עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amit123,

למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw.. עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב? ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)? וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק... תודה!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. היי הורדתי את הטריינר לBNA2005 התקנתי אותו בתיקיית המישחק, אני מריץ את המשחק דרכו אבל זה לא עובד, עכשיו שמתי לב שכתוב על לשונית הטריינר כפתורים, אבל מתי לוחצים עליהם? תודה מראש Install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי יש לי הגה למחשב ... לא ממש מוכר משהו סיני כזה של 150 שקל והוא מאוד מאוד רגיש וכל סיבוב קטן של ההגה וכל האוטו מסתובב יש אפשרות לשנות את הרגישות ?! מתוך המשחק או מחוץ לו ... תודה ד"א יש הגה מקצועי שממש יש יכולת להרגיש תחושה של מכונית אמיתית ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. התקנתי את הפאטץ' 1.40BETA אבל קיימים שם רק שרתים של BF2142 עצמו והחיבור אליהם נוראי PING בסביבות 130 כאשר כל רגע אני מתנתק מהם והשרתים עצמם גם נופלים, הקיצר בלאגן שלם ואני רוצה לחזור ל-1.25 האם יש דרך קלה יותר מהתקנה מחדש של המשחק והפאטצ' 1.25

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by CobraDragon,

שלום לכולם, יש לי 3 שאלות: 1. מי מכאן משחק במשחקי WEB (כגון ARMY COMMANDER ) ואם כן מה שמו והאם המשחק מומלץ? 2. מה סגנון המשחק? 2. שאלה למנהל - האם ניתן לפרסם כאן לינק למשחק חדש שהתחלתי לשחק בו? (לא ראיתי איזכור לכך בתקנון אך יכול להיות שטעיתי) תודה מראש על התשובות

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by Xardas,

במחשב של אחותי... כל פעם שהיא נכנסת למשחק כל המסך מתמלא קוורים ואי אפשר לעשות כלום ומתי שעושים Ctrl+Alt+Delete זה ממזער תמשחק וחוזר לשולחן עבודה ללא הקווים האלה ואז שחוזרים למשחק הקווים חוזרים, רק אחרי ריסט הקווים האלה נעלמים וארי כמה דקות שוב חוזרים פעם הם חזרו אחרי חצי שעה עכשיו הם חוזרים אחרי 2 דקות. המסך זה BenQ FP71G+ (דק 8MS) הכרטיס מסך Albatron geforce 5200 128mb מעבד amd athlon xp 1500 זיכרון 512SDR המשחק זה סימס2+אוניברסיטה+חיי לילה התקנתי את זה גם אצלי וזה עובד מצויין בלי שום בעיה. מותקנים הדרייורים הכי חדשים, אין סיכוי לוירוס כי המחשב לא מחובר לאינטרנט ניסיתי לחבר את המסך לDVI ולחיבור הרגיל אותו דבר בשניהם ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדרייור, גם לא עזר עם ההגדרו…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by guitarsuite,

שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. מדובר במשחק קטלני , יריות ללא סוף , לחימה קטלנית בעידן ההמודרני + , אבל מתיי הוא יוצא יש למישהו מושג ?!

10. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/pc/rpg/warhammeronline/news.html?sid=6186104&tag=topslot;title;1 הכתבה כוללת ראיון וידאו עם הCreative director של המשחק.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by asdasdasd,

יש דרך לעשות לכל אחד מגרסאות הקאונטר סטים משלו ?? מן "מולטי סטים ACCOUNTS" כזה ? כי תודו שזה דיי מעצבן כל פעם להעביר מ אקואנט של סורס ......לזרו .....חזרה ל סורס .....ל 1.6 .....סורס ....וכו, יש דרך ליצור לכל סוג משחק סטים משלו ככה שלא צריך להחליף כל שניה בין 3 אקאוונטים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by danield51,

צריך המלצה למשחק אסטרטגיה...מישהו יכול לתת לי משחק טוב?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by finish,

הורדתי את המשחק בגירסה של רילודד ואחרי השלב הראשון המשחק קורס.. מה לעשות איך אפשר לתקן את זה? אה וכל החנונים פה שחושבים שאני יקנה את זה שבו בשקט!!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  15. או שבנו את כל הגרפיקה מחדש? אני מתכוון בעיקר לגרסת ה 360 אבל כנראה שזה אותו דבר

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. שלום, הורדתי את פאטצ' v.68 ואני מנסה להיכנס למשחק לחצתי על play ואז מופיעה התמונה עם הפיטריה שנטענת זה נטען ומסתיים ואז לא קורה כלום שום מסך לא מופיע הכל נשאר כאילו לא הדלקתי את מייפל וככה זה גם במשחקים אחרים מה לעשות? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. הכותר החדש של בתסדה זוכה להתעניינות אדירת מימדים הן בפורמט דיגיטלי והן בעותקים פיזיים על גבי מדיות אופטיות לכתבה: http://hwzone.co.il/הצלחה-שוברת-שיאים-ל-fallout-4-מיליוני-עותקים-ו/

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by casio222,

היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. * יש לי ראוטר בבית (הוא לא במחשב שלי.) תודה רבה לעוזרים! casio.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. יוביסופט מפתיעה ולוקחת את מותג הפעולה שלה אחורה בזמן, במטרה להפוך את העולם הפראי ובעלי החיים למאפיין משמעותי יותר מאי פעם זה לא תמיד עובד כמתוכנן, אך אי אפשר להכחיש את העובדה שביוביסופט מנסים לספק לנו חוויות שונות ומגוונות במשחקים שלהם – מתקופות היסטוריות שונות, ממקומות שונים ואקזוטייםברחבי הגלובוס ואפילו מעולמות פנטזיה מקבילים. הדוגמה החדשה לכך היא Far Cry Primal, הפרק החמישי המרכזי בסדרה המצליחה שלוקח את ההישרדות בעולם זר ופראי כמה צעד קדימה, או אחורה – אל תקופת האבן הפרהיסטורית. מבלי להסביר יותר מדי, פשוט צפו בסרטון החשיפה הרשמי להלן: ב-Primal השחקנים יגלמו את Takkar, ציד שמוצא את עצמו לגמרי לבד, ללא ציוד או נשק, בחבל ארץ בדיוני שעונה לשם Oros ומדמ…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by The Dom,

לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Elad87,

ממש מוזר לא קרא אף פעם אני עדין בשלב הראשון תקוע במעלית אחרי שיש איזה הפרעה כלשהי תקוע שם כבר איזה 20דק' זה לא נורמלי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.