משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
משגע אותי שאנשים מגיעים לרמה 50 בתוך שבועיים שלושה ואני נילחם מיפלצת מיפלצת...בקושי היגעתי לרמה 40 בחודש וחצי :-[ מיבחינת כסף - אני דוקא לא רע ההתקדמות האיטית בLVL שוברת אותי וגם אם יש לכם עיצות איך להתקדם מהר יותר = נשמח! או קישרים לטיפים / קישור למדריכים THX
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני בטוח שכולם זוכרים את המשחק מקס פיין הראשון (אני ביליתי שעות רבות עם המשחק בגיל 9 עם חברים) לקחתי את העותק מחבר ילדות (בשביל הנוסטלגיה) והמשחק לא פועל... אני פותח את המשחק ומופיעה לי האייקון של מקס פיין (המלבן הקטן הזה) ומשמה זה נעלה ולא ממשיך. אני משאר שזה כי המשחק לא אמור לעבוד על XP יש איזו דרך לתקן את זה? יש איזה פאטצ'? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני תקוע במסך CRAVED IN SAND מסך 9 עם החיזרים. אני בסופו של המסך אומרים לי להגן על עמודים לבנים כאלו, הרגתי את כולם אין לאויבים LZ יותר. אומרים לי לפוצץ את כל ה מכונות תקיפה אויר קרקע אני לא מוצא אף אחת נוספת אותם והמסך לא נגמר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש פאץ שיעדכן לי את ההעברות של השחקנים בפרו 2009. מודה לכם על כל מידע בנושא
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אחרי שדיברתי עם הבן ההוא של המלך בקווצ' אני הולך לשומר ליד השער מדבר איתו גם... ואז אני נכנס לשער ומוצא את ההוא בכלוב מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי מה עושה כל מקש? משולש - H : ריבוע - A : איקס - X : עיגול - D : C - R2 : E - R1 : Z - L2 : L1 - / : תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.
-
באמריקה. תגידו זה אמין: http://cgi.ebay.com/PC-GAME-BATTLEFIELD-2-AUTHENTIC-CD-KEY-ONLINE-CODE_W0QQitemZ8222460907QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני במשימה שאני מקבל את ה Low Rider. אומרים לי להכניס אותה ל MOD GARAGE אבל הוא סגור..! פשוט יש לי סימון על המפה להכנס לשם ואני לא יכול, אין לי מושג מה עושים מכאן.. אודה לכם אם תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שיחקתי ב ROME עד שיצא עשן... המלצות למשחקים דומים יתקבלו בברכת הרב חנוכה!! צורת המשחק ב ROME נהדרת, הקרבות והשליטה המופלאה בהם.... תענוג (עור ברווז....) עד שאניח ידיי על עותק של הברברים, מי יצילני, מי?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7604 בקיצור זה כניראה יגיעה מובנה בזיכרון של הWII ויפעל תוך כמה שניות
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
מדובר על המשך לWargame שיצא לפני מספר ימים. משחק מאוד ממכר. אני ממש נוב בו. אשמח להוסיף חברים ולשחק איתם
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברגע שאי מעלה את הGTA לא כתוב מילים אלא במקום מילים מופיעים רבועים מדובר בGTA SA איך אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ממש שאני נכנס למשחק המשחק עובד לאט, בתפריט המרכזי ובכלל איפה שאני לוחץ. לוקח לו ממש הרבה זמן להגיב. עכשיו גם אם אני מנסה להתחיל משחק רגיל , הוא עושה לי מסך וורוד כזה עם נקודה שחורה איפה שאמור להיות העוגה של ה LOADING, אני שומע את ה loading נגמר, ואז כשאמור להתחיל המשחק אני מקבל מסך שחור לגמרי , שומע את המחשב נלחם, אבל לא רואה כלום... מה עושים ?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-