עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by J.allmighty,

איך מחליפים את השם של הקבוצה ? לדוגמא :blackhawk תודה מראש.

2. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני חדש בכל הקטע של המודים לHL אני סיימתי ממש הרגע את המוד ROCK 24 - ממש קצר אבל מוד יפה ואני רוצה למחוק אותו איך מוחקים את המודים ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אל תצחקו עלי בבקשה,באמת שאלה תמימה. הכוונה שלי בשאלה האם לאחר שהתקנתי משחק מסויים במחשב אני צריך להכניס כל פעם את ה cd/dvd לכונן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. המצב הוא כזה: בנאדם קונה\ או מוריד משחק... מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק . השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק? למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק? הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו! אז למה ? :s05: :s05: :s05: ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק. בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע... תגובות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by my warez,

אני יודע שכל מה שעניתי לי בשאלה הקודמת בפורום היא נכונה-וכל הכבוד על היושר(אבל לא צריך לסגור את הנושא בגלל זה! אבל לא משנה) אבל התחמקת משאלה אחת! למקרה שלא ראית אותה או קראת אותה אני אזכיר לך אותה: כמה משחקים-סרטים-תוכנות "מזויפות" יש לך במחשב?(תזכור שלשקר זה "פשע") אגב לי אין תוכנה אחת אמיתית, אין לי סרט אחד שקניתי(חוץ מ"מת לצעוק" בDVD שהיה בהנחה ;D) ויש לי ממש מספר מצומצם של משחקים מקוריים (שרובם ישנים כשעוד היו בקושי אתרי ווארז) מה איתך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by chenc,

שלום! הבנתי שיש קצת בעיות חוקיות עם העניין הזה אז... תודה מראש לכל מי שיעזור לי, חן. ---- ההודעה נערכה ע"י אחראי הפורום ----

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  10. כל הקונסולות שצינתי תומכות ברשת ורציתי לדעת איך זה פועל בארץ לדוגמה אני יודע שב360 צריך לירשם ולשלם לשרות הLIVE אבל אין את השירות רישמית בארץ והשירות רשת של הPSP והDS אמורים להיות בחינם אבל איך הם פועלים בארץ? אני שוקל ליקנות WII בעתיד שאמור לאפשר רשת כמו הDS ורציתי לדעת יותר על איכות המולטיפליר בארץ כי את כל הידע הרישמי קראתי מאתרים בחול בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by kobibo,

איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by yossi555555,

שאלה אם אני מפרמט את המחשב ומתקין וינדוס מחדש הSAVEGAME שלי בMULTIPLAYER נשמר לצורך הענין אני ברמה 78 חשוב שזה לא ימחק תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר הביא לי מחו"ל את האורנג בוקס הבעיה שלי היא שכאשר אני משחק המשחק רץ נפלא על המערכת אך לאחר כמה פסילות הוא נתקע בשלב ה LOADING ב EPISODE 1 אני מריץ את המשחק עם ויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by harel1,

קודם כל שלום, רציתי לשאול לגבי קניית קוד דיגיטלי, מאתר כמו g2a לדוגמא.. שקניתי קוד למשחק רד דד רדימפשן 2, ואני מפחד שהקוד שיתנו לי, פרוץ או משהו כזה,(שמעתי שיש כאלה שמוכרים קוד פרוץ) קניתי את הקוד לרוקסטאר, הם יש מצב שזה פרוץ? ומה זה אומר אם הוא כן, תפרטו בבקשה.. כי בתכלס אני מקבל את המשחק ברוקסטאר לא? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות? ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by eran256,

שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.

18. Started by yotam360,

עברתי את האימונים של החובש וכשאני משחק יש לי אפשרות לרפא אנשים. אז השאלה היא האם אני יכול לרפא את עצמי???

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by yotam360,

איך מחליפים מקומות בכלי התחבורה???

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by wooper,

קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by taltola,

מה ההבדל בין השרתים של 30HZ לכאלו שיותר? מה זה משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by 2Fluffy4U,

שלום רציתי לשאול - האם יש אפשרות לשחק "קו - אופ" משותף עם עוד שחקן בגירסת ה - PC - על אותו מחשב? כלומר - שני שחקנים, אותו מחשב, 2 מסכים שונים. ? חוץ מזה - אשמח סתם להמלצות שמאפשרות משחק לשני שחקנים על אותו מחשב... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

דיונים חדשים בפורומים