עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע בשלב של הבית סוהר... אני נופל מאיזה תיקרה לקומה של התאים של בית הסובר הזה ואחרי זה אני מוצא פטיש ואז קופצים אחרי עוד מה רוצחים... קיצר אני מתחיל להרוג אותם והרגתי כבר 20 רוצחים (ספרתי) ועדיין מגיעים עוד... מה אני עושה?!?! כמה עוד יש?!?!? אולי יש שם איזה משימה מיוחדת שאני צריך לעבור כי מגיעים עוד ועוד ואין לי כוח כבר להרוג אותם זה כבר לא מעניין :-\

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. הבושה סביב הכותר האחרון בכיכובו של האביר האפל נחתמת בתו צורם במיוחד, עם הודאה שהמשחק פשוט לא יהיה מסוגל לפעול כראוי עם מערכים מרובי כרטיסים גראפיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הרימו-ידיים-batman-arkham-knight-לא-יוכל-לפעול-עם-מערכי-sli/

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by napster15,

אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by eli_xXx,

הורדתי את המשחק Battlefiled 2 הכל טוב ויפה התקנתי וזה עכשיו הורדתי קראק ושאני נכנס למשחק אז הוא מריץ לי את המשחק ומראה את הסרטון הזה של EAGAMES אחרי זה יש עוד סרטון וישר הוא נתקע וגם המוזיקה נתקעת עכשיו אין לי מושג אם זה בעיה בקראק או שהדרישות של המשחק לא מתאימות עכשיו ברגע שזה קורה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסט וזהו אז מה אתם חושבים הבעיה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by nehmia,

היש דרך?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............

8. Started by LazyBoy,

סוף סוף עוד פרטים! http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsivshiveringisles/news.html?sid=6165504&tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות הגה מירוצים אבל יש לי שאלה... בכל משחקי המירוצים הנורמלים אפשר להשתמש בהגה ובכל הפונקציות שלו כמו רטט וכוח נגדי אנערף? או שיש משחקים ספציפיים מיוחדים בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. משגע אותי שאנשים מגיעים לרמה 50 בתוך שבועיים שלושה ואני נילחם מיפלצת מיפלצת...בקושי היגעתי לרמה 40 בחודש וחצי :-[ מיבחינת כסף - אני דוקא לא רע ההתקדמות האיטית בLVL שוברת אותי וגם אם יש לכם עיצות איך להתקדם מהר יותר = נשמח! או קישרים לטיפים / קישור למדריכים THX

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by deso,

היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי עדיין לשחק unreal 1 באנטרנט.. חיפשתי בGOOGLE על פאצים ועוד אבל אמרו שזה נגמר או משהו כזה.. מישהו יודע משהו??? תודה

12. Started by lowlow1001,

תורידו ותהנו אחלה משחק רשת אני יוריד הלילה וישחק מחר בצהריים יאללא ביי שכחתי לצין מורידים מSTEAM

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by slimshady21,

הורדתי את כל הפאטצ'ים של DAWN OF WAR מהאתר הזה: http://dawnofwar.filefront.com/files/Dawn_of_War/Official_Releases/Patches;4517 שסיימתי להוריד התקנתי את הפאטץ' הראשון. ואז התחלתי להתקין את הפטץ' השני, וזה התחיל להתקין והכל ואז פתאום הוא תוקע לי את ההודעה הזו: וכן, ניסיתי להוריד מחדש ולא הלך.... בקשה תעזרו זה חשוב...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by Asafalfa,

היי לכולם ... תגידו מישהו יכול לומר לי איך אני מוצא שרתים לדבר הזה ? כאילו כל מה שהוא מוצא לי זשה שרתים עם פינג של 200 + וה GAMESPY החדש פשוט נורא לשימוש גם כן אני מבקש רק שרתים מארץ מוצא לי שרתים של ארהב ?! ... בקיצור עזרה בבקשה!... עוד שאלה קטנה לאחר התקנה של הPUNKB עדיין הוא כותב כאילו אין לי :\? גם לאחר שאמרתי לו איפה המשחק נמצא ,אז למה הוא לא מוצא אותו? :'( תודה אסף

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

אני נמצא בדיוק בקטע האחרון ואני משתגע!!! אני בדיוק הרגתי את ההיידרה הממוטה ההיא, פתחתי את הדלת הכפולה הענקית ההיא, עליתי במדרגות, ראיתי את הסרט ששולחים טילים בשביל להרוס את כל המבנה התת קרקעי הזה שאני נמצא בו, אני ממשיך ישר, כמעט ונופל עלי איזה פסל, ממשיך עוד עד שאני מגיע לדלת כזאת, לוקח בה ימינה כי זאת האופציה היחידה, ממשיך ישר ועד הסוף כל הזמן ושם נמצא פתח יחידי שהוא לא חסום, אני מנסה להכנס אליו אבל אני כל הזמן מת בו מאיזו סיבה!! קראתי גם ב FAQ וזה מה שאני צריך לעשות אבל אני לא מבין למה אני מת כל הזמן! מישהו עבר את זה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by galedri,

התקנתי את המשחק ועכשיו כשאני ניכנס אליו הוא יותר מידי איטי ויש לי כל מיני סימנים שמופיעים לי על המסך.. עכשיו שאלתי חברים וזה אמרו לי שהבעיה בכרטיס מסך שהוא חלש מידי והכרטיס הוא: geforce fx5200 הינה שאר המפרט: פנטים 4 2.60 ג'יגה הרץ. לוח אם של אסוס p4v800-x זכרון 512 מגה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by mrbig,

אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by The Dom,

מחוץ למשחק הכול מתפקד כרגיל אך כשאני נכנס למשחק אני יכול רק להזיז את העכבר ולא ללחוץ איתו. יש לי דרייברים מעודכנים וזה רק שמה קורה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by johnwoo,

מחפש משחקים מהז'אנר הזה. כרגע לא משנה אם ישנים או חדשים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by goolkt,

צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10

24. Started by שי הלוחש לטכנולוגיה,

האם ישנם חברים בפורום המשחקים CS:S והם אחרי הצבא לדוגמא? אני יודע שאולי זה ישמע מוזר אבל אני אחרי שחרור משחק את המשחק (אחלה משחק), אבל מוזר לי לשחק עם ילדים בני 13, מה גם שקצת קשה לסבול את ההתנהגות הילדותית (טוב זה טבעי), בכל מקרה אשמח לראות תגובות של כאלו שכן.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים