עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bmw5,

שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by zvovon,

קיצר הורדתי את החבילת הרחבה החדשה..... ואני לא מצליח להתקין אותה ... מה צריך לעשות כדי להתקין את החבילה על המשחק ? מה לא ניסיתי.. רשום משו שחייבל היות מותתקן PRIOR אבל אני לא מבין מה זאת המילה הזאת חחחחח קיצר תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by חן מ,

שלום נתקעתי בבעייה בבוס של שלב 7,ממש מרגיז אני יודע איך להרוג אותו ולא מצליח צריך כל הזמן לירות עליו נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by razoli,

מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by The Dom,

לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. לא מצאתי מידע ב widescreengamingforum הרבה פעמים אני משנה ידני בקבצי ה engine או Config אבל אני לא מוצא שום קובץ כזה בתקיית המשחק

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Xardas,

במחשב של אחותי... כל פעם שהיא נכנסת למשחק כל המסך מתמלא קוורים ואי אפשר לעשות כלום ומתי שעושים Ctrl+Alt+Delete זה ממזער תמשחק וחוזר לשולחן עבודה ללא הקווים האלה ואז שחוזרים למשחק הקווים חוזרים, רק אחרי ריסט הקווים האלה נעלמים וארי כמה דקות שוב חוזרים פעם הם חזרו אחרי חצי שעה עכשיו הם חוזרים אחרי 2 דקות. המסך זה BenQ FP71G+ (דק 8MS) הכרטיס מסך Albatron geforce 5200 128mb מעבד amd athlon xp 1500 זיכרון 512SDR המשחק זה סימס2+אוניברסיטה+חיי לילה התקנתי את זה גם אצלי וזה עובד מצויין בלי שום בעיה. מותקנים הדרייורים הכי חדשים, אין סיכוי לוירוס כי המחשב לא מחובר לאינטרנט ניסיתי לחבר את המסך לDVI ולחיבור הרגיל אותו דבר בשניהם ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדרייור, גם לא עזר עם ההגדרו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .

12. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. אפשר להוריד אותו?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. מתי? אה... ובDEMO של AGE OF EMPIRES 3 יש MULTIPLAYER?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by edi17,

אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...

20. מה קורה? אז הנה הסרטון שהבטחתי להעלות! הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=_EPz1ctDJU0 דרך אגב סליחה על האיכות של המיקרופון. אם נהנתם ואתם רוצים לתמוך ולעזור בבקשה תעשו לייק ואם אתם רוצים לראות עוד תירשמו לערוץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by vl2,

הגעתי לאיזה שלב כזה שאחרי הכלב הזה של השקרח הענק הזה קיצר יש מקום אים הרבה קומות עשית את כל המישימות סיימתי הכל כל מה שאפשר ועדיין יש דלת אחת בקומה הראישונה שלא רוצה להיפתח היא כולה מכוסה באש הוא כותב לי כידי שהיא תיפתח אני צריך לעשות משהו אני לא מבין מה כבר עברתי על כל החדרים פעמייים ניסית הכל עדיין לא מצליח ליפתוח תחדר תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by BEN903,

דבר מוזר בטירוף העכבר עובד במניו אבל במשחק עצמו לא מגיב וזה מוזר בטירוף אם מישהו יודע איך לעזור אני ישמח עד שבא לי לסיים את המשחק הזה אחרי חצי שנה ניראה לי חחח פתאום זה קורה והעכבר עובד בכל המשחקים ווינדוס בלי בעייה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/review.html קיבל 8.1 אכזבה לפי דעתי :-\ באתרים אחרים הוא קיבל ציון סמוך ל 8

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  24. נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.