עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by matrix_xp,

COD4 החדש עובד ב DIRECTX 10 ? כי התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT וה DIRECTX10 ולא מצאתי שום הבדל בינו לבין ה DIRECTX 9 שהיה לי ב XP כרטיס מסך שלי תומך גם רואים במפרט תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by miky,

חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?

3. Started by BoRiS.K,

עבד לי אחלה בXP היום התקנתי את הויסטה ... :]] הכל מצויין רק שהמשחק לא עולה למהההההההההההה???

4. Started by ofeky1,

פתחתי את כל השחקנים והשאלה שלי היא: מה צריך לקרות אחרי שאני מנצח את המלך עם הסגן שלו? ניצחתי אותו ולא קרה כלום! המלך לא אמור להיפתח לי? נ.ב כל השחקנים כבר פתוחים מה זה ה DEVIL משהו זה?! שמשחקים כמו במשחק גוף שלישי מה קורה שאני מסיים אותו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום חברים יש לי בעיה מעצבנת ואני לא יודע אם זה רק אצלי או שאצל כולם יש לי מין בעיה הבעיה היא כזאת זה קרה לי גם במשחק Prince Of Persia The Two Thrones כשאני משחק נדמה לי שהמשחק זז במין פריימים קופצים כאלו ולא חלק אולי ככה זה בגלל המשחק או שאולי זה העכבר האופטי שלי של מיקרוסופט אני לא יודע ניסיתי להוריד פילטרים וכאלו אבל לא עזר צריך ממכם חוות דעת אחים שלי תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. התקנתי את ה-NBA LIVE 2007, אני נכנס למשחק, ואז המשחק קורס (יש כמה מסכים שחורים) וחוזר לדסקטופ... מישהו יודע מה הבעיה? * אני משתמש בוינדוס ויסטה... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. ניסיתי וניסיתי דרך המולטיפלייר ולא הצלחתי! האם מישהו שמכיר את הבעיה יכול להדריך אותי?? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by RDS,

כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by ccc,

קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by eranmor,

לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?

15. Started by ROTEMan,

אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by lmlm,

השתחחר עידכון הכולל את השיפורים הבאים: * Play Computer tab now fully functional in main menu. * Don't report LAN servers to the master server. * Sniper Scope fixes. * Fixed overlapping icons on level load screen. * Allow support for either EXT or ARB texture_rectangle. * Fixed exploit where Anansi could block SSM on third objective. * Fixed bug where Titan view would go crazy if FOV is higher than 90. * Base player speed returned to original. Upgrade tweaked מקור http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/108 מי שלא הספיק לשחק אתמול או היום שיכנס יוריד ויראה את השיפור (הם פתחו גם את ה SINGLE PLAYER )

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by yuval1101,

תגידו, איזה הרחבות יש ל-BF2??? ומה כל אחת נותנת??? והאם ההרחבות האלה הן גם בשביל ה- SINGLEPLAYER.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. היוצרים של משחק הבאטמן הנודע לשמצה החליטו לוותר עליו באופן באופן מלא, כך נראה, והודיעו על ביטול התוכנית לגירסאות מחשב אישי נוספות קיוויתם לכך שגירסאות ה-OS X והלינוקס של Batman: Arkham Knight, משחק הפעולה שהושק בשנה שעברה, יהיו קצת יותר יציבות ואיכותיות מזו לה זכו הגיימרים שמתבססים על חלונות (ושהפכה מאז לדוגמה חיה של איך לא משיקים משחק)? לצערנו – זה כבר לא יקרה. במפיצה Warner Bros. Interactive Entertainment הודיעו רשמית על ביטול התוכנית ליצור גירסאות של המשחק לשתי מערכות ההפעלה השולחניות – וביקשו מכל הצרכנים אשר ביצעו רכישה מוקדמת של המשחק לפלטפורמות אלו דרך Steam לדרוש החזר לכספם. ההודעה המצערת בפלטפורמת ה-Steam, והתגובות של המשתמשים שאומרות את הכל …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

התקנה קטנה של 12 מגה .... lf2.net

21. Started by ashtarot,

יש פה אנשים שאוהבים civ ויודעים איך משחקים בו ברשת? תפרטו לגבי אם זה בכלל כיף וכמה זמן לוקח לחכות בין תור לתור ואיך פתרו את הבעיה הזאת אם פתרו אם יש אנשים שיודעים איך לשחק ברשת והם לא משתמשים בpower play מטורף כמו שראיתי בזמנו בstarcraft אז הם מוזמנים להגיב ולקבוע משחק

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by abo,

שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by lmlm,

כתבי GAMESPOT ו IGN מדווחים מטוקיו שיש תורים ארוכים של כ 300 איש (!) שמחכים לקניית ה DS LITE והחנויות מכרו את כל המלאי שNINTENDO היקצבה לה( ) הגיל הממוצע שלפי התמונות הוא 40 ! מקור המידע :http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11801 תמונות : http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=&img=1&sid=6145252

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118127,00.html אני חושב שהם אמורים לתת לגולשים לבחור את הדירוג...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום לכולם! המשחק החדש בסדרת GTA צפוי לצאת בקרוב,ושאלתי היא האם מישהו יכול לתת לי את דרישות המשחק למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.