עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by הוגו היד,

הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by zeez100,

בפרק של הסירה אחרי פיצוצה איך מחסלים את ההליקופטר או מתחמקים ממנו אודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by nesber,

מי שמעוניין, מספר האיסיקיו: 164931364 הערה: המנהלים בHW נוטים להיות בררנים ביותר לגבי "חוקיות" ההודעות שמפורסמות, לכן אני אומר מראש שנכנסתי לחוקי הפורום ולא ראיתי כל מילה נגד הודעה מסוג זה.

4. Started by tral,

תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש

5. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

באמריקה. תגידו זה אמין: http://cgi.ebay.com/PC-GAME-BATTLEFIELD-2-AUTHENTIC-CD-KEY-ONLINE-CODE_W0QQitemZ8222460907QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. ראיתי באיזה חנות ולפי מה שהם אומרים 2.01 יותר טוב מ 1.51,אז זה איזה שהוא שידרוג ל 1.5 או שלא להתעסק עם זה, בכ"א קרובת משפחה שלי קנתה 2.01 ובדיסק שהיא קיבלה הופיעה שנה גירסה ל 2 (אני מקווה שלא ל 2.01 והם לא רשמו עד הסוף)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. שלום, אני משחק כבר 10 חודשים במשחק, את לאחר לחיצה על LOG IN, אני מקבל את ההודעה: "Could not connect to the bacend server" אני לא התקנתי שום דבר חדש, הפיירפוול במצב כבוי. מה עושים - חייב עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by MIKI23,

אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by matrix_xp,

COD4 החדש עובד ב DIRECTX 10 ? כי התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT וה DIRECTX10 ולא מצאתי שום הבדל בינו לבין ה DIRECTX 9 שהיה לי ב XP כרטיס מסך שלי תומך גם רואים במפרט תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

יש לי כרטיס מסך 8600 ולא מפעיל לי טוב את ה- DMC 4 זה עושה את כולו בצבע ירוקקק משהו דפוקק.. אצל חבר שלי זה עובד ויש לנו אותו כרטיס מסך .. מה עושים ?! תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by yossi-R,

הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. יש לי fx5200 עם 128 זיכרון (כרטיס חדש ליפני שבוע ) אני מנסה להפעיל את המשחק וההקול עובד טוב ורצוף אבל במסך אני רואה כמו שיש שלג בטלויזיה רק בצבעים למה זה לא עובד לי???? :s05:

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by PoHuisT,

המולטי עולה ממש אבל ממש לאט,הוא נתקע זמן רב במסך פתיחה ו הסינגל פשוט עף לא מבין את זה יש לי עוד מחשב בבית שהוא יותר חלש ושם זה רץ חלק. Help please

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by orsadan,

שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. או שאפשר לשחק במשחק ולהנות מה DX10 גם בXP בהנחה שיש כרטיס מסך שתומך בזה כמובן.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים התקנתי מחדש את קאונטר סטרייק והכל פעל בסדר אבל עכשיו התחילה בעיה מוזרה עם הפינג. מתי שיש 100 FPS הפינג בסדר אבל ברגע שזורקים רימון עשן או שהאפ פי אס יורד מאיזושהי סיבה הפינג פתאום משתגע ועולה ל400-500. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים של הכרטיס מסך והלוח אם וגם זה לא עזר. החיבור שלי זה כבלים 1.5 עם מודם Terayon TJ715x תודה.

22. Started by taltola,

מישהו פה משחק ב- PES 2016 ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by andrey12341,

מאז שעברתי oblivion התקנתי מורווינד אבל הגרפיקה כל כך דוחה יחסית לoblivion אז שמעתי שיש מוד שמשפר תה טקסוטורות ואת הגרפיקה עצמה אבל אני לא מצליח למצא אותו מישהו יכול להביא לי לינק? תודה למי שיעזור.

25. http://www.gamespot.com/news/6183718.html?tag=latestnews;title;1 מעניין איך הם פספסו את זה בשלב הבטא :-\

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.