משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הוא מסביר לי איפה לשחרר את הקבצים מהZIP אבל אני לא מצליח לראות את המפות החדשות ברשימה הוא אומר לי לרשום -dev בקיצור הדרך אבל אין לי מושג מה זה אומר יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מחוץ למשחק הכול מתפקד כרגיל אך כשאני נכנס למשחק אני יכול רק להזיז את העכבר ולא ללחוץ איתו. יש לי דרייברים מעודכנים וזה רק שמה קורה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל היו שם יותר מדיי סוגים לא ידעתי מה צריך אני רוצה את הקאונטר סטרייק הכי חדש... זה הכל. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. התחלתי לשחק בהרחבה הנל בגלל שמאוד אהבתי את המשחק המקורי. הבעייה היא שמאז שנכנסתי לעיר, המלווים שלי לא עוקבים אחריי ולהוליך דמות דמות באופן עצמאי זה פשוט בלתי אפשרי. בחרתי בתפריטים שיעקבו אחרי ואפילו קרוב, לא עוזר. הקשתי מקש ימני על הדמות ובחרתי COMMANDS-FOLOW ME, עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני בטוח שכולם זוכרים את המשחק מקס פיין הראשון (אני ביליתי שעות רבות עם המשחק בגיל 9 עם חברים) לקחתי את העותק מחבר ילדות (בשביל הנוסטלגיה) והמשחק לא פועל... אני פותח את המשחק ומופיעה לי האייקון של מקס פיין (המלבן הקטן הזה) ומשמה זה נעלה ולא ממשיך. אני משאר שזה כי המשחק לא אמור לעבוד על XP יש איזו דרך לתקן את זה? יש איזה פאטצ'? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש תמונה, הוא לא נותן לי לעשות I Accept, למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איפה אני מוריד ET שבא כבר אם כל העידכונים ואם הכל בגירסה האחרונה? :-\
-
כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם עדכונים, אני מוריד משחקים באימיול בקובץ WINRAR אחרי שאני פותח את הקובץ נפתחים לי כל הקבצים של המשחק, אני מנסה להתקין ע"י לחיצה על אייקון SETUP או AUTORUN אבל הם לא נפתחים, יש הודעת שגיאה, לפעמים הוא כותב שלא ניתן לפתוח את WINDOWS INSTALLER ולדעת אם הוא חוקי(משהו בסגנון הזה), איך אני מתגבר על הבעיה הזאת ומצליח להתקין משחקים (מדובר במחשב חדש וחזק) בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/overclocked/index.html?tag=topten;all;title;4 בדרך אלי, נראה משחק ברמה. טריילר קטן: http://youtube.com/watch?v=Z5pWjer3Nz0
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני נמצא בהתקנה, וכשזה מגיע בערך לחצי מההתקה, מופיעה לי הודעת שגיאה, שיש "פונקציה שגויה". זה מעצבן כי בדיוק לפני 10 דקות הבאתי מחבר את הדיסקים והוא התקין אותם אצלו והמשחק פעל! מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי מה עושה כל מקש? משולש - H : ריבוע - A : איקס - X : עיגול - D : C - R2 : E - R1 : Z - L2 : L1 - / : תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/23582.html אהבתי, במיוחד את הסוף... ;D נחכה לגיימפליי.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
system : amd 2200+ 256 winbond ddr (400/3200) a7n8x deluxe rev 1.04 winXP זה פחות או יותר המפרט שלי יש לי את העדכון האחרון של nvidia של הלוח אם אבל אני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים בכל מקרה אם מישהו יודע לסדר את זה שיעזור לי וזה לא רק במשחק הזה זה קרה גם בenter the martix ובעוד משחקים אם יש דרך כלשהי לסדר את זה תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה הורדתי את הגרסה של טוקה דרייבר 2 גרסת ה.2.4 ג ההתקנה עברה ללא באגים רשמתי סיריאל הוספתי קראק והחלפתי גם את קובץ הדלל הרצוי ואני משתמש בדמון טולס אך משום מה הוא חוזר על ההודעה כי זה דיסק לא מקורי מה אתם חושבים שעלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-