משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שצריך ללכת לחפש את המסכה שמחזירה אחורה תזמן עכשיו הלכתי לקחתי את חרב העקרב ששוברת קירות ואני תקוע בתוך החדר הזה לא יודע מה עושים מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק באחד המסכים בהתחלה זה פתאום קופץ בחזרה לשולחן עבודה. אתמול התקנתי את המשחק הזה לחבר שלי ושם הוא עבד עם FX5200 ולי עם ה-9600XT זה עושה בעיות. התקנתי את זה כבר 3 פעמים וכלום לא עוזר,יש לי את הדרייברים החדשים 3.1 יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בבעייה בבוס של שלב 7,ממש מרגיז אני יודע איך להרוג אותו ולא מצליח צריך כל הזמן לירות עליו נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכוו לShivening Isles יש לי אותה התקנתי אבל איך אני מגיע לשם תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, חבר שליהביא לי את המשחק GTA San Andreas התקנתי ושיחקתי בו חודש בערך והכל היה טוב ויפה(עבד על רזולוציה הכי High בלי להתיקע - GeForce 7600 GT) לא יצא לי לשחק במשחק שבוע בערך ועכשיו אחרי שאני נכנס הוא מעלה את הכל ושהוא צריך לעלות את התפריט הראשי הוא פותח חלון שגיאות. ניסיתי למחוק את התיקייה של השמירות אבל זה לא עזר אז הסרתי והתקנתי שוב וגם זה לא עזר... בבקשה תעזרו לי, הנה התמונות של הדוח שגיאות: וזה אחרי שאני לוחץ על: To view technical information about the error report, click here מה הבעיה בכלל?! איך אפשר לסדר אותה... אם אתם יודעים מה הבעיה אבל לא איך לסדר תכתבו עדיין מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. כל הדרישות של המשחק הם על ההכי גבוה. עכשיו אני מוריד את הדמו ואז אני לוחץ על ההתקנה... לחצי שניה זה כאילו העכבר הופך לשעון חול והופ חוזר להיות רגיל ושום דבר לא קורה. חשבתי אולי בעיה בקובץ אז מחקתי והורדתי ממקום אחר, אבל לא, אותה בעיה! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני מיואש! תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עשיתי סט אב והכל בסדר , כאשר אני לוחץ על שחק מופיעה לי הודעה שקובץ עם סיומת dll אינו נמצא ואני לא יכול להתחיל את המשחק, מחקתי אותה ועשיתי סט אב חדש ואותה בעיה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 15:55:33 תודה פתרתי את הבעיה עשיתי סט אב לקובץ הדיריקטאקס שבא עם המשחק
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי אז שאני רוצה לשחק CSS אני נכנס לסרבר ואז פתאום מופיע חלון של פרסומות איך אני מסיר אתזה ...?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם נפל לכולם השרתים של call of duty כי ממש נראה לי שאיזה פורץ הפיל את כול השרתים בארץ של המשחק
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fP7RGd3rST4
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשחק בסרברים פרטים במשחק MUonline ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את פאטצ' v.68 ואני מנסה להיכנס למשחק לחצתי על play ואז מופיעה התמונה עם הפיטריה שנטענת זה נטען ומסתיים ואז לא קורה כלום שום מסך לא מופיע הכל נשאר כאילו לא הדלקתי את מייפל וככה זה גם במשחקים אחרים מה לעשות? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/review.html קיבל 8.1 אכזבה לפי דעתי :-\ באתרים אחרים הוא קיבל ציון סמוך ל 8
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1) איך הגרפיקה? 2) יש עלילה יפה? 3) הקרבות כפיים? 4) המשק בכללי שווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-