עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. החברה היפנית שמוכרת בעיקר תודות למותג של סוניק הקיפוד (וגם סדרת משחקי Yakuza) עומדת להפוך לבעלת הבית החדשה של Rovio הפינית - שהביאו לחיינו את Angry Birds לכתבה

2. איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  3. http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  4. לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by RDS,

1) איך משחקים ברשת ללא תשלום נוסף ל-gamespot? 2) איזה מרכונית כדאי לקנות במחיר של עד 270 אלף, ובאיזה חנות היא? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. מה הסיבות שיכולות להיות...? אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ביחד ברשת..direct ip זה נכנס והכל למשחק עד שמגיע למשחק זה עושה LOST CONNECTION ???????????למה???????

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by IG,

אני משחק בתור סקיפי, ג'ולי ברוטי ואני כבשנו את כל העולם (אני את אפריקה, אסיה, דרום ספרד וצפון בריטניה, וכמובן את כל איטליה ויוון, ברוטי את מזרח אירופה וג'ולי את מערב אירופה ודרום בריטניה). עשיתי שלום עם ברוטי וג'ולי כדי לפתח בשקט את הערים שלי ובעיקר כדי לפתח את שתי הערים שכבשתי בבריטניה (כי זה היה נורא מצחיק לגנוב אותם בג'ולי מתחת לאף - או יותר נכון ל-7 הצבאות הענקיים שהם הביאו לשם כדי לכוש את הערים האלה- שעכשו אני רוצה להלחם בהם לבד ). עכשו אני מחכה ששתי ערים יתפתחו לי בבריטניה ואני רוצה לתקוף את ברוטי וג'ולי ולכבוש הכול :צחוק מרושע: השאלה: האים אחרי שהזמן במשחק (ה300 ומשהו שנים שמוקצבות לי) נגמר, אני יכול להמשיך או שהמשחק נגמר לגמרי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by GazzA,

משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם ביום שני קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] וחשבתי שכבר תוך 3 ימים אני מסיים להתקין עליו את כל המשחקים שלי [cnc 3\rct 3\nfs carbon\all the sims 2] וחשבתי שזה כבר יעמיס עליו וחלק מהמשחקים [cnc3] לא בטוח יפעלו על חלק על MAXIMUM. ועכשיו הסתבר שאני בכלל לא מזיז לו... ואני בכלל לא מנצל אותו אפילו טיפה... :s05: אני יכול להכנס למשחק למעזר לדבר עם 300 אנשים במסנג'ר להכנס לתוכנות [כמו של הכרטיס טלוויזיה וכו'] ועוד להסתכל באינטרנט להוריד דברים הכל הכל הכל למעזר הכל להכנס למשחק ועדיין לשחק על ההכי חלק ועל ההגדרות הכי טובות ואפילו קירטוע אחד אין אפילו קטן כזה... בקיצור... יצאתי טמבל קיצר אז עכשיו סוף סוף שיש לי מחשב חזק מאוד [ ;D ]אני רוצה משחקים טובים של אסטרטג…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. שלום רב, אני משחק כשנה במשחק:Counter Strike Source ולא מצאתי שום תחרות... אשמח אם מישהו יוכל לידע אותי בקשר לאיזה תחרות בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. Started by הוגו היד,

הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום לכולם. התקנתי Crysis במחשב החדש, והמשחק עובד ממש טוב. בהגדרות לחצתי על optimal settings והוא הגדיר לבד את ההגדרות האופטימליות. הוא הגדיר ב advance הכל על high. המשחק עובד חלק, ואני רוצה להעלות את הגרפקיה עוד , אבל כשאני בא למסך ה advance האפשרות very high לא נלחצת, כלומר אי אפשר ללחוץ עליה. אפשר איכשהו להעלות את הגרפקיה, ולמה הוא לא נותן לי להעלות? המפרט: מעבד: Intel E8400 כרטיס: Nvidia Geforce 260GTX

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. או שאפשר לשחק במשחק ולהנות מה DX10 גם בXP בהנחה שיש כרטיס מסך שתומך בזה כמובן.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים התקנתי מחדש את קאונטר סטרייק והכל פעל בסדר אבל עכשיו התחילה בעיה מוזרה עם הפינג. מתי שיש 100 FPS הפינג בסדר אבל ברגע שזורקים רימון עשן או שהאפ פי אס יורד מאיזושהי סיבה הפינג פתאום משתגע ועולה ל400-500. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים של הכרטיס מסך והלוח אם וגם זה לא עזר. החיבור שלי זה כבלים 1.5 עם מודם Terayon TJ715x תודה.

18. Started by kobibo,

אני בשלב לפני האחרון בו אני צריך לזהות את הבוס הרע עם המזודה עם הוירוס ושני שכרי החרב שאיתו ( בעזרת המשקפת הטרמית ). אני אמור להכנס לחדר שמאחורי עם שתי מעליות שבו ולעלות לקומה העליונה עלמנת לחסל אותם,אבל אינני מצליח כלל להשתמש במעליות ( מקבל הודעה שהמעליות לא מחוברות למתח ). נסיתי לחפש איזה מתג הפעלה אך אינני מוצא. בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by look-GOD,

אם יש לכם את המשחק LOST PLANET תכתבו בבקשה איזה פיירמים אתם מקבלים בבדיקה הגרפית של המחשק ואיזה מחשב יש לכם...! (כרטיס גרפי ומעבד...) אני רוצה לדעת איזה מחשב צריך כדי להריץ את המשחק הזה סבבה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. בעידן בו המודעות לחשיבות של שימור דיגיטלי עבור משחקים היא גבוהה יותר מאי-פעם - נראה כי משיקי המירוצים הם אלו שסובלים לכתבה

22. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

הנה רשימה של כל השחקנים הישראלים של BF2: http://forum.vgames.co.il/ranks.php?id=1&p=1 כינוי: kfirlion15 מקום: 65 הרשימה מעודכנת לתאריך ה-29/9/07.

25. אירוע The Game Awards היוקרתי סיפק לנו נקודת מבט נוספת על המובחרים של השנה הזו בתחום המשחקים - אבל בעיקר סיפק לנו עוד חשיפות והכרזות עבור הכותרים הגדולים והמעניינים של השנים הקרובותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.