משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בהתקנה, וכשזה מגיע בערך לחצי מההתקה, מופיעה לי הודעת שגיאה, שיש "פונקציה שגויה". זה מעצבן כי בדיוק לפני 10 דקות הבאתי מחבר את הדיסקים והוא התקין אותם אצלו והמשחק פעל! מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המשחק בלעדי לPSP ואלי יצא לPS2 אחרי כמה חודשים (אולי כי גם LCS יצא והצליח אז יש מצב). טוב אז הנה האתר : http://www.rockstargames.com/vicecitystories/index.html אפשר לראות תטרילר באתר או פה: http://www.gametrailers.com/player.php?id=12904&type=wmv&pl=game אני מחכה למשחק ! תהנו!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רואה את השחקן עם חולצה סגולה ב OPTIONS ויש גרפיקה כזאת כאשר אני מסתקל על הים מרחוק קו האופק כזה עקום הדרייברים מעודכנים מה זה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
באמצע ההתקנה זה עושה לי שגיאה בקשר לקובץ וידאו אחד ואי אפשר להמשיך את ההתקנה בלעדיו הקובץ נקרא: clip25.vp6 והוא נמצא בקובץ ראר בשם: 0compressed למישהו יש את הקובץ הזה או יודע באיזה דיסק הוא נמצא בגירסאת הדיסקים? תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את המשחק LOTR: RETURN OF THE KING המשחק רץ יפה עד לשלב מסוים בו התחיל לקרטע. הורדתי את דרגת הקושי ואיכשהוא הבעיה נפתרה, אבל לאחרונה עוד פעם התחילה הבעיה, עד כ"כ שהמחשב נתקע. ניסיתי לשחק עם המאפיינים במשחק (וידאו,קול וכו') ושום דבר לא עוזר. מבמחינת חומרה יש לי סלרון 1100 384מ"ב זיכרון עם כרטיס geforce4 mx עם 128 זכרון. יצרתי קשר עם ea אבל גם מהם לא הגיע ישועה. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא מוצא חלקים בשביל הדוקטור או אוכל בשביל אחד האנשים שם... כל מי שמשחק במשחק אם אפשר עזרה.. תודה (=
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האון ליין של Medal Of Honor: Pacific Assault???
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המשחק הזה לא עולה לי :-[ אין לי מושג למה מראה רק מסך שחור
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עבד לי אחלה בXP היום התקנתי את הויסטה ... :]] הכל מצויין רק שהמשחק לא עולה למהההההההההההה???
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו אבל שאני מנסה להפעיל את המשחק המחשב כאילו מפעיל אותו אבל המשחק לא עולה ראיתי שהוא מופיע בתהליכים ואז נסגר לבד למה? מפרט: amd 2800+ 1gb ram 7600gt
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד כפול ליבה והוא מריץ לי משחק רשת מסוים מהר מאוד... שאלתי את אותו שאלה לפני שבוע בערך על FARCRY ואמרו לי להכנס למנהל המשימות, ו"לכבות" ליבה אחת... ניסיתי ותהליך זה פעל גם בעוד כמה משחקים שלא עבדו כראוי... אתמול הורדתי משחק רשת מסוים, הוא פעל גם כן במהירות כפולה כזאת ושנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שאין תהליך על שמו... מה אפשר לעשות? :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2006/08/22/will_for_under_170/ ככל שיותר נמוך טוב לכולנו
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש שחקנים למוד הזה? כאילו ישראלים בגלל שהפינג בסרברים אחרים מאוד גבוהה תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרישות של שני המשחקים האלה כדי לדעת עם הם יעבדו אצלי אז מישהו ממכם יודע אותם , תודה .
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-