עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  6. ^ כותרת. והאם יש לכם סיבות להעדפה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. מישהו יכול לתת לי את הלינק הזה כי אני מת לשחק ב Pro Evolution Soccer 5 אבל אני צריך את זה קובץ שהוא לא יהיה לאימיול אני צריך את זה הורדה ישירה ושזה יהיה DVD

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. משחק האסטרטגיה החדש של Firaxis הצליח להרשים עד מאוד את המבקרים, וזוכה גם לתמיכה גדולה ממודרים נודעים סיד מאייר וחבורתו עשו זאת שוב: אחרי Enemy Unknown ו-Enemy Within המהוללים שהושקו ב-2012 וב-2013 בהתאמה והחזירו את המותג XCOM ליוקרה שממנה נהנה בתחילת שנות התשעים, בסטודיו Firaxis השלימו את הפיתוח של XCOM 2 אשר יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים – וזוכה בינתיים לפידבק טוב מאוד מהמבקרים. במפתחת ובמפיצה 2K Games היו ככל הנראה בטוחים מאוד בתוצר שלהם, ועל כן איפשרו למבקרים להפיץ את מה שהם חושבים בנוגע למשחק כחמישה ימים לפני שהוא מגיע אל החנויות – והתוצאות אכן נשמעות מרשימות מאוד, עם ממוצע של 90 מתוך 100 בהתבסס על 36 ביקורות באתר metacritic. מדובר בציון ממוצע שדומה מאוד לזה…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by orsadan,

שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by חן מ,

היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by danield51,

אני מריץ את המשחק ורק אחרי משהו כמו 15 דקות הוא פותח לי אותו... מישהו יודע מה הבעיה או איך לתקן דבר שכזה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אהלן אנשים... עוד מעט מתקרב עלינו חודש אוגוסט חודש עם משחקים טובים... ובניהם המשחק Stranglehold מה אתם אומרים על המשחק הזה? משחק טוב צריך להיות? אתם יודעים אולי גם עם זה מנוע DX10 או רק DX9 ? אני מקווה 9 כי יש לי X1950XT כע אני יודע מעפן.. ותגידו השליטה תהיה נוחה בעיקרון יענו כמו שהיה מקס פיין כי ראיתי שיש תאפקט החזק הזה.... ? תודה מראש לעוזרים/ לעונים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by RS4,

רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by ForresT,

טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. Started by GazzA,

משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם ביום שני קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] וחשבתי שכבר תוך 3 ימים אני מסיים להתקין עליו את כל המשחקים שלי [cnc 3\rct 3\nfs carbon\all the sims 2] וחשבתי שזה כבר יעמיס עליו וחלק מהמשחקים [cnc3] לא בטוח יפעלו על חלק על MAXIMUM. ועכשיו הסתבר שאני בכלל לא מזיז לו... ואני בכלל לא מנצל אותו אפילו טיפה... :s05: אני יכול להכנס למשחק למעזר לדבר עם 300 אנשים במסנג'ר להכנס לתוכנות [כמו של הכרטיס טלוויזיה וכו'] ועוד להסתכל באינטרנט להוריד דברים הכל הכל הכל למעזר הכל להכנס למשחק ועדיין לשחק על ההכי חלק ועל ההגדרות הכי טובות ואפילו קירטוע אחד אין אפילו קטן כזה... בקיצור... יצאתי טמבל קיצר אז עכשיו סוף סוף שיש לי מחשב חזק מאוד [ ;D ]אני רוצה משחקים טובים של אסטרטג…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים