עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני כבר בתוכנית המירוץ לחלל במשחק ואני אל יודע איפה בונים עוד חלק המעטפת של החללית... בניתי כבר את כל השאר אבל את זה אני אל יודע איך בונים הוא אומר אני שאני מריך 650SHILED איך אני יודע כמה יש לי? עזרה אני כבר מת לעבור את זה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by ben_amitai,

הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Interl-Conore,

תודה.. יש למישהו?

6. שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. היי אנשים. אני בעוד כשעה שעתיים , נוסע למישהו להתקין לו מחשב חדש שהוא קנה ממני. (מערכת הפעלה דרייברים) הבחור ביקש ממני גם משחקים לילדים שלו. יש לו ילדים בני 9 ו 10. המחשב שהוא קנה זה amd 3100 \ 256mb \ 64mb sis כרטיס מסך נורא חלש , וקצת זכרון... אני אמור להביא לו משחקים פשוטים מאוד... כמו worms , דמואים של need for speed 3\4 ילדים קטנים ... לא צריכים יותר מזה. משהו שגם יהיה פשוט להפעלה. אני צריך אתר של דמואים \ המלצות על דמואים שיחסבו על המחשב הזה. (אני הולך להוריד את הגרפיקה הכי למטה כדי שהמשחק ירוץ) אני נוסע אליו בקרוב , אז אני רציך גם להספיק להוריד\לצרוב. זאת הסיבה שזה דיי דחוף. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Yamabushi,

אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12764 או שהם מסבסבים לנו תמחיר או שנינטנדו רוצה להרוויח עלינו כסף גדול (50$ למשחק ל ווי)

11. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/review.html קיבל 8.1 אכזבה לפי דעתי :-\ באתרים אחרים הוא קיבל ציון סמוך ל 8

• 9 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Itzik 007,

כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by TheReaper,

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by ben_20,

אני תקוע בשלב it's time to left הרגתי את כול החיילים סרקתי את כול המקום ומה עכשיו אין לאן ללכת מישהו שיחק במשחק הזה ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. לא נתת לי להגיב בכלל, המשחק היה כלול ביחד עם הלוח אם Asus Striker II Formula - אז איזה הד ארצי ואיזה נעליים??

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. שיטת הדיאלוגים בכותר החדש עברה שינוי קצת מוזר שחלק גדול מהשחקנים לא אהבו, וכעת יש מוד קטן שמאפשר לחזור לשיטה הוותיקה והטובה של Fallout 3 ו-Skyrim לכתבה: http://hwzone.co.il/מוד-חדש-מתקן-את-מערכת-הדיאלוגים-של-fallout-4/

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. היי מי שמכיר את המשחק אז יש שלב בתוך בניין אופרה שבו צריך לתת לחילים פקודה לפרוץ את המחשב והפקודה הזאת משום מה לא עולה לי איך אני עובר את השלב המבעס הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by gtf,

אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. אמא שלי התחילה לשחק קצת במחשב, ב-Luxor 2 ליתר דיוק - היא משחקת הרבה במשחקים דומים בטלפון הסלולרי שלה. בגלל זה אני מחפש עוד משחקים בסגנון, כאלה שלא דורשים יותר מדי כפתורים ורצוי אפילו לשחק רק עם העכבר. תודה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by bennnn,

אז ככה הפעלתי עכשיו את המשחק........והוא מ-דה-ים!!!!!!!!! משחק הטניס הטוב ביותר שיצא למחשב שיחקתי סהכ 5 דקות וכבר השליטה ריאלסטית גרפיקה מדהימה וממש כייף לשחק בו ושיחקתי בכל משחקין הטניס הקיימים למחשב המשחק הזה לא רואה את top spin 2 שהוא ככ גרוע לעומתו!!!!!!! מומלץ לכולם בחום!!!!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. מה קורה? אז הנה הסרטון שהבטחתי להעלות! הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=_EPz1ctDJU0 דרך אגב סליחה על האיכות של המיקרופון. אם נהנתם ואתם רוצים לתמוך ולעזור בבקשה תעשו לייק ואם אתם רוצים לראות עוד תירשמו לערוץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by lowlow1001,

תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. חנות הגיימינג המקוונת מציעה את Fallout 4, ועוד כמה כותרים גדולים וטריים, במחירים טובים במיוחד שנת 2016 כבר כאן, אבל המבצעים על משחקי PC בחנות המקוונת של Steam ממשיכים לעוד מספר ימים – ואיתם גםמבצעיה של חנות ה-Green Man Gaming הפופולרית. בכדי שלא תסתבכו, אספנו עבורכם עשרה דילים חמים שכדאי לשקול במסגרת המבצעים הנוכחיים: Fallout 4 הנהדר והפופולרי במיוחד מוצע בעלות של 39.85 דולרים בלבד, עם הנחה מובנית של 17 אחוזים והנחה נוספת של 20 אחוזים על היתרה בעת שימוש בקוד הקופון 'NWYEAR-20PERC-WTHGMG'. Assassin's Creed Syndicate הטרי והמוצלח (יחסית) עדיין מוצע במחיר נהדר של 30 דולרים בלבד – עסקה שווה מאוד לכל חובבי הסדרה של יוביסופט. Borderlands 2 בגירסת ה-Game …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.