משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני רוצה לשאול מתי יגיעי לחניות המשחק spellforce 2 החדש שיצא כי לפי מה שראיתי באינטרנט הוא הגיע לארץ ב15 ביוני אבל הייתי כבר כמעט ברוב חנויות המחשב שהן אופיס דיפו ובאג ולא היה להם בכלל...עכשיו אני גר בחדרה ולא אכפת לי לנסוע כיאלו אני מת כבר לקנות תמשחק אני לא רוצה להוריד זה כבר החלטתי שאני רוצה לקנות אז באמת אם מישו יודע איפה אני יכול לקנות בבקשה שיגיד לי איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכוונה שהוא תמיד פועל זה לא שאני לא יכול לבטל אותו, אני יכול אבל זה לא משנה, ה- FPS לא עובר את ה 60 ב CZ . ולא עובר את ה- 70 ב- 1.6 . ובדרייברים הוא גם מבוטל,זה משנה אם יש לי של אומגה ? ומישהו אמר לי שאפשר לשם מודולים של סורס על הקודמים, זה נכון ? אם כן איך אני עושה את זה ? זה בכלל מומלץ ? ותגידו זה רק אני או שב - 1.6 וב- CZ הורגים הרבה יותר בקלות עם אקדחים מאשר בסורס ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אנשים עזרה אני נואש כבר serious sam 2 לא מצליח לעבור קטע כזה אם עכבישים והם מופיעים כל הזמן אני לא יודע מה לעשות במשימה רשום שצריך להיכנס לעיר אבל אין לי מושג איך ניסיתי הכל אני על כלי רכב מרחף שיורה, משמיד עכביש באים עוד 2 אין לי מושג מה לעשות קודים יתקבלו בברכה והסבר להפעלתם תודה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לא מוצא חלקים בשביל הדוקטור או אוכל בשביל אחד האנשים שם... כל מי שמשחק במשחק אם אפשר עזרה.. תודה (=
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס למשחק (אחרי התפריט הראשי) אני מתחיל לשחק ואני רואה רק עניים אדומות שאני יכול לירות בהם איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות לחצנים של ג'ויסטיק בפיפה 2005 ????????? ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק SUMMONER וכל כמה זמן הוא סתם ככה פתאום נתקע לי ... זה ממש מעצבן במיוחד אם שכחתי לשמור... עכשיו לא רק זה... שאני עושה CTRL+ALT+DELETE כדי לצאת מזה בכוח המשחק נשאר על המסך ואני לא עובר למסך של וינדוס שבו אני יכול לצאת מהמשחק וזה אומר שאני צריך לעשות ריסט למחשב כל פעם שזה קורה... מישהו יודע איך לסדר את זה? הפאטצ' היחידי שמצאתי הוא לV1.1 וכתוב שהוא מתקן בעיקר דברים של המולטי פלייר ולא זמוכר הבעיה הזאת הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. אני לא יודע מה עוד לעשות... בבקשה אם מישהו יודע אני אודה לו תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
פאקין לא מבין, כול הזמן אנשים אומרים ששום מחשב לא יכול להריץ את CRYSIS על הכי גבוה, ואומרים שזה בגלל המנוע .. אוקי אז יענתו עם אני בא עם הלוח החדש של ATI עם אני לא טועה שיהיה שם 4 חריצים ל PCI - E ואני תוקע שם פאקין 4 כרטיסי מסך הכי סוסים שקיימים נראה לי ה 8800GTX או נגיד הסדרת NVIDIA 9XXX שתצא עוד כמה זמן ועושה OC למעבד Q6600 שיהיה Q12.000 זהההה עדיייייייייןןןןןןן לא יעבודדדדד?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משחק הסימולציה החדש מהיוצרים של Darwinia המהולל. It's s full sacle thermonuclear war, no one can win. but you can try to lose the least... אם כן מישהו מעוניין במשחק ברשת? אני חייב לציין שאלה ה65 שקל(14.99 דולר עלות המשחק) וה65MB(גודל המשחק) הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-