עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by amd@ati,

שלום, יש כמה משחקים שלא מצליחים לרוץ על מחשבי, כל הדרישות שלי מתאימות למומלצות אך המעבד לא עומד במינימום, הוא רק שני גיגה הרץ. רציתי לברר: אם אני יעשה אובר קלוקינג המשחק יזהה את השינויי וייתן לי להריץ אותו? תודה רבה מראש .

3. Started by Slick Pulla,

שלום כשאני עושה LOAD GAME ומעלה משחק ששמרתי המשחק עולה במצב של GAME PAUSED. השאלה היא איך אני יוצא מהמצב הזה ומעביר למצב של משחק LIVE?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אתמול שיחקתי והגעתי לרמה 11... לא שיחקתי כל היום היום(שבת) נכנסתי בצהרים למחשב הידלקתי PB עשיתי check for updates נכנסתי למשחק והכל הלך הייתי צריך שוב לרשום שם והכל

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by play_boy,

הגעתי לשלב 7 במישחקק במשימה האחרונה אתה צריך לפוצץץ תטנקק ולהרוג 3 אנשים אני עושה את זהה ואז אמור להיות סירטון מעבר לשלב הבא ואצלי אין את זה ניסית להתקין תמישחק מחדש לא עזור ניסיתי להתחיל תמשימה כמה פעמים מחדש כי חשבתי שאוליי עשיתי משהו לא נכון במשימה אבל כלום לא עוזרר תעזרוווו בבקשה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. מתי? אה... ובDEMO של AGE OF EMPIRES 3 יש MULTIPLAYER?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by goolkt,

צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10

14. Started by bmw5,

שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...

16. Started by composite,

שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by lmlm,

בדרך חוקית. כולל את 98. בארץ ולמחשב תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by danield51,

צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. אפשר להוריד אותו?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

היי לכולם! יש לי כמה שאלות על המשחק: 1) למה אני לא שומע צליל? שיניתי הגדרות (גם במחשב וגם במשחק), ופשוט אין צליל.. הצליל עובד במשחקים אחרים, אבל לא פה. אני משתמש באוזניות ללא מיקרופון. מישהו יכול לעזור לי? 2) איך משחקים ברשת? כל הזמן שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה, אז ניסיתי להוריד פאצ'ים אבל זה עדיין לא עובד..

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. יש לי כמובן מקורי שקיבלתי עם הכ"מ ומאז שעברתי לויסטה הוא מבקש ממני דיסק כדי לשחק, התקנתי את כל הפאצ'ים דרך gpgnet ועדיין הוא מבקש.. בxp הוא היה נותן לי לשחק, מה הולך פה? יש לויסטה בעיה בדברים האלו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה

25. Started by WarMachine,

הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.