משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני כבר בתוכנית המירוץ לחלל במשחק ואני אל יודע איפה בונים עוד חלק המעטפת של החללית... בניתי כבר את כל השאר אבל את זה אני אל יודע איך בונים הוא אומר אני שאני מריך 650SHILED איך אני יודע כמה יש לי? עזרה אני כבר מת לעבור את זה
-
אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני ממש בהחלה אחרי שהמלך מת ואני יוצא החוצא.... איך אני שם נשק? אני יכל בכלל ? יש לי בחפצים נשקים אבל אני לא יודע איך שמים אותם!. ועוד משהו יש איזשהי דרך לשים AA+HDR?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיצר הורדתי את החבילת הרחבה החדשה..... ואני לא מצליח להתקין אותה ... מה צריך לעשות כדי להתקין את החבילה על המשחק ? מה לא ניסיתי.. רשום משו שחייבל היות מותתקן PRIOR אבל אני לא מבין מה זאת המילה הזאת חחחחח קיצר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12764 או שהם מסבסבים לנו תמחיר או שנינטנדו רוצה להרוויח עלינו כסף גדול (50$ למשחק ל ווי)
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום! יש בעיה במשחק הזה. כול פעם שהוא נטען,באמצע זה ניתקע ומופיעה שגיאה של prism3d. האם אפשר לפתור את הבעיה ככה שיהיה אפשר להפעיל את המשחק בלי בעיות? ניסיתי שדרוג דרייבר לכרטיס מסך,אך זה לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2008 בשעה 17:00:12 ??
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-