עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gshhar,

1 הבנתי שהוא מאוד מאוד כבד. יש לי מעבד DUAL CORE וכרטיס מסך X1800GTO עם 2 ג'יגה זיכרון ומסך רחב. האם המחשב יסחוב לי את המשחק ברזולוציה שאני עובד איתה של המסך ? (1680X1050) 2 האם זה משחק מהנה וכיפי (אני מאוד אוהב FIRST PERSON) או מאכזב ?? תודה.

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by hagay,

במשחק יש אפשרות לצרף שני מחלקות אם נושאי דגלים למחלקה אחת גדולה... לדוגמא :מחלקה של אלפים עם נושא דגל אפשר לצרף לעוד מחלקה מאותו סוג ואז מקבלים מחלקה גדולה.. עכשיו הבעיה היא שאחרי שאיחדתי את המחלקות איך אני מפריד אותם בחזרה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. הבנתי כבר את הקונספט של המשחק, אבל השאלה שלי, מה הקטע שאני תפסתי שליטה ב-race day (dominate) וגם ניצחתי.. קיבלתי כסף והכל. וכשאני עושה quit race day ועובר ליום מירוצים אחר. אז בפעם אחרת שאני חוזר לאותו יום מירוצים, זה כאילו מתחיל מחדש, כאילו שאני לא ניצחתי. מה הקטע אפשר לקבל הסבר?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול אם במשחק Robot Arena 2 כאשר אתה עובר שלבים אתה מקבל נשקים חדשים או שלא ? ועוד שאלה בקשר למשחק Deus Ex הראשון - מישהו זוכר מה היה השם של המחשב בסוף המשחק שהציע ל JC להצטרף אליו ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by yossi-R,

הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Astrix-D,

מה הפאטץ' הכי חדש? תוכלו להביא לי הורדה בשבילו?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by mt_nro,

האם אפשר לשחק במשחק הזה עם מקלדת או שזה ממש גרוע? ואם אי אפשר אז אפשר עם גיימפד עם אנאלוג סטיק 1??? (זה: http://www.gamingxp.com/hardware/artikel/logitech_wingman_action_pad/full_view.jpg)

9. Started by rikus,

אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by liav12,

יש איזשהם תוספות להורדה למשחק? מפה חדשה מכוניות אופנועים וכו'...?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות. אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה... יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודע איך אני עושה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אני בודק עכשיו ספקים/תשתיות לאינטרנט, ומאחר ואני בענייני משחקים ברשת, רציתי לדעת האם מהירות ה-upload יותר חשובה ממהירות ה-download כדי להשיג לאג (פינג) נמוך. האם 1.5 down ו-512 up זה עסקה סבירה? תודה! -דרור

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  13. Started by bbking,

שלום אחרי שאני חוטף את הכדור לשחקן שאני רוצה למסור ישירות לשחקן הוא לא נותן לי, יש מין דיליי קטן כזה עד שאני מוסר לו ואז חוטפים לי את הכדור? יש מין שיטה לדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by carbon1,

מישהו מכיר את המשחק the mark? מישהו יכול לתת לי עליו חוות דעת העם המשחק יפה? העם הוא ריאליסטי?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. אוקי אז לאחר שרכשתי את המשחק, Test Drive Unlimited, גיליתי שבכדי לשחק אונליין אצטרך לרכוש מנוי של gamespy... יש אפשרות להרשם ל-gamespy בחינם? יש אפשרות לשחק אחרת באונליין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by rasta22,

היי אנשים רציתי לשאול א. לפני כל משימה איך אני יכול לבחור לי כלי נשק ב. האם במהלך המשימה אני יכול להתחלף עם החיילים זתומרת שפעם אני אהיה הצלף פעם ההוא עם המג וכדומה ? תודה מראש אגב משחק חזק ומומלץ ביותר

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by יוסי111,

שלום ובוקר טוב...... יש לי שאלה אני קניתי תמחשב שלי לפני חודש בדיוק וזה המפרט שלי: מעבדE6600 קור טו דו 2 כרטיס מסך X1950XT 256MB החדש שתומך בווינדוס וויסטה! וגיגה זיכרון.... רגיל של קינג סטון דואל צ'נאל... עכשיו ראיתי כמה משחקים כמו אנריל 2007 שהוא תומך כרטיסי מסך DX10 אז למשל הוא לא יפעל אצלי על הגדרות גבוהות וזה לא יפעל חלק וגם קרייסס???? וגם כמו כול המשחקים שיצאו במהלך החודשים הקרובים של שנת 2007 שזה שנה מלאת משחקים טוביםםם תודה לעוזרים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by neogod,

נשארו לי 2 משימות במונטרה שאינ לא מצליח לפתור מצורמת תמונה עם המשימות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by Or94,

ביום שישי קניתי באטלפילד 3. המשחק מעולה ואני מאוד נהנה אבל יש לי כמה שאלות: 1. בBC2 הייתה אפשרות לראות כמה הריגות אתה צריך כדי להשיג כוכבים או מדליות. איפה רואים את זה בבאטלפילד 3? 2. האם יהיה שרת של HWZONE לבאטלפילד 3 ואם כן אז מתי? 3. האם לHWZONE יש Platton?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני רוצה לשחק במשחק C&C 3, אבל אני רוצה קודם לשחק במשחקים הקודמים כדי להבין את סיפור העלילה. ראיתי בפריק שהם מוכרים חבילה הכוללת את כול המשחקים בסידרה. קישור: http://www.freak.org.il/sg_product~0702200801~3~2.htm רציתי לדעת, באיזה מהמשחקים שיש בחבילה הזאת אני צריך לשחק כדי להבין את העלילה של C&C3? האם יש קשר בכלל בין העלילות? תודה לעוזרים אלון

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by davidcohen,

חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by thegame998,

אני ועוד איזה ילד אחד רבים על זה הוא אומר שסיקור זה חדשות כמו "ספלינטר סל יצא באוקטובר" (סתם דוגמא) ואני אומר שזה תקציר כזה או יענו מה יש במשחק וכאלו מה נוכן? (זה הפורום הכי מתאים אני חושב)

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  23. מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני חודש ככה התחלתי לשחק בסקיירים פרוץ כדי לבדוק עם הוא ירוץ לי נורמלי על הלפטופ כי רציתי לקנות במבצעים של סוף השנה. אני עכשיו רוצה לקנות אבל רציתי לדעת אם אני קונה אותו בסטים תהיה לי אפשרות להכניס לו ידנית את השמירה שלי כדי להמשיך? אם אני אצטרך להתחיל הכל מחדש זה יהיה ממש סיוט.... אני מקווה שלא תתפסו על הקטע של הפרוץ... אני לא רוצה לדעת שום דבר על איך פורצים, למה פורצים, מי פורצים...... זה שאלה טכנית על השמירות בסטים.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by amit123,

תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים