עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  2. טרילוגיית משחקי הפשע המסקרנת מציגה את השיפורים הגראפיים שצפויים לנו במעמד ההשקה - שיגיע בעוד קצת פחות משלושה שבועותלכתבה

3. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12764 או שהם מסבסבים לנו תמחיר או שנינטנדו רוצה להרוויח עלינו כסף גדול (50$ למשחק ל ווי)

4. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

http://arstechnica.com/gaming/news/2011/06/halo-4-stars-master-chief-to-arrive-by-end-of-2012.ars http://www.halo4news.net/

6. Started by hackermeir,

יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. הפרק השלישי בעלילותיו של ריקו רודריגז יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים, וכעת תוכלו לבחון האם המערכת שלכם מוכנה להתמודד עם כל הבלאגן הוא עומד ליצור לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-שלכם-מוכן-לזרוע-הרס-הנה-הן-דרישות/

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by Macbi _Men,

שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני כבר בתוכנית המירוץ לחלל במשחק ואני אל יודע איפה בונים עוד חלק המעטפת של החללית... בניתי כבר את כל השאר אבל את זה אני אל יודע איך בונים הוא אומר אני שאני מריך 650SHILED איך אני יודע כמה יש לי? עזרה אני כבר מת לעבור את זה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. הכוונה שהוא תמיד פועל זה לא שאני לא יכול לבטל אותו, אני יכול אבל זה לא משנה, ה- FPS לא עובר את ה 60 ב CZ . ולא עובר את ה- 70 ב- 1.6 . ובדרייברים הוא גם מבוטל,זה משנה אם יש לי של אומגה ? ומישהו אמר לי שאפשר לשם מודולים של סורס על הקודמים, זה נכון ? אם כן איך אני עושה את זה ? זה בכלל מומלץ ? ותגידו זה רק אני או שב - 1.6 וב- CZ הורגים הרבה יותר בקלות עם אקדחים מאשר בסורס ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שיטת הדיאלוגים בכותר החדש עברה שינוי קצת מוזר שחלק גדול מהשחקנים לא אהבו, וכעת יש מוד קטן שמאפשר לחזור לשיטה הוותיקה והטובה של Fallout 3 ו-Skyrim לכתבה: http://hwzone.co.il/מוד-חדש-מתקן-את-מערכת-הדיאלוגים-של-fallout-4/

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Interl-Conore,

תודה.. יש למישהו?

17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Yamabushi,

אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Itzik 007,

כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by ben_20,

אני תקוע בשלב it's time to left הרגתי את כול החיילים סרקתי את כול המקום ומה עכשיו אין לאן ללכת מישהו שיחק במשחק הזה ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …

22. Started by kinggil,

TNX

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. הפרק החדש בסדרה שמהווה את אחת המתחרות הוותיקות והבולטות של GTA נראה כבעל פוטנציאל גדול לפני כארבעה חודשים קיבלנו הכרזה שללא ספק חיממה את הלב לכל מי שאוהב משחקי פעולה ואקשן בעולם פתוח – פרק חדש בסדרת Mafia, שש שנים אחרי Mafia 2, אשר יקח אותנו אל האיזור הדרומי של ארצות הברית, אותו אנחנו לא בדיוק רואים לעיתים קרובות בעולם המשחקים. עכשיו, אחרי זמן מה של שקט, האתר IGN מספק לנו וידאו משחקיות ראוי ראשון, כהמשך למספר הקטעים הקטן שראינו במעמד ההשקה. איכות הוידאו לא ממש מדהימה, אך ניתן לראות כי גם בדומה ל-Mafia 2 גם כאן ישנו דגש על בניית עולם משחק שיהיה מפורט מאוד ונאמן למקור ולתקופה, כשגם במסגרת המשחקיות לא קשה לראות את תשומת הלב לפרטים הקטנים. עדיין אין תאריך…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. אמא שלי התחילה לשחק קצת במחשב, ב-Luxor 2 ליתר דיוק - היא משחקת הרבה במשחקים דומים בטלפון הסלולרי שלה. בגלל זה אני מחפש עוד משחקים בסגנון, כאלה שלא דורשים יותר מדי כפתורים ורצוי אפילו לשחק רק עם העכבר. תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.