עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום ההארדיסק של חבר שלי שבק חיים ואיתו הלכו כל השמירות שלו ב DOOM3 למישהו יש שמירה בשלב שנקרא Central Server Banks ? זה בערך איפה שמקבלים את ה - soul cube תודה...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. המפרט בחתימה.... אני משתמש בכמה פקודות: FPS_MAX 999 FPS_MODEM 999 DEVELOPER1 אני מקבל בסביבות 200-300 FPS אני יודע שזה גבוה.... אבל יש מצב שמישהו פה מכיר איזה משהו שאפשר לעשות כדי לעלות את הFPS למשהו יותר גבוה כי אני מכיר אנשים שיש להם יותר גבוה... יש לי תעידכונים החדשים + הדירקסט 9.0C לא נגעתי בשום דבר בדרייברים של הכרטיס מסך! יש מצב שאם משנים משהו בהגדרות זה מוסיף FPS (כמו בכרטיסים של ג'יפורס)???? תודה וביי

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. מי היו המשתפרות הגדולות באיכות בשנה החולפת, מי התדרדרו משמעותית בדירוג ומה הפער העצום שהצליחה לפתוח ענקית הטכנולוגיה בראש הדירוג? התשובות בידינולכתבה

4. Started by Born2Kill,

הנה רשימה של כל השחקנים הישראלים של BF2: http://forum.vgames.co.il/ranks.php?id=1&p=1 כינוי: kfirlion15 מקום: 65 הרשימה מעודכנת לתאריך ה-29/9/07.

5. הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by DAIVIS,

שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by nim901,

שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר

8. אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by dani,

מישהו יודע אם כש Gran Turismo 4 (הסוס) יצא בערך במרץ - אז סוני תוציא או הוציאה כבר באנדל שלהם ביחד? וגם בלי קשר לבאנדל. אני רוצה להביא PS 2 בלל Gran Turismo אז כדאי ללכת על הps2 הקטן או על הרגיל? אני במילא לא אשתמש בMultitap...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by GazzA,

משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. אני לא מוצא אותו בחיפוש ושאני מנסה להכנס דרך IP זה אומר לי שהחיבור לא טוב. וגם הכינוי שלי רשום באתר הזה למטה, למה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by sahargt,

צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by LIOR42,

האם יש אפשרות לשחק לא רק בתור המפקד אלא גם בתור אחד החיילים האחרים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by *Roe.S,

יצא GTA- Liberty City Stories למחשב?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום לכולם. התקנתי Crysis במחשב החדש, והמשחק עובד ממש טוב. בהגדרות לחצתי על optimal settings והוא הגדיר לבד את ההגדרות האופטימליות. הוא הגדיר ב advance הכל על high. המשחק עובד חלק, ואני רוצה להעלות את הגרפקיה עוד , אבל כשאני בא למסך ה advance האפשרות very high לא נלחצת, כלומר אי אפשר ללחוץ עליה. אפשר איכשהו להעלות את הגרפקיה, ולמה הוא לא נותן לי להעלות? המפרט: מעבד: Intel E8400 כרטיס: Nvidia Geforce 260GTX

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

שלום, בהתחלה המשחק עבד מצויין, לא היה לי שום בעיות הכל עבד טוב מאוד למשל ה3 שלבים הראשונים, בפעם האחרונה אחרי ששמרתי את המשחק ואז יצאתי קיבלתי שגיאה (למעטה). וזה עבד טוב בלי שום בעיה עד עכשיו. יש לי Windows XP X64 והמפרט בצד. עריכה, ניסתץי לשחק custom game וזה עובד טוב, אבל בcamping יש בעיה, האם למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

אני קונה מחשב חדש ואיתו אני רוצה לקנות גם ג'וויסטיק (אשמח אם תעזרו לי גם בבחירת ג'וייסטיק ראוי), איזה משחק מחשב אתם ממליצים לתעופה? לא חייב להיות קרב אבל גם קרב יתקבל. תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by LazyBurger,

הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by gigi,

שלום...הורדתי את המשחק Need For Speed Most Wanted Black Edition וזה ירד לי בקובץ אחד מסוג Image Files והקובץ שוקל כמעט 4 ג'יגה עכשיו הנירו החדש (גירסא 7) מזהה את הקובץ ככה שאני לוחץ עליו דאבל קליק אז זה פותח לי את הנירו ומוכן לצריבה אבל כשאני אני מתחיל לצרוב זה נעצר וזה אומר לי שהדיסק קטן מדי מן הסתם... אז מה אמור לעשות כדי לצרוב את המשחק או כדי להפעיל את המשחק בדרך כלשהי.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by DeaglinG,

רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמשחקים DAOC - Dark Age Of Camelot ואם כן באיזה שרת ואיזה realm תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by LeftRight,

התקנתי את המוד סבבה אבל הוא לא עובד לי בתוך המשחק.. (שרת ביתי) ואיך אני עושה את עצמי אדמין? ועוד שאלה... אני לא מליח לדבר במיקרופון..הוא לא פועל לי..וגם שלפעמים הא פועל אז שומעים ממש חלש.. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.