עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by manticore,

מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by SheZiF,

מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מוזכר בסירטון כאן? בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by finish,

הורדתי את המשחק בגירסה של רילודד ואחרי השלב הראשון המשחק קורס.. מה לעשות איך אפשר לתקן את זה? אה וכל החנונים פה שחושבים שאני יקנה את זה שבו בשקט!!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by paton1973,

Battlefield -כל הסדרה היא רק למשחק ברשת ? או יש בה גם קמפיין לשחקן יחיד?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by the godfather,

התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by ishay7,

יש לי כמה שאלות nba 2k9 living rosters יש את האופציה הזאת גם בגרסאת ה PC? כי אני לא רוא האת זה בשום מקום אין לי בכלל אופציה של אונליין! ועוד משהו באופציה של החוזים מה זה ה team option clause או player option clause ו NO TRADE וכו

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

שווה לי לקנות אותו?.... כאילו מה חדש בו.... יש מודלים חדשים לאנשים\רובים... וזהו... שניה ואני מקבל את CS:S ?... ועם יש מקום להשיג את CZ בזול בבקשה תמליצו. תודה אהה ושאלה חשובה הם סדרו את כול הבעיות עם הפינגים? למשל בראשון שצריך להוריד את רמת הסאונד ולשפר את כול הFPS הזה ע"י ביטול סינכרון אנכי...?... תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by davidcohen,

אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. ספויילר [move] בקטע שצריך לדבר עם האביר הוא רוצה לקחת אותי ל-Solace Glade, אני מסכים,[/move] סוף ספויילר והמשחק מתחיל לטעון ובסוף הטעינה המשחק עף. חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי פתרון, וגם ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. למישהו קרה? או יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה

12. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. יוביסופט מפתיעה ולוקחת את מותג הפעולה שלה אחורה בזמן, במטרה להפוך את העולם הפראי ובעלי החיים למאפיין משמעותי יותר מאי פעם זה לא תמיד עובד כמתוכנן, אך אי אפשר להכחיש את העובדה שביוביסופט מנסים לספק לנו חוויות שונות ומגוונות במשחקים שלהם – מתקופות היסטוריות שונות, ממקומות שונים ואקזוטייםברחבי הגלובוס ואפילו מעולמות פנטזיה מקבילים. הדוגמה החדשה לכך היא Far Cry Primal, הפרק החמישי המרכזי בסדרה המצליחה שלוקח את ההישרדות בעולם זר ופראי כמה צעד קדימה, או אחורה – אל תקופת האבן הפרהיסטורית. מבלי להסביר יותר מדי, פשוט צפו בסרטון החשיפה הרשמי להלן: ב-Primal השחקנים יגלמו את Takkar, ציד שמוצא את עצמו לגמרי לבד, ללא ציוד או נשק, בחבל ארץ בדיוני שעונה לשם Oros ומדמ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by Elad87,

ממש מוזר לא קרא אף פעם אני עדין בשלב הראשון תקוע במעלית אחרי שיש איזה הפרעה כלשהי תקוע שם כבר איזה 20דק' זה לא נורמלי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by yaronshahaf,

שאלה שבטוח עלתה בפורומים אבל אני לא מוצא אז אם מישוה יביא לי לינק או משהו זה גם מספיק והשאלה: מה צריך בשביל לשחק אונליין עם הגירסה הפרוצה.. הבנתי שצריך להתחבר לשרתים מזופיים או משהו בסיגנון בנוסף אם מישהו יודע איך אפשר לשחק במפות של ההרחבות : ARMOR FURY ןEURO FORCE אני אודה לו מאוד על העזרה..

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by guitarsuite,

שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

! אני כלכך גאה בעצמי.WOOT סוף סוף

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. או שבנו את כל הגרפיקה מחדש? אני מתכוון בעיקר לגרסת ה 360 אבל כנראה שזה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. אחי סיים את המשחק כבר כמה פעמים,הוא הפסיק לספור. אז יש את הבונוס הראשון שאתה משחק את הבחורה זה כולם מכירים. בפעם הרביעית אולי שאחי סיים את המשחק פתאום הוא ראה באחת השמירות ,שורה מהבהבת שכתוב שיש בונוס. הוא נכנס והמשחק מתחיל ממהתחלה רק שלליאון יש כבר הרבה כסף (כל מה שצבר במשחק האחרון) לא מעט נשקים וארגז ענק . את ליאון הלבישו במדים מיוחדים ופתאום נפתחו עוד נשקים חדשים ,שעולים הון אגב. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by matan101010,

שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים