משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחרי שאספתי את הנשקים בתחילת המשחק. אך אני עובר לשלב של לחימה מול אויבים (נגד המחשב. לא עם שחקנים אחרים) ובכלל . אני ממשיך לשחק ולא קורה כלום מבקש עזרה ..........................................
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רואה את השחקן עם חולצה סגולה ב OPTIONS ויש גרפיקה כזאת כאשר אני מסתקל על הים מרחוק קו האופק כזה עקום הדרייברים מעודכנים מה זה?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
ראיתי וגם הורדתי חבילות הרחבה של משימות שהם עשו למשחקים שונים של GTA. איך הם עשו זאת? יש למישהו מדריך?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מצאתי אתר נוסטלגיה מצויין !!! עם כל המשחקי וידאו הישנים ,שרובנו גדלנו עליהם :yelclap: וזה בחינם הנה תהנו http://www.everyvideogame.com/
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים? איך משתמשים בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103130.html כל כך נכון... אה, והוא מדבר מהר... מאוד ! ראיתי תרטון פעמיים כדי להתחיל להבין משהו, אבל מה שהבנתי היה פשוט נכון ! מצטער אם כבר פרסמו את זה, לא מצאתי את זה בחיפוש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין icq 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות במשחק balleruim אני לא רואה את הדמיות (שחקנים) והסאונד טוב נו אין לי שום סאונד,והגרפיקה איומה,רואים את העיגולים שחורים? אמורים להיות שם בניינים. טוב תיראו בעצמכם:
-
שלום, הביאו לי מהולנד את המשחק NFS:PS ואחרי שהתקנתי המשחק לא היה באנגלית, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות לו שפה..? במידה ואפשר לשנות במשחק, אשמח שתגידו לי בדיוק איפה ללחוץ כי אין לי מושג מה זה מה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני היום התקנתי ויסטה והכל עובד טוב כל המשחקים עובדים אבל משום מה הסורס שהוא על HL2.EXE לא עובד עולה המסך פתיחה של SOURCE ואז מתכבה ונותן הודעה בויסטה "hl2.exe has stopped working" בבקשה עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך למצוא תחרטה הזה...ומצאתי את לכ חלקי המפה וזאת המפה http://img201.imageshack.us/img201/5880/9773fd5.jpg הבעיה מה אני עושה עם זה? אני מגיע לשם וכלום לא קורה..איך אני לוקח תחרטה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני פותח חשבון במשחק והייתי שמח להכיר שחקן וותיק -אם יש לו טיפים לפני שאני קונה חבילת קלפים -מה מומלץ לקחת איזה חבילות קיימות וכאלה..
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Battlefield -כל הסדרה היא רק למשחק ברשת ? או יש בה גם קמפיין לשחקן יחיד?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-