משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש כמה דברים לא ברורים.. 1. אחרי כמה זמן במשחק הקול של החרב נעלם לי.. כאליו אם אני מרביץ עם החרב אני לא שומע אותה.. 2. איך אני מוציא דברים מהתיק 3.בלשונית של הWEAOPS יש ציורים למעלה של לב חרב ראש ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הורדתי pes6 וזה לא עובד אז אם יש למישהו קראק אז האיסי שלי הוא 256670175 תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש תמונה, הוא לא נותן לי לעשות I Accept, למה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
סיימתי את המשימות של העיר השנייה והשלישית ועכשיו חזרתי לעיר הראשונה. לא עשיתי שום צי'ט אבל לא יודע למה נראה כאילו כולם פה השתגעו... כל האנשים הולכים מכות אחד עם השני וגם כל הזמן המכוניות של השוטרים עולים באש. זה אמור להיות ככה ? אולי זה באג ? מישהו יודע למ זה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לשחק במשחק TrueCrime - Streets of LA ונורא אהבתי את השירים שהם שמו במשחק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רשימה של השירים שיש במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ממש ממש שיעמם לי אז החלטתי להתחיל לשחק מחדש.. פעם ראשונה ששיחקתי הפנס לא עבד לי לא יודע למה אבל השתמשתי בראיית לילה לפצות על זה אבל עכשיו גם הפנס וגם הראיית לילה לא עובדים לי מסיבה כלשהי... ויש מלא מקומות חשוכים כאלה שאני פשוט לא יכול לעבור דרכם כי אני לא רואה כלום עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי . אני בדיוק סיימתי את השלב על התורן כשהוא קופץ עם הבחורה מראש הספינה ואז מתחיל שלב שבו אני אמור להעביר אותו לאיזה שהוא צד בתחתית הספינה אבל אני לא מבין איך .......ממש מבוי סתום בנוסף לכל אין מקש לקפיצה בכלל כלומר צריכה להיות איזה שהיא כניסה או מעבר .... עם מישהו שיחק אתהמשחק או מכיר מישהו שמכיר אז אשמח לקבל מענה בכל אופן תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה הסיבות שיכולות להיות...? אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ביחד ברשת..direct ip זה נכנס והכל למשחק עד שמגיע למשחק זה עושה LOST CONNECTION ???????????למה???????
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לשחק והכל טוב ויפה עד לשלב הראשון בסנריו השני שבו אני אמור להעביר 400 מזון לכפר שכן אז איך לעזעזל אני עושה כי אני ממש לא מצליח וזה מתסכל כי המשחק נירא שווה ממש ואני ממש מאוכזב מהעובדה שזה לא עובד לי וניסיתי דרך הdiplomcy כמעט בכל צורה אם זה בכל זאת דרך זה או בדרך אחרת אהיה יותר משמח לעזרה בתודה מראש זיו
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היה לי אותו פעם זה נפתח בחלון קטן ואתה כאילו מוכר סמים ואתה יכול לעבור מעיר לער ובכול מקום אתה מוכר וקונה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק בהתחלה שהתקנתי אותו המשחק עבד כמו שצריך והכל היה סבבה אחרי שעברתי קצת מהמשחק קימת כלום ... יצאתי מהמשחק יום למכורת טענתי תה שמירה וראיתי את הדמות שלי בצורת חייזר חללית או איזה ספינה משו מוזר לא כמו שזה צריך להיות אז יש מצב שזה בגלל הדריברים כי מחקתי והתקנתי כמה דריברים אחרים (רציתי STEREO) אז קיצר היום התקנתי את המשחק מהתחלה ובחלון הזה שמראה אם המחשב שלי מספיק בשביל המשחק הוא הראה שחסר לי דריברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי אחרי זה נכנסתי וזה עדיין היה ככה (הבעיה אם הדמות) יש לי 8800GTS אם זה קשור לדריברים מישו יכול להביא לי דריבר מעודכן וטוב ? ואם זה לא קשור לדריברים מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-