משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כמובן מקורי שקיבלתי עם הכ"מ ומאז שעברתי לויסטה הוא מבקש ממני דיסק כדי לשחק, התקנתי את כל הפאצ'ים דרך gpgnet ועדיין הוא מבקש.. בxp הוא היה נותן לי לשחק, מה הולך פה? יש לויסטה בעיה בדברים האלו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא מוצא חלקים בשביל הדוקטור או אוכל בשביל אחד האנשים שם... כל מי שמשחק במשחק אם אפשר עזרה.. תודה (=
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אם אני עושה משחק רשת בין 4 מחשבים ב TITAN MOD האם יש לי אפשרות להוסיף למשחק 44 BOTS?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה הפתעה.. כרגיל blizzard לא עומדים בלוחות הזמנים שלהם. http://www.gamespot.com/news/6160380.html?tag=lastword;link
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שאלה : אפשר לשחק HL2: Episode One בלי המשחק HALF LIFE 2 ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי אנשים. אני בעוד כשעה שעתיים , נוסע למישהו להתקין לו מחשב חדש שהוא קנה ממני. (מערכת הפעלה דרייברים) הבחור ביקש ממני גם משחקים לילדים שלו. יש לו ילדים בני 9 ו 10. המחשב שהוא קנה זה amd 3100 \ 256mb \ 64mb sis כרטיס מסך נורא חלש , וקצת זכרון... אני אמור להביא לו משחקים פשוטים מאוד... כמו worms , דמואים של need for speed 3\4 ילדים קטנים ... לא צריכים יותר מזה. משהו שגם יהיה פשוט להפעלה. אני צריך אתר של דמואים \ המלצות על דמואים שיחסבו על המחשב הזה. (אני הולך להוריד את הגרפיקה הכי למטה כדי שהמשחק ירוץ) אני נוסע אליו בקרוב , אז אני רציך גם להספיק להוריד\לצרוב. זאת הסיבה שזה דיי דחוף. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! התחלתי לשחק ב-FEAR לא מזמן (אחלה משחק!) אבל היתה בעיה ב-windows והייתי צריך לפרמט את המחשב ועכשיו הלכו לי כל השמירות של המשחק... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השמירה בדיוק כשפוגשים בפעם הראשונה את היצורים המפחידים האלה שמטפסים על הקירות ונעלמים ומופיעים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום! יש בעיה במשחק הזה. כול פעם שהוא נטען,באמצע זה ניתקע ומופיעה שגיאה של prism3d. האם אפשר לפתור את הבעיה ככה שיהיה אפשר להפעיל את המשחק בלי בעיות? ניסיתי שדרוג דרייבר לכרטיס מסך,אך זה לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2008 בשעה 17:00:12 ??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי פעמיים כבר תיבה שנקראת: crystal chest. אבל אני לא מצליח לפתוח אותה כי הוא רושם שאני צריך מפתח. משהו יודע איך פותחים את התיבות האלו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חנות הגיימינג המקוונת מציעה את Fallout 4, ועוד כמה כותרים גדולים וטריים, במחירים טובים במיוחד שנת 2016 כבר כאן, אבל המבצעים על משחקי PC בחנות המקוונת של Steam ממשיכים לעוד מספר ימים – ואיתם גםמבצעיה של חנות ה-Green Man Gaming הפופולרית. בכדי שלא תסתבכו, אספנו עבורכם עשרה דילים חמים שכדאי לשקול במסגרת המבצעים הנוכחיים: Fallout 4 הנהדר והפופולרי במיוחד מוצע בעלות של 39.85 דולרים בלבד, עם הנחה מובנית של 17 אחוזים והנחה נוספת של 20 אחוזים על היתרה בעת שימוש בקוד הקופון 'NWYEAR-20PERC-WTHGMG'. Assassin's Creed Syndicate הטרי והמוצלח (יחסית) עדיין מוצע במחיר נהדר של 30 דולרים בלבד – עסקה שווה מאוד לכל חובבי הסדרה של יוביסופט. Borderlands 2 בגירסת ה-Game …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להוריד משחקי פלאש למחשב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...
-
שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-