עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by The-Fox,

אז ככה כשהתקנתי את המחשב המלא לא ייתה שום בעיה... בשלב צסויים עידכנתי את המשחק ל Patch 3236 האחרון, ולאחר העידכון הבעיה היא כזאת: אני טוען משחק חדש וכשהוא מסיים לטעון שום דבר לא מגיב, פרט לקונסולה... ממש מזור אפילו ESC לא עובד ואי אפשר לעשות כלום אולם כל המשחק ממשיך לרוץ, רק אני תקוע במקום... הפיתרון היחיד הוא לעשות ALT+TAB ולסגור את המשחק... עוד דברים שחשבו שתדעו זה: ניסתי להריץ ב Safe Mode עם כל האפשרויות מסומנות וזה לא פתר את זה וגם עידכנתי לתלאי החדש 3270 וזה גם לא פתר כלום, מה עושים ?!?!?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by stingeR-,

סתם רוצה לדעת למה אני כבר חורק שיניים מרוב ציפיה..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by Zeev86,

מדובר על המשך לWargame שיצא לפני מספר ימים. משחק מאוד ממכר. אני ממש נוב בו. אשמח להוסיף חברים ולשחק איתם

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. גמרתי את COD2 (שוב) ובקרדיטס המוזיקה היא לא פחות ממדהימה. בכלל, המוזיקה במשחק היא אחת המוזיקות הכי טובות ששמעתי אי פעם במשחק וידאו. למישהו יש לינק איפה אפשר למצוא את הפס קול? תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אחרי שדיברתי עם הבן ההוא של המלך בקווצ' אני הולך לשומר ליד השער מדבר איתו גם... ואז אני נכנס לשער ומוצא את ההוא בכלוב מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by RDS,

כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. Started by nesber,

מי שמעוניין, מספר האיסיקיו: 164931364 הערה: המנהלים בHW נוטים להיות בררנים ביותר לגבי "חוקיות" ההודעות שמפורסמות, לכן אני אומר מראש שנכנסתי לחוקי הפורום ולא ראיתי כל מילה נגד הודעה מסוג זה.

13. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים התקנתי מחדש את קאונטר סטרייק והכל פעל בסדר אבל עכשיו התחילה בעיה מוזרה עם הפינג. מתי שיש 100 FPS הפינג בסדר אבל ברגע שזורקים רימון עשן או שהאפ פי אס יורד מאיזושהי סיבה הפינג פתאום משתגע ועולה ל400-500. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים של הכרטיס מסך והלוח אם וגם זה לא עזר. החיבור שלי זה כבלים 1.5 עם מודם Terayon TJ715x תודה.

14. Started by taltola,

מישהו פה משחק ב- PES 2016 ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. כשיש "עומס מפלצות" המשחק נכנס להילוך איטי. זה אמנם קורה לעיתים רחוקות, אבל עדיין קורה. למיטב ידיעתי המחשב שלי אמור להיות מספיק חזק בשביל המשחק, אז האם זה בלתי נמנע או שכדאי לי להקדים את התכנונים שלי לקנות את ה-8800GT (מחכה שירדו קצת המחירים)?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by אמנון,

אחרי שאספתי את הנשקים בתחילת המשחק. אך אני עובר לשלב של לחימה מול אויבים (נגד המחשב. לא עם שחקנים אחרים) ובכלל . אני ממשיך לשחק ולא קורה כלום מבקש עזרה ..........................................

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. מישהו? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by look-GOD,

אם יש לכם את המשחק LOST PLANET תכתבו בבקשה איזה פיירמים אתם מקבלים בבדיקה הגרפית של המחשק ואיזה מחשב יש לכם...! (כרטיס גרפי ומעבד...) אני רוצה לדעת איזה מחשב צריך כדי להריץ את המשחק הזה סבבה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by sasasa,

1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. התקנתי ויסטה. הורדתי משחק (חוקי לגמרי) שלא תומך בווינדוס ויסטה. יש איזושהי דרך לעלות אותו על ויסטה ? ( אין מחיצה של XP)

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. המשימה הראשונה מה צריך לעשות???????????????

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by eladbu,

חברה אני חייב עזרה הורדתי את הגרסה של טוקה דרייבר 2 גרסת ה.2.4 ג ההתקנה עברה ללא באגים רשמתי סיריאל הוספתי קראק והחלפתי גם את קובץ הדלל הרצוי ואני משתמש בדמון טולס אך משום מה הוא חוזר על ההודעה כי זה דיסק לא מקורי מה אתם חושבים שעלי לעשות

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by yuval1101,

תגידו, איזה הרחבות יש ל-BF2??? ומה כל אחת נותנת??? והאם ההרחבות האלה הן גם בשביל ה- SINGLEPLAYER.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. Started by ashtarot,

יש פה אנשים שאוהבים civ ויודעים איך משחקים בו ברשת? תפרטו לגבי אם זה בכלל כיף וכמה זמן לוקח לחכות בין תור לתור ואיך פתרו את הבעיה הזאת אם פתרו אם יש אנשים שיודעים איך לשחק ברשת והם לא משתמשים בpower play מטורף כמו שראיתי בזמנו בstarcraft אז הם מוזמנים להגיב ולקבוע משחק

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים