עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by *Roe.S,

שלום, לא הייתי פה איזה 3 חודשים ככה ואני ממש לא יודע איזה משחקים יצאו בזמן האחרון אני ממש אשמח אם תשימו לי פה איזה רשימה של משחקים יפים שיצאו שיצאו ב3 חודשים האחרונים שימו לי פה שמות של המשחקים (היפים) אני כבר אעשה חיפוש בשביל לדעת מזה כל משחק דרך אגב, COD4 יצא?

2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

3. Started by רן.ט,

הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by ilay22,

התקנתי ICCUP LUNCHER בשביל לשחק בשרת שלהם, בפעם הרשונה שעשיתי את זה הוא התווסף לרשימת שרתים הרגילה (us east, us west וכו) הייתי צריך להתקין את SC מחדש ןכשהתקנתי את הLUNCHER נעלמו כל השרתים חוץ מהשרת של ICCUP.. מישהו יודע איזה קובץ אחראי על רישמת הרשתית או איך לשחזר את זה, כי אפילו שהתקנתי שוב את SC מחד זה נשאר ככה....

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by snaidis,

למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא ה ORANGE BOX? או לפחות בקרוב..? תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by zzz727,

למישהו יש צ'טים למשחק הזה???

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. משום מה הוא נותן הודעת שגיאה לאחר התקנה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by בלוסטון,

טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?

13. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. היי הורדתי את הטריינר לBNA2005 התקנתי אותו בתיקיית המישחק, אני מריץ את המשחק דרכו אבל זה לא עובד, עכשיו שמתי לב שכתוב על לשונית הטריינר כפתורים, אבל מתי לוחצים עליהם? תודה מראש Install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. הבעיה היא שקניתי את השמחק מקורי לחלוטין - אבל אין CD Key. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by DAIVIS,

שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by Tanya,

ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Omri643,

בימים האחרונים שמתי לב שהסאונד נשמע ממש שונה במשחקים... שחסר משהו... וגיליתי מה לא שומעים- ב GRID למשל, כמעט ולא שומעים את הרעש של המנוע, רק אם מסתכלים מהזווית... ב AC כמעט לא שומעים את הדיבור... ב CALL OF JUAREZ כנ"ל, לא שומעים את הדיבור... אני די בטוח שהבעיה קשורה לזה שיש לי סראונד אבל לא בטוח איך... ואיך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. למי שיש את ההרחבה (חוקית כמובן) שירשום פה ונתכנן משחק רשת.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by bmw5,

שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. התקנתי FAR CRY ואת כל הפאטצים כולל 1.33 ואני עדין לא רואה HDR :[[ יש לי X1800XT :-[ והבנתי שיש 64 BIT PATCH ל FAR CRY, יש לי מעבד AMD 64BIT אבל XP 32 BIT... אני יכול להתקין את ה PATCH הזה?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי בעיה במשחק הזא, התקנתי אותו וכאשר שאני נכנס למשחק הוא עושה לי ישר הודעת - "אל תשלח", בלי להיכנס עוד למשחק. ניסיתי להתקין פאצים ודברים כאלה ושום דבר לא עוזר , אפילו הסרתו והתקנתו שוב פעם לא עוזר. הדיסק הוא מקורי שגם פעל במחשב אחר מעולה מאותו הדיסק. לפי מה שקראתי בדרישות המערכת של המשחק המעבד שלי לא תומך בדרישות, אבל כל שאר הרכיבים כן תומכים, כולל כרטיס המסך שהוא על המינימום בדרישות. אבל שמעתי שהוציאו גירסא להורדה שמתקנת את בעיית הבדיקת חומרה. אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את העידכון הזא, מישהו שמע ויכול לתת לי את העידכון הזא? המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים