עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by look-GOD,

אם יש לכם את המשחק LOST PLANET תכתבו בבקשה איזה פיירמים אתם מקבלים בבדיקה הגרפית של המחשק ואיזה מחשב יש לכם...! (כרטיס גרפי ומעבד...) אני רוצה לדעת איזה מחשב צריך כדי להריץ את המשחק הזה סבבה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by eranmor,

לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?

3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע עכשיו ואני מחפש את אזור המדע משהו כזה היצור הקטן הזה נכנס בתוך אנה ואני אמור להציל אותה... עכשיו אני מנסה להגיע לשם אבל הגשר לא שלם אני לא יודע מה לעשות זה מתסכל פאקינג מאוד!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by liav12,

אני במשימה שאני מקבל את ה Low Rider. אומרים לי להכניס אותה ל MOD GARAGE אבל הוא סגור..! פשוט יש לי סימון על המפה להכנס לשם ואני לא יכול, אין לי מושג מה עושים מכאן.. אודה לכם אם תעזרו...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by stingeR-,

סתם רוצה לדעת למה אני כבר חורק שיניים מרוב ציפיה..

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. המשימה הראשונה מה צריך לעשות???????????????

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. הבעיה היא שקניתי את השמחק מקורי לחלוטין - אבל אין CD Key. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by miky,

חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?

11. Started by BoRiS.K,

עבד לי אחלה בXP היום התקנתי את הויסטה ... :]] הכל מצויין רק שהמשחק לא עולה למהההההההההההה???

12. פה יש מאמר נחמד על השקות כושלות של קונסולות http://www.gamedaily.com/features/?id=1112&page=1

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. אני מחפש פאץ שיעדכן לי את ההעברות של השחקנים בפרו 2009. מודה לכם על כל מידע בנושא

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. משחק האסטרטגיה החדש של Firaxis הצליח להרשים עד מאוד את המבקרים, וזוכה גם לתמיכה גדולה ממודרים נודעים סיד מאייר וחבורתו עשו זאת שוב: אחרי Enemy Unknown ו-Enemy Within המהוללים שהושקו ב-2012 וב-2013 בהתאמה והחזירו את המותג XCOM ליוקרה שממנה נהנה בתחילת שנות התשעים, בסטודיו Firaxis השלימו את הפיתוח של XCOM 2 אשר יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים – וזוכה בינתיים לפידבק טוב מאוד מהמבקרים. במפתחת ובמפיצה 2K Games היו ככל הנראה בטוחים מאוד בתוצר שלהם, ועל כן איפשרו למבקרים להפיץ את מה שהם חושבים בנוגע למשחק כחמישה ימים לפני שהוא מגיע אל החנויות – והתוצאות אכן נשמעות מרשימות מאוד, עם ממוצע של 90 מתוך 100 בהתבסס על 36 ביקורות באתר metacritic. מדובר בציון ממוצע שדומה מאוד לזה…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by ccc,

קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by ksesa1,

ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא אומר לי שאין לי דירקט X למרות שכן יש איך אני מתגבר על זה?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by xxdragonxx,

שאני לוחץ על אייקון של המשחק מופיע מסך שחור ויש קול של ההתחלה ושל המקשים אבל לא רואים כלום חוץ מהחץ של העכבר ומסך שחוררר ניסיתי מה שנתנו פה אבל זה לא עוזר מה לעשות?? :nixweiss: :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by Shadowman,

סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by The-Devil,

רצית לדעת מה דעתכם על המשחק Second Sight שמעתי עליו שמועות נחמדות ויש עליו ביקורות חביבות מישהו שיחק בו??

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by sasasa,

1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.