משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חנות הגיימינג המקוונת מציעה את Fallout 4, ועוד כמה כותרים גדולים וטריים, במחירים טובים במיוחד שנת 2016 כבר כאן, אבל המבצעים על משחקי PC בחנות המקוונת של Steam ממשיכים לעוד מספר ימים – ואיתם גםמבצעיה של חנות ה-Green Man Gaming הפופולרית. בכדי שלא תסתבכו, אספנו עבורכם עשרה דילים חמים שכדאי לשקול במסגרת המבצעים הנוכחיים: Fallout 4 הנהדר והפופולרי במיוחד מוצע בעלות של 39.85 דולרים בלבד, עם הנחה מובנית של 17 אחוזים והנחה נוספת של 20 אחוזים על היתרה בעת שימוש בקוד הקופון 'NWYEAR-20PERC-WTHGMG'. Assassin's Creed Syndicate הטרי והמוצלח (יחסית) עדיין מוצע במחיר נהדר של 30 דולרים בלבד – עסקה שווה מאוד לכל חובבי הסדרה של יוביסופט. Borderlands 2 בגירסת ה-Game …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המשחק company of heroes מבאג, אבל לפני שאני פותח אותו ולא תהיה לי אפשרות להחליף, יש לי שאלה: יש עדיין אנשים שמשחקים במולטי של המשחק? כי דיי בשביל זה אני קונה אותו. אני חייב תשובה זריזה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המשחק לא נפתח.. ברגע שאני לוחץ עליו נפתח חלון ורשום windows היה צריך לסגור תוכנית זו.. ויש לי אפשרות ללחוץ על אל תשלח דו''ח שגיאות ותשלח דו''ח שגיאות.. ממה זה יכול להיות הבעיה הזו? המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל להריץ את המשחק?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Battlefield 2142 Demo. וזה עושה לי שגיאה...[אני ישלח תתמונה]. בקיצר במחשב הקודם שלי זה לא היה עושה וגם הורדתי תמשחק מכמה אתרים וזה עדיין נותן שגיאה של קובץ מקולקל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני התחלתי לשחק ממש לפני רבע שעה במשחק, אספתי את הקבוצה שלי והגעתי לדבר הזה שעולה לשמיים. עכשיו אני לא יודע לאן ללכת, כאילו שאני הולך לכיון של החץ הירוק אומרים לי שאני עוזב את האזור של המשימה... לאן ללכת , מה לעשות ?!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
או שאפשר לשחק במשחק ולהנות מה DX10 גם בXP בהנחה שיש כרטיס מסך שתומך בזה כמובן.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Leipzig Games Convention 2006 (21-27 AUG) הערה: מה-21 עד ה-23 מתקיים כנס המפתחים (GC Developer Conference), וב-23 (למדיה בלבד, כל היום) עד ה-27 מתקיימת תערוכת המשחקים (שפתוחה גם לציבור הרחב מה-24). כל הסיקורים: GameSpot: http://www.gamespot.com/events/leipzig06/index.html 1UP: http://www.1up.com/do/minisite?cId=3152968&did=1 CVG - Computer and Video Games.com: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=145114 EuroGamer: http://www.eurogamer.net/gc_index.php GameInformer (אני לא מאמין שהכתב צילם את האוכל במלון. כאילו חסר מה לצלם שם (*אהמ פורטל אהמ*) והוא מצלם אוכל): http://www.gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0824.1750.59693.htm GameSpy: http://www.games…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, שאני בוחר את האופציה של Interactive League בתפריט הראשי, מערכת מכניסה אותי באופן אוטומטי לאינטרנט לביצוע רישום ראשוני. לאחר הרישום, מערכת מבקשת ממני להקיש את ה- Serial Number שאיתו התקנתי את המשחק. שאני מכניס את אותו Serial Number של ההתקנה (..או אפילו אחר..) מערכת מבצעת בדיקה מול השרת ומודיעה שלי שכנראה הקוד Is Not Valid. חוץ מזה, אין לי בעייה לשחק במשחק עצמו... מישהו יודע מה הבעייה ועל איזה SN מדובר?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול לחכות לכותר השלישי בסדרה האדירה הזו! ללא ספק זה אחד המשחקים היחדים שניתן לאמר עליהם "מרגשים", עלילה עשירה, דרמטית ומציאותית ממדרגה ראשונה, משחק שגורם לך לחשוב על מה שקרה לאיש הזה כאילו הכרת אותו במציאות...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני משתמש בכמה פקודות: FPS_MAX 999 FPS_MODEM 999 DEVELOPER1 אני מקבל בסביבות 200-300 FPS אני יודע שזה גבוה.... אבל יש מצב שמישהו פה מכיר איזה משהו שאפשר לעשות כדי לעלות את הFPS למשהו יותר גבוה כי אני מכיר אנשים שיש להם יותר גבוה... יש לי תעידכונים החדשים + הדירקסט 9.0C לא נגעתי בשום דבר בדרייברים של הכרטיס מסך! יש מצב שאם משנים משהו בהגדרות זה מוסיף FPS (כמו בכרטיסים של ג'יפורס)???? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחותי ממש רוצה את המשחק של הסנטה קלאוס שקופץ מגג לגג ואוסף מתנות.. אם מישהו יודע איפה אני מוריד דחוף תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-