עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. גם משחק הפעולה בעולם פתוח מתקרב להשקה הרשמית שלו בצעדי ענק, ומנסה לוודא כי אתם לא שוכחים על קיומו לכתבה

2. אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-cod-gta-%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Interl-Conore,

מה אתם חושבים על Rainbow Six: Vegas<? ;D

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  6. אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??

8. קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו 2 משחקים. ברצוני לדעת אם Ghost Recon Advanced Warfighter נותן לי שם אפשרות לשחק ברשת או פשוט חשבון מוגבל? אני פשוט לא מצליח ליצור שם חשבון או כאשר אני יוצר חשבון דרך game spy אין לי אפשרות להכניס אותו במשחק, תמיד רשום שאני צריך שם משתמש לא פחות מ-3 אותיות ולא יותר מ-20 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by tral,

תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש

10. משחק קוד פתוח מבוסס TA האגדי, דומה ל SC (נראה לי) מבחינת הרמות האסטרטגיה והיתרון שהוא חינם/חופשי ומאפשר משחקי רשת (כולל תוכנת לובי למציאת משחקים): להורדת המשחק: http://spring.clan-sy.com/ להורדת טורנט עם כל מפות המשחק: http://spring.unknown-files.net/file/2254/Torrent_All_maps_UF/

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

אני קונה מחשב חדש ואיתו אני רוצה לקנות גם ג'וויסטיק (אשמח אם תעזרו לי גם בבחירת ג'וייסטיק ראוי), איזה משחק מחשב אתם ממליצים לתעופה? לא חייב להיות קרב אבל גם קרב יתקבל. תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by tania131,

טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by MIKI23,

אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by IG,

אני משחק בתור סקיפי, ג'ולי ברוטי ואני כבשנו את כל העולם (אני את אפריקה, אסיה, דרום ספרד וצפון בריטניה, וכמובן את כל איטליה ויוון, ברוטי את מזרח אירופה וג'ולי את מערב אירופה ודרום בריטניה). עשיתי שלום עם ברוטי וג'ולי כדי לפתח בשקט את הערים שלי ובעיקר כדי לפתח את שתי הערים שכבשתי בבריטניה (כי זה היה נורא מצחיק לגנוב אותם בג'ולי מתחת לאף - או יותר נכון ל-7 הצבאות הענקיים שהם הביאו לשם כדי לכוש את הערים האלה- שעכשו אני רוצה להלחם בהם לבד ). עכשו אני מחכה ששתי ערים יתפתחו לי בבריטניה ואני רוצה לתקוף את ברוטי וג'ולי ולכבוש הכול :צחוק מרושע: השאלה: האים אחרי שהזמן במשחק (ה300 ומשהו שנים שמוקצבות לי) נגמר, אני יכול להמשיך או שהמשחק נגמר לגמרי?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by uzana2004,

אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by ex_,

זאת הכוונת או שיש בעיה? אפשר להחליף את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by paulyoung,

היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by הוגו היד,

הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. מישהו יכול לתת לי את הלינק הזה כי אני מת לשחק ב Pro Evolution Soccer 5 אבל אני צריך את זה קובץ שהוא לא יהיה לאימיול אני צריך את זה הורדה ישירה ושזה יהיה DVD

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.