עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KermitShor,

טוב רשמתי כבר באשכול אחר שיש לי בעיה עם המשחק איך שאני לוחץ על המגילה הראשונה הראשונה במשחק הוא עושה לי רסטרט למחשב עדכנתי דרייברים התקנתי מחדש ושום דבר. טוב אז יש לי בקשה... כדי להמנע מללחוץ על המגילה הזו אפשר סייב של המשחק בשלב הכי מוקדם שלו למי שיש ממש תחילת המשחק (אחרי שלוחצים על המגילה הזו.. ) אני מקווה שזה יעבוד icq 107686686 nitzan2222@walla.co.il בבקשה כי כרגע.. אין לי אפשרות לשחק בכלל במשחק הוא כל פעם עף לי ממש בהתחלה(המגילה שאני מדבר עליה- ישר אחרי שמסבירים לי איך לסובב את המצלמה ולזוז מסבירים על המגילות - כסף זהב וברונזה.. ואז אומרים לי ללחוץ על המגילה.. וברגע שזה קרה המחשב עושה ריסטרט

2. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by GanJaval,

אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. מה קורה? אז הנה הסרטון שהבטחתי להעלות! הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=_EPz1ctDJU0 דרך אגב סליחה על האיכות של המיקרופון. אם נהנתם ואתם רוצים לתמוך ולעזור בבקשה תעשו לייק ואם אתם רוצים לראות עוד תירשמו לערוץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אני מחפש פאץ שיעדכן לי את ההעברות של השחקנים בפרו 2009. מודה לכם על כל מידע בנושא

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by snaidis,

למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא ה ORANGE BOX? או לפחות בקרוב..? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום לכולם. התקנתי Crysis במחשב החדש, והמשחק עובד ממש טוב. בהגדרות לחצתי על optimal settings והוא הגדיר לבד את ההגדרות האופטימליות. הוא הגדיר ב advance הכל על high. המשחק עובד חלק, ואני רוצה להעלות את הגרפקיה עוד , אבל כשאני בא למסך ה advance האפשרות very high לא נלחצת, כלומר אי אפשר ללחוץ עליה. אפשר איכשהו להעלות את הגרפקיה, ולמה הוא לא נותן לי להעלות? המפרט: מעבד: Intel E8400 כרטיס: Nvidia Geforce 260GTX

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by David_Beckham,

למה אי אפשר לטעון משחק ששמרתי .. אני רוצה להמשיך והמשחק לא נותן לי יש לזה פתרון ? ...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by kobibo,

אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by xxdragonxx,

שאני לוחץ על אייקון של המשחק מופיע מסך שחור ויש קול של ההתחלה ושל המקשים אבל לא רואים כלום חוץ מהחץ של העכבר ומסך שחוררר ניסיתי מה שנתנו פה אבל זה לא עוזר מה לעשות?? :nixweiss: :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by uzi_sch,

זהו את המשחקים הבאים מבלי להציץ בלינקים של התמונות: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8 ) 9) 10)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. עזרה לא מצליח לשחק ברשת את המשחק החדש של ליגת האלופות ניסיתי הכל גם דרך התוכנה Hamachi למרות שאין לי רשת וכלום לא עזר איך שאנחנו מסיימים לבחור קבוצות זה מתנתק יש למישהו מושג איך לתקן את זה??

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by MIKI23,

אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by totah,

תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. יש מודים שמשחקים ב-Quake 3 Arena וב- Unreal Tournament 2003 2004 עם הדמויות מ-Mortal Kombat מאיםה אפשר להוריד את המודים ??? הנה התמונות שתבינו על מה אני מדבר Quake 3 Arena Unreal Tournament 2003 2004 http://myweb.tiscali.co.uk/mkprojects/gallery.htm

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by SHAY951,

התקנתי את הפאטצ' לפיפא 2005 שמוסיף את הליגה הישראלית והנבחרת במקום הליגה הדנית (מי צריך אותה..) , אבל דבר מוזר קרה, והמדים של הקבוצות לא השתנו. ז"א ,למרות שאני רואה בתפריט בבחירת התלבושת את התלבושת שאמורה להיות, במשחק עצמו מופיעות תלבושות של הקבוצות מדנמרק במקום...והשוער נראה כמו ליצן עם התלבושת שלו שם.... מה הבעיה של זה? אם אני יתקין מחדש זה יעזור? (מחקתי לפני זה את התקיה של FIFA 2005 מהמסמכים שלי, כי שמעתי שזה דופק הכל אם לא עושים את זה). עריכה: עכשיו זה עובד טוב.....התקנתי מחדש (הייתי צריך למחוק את השמירות לפני, וגם לתת לחלון שחור שנפתח אחרי ההתקנה להמשיך להתקין ולא לסגור אותו.....)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by EdenC,

מישהו יודע איך עושים? איך משתמשים בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. המשחק עובד סבבה, רואים טוב והכל אבל רק דבר אחד מעצבן והוא: המקשים!!!!! המקום המקש האמיתי אני רואה ]'[ או ]/[ ואני לא יכול לשחק ככה.... כל המקשים השתנו לי... אני מגדיר מחדש וזה עדיין נרשם כככה למישהו יש רעיון מה לעשות? (נסיסית קאפסלוק גם ולא עזר) תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by R0ck,

אתן לתמונות לדבר... להורדה (44.3 מגה)... [ftp=ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe]ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe[/ftp]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום אז ככה יש לי סיריאל מקורי לגמרי של אנריל ואני מעוניין להחליף עם סיריאל של גנרלס זירו או הרגיל לא משנה אם מישהו רוצה שישלח הודעה בפרטי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים