש למחשב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שימו לב! טורניר PRO EVOLUTION ראשון ויחיד מסוגו בארץ, אשר ייערך בתאריך 3-4.12.06 ברחובות. הרשמה מוקדמת- מספר המקומות מוגבל. לא שילמת->לא נירשמת. לא נירשמת-> לא שיחקת. מהרו להירשם מספר המקומות אוזל. הפנניג של כדורגל וPLAYSTATION, פסטיבל של בירה וכדורגל. שתייה ראשונה חינם. פרס ראשון בשווי 1500 ש"ח. פרס שני מנוי לקבוצת כדורגל. לפרטים והרשמה: טל- 052-3899547 052-6899537 איתי- 052-5783851
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחורנה , כל המשחקים החדשים ( מהחודשים האחורנים ) נתקעים באמצע ופשוט יוצאים לווינדוס . מופיעה הודעת שגיאה send/dont send . יש לציין שמשחקים מתקופות קודמות עולים . מה יכולה להיות הבעיה ? אגב המפרט שלי : amd d.c 4600 ocz 2g 667 gf 8500 512m מערכת הפעלה xp sp2
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Battlefield -כל הסדרה היא רק למשחק ברשת ? או יש בה גם קמפיין לשחקן יחיד?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-