משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה החלון הזה אומר ולמה הוא קופץ כל פעם שאני מפעיל את המשחק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מנשמע אנשים לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב והוספתי ראוטר ועכשיו המחשב לא מוצא לי סרברים ב soldier of fortune 2 ... פתחתי את הפורט 1080 וזה עדיין לא מסתדר ... מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2300 ש"ח. ואני רוצה לקנות את ה-PSP עצמו עם נרתיק כרטיס זכרון 1G איפה הכי שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המשימה הראשונה מה צריך לעשות???????????????
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה פעם שאלתי את זה אבל לא ענו לי כשאני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה אבל כשאני נכנס למשחק זה מחכה ואז עושב ריסט ככה זה גם ברשת ובקונטר סטרייק סוסר לפני שהחלפתי כרטיס מסך הכול עבש אצלי רק עכשיו זה לא עובד זה המפרט שלי intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb geforce 6200 128 mb השאלה שלי מה אני יכול לעשות ואולי אני יכול לעשות? אולי לשנות משהו בהגדרות של המחשב ? המשחק מקורי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת איך הולך הקטע של חלוקת הסידיקים ל OPEN BETA SHEL BF2142. הראשונה נסגרה, איך אני יודע מתי ההבאה מתחילה? ומה, זה דף אינטרנט או משהו שמביאים שם random cdkeys או שצריך להרשם איפשהו...? ??? תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כש Gran Turismo 4 (הסוס) יצא בערך במרץ - אז סוני תוציא או הוציאה כבר באנדל שלהם ביחד? וגם בלי קשר לבאנדל. אני רוצה להביא PS 2 בלל Gran Turismo אז כדאי ללכת על הps2 הקטן או על הרגיל? אני במילא לא אשתמש בMultitap...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כל הזמן כל כמה זמן נתקע לי המשחק. גם אחרי חצי דקה של משחק וגם לאחר כמה מסלולים - הוא פשוט קופא ואני צריך לכבות את המחשב כי כלום לא עובד. יש לי כרטיס מסך 9600XT,ג'יגה זיכרון ומעבד AMD 3200 64BIT,אני עם הדרייבר האחרון הכי חדש אבל ניסיתי גם גירסה קודמת (5.5). אצל חבר שלי עם מחשב ישן יותר זה לא נתקע וגם לו יש את אותו סוג כרטיס מסך אז התחלפתי איתו בכרטיס ועדיין המשחק נתקע לי ככה שזה לא הכרטיס מסך שלי. אפילו פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר ואני כבר מיואש - אגב משחק מקורי. מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-