עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Bam65,

אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by constantine16,

מישהו יודע מתי המשחק יוצא לחנויות בארץ? ???

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by amd@ati,

שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .

4. Started by KOBRA CHOPER,

מהו ה BATTLEFIELD שהכי אהבתם?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by napster15,

אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. הפרק החדש בסדרה שמהווה את אחת המתחרות הוותיקות והבולטות של GTA נראה כבעל פוטנציאל גדול לפני כארבעה חודשים קיבלנו הכרזה שללא ספק חיממה את הלב לכל מי שאוהב משחקי פעולה ואקשן בעולם פתוח – פרק חדש בסדרת Mafia, שש שנים אחרי Mafia 2, אשר יקח אותנו אל האיזור הדרומי של ארצות הברית, אותו אנחנו לא בדיוק רואים לעיתים קרובות בעולם המשחקים. עכשיו, אחרי זמן מה של שקט, האתר IGN מספק לנו וידאו משחקיות ראוי ראשון, כהמשך למספר הקטעים הקטן שראינו במעמד ההשקה. איכות הוידאו לא ממש מדהימה, אך ניתן לראות כי גם בדומה ל-Mafia 2 גם כאן ישנו דגש על בניית עולם משחק שיהיה מפורט מאוד ונאמן למקור ולתקופה, כשגם במסגרת המשחקיות לא קשה לראות את תשומת הלב לפרטים הקטנים. עדיין אין תאריך…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by XxxxBOSSxxxX,

אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by kip,

הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. שלום, הורדתי את פאטצ' v.68 ואני מנסה להיכנס למשחק לחצתי על play ואז מופיעה התמונה עם הפיטריה שנטענת זה נטען ומסתיים ואז לא קורה כלום שום מסך לא מופיע הכל נשאר כאילו לא הדלקתי את מייפל וככה זה גם במשחקים אחרים מה לעשות? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. הכותר החדש של בתסדה זוכה להתעניינות אדירת מימדים הן בפורמט דיגיטלי והן בעותקים פיזיים על גבי מדיות אופטיות לכתבה: http://hwzone.co.il/הצלחה-שוברת-שיאים-ל-fallout-4-מיליוני-עותקים-ו/

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by yuraxp,

אני רמה 18.5 W/R הבילד שלי הוא HAMMER מקסימלי ו 8 של החיה,אשמח להצטרף ל קבוצה רצינית שמוכנה לעזור לי וגם להיעזר לי. כמו כן הדרישה היחידה שלי זה שקבוצה תהיה מעל גיל 17. לפרטים נוספים צרו קשר ב אי סי קיו 227651622

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by razoli,

מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by omemo,

שלום! התחלתי לשחק ב-FEAR לא מזמן (אחלה משחק!) אבל היתה בעיה ב-windows והייתי צריך לפרמט את המחשב ועכשיו הלכו לי כל השמירות של המשחק... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השמירה בדיוק כשפוגשים בפעם הראשונה את היצורים המפחידים האלה שמטפסים על הקירות ונעלמים ומופיעים? תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. חנות הגיימינג המקוונת מציעה את Fallout 4, ועוד כמה כותרים גדולים וטריים, במחירים טובים במיוחד שנת 2016 כבר כאן, אבל המבצעים על משחקי PC בחנות המקוונת של Steam ממשיכים לעוד מספר ימים – ואיתם גםמבצעיה של חנות ה-Green Man Gaming הפופולרית. בכדי שלא תסתבכו, אספנו עבורכם עשרה דילים חמים שכדאי לשקול במסגרת המבצעים הנוכחיים: Fallout 4 הנהדר והפופולרי במיוחד מוצע בעלות של 39.85 דולרים בלבד, עם הנחה מובנית של 17 אחוזים והנחה נוספת של 20 אחוזים על היתרה בעת שימוש בקוד הקופון 'NWYEAR-20PERC-WTHGMG'. Assassin's Creed Syndicate הטרי והמוצלח (יחסית) עדיין מוצע במחיר נהדר של 30 דולרים בלבד – עסקה שווה מאוד לכל חובבי הסדרה של יוביסופט. Borderlands 2 בגירסת ה-Game …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by booster,

שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אנחנו סקוואד ישראלי בבאטלפיד 2142...שמי ZIV.ISRAEL וחברי ,MJR.MCLOUD אנחנו מאוד רצינים משחקים עוד מבאטלפילד 1942, בשיטת המשחק שלנו אנחנו הרוב עסוקים בלחימה ב GUNSHIP ורכבים כבדים. הרוב משחקים בטיטאן ויורדים להגנה או התקפה כשצריך ולוקחים כל הפסד אישית!. אנחנו מחפשים שחקנים ישראלים לסקוואד ...מנוסים עוד מבאטלפילד 2 בעל יכולת שליטה מצוינת עד מעולה בלפחות 4 קיטים שונים עדיפות גבוהה למיומנים בטיסה ובשליטה ב TV MISSILE בחור שיודע לעבוד בקבוצה ולתת גיבוי, חייב להיות מעל Chief Petty Officer Gold מעל גיל 16 עם חוש הומור ועם מיקרופון.(שפה ראשית עברית משנית רוסית). ליצור קשר באיסיקיו 74673977 או בבאדיליסט במשחק.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים