משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/review.html קיבל 8.1 אכזבה לפי דעתי :-\ באתרים אחרים הוא קיבל ציון סמוך ל 8
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם זה בכלל מעניין מישהו.. :-X http://www.fileshack.com/file.x/10947/Loki+Demo
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי לכולם ... תגידו מישהו יכול לומר לי איך אני מוצא שרתים לדבר הזה ? כאילו כל מה שהוא מוצא לי זשה שרתים עם פינג של 200 + וה GAMESPY החדש פשוט נורא לשימוש גם כן אני מבקש רק שרתים מארץ מוצא לי שרתים של ארהב ?! ... בקיצור עזרה בבקשה!... עוד שאלה קטנה לאחר התקנה של הPUNKB עדיין הוא כותב כאילו אין לי :\? גם לאחר שאמרתי לו איפה המשחק נמצא ,אז למה הוא לא מוצא אותו? :'( תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
NOLF JACK שאני בחלל אני הורג שם את כולם אבל אחרי זה אני לא מבין מה צריך לעשות איפה אני מוצא חליפה או משהו כדי לצאת החוצה... זה נראה לי המ שצריך לעשות...
-
אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי והגעתי לרמה 11... לא שיחקתי כל היום היום(שבת) נכנסתי בצהרים למחשב הידלקתי PB עשיתי check for updates נכנסתי למשחק והכל הלך הייתי צריך שוב לרשום שם והכל
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי כמה שאלות על המשחק: 1) למה אני לא שומע צליל? שיניתי הגדרות (גם במחשב וגם במשחק), ופשוט אין צליל.. הצליל עובד במשחקים אחרים, אבל לא פה. אני משתמש באוזניות ללא מיקרופון. מישהו יכול לעזור לי? 2) איך משחקים ברשת? כל הזמן שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה, אז ניסיתי להוריד פאצ'ים אבל זה עדיין לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
באמצע ההתקנה זה עושה לי שגיאה בקשר לקובץ וידאו אחד ואי אפשר להמשיך את ההתקנה בלעדיו הקובץ נקרא: clip25.vp6 והוא נמצא בקובץ ראר בשם: 0compressed למישהו יש את הקובץ הזה או יודע באיזה דיסק הוא נמצא בגירסאת הדיסקים? תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מתי? אה... ובDEMO של AGE OF EMPIRES 3 יש MULTIPLAYER?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום :] יש לי נייד של גיגבייט דואלקור 1.8 גיגה זיכרון אני מנסה להעלות את המשחק סימס 2, הוא מעלה את התחלה אבל לא נכנס למשחק עצמו :\ מה עושיםם?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הסיסמה לקובץ ראר של nba 2005
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרה שמהווה את אחת המתחרות הוותיקות והבולטות של GTA נראה כבעל פוטנציאל גדול לפני כארבעה חודשים קיבלנו הכרזה שללא ספק חיממה את הלב לכל מי שאוהב משחקי פעולה ואקשן בעולם פתוח – פרק חדש בסדרת Mafia, שש שנים אחרי Mafia 2, אשר יקח אותנו אל האיזור הדרומי של ארצות הברית, אותו אנחנו לא בדיוק רואים לעיתים קרובות בעולם המשחקים. עכשיו, אחרי זמן מה של שקט, האתר IGN מספק לנו וידאו משחקיות ראוי ראשון, כהמשך למספר הקטעים הקטן שראינו במעמד ההשקה. איכות הוידאו לא ממש מדהימה, אך ניתן לראות כי גם בדומה ל-Mafia 2 גם כאן ישנו דגש על בניית עולם משחק שיהיה מפורט מאוד ונאמן למקור ולתקופה, כשגם במסגרת המשחקיות לא קשה לראות את תשומת הלב לפרטים הקטנים. עדיין אין תאריך…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-