עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקיי קודם כל חייב לציין , עם כל הכבוד לHL2, לדום 3, ולשאר הבלוקבסטרים .... אף אחד מהם לא השאיר אותי פעור פה ומזיל ריר מרושע מול המסך כשיש לי 2100 פרשים שלי שנפרשים על המסך מול 1000 פיאונים תמימים, אף אחד מהם לא גרם לי לצחקק לעצמי בסאדיסטיות כמו כאן כשראיתי את ה2100 פרשים מוחקים בהסתערות ברוטלית ולא הכי טקטית את אותם 1000 הנשמות הטועות בכל אופן יש לי שאלה כזאת- אני בשלב די מתקדם במשחק- רוב אירופה שלי, רוב אפריקה הצפונית גם כן , "יהודה" כמובן כמובן שלי (למרות שהחוצפנים מורדים בי כל שניה בירושלים- מה הם לא מבינים שאני גם יהודי??) בכל אופן - הצבאות שלי מאוד חזקים ואני חייב לציין שאני טיפוס של כוח ולא של מוח, כל שרוב הצבאות שלי מורכבים בעיקר ממספרים בלתי נדלים של פרשים כבדי…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by barlevi321,

אהלן! יש לי שאלה בקשר לגויסטיק למחשב , קניתי גויסטיק למחשב שלי והתקנתי אותו , הוא מזהה לי אותו בלי בעייה . השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים בדרך כלל עובדים עם גויסטיק ? ואיך אני בעצם מפעיל את הגויסטיק במשחק מחשב ?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by ob,

רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. מה זה הגירסה הזאת ? או שזה Skin ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nore0,

התמונות האלה צולמו עם 7900GT http://img258.imageshack.us/img258/8973/farcryon7900gtpq8.jpg http://img258.imageshack.us/img258/1995/farcryon7900gtipw0.jpg ככה הגרפיקה עם הפאטצ'ים החדשים? כי זה נראה ממש יפה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by NeWorld123,

שאלה מאוד חשובה לביצועים במשחק יש לי כרטיס מסך GT240 עכשיו שאני משתמש בציט שמוסיף לידי עוד אובים ואני יוצר קרבות כמו המכשפים נגד הגנבים בכל מקרה שאני מוסיף יותר מדיי זה יוצא לי מהמשחק השאלה שלי אם זה בגלל סוג הכרטיס מסך שיש לי והמעבד ואם אני יחליף אותם למשהו חזק יותר זה לא יצא לי מהמשחק או שזה איזשהוא בג שאפילו אם יהיה לי מעבד I7 אם כרטיס מסך חזק אפשר לנהל קרבות המוניים בלי שזה יצא לי תודה לעוזרים מראש...

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Bug2000,

מאיפה אפשר להוריד את הדמו ? חג שמח ושנת משחקיות מדהימה לכולם ! עריכה - טוב, נראה לי מצאתי אותו. הוא 23 מגהבייט נכון ? ובכלל יש לכם איזה המלצות למשחקי אסטרטגיה טובים ?? חוץ מ WarCraft\Sarcraft .... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nore0,

מה האפשרות הזאת אומרת (באדום)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  10. כולם כאן מדברים על AA ועל כל מיני הגדרות.. אני לא גיימר אבל אני נהנה לשחק לראות את המשחק בצורה הטובה ביותר. כל משחק אני נכנס ומשנה רק את הרוזלוציה ל 1200*1600 ואני רואה שכל ההגדרות על HIGE וזהו, איך אני עושה שאני יראה את המשחק בצורה הטובה ביותר , אילו הגדרות אני צריך לשנות? יש לי כרטיס מסך X1950XTX תודה רותם

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Armageddon1,

איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר בשביל שהמשחק יעבוד ברשת (TCP\IP)? תודה.

12. Started by Delux,

אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by yuval1101,

תגידו, איזה הרחבות יש ל-BF2??? ומה כל אחת נותנת??? והאם ההרחבות האלה הן גם בשביל ה- SINGLEPLAYER.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. 1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by amit123,

שלום! תגידו...שווה לי לעבור לויסטה למרות שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון פנימי?(המחשב מיועד בעיקר למשחקים...)ההבדל בביצועים בין xp לויסטה עם ג'יגה זיכרון אמור להיות ממש מורגש או שהוא די קטן?(אני לא חושב שאני אוכל להוסיף עוד זיכרון בזמן הקרוב...) ועוד משהו...מבחינת הכרטיס מסך והמעבד(מפרט...)אני מסודר?או שהכובד של הויסטה יכול להשפיע גם עליהם ואז הביצועים ירדו יותר,או שזה בכלל לא קשור אליהם אלא רק לזיכרון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by sooliman,

קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by D@nny,

שלום מחר אני לוקח את הדי אס שלי לאיזה נסיעה ארוכה, הקטע שאני חושש שהבטריה תיגמר, אז אני רוצה לטעון אותה היום עוד קצת השאלה שלי אם זה בריא או לא לבטריה? כאילו לטעון אותה עוד לפני שהיא נגמרה... תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by yoyo_shir,

היום כבר ה22 ל8 ולי יש חשבון בטורנט ליצ',והמשחק עדיין לא יצא לשם להורדה.- איך זה יכול להיות?! זה לא יצא להורדה לשום מקום... מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  20. שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by Tzah22,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 1 ג'יגה ובמחשב שלי יש 1 ג'יגה זיכרון Ram השאלה שלי כזאת: האם איזה משחק יוכל לעבוד ככה? כי בינתיים כלום לא רץ... האם יש קשר? (מחר אני קונה 4 ג'יגה זיכרון Ram,סתם מעניין אותי לדעת)

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by teddy85,

היום החלתתי להעלות את כל הסאונד של LBA 1 לאיפוד שלי :DJsmile:(מזל שאני לא זורק את המשחקים הישנים שלי) וכשחיפשתי כיסוי אלבום למשחק נתקלתי בכתבה הזאת http://www.adventure-eu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=212&Itemid=29 אני יודע שהיו הרבה נסיונות בעבר ליצור את המשחק אבל זו כתבה די חדשה (פחות משנה) ולפי איך שהיא כתובה לא נראה שזה מעריץ שסתם מפיץ שמועות גם מה שכתוב די נחמד ונשמע הגיוני אז מה אתם אומרים על זה

24. Started by baum,

האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by 104952,

יש בפורום מישהו שמשחק במוד ל HL2 - soure forts? אם כן, יש לכם מושג איך אני אמור לסובב את החלקים שאני בונה איתם את המבצר?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים