עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה שיראו את המשחק LIVE FOR SPEED ב2 המסכים שלי כמו פה http://www.metacafe.com/watch/322287/live_for_speed_on_3_monitors/ אבל רק אצלי יש 2 מסכים אז מסך אחד יראה לי את האמצע ומסך אחר יראה לי את הצד איך אני עושה את זה? ניסיתי לחפש בהגדרות וגם בגוגל ולא ממש מצאתי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by lmlm,

בדרך חוקית. כולל את 98. בארץ ולמחשב תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by constantine16,

מישהו יודע מתי המשחק יוצא לחנויות בארץ? ???

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by amd@ati,

שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .

6. Started by Macbi _Men,

שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  7. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. שלום לכולם...אני רוצה לשאול מתי יגיעי לחניות המשחק spellforce 2 החדש שיצא כי לפי מה שראיתי באינטרנט הוא הגיע לארץ ב15 ביוני אבל הייתי כבר כמעט ברוב חנויות המחשב שהן אופיס דיפו ובאג ולא היה להם בכלל...עכשיו אני גר בחדרה ולא אכפת לי לנסוע כיאלו אני מת כבר לקנות תמשחק אני לא רוצה להוריד זה כבר החלטתי שאני רוצה לקנות אז באמת אם מישו יודע איפה אני יכול לקנות בבקשה שיגיד לי איפה. תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. 1) איך הגרפיקה? 2) יש עלילה יפה? 3) הקרבות כפיים? 4) המשק בכללי שווה? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by the godfather,

התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המשחק, או שהוא נתקע וסוגר את עצמו או שהמסך נכבה ואני ממשיך לשמוע את המשחק, וזה פשוט כבר הפך להיות בלתי נסבל אני באמצע משחק ופתאום זה נתקע ונסגר. בכל מקרה מה יכול להיות המקור לבעיה ? חשבתי שחום אז שמתי את היד על הכרטיס והוא לא חם ומתחתיו גם יש מאורר 8 ס"מ ככה שהוא לא אמור להתחמם יותר מידי והוא גם לא בOC. המערכת יחסית חמה אבל אמורה לעבוד עם טמפ' כאלו המעבד במאמץ מגיע לסביבות ה55 והמערכת לסביבות ה40 ובמנוחה המעבד בסביבות ה40. בכל מקרה יכול להיות שגם הדרייברים עושים את הבעיה אבל ניסיתי להחליף כבר להרבה מאוד סטים ולא ממש עזר. אני עם הOC של המעבד כבר למעלה משנה זאת אומרת עובד איתו על 3200+ כבר הרבה זמן עם מתחים סטוק יכול להיות שפתאום הוא הפך להיות בל…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by kip,

הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. ספויילר [move] בקטע שצריך לדבר עם האביר הוא רוצה לקחת אותי ל-Solace Glade, אני מסכים,[/move] סוף ספויילר והמשחק מתחיל לטעון ובסוף הטעינה המשחק עף. חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי פתרון, וגם ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. למישהו קרה? או יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by benor,

המפרט נמצא בצד, ומותקנים אצלי דרייברים בגירסא 81.89 . יש לציין שעל OPENGL המשחק עובד בסדר גמור , אבל חשוך. (לא ניתן לכוון את הבהירות דרך התפריט כשהוא נמצא על OPENGL) מה אני יכול לעשות בעניין? תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. עם מספר? ולא קופסא, חוץ מזה אפשר להשיג דמו?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. חנות הגיימינג המקוונת מציעה את Fallout 4, ועוד כמה כותרים גדולים וטריים, במחירים טובים במיוחד שנת 2016 כבר כאן, אבל המבצעים על משחקי PC בחנות המקוונת של Steam ממשיכים לעוד מספר ימים – ואיתם גםמבצעיה של חנות ה-Green Man Gaming הפופולרית. בכדי שלא תסתבכו, אספנו עבורכם עשרה דילים חמים שכדאי לשקול במסגרת המבצעים הנוכחיים: Fallout 4 הנהדר והפופולרי במיוחד מוצע בעלות של 39.85 דולרים בלבד, עם הנחה מובנית של 17 אחוזים והנחה נוספת של 20 אחוזים על היתרה בעת שימוש בקוד הקופון 'NWYEAR-20PERC-WTHGMG'. Assassin's Creed Syndicate הטרי והמוצלח (יחסית) עדיין מוצע במחיר נהדר של 30 דולרים בלבד – עסקה שווה מאוד לכל חובבי הסדרה של יוביסופט. Borderlands 2 בגירסת ה-Game …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. אספנו עבורכם עוד עשרה מבצעים מדליקים בפלטפורמה המקוונת של וואלב, יומיים לפני שהם מסתיימים באופן רשמי אם תקלת זכרון המטמון הביזארית של Steam בתחילת מיזם מבצעי סוף השנה הנוכחי לא הרתיעו אתכם, ודאי תשמחו לדעת שעדיין יש לכם הזדמנות לקבל משחקים עדכניים ונהדרים במחירי מבצע קורצים. הנה רשימת המלצות נוספת מאיתנו, אשר תהיה תקפה עד ליום שני, ה-4 בינואר, בשעות אחר הצהריים. קניות מהנות! The Long Dark, משחק ההישרדות בעל הסגנון הייחודי שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזוכה לשבחים מקיר לקיר, נמכר בחצי ממכירו – 10 דולר בלבד. משחק הפאזל והחשיבה הנהדר של יוצרי משחקי Serious Sam הברוטאליים, The Talos Principle, נמכר ברבע ממחירו המלא, 10 דולר. משחק ה-4X ה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by yuraxp,

שלום, אני נמצא בקמפיין של מלחמע -2 בפרק 7, שבו אני אמור לגלות מפעל ליצור נשק גרעיני. מצאתי איפה הוא, ונכנסתי לאותו בסיס, אולם השער למפעל סגור, ויש בו מדען אחד שכניראה אני צריך להורג אותו, אולם הוא כול הזמן בורח לי, מה אני אמור לעשות כדי להרוס את המפעל?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by KOBRA CHOPER,

מהו ה BATTLEFIELD שהכי אהבתם?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני נמצא בדיוק בקטע האחרון ואני משתגע!!! אני בדיוק הרגתי את ההיידרה הממוטה ההיא, פתחתי את הדלת הכפולה הענקית ההיא, עליתי במדרגות, ראיתי את הסרט ששולחים טילים בשביל להרוס את כל המבנה התת קרקעי הזה שאני נמצא בו, אני ממשיך ישר, כמעט ונופל עלי איזה פסל, ממשיך עוד עד שאני מגיע לדלת כזאת, לוקח בה ימינה כי זאת האופציה היחידה, ממשיך ישר ועד הסוף כל הזמן ושם נמצא פתח יחידי שהוא לא חסום, אני מנסה להכנס אליו אבל אני כל הזמן מת בו מאיזו סיבה!! קראתי גם ב FAQ וזה מה שאני צריך לעשות אבל אני לא מבין למה אני מת כל הזמן! מישהו עבר את זה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.