משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מישהו שסיים ת'משחק יכול להגיד לי איפה משיגים את כל שידרוגי החיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק rainbow six vegas הבעיה שלי היא שהשמירות האוטומטיות של המשחק רחוקות מידי רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידני מתי שאני רוצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הגעתי לשלב האחרון שמפוצצים בו את הטיל האטומי.. אחריו להציל את הבחורה שאיתם על המסוק כל הזמן, ומה, המסוק של הבוגד ההוא נופל וזהו???? נגמר??? נכון שלא? :-\
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את סטארקרפט 2. אני מאד אוהב אסטרטגיה שיש לי "שטח" ויש לשני שטח. יש לי מבנה הבסיסי ולשני יש את המבנה הבסיסי, ואז כל אחד מפתח את הבסיס שלו, עושה הגנות, תוך כדי בונה עוד ועוד ועוד חיילים, תוך כדי הבנייה של זה הודף מספר גלי התקפה של האויב, בשלב מסויים הולך ופורץ דרך ומשמיד את כל הבסיס של האויב. פשוט, בסיסי וקל. כבר עשיתי איזה 10 שלבים בקמפיין, וכל שלב הוא איזה "קאווסט" כזה. האם מתישהו יגיע האסטרטגיה הפשוטה שאני רגיל אליה (כמו נניח במשחק הראשון, או לדוגמא כמו ברד אלרט)?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, עשיתי PRE ORDER ל- MW3.. שמתי לב שהשעון של ה רליס דייט שלי גבוה ב8 שעות יותר משל כל מי שאני משחק\מדבר איתו... כלמור כל מי שקנה גם כבר התחיל לשחק ב 9 ואני צריך לחכות עד 5 בערך... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? או לפחות מה הסיבה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה קטנה ואשמח לקבל עזרה. יש לי את המשחק הנ"ל ואני ממש נהנה אך יש לי בעייה קטנה, כאשר אני נכנס לרכב במשחק אני לא יכול לצאת ממנו.... בדקתי בהגדרות וניסיתי כל כפתור במקלדת ואני לא מצליח לצאת מהרכב... מישהו כאן יכול לעזור לי ולהגיד לי איך יוצאים מכלי רכב אחרי שנכנסים אליו ??? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק בUnreal Tournament 2004 בלי לשחק ברשת (משימות רגילות) ? או שזה רק ברשת ואין אפשרות לשחק רגיל? תודה, שיר.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו יודע במיקרא איך אני מקים שרת שכולם יכולים להיכנס עליו אני צריך פרטים דחוף! ???
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי למשחק חדש שקניתי ויש לו הגנה כזאתי (SAFEDISC או STARFORCR משהו כזה) והבנתי שהדרך היחידה שאני אוכל להפעיל את הגיבוי זה לנתק את הכוננים שלי של IDE.. מישהו יודע אם אני חייב לעשות זאת פיזית או האם יש דרך לעשות זאת דרך המחשב או משהו ? ניסיתי דרך המחשב שלי ל DEVICE MANAGER ומשם עשיתי DISABLE לכל הכונני CD DVD אבל זה עדיין לא עבד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את המשחק Battlefield 2 והייתי משחק בו כמה שבועות לפני שנמחק לי בכל מקרה פעם הייתי משחק בלי אוברקלוק והיה לי כרטיס חם מאוד אז היה לי תקיעות ושיחקתי על הגדרות עלובות, עכשיו עם אוברקלוק אני יכול להריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רק על רזולוציה 800X600,בקיצור אם אני שם הכל על HIGH ומשחק יש לי תקיעות אבל לא FPS DROP,רק תקיעות. הכרטיס במאמץ עם OC (בדקתי עם NVTEMPLOGGER בזמן משחק) והרצתי ARTIFACT TESTER של ATITOOL,בשתיהם הטמפ' לא עוקפת את 52 במאמץ. אז אני חושד שהתקיעות באות בגלל שיש לי 128מגה זכרון בכרטיס.אה, גם שאני שם את הTEXTURE על MEDIUM עובד חלק רק פעמים נדירות תקיעה קטנה. *בקיצור השאלה העיקרית היא אם בשביל להריץ הכל על HIGH חייב שלכרטיס מסך יהיה 256MB זכרון…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-