עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by snaidis,

למישהו יש מושג מתי בדיוק יוצא ה ORANGE BOX? או לפחות בקרוב..? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by ccc,

קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by WarMachine,

אז ככה, דבר ראשון המשחק רץ חלק לגמרי כאשר כל הפרטים על מקסימום ועם AA ו AF מופעלים והרזולוציה היא 1280X1024. הבעיה היא שלפעמים באמצע המסלול פתאום המשחק נהיה מהיר בטירוף ללא שום סיבה, ואני בטוח שזה לא אמור להיות חלק מהמשחק, זה כאילו עושים FF למשחק, משהו מוזר בטירוף, ואז כמובן אי אפשר לשלוט במכונית וככה מאבדים לפעמים נצחונות, מוזר גם שזה קורה תמיד באותם מקומות ברחבי המפה. מישהו נתקל בזה גם או שמע על משהו דומה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by RoyShefy,

מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. מה זה אומר האם בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת כי אני חדש בזה ואני רוצה לשחק ברשת עד הכשיו שיחקתי נגד המשב מה אני צריך לעשות תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by jeyjey,

הסאונד מאחר לבוא, כלומר אני יורה והצליל של היריה מגיע באיחור או שאני עומד עם העכבר על איזה אפשרות בתפריט ושומעים את הצליל בערך חצי שניה אחרי זה ממש מעצבן ומבלבל אתמול פירמטי תמשחב ולפני הפירמוט לא היתה לי הבעיה הזאת משהו נתקל כבר בבעיה כזאת ויודע איך לפתור אותה? צירפתי תמונה של ההגדרות במשחק אם זה עוזר, מצטער שזה כהה אין לי מושג למה זה יצא ככה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע בשלב של הבית סוהר... אני נופל מאיזה תיקרה לקומה של התאים של בית הסובר הזה ואחרי זה אני מוצא פטיש ואז קופצים אחרי עוד מה רוצחים... קיצר אני מתחיל להרוג אותם והרגתי כבר 20 רוצחים (ספרתי) ועדיין מגיעים עוד... מה אני עושה?!?! כמה עוד יש?!?!? אולי יש שם איזה משימה מיוחדת שאני צריך לעבור כי מגיעים עוד ועוד ואין לי כוח כבר להרוג אותם זה כבר לא מעניין :-\

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/news/2006/08/22/will_for_under_170/ ככל שיותר נמוך טוב לכולנו

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by Tanya,

ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by bennnn,

אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by saar3,

שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. למי שיש את ההרחבה (חוקית כמובן) שירשום פה ונתכנן משחק רשת.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. אני מצליח לגרום לו לרדת על הברכיים, ואז מתחיל לתת לו מכות כמו משוגע(+אנדרנלין) והוא פשוט עומד שוב, וחוזר חלילה. אני משתמש בחרב אז אל תציעו לי קשת. ד"א אם נמאס לי לנסות להרוג אותו, לאן אני הולך כדי להמשיך במשחק?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by tamar,

שלום. התחלתי לשחק בהרחבה הנל בגלל שמאוד אהבתי את המשחק המקורי. הבעייה היא שמאז שנכנסתי לעיר, המלווים שלי לא עוקבים אחריי ולהוליך דמות דמות באופן עצמאי זה פשוט בלתי אפשרי. בחרתי בתפריטים שיעקבו אחרי ואפילו קרוב, לא עוזר. הקשתי מקש ימני על הדמות ובחרתי COMMANDS-FOLOW ME, עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by tania131,

בבקשה תעזרו לי..יו אני משתגע...איך מכבים את המוסיקה ואת הצלילים של כל המשחק בכלל ב GOTCHA? איפשר לכבות?!? ב AUDIO יש איך לכבות מוסיקה , כיביתי אבל אני רוצה לכבות לגמרי גם את הצלילים של המקשים של היריות והציפורים והכול! מישהו יודע איך??? ???

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by uzana2004,

http://www.bestgames.co.il/duo.html

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by TheReaper,

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by ezx,

אני ניכנס למישחק הכול עוד אבל אין סאונד ובאוטו רן של הדיסק יש מישהו יודע מה הסיבה לזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by SpEcToR,

חבר שלי צריך עזרה.. יש לו בעיה..

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

http://www.gametrailers.com/player/23582.html אהבתי, במיוחד את הסוף... ;D נחכה לגיימפליי.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. בדקתי בכמה אתרים מה צריך לרשום בקונסול אך אינני מצליח להפעיל את הצ'יטים במשחק. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.