עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום חבר'ה..... אתם יכולים להמליץ לי ככה על איזה משחק טוב משהו בסנגון המעניש מקס פיין 2 , אמ.... משו פעולה כזה טוב עם אפקטים יפים של שנת 2006 כי מתחיל לשעמם לי ביטרוף המפרט שלי זה: X1950XT ו1 גיגה זיכרון תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by ben_20,

אני תקוע בשלב it's time to left הרגתי את כול החיילים סרקתי את כול המקום ומה עכשיו אין לאן ללכת מישהו שיחק במשחק הזה ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by h-y-d-r-o-6-6-6,

אני מחפש משחקי רשת תפקידים ואסטרטגיה לא כבדים למחשבים די חלשים תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by totah,

למישהו יש מידע מתי בערך יצא המשחק?. השנה?, שנה הבאה?.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…

8. Started by liordavid,

:hi: תודה על העזרה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by LeftRight,

התקנתי את המוד סבבה אבל הוא לא עובד לי בתוך המשחק.. (שרת ביתי) ואיך אני עושה את עצמי אדמין? ועוד שאלה... אני לא מליח לדבר במיקרופון..הוא לא פועל לי..וגם שלפעמים הא פועל אז שומעים ממש חלש.. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. היי מישהו יודע מה אני עושה עם כל הנשקים שאני אוסף? למה זה לא אוסף לי רק מחסניות יוצא מצב שיש לי 10 קלצ'ניקוב ובכל אחד יש 10 כדורים וגם איך מחליפים נשקים האם כל פעם צריך להכנס ל INVENTORY תנו טיפים בבקשה למשחק תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הניד פור ספיד פרו סטריט??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. כידוע המשחק מכיל הרבה אלימות ודברים כאלה ולכן הרבה הורים מתלוננים על המשחק החברה יצאה בשאלה לציבור אם להוציא את המשחק, כל מי שרוצה שהמשחק יצא צריך להירשם פה http://www.petitiononline.com/soldier3/

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by aldema,

כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??

14. Started by Vidati,

אני דיי בהתחלה אני מניח... הגעתי לאי עם הבחורה על הספינה ונכנסנו למקדש ועכשיו אני נלחם עם מפלצת מעופפת בתוך המקדש ואין לי מושג מה לעשות... הבחורה אומרת לי לכוון לכיוון מסויים אבל אני לא מצליח להבין לאן.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by PRODIGER,

בשלב של הרכבת אחרי שאני נלחם בסוכן סמית' והוא נדרס מהרכבת השלב ממשיך עוד קצת ואז הוא נופל לחור שחור ואז המשחק עושה LOADING ואז נתקע הוא לא מפסיק לטעון זה נתקע הטענה בלי הפסקה ואי אפשר לצאת מזה. מה הבעיה???

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by LeftRight,

היו שמועות שיוצא MAFIA 2 לפני הרבה זמן מישהו יודע משהו? אם זה באמת נכון?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. יוביסופט מפתיעה ולוקחת את מותג הפעולה שלה אחורה בזמן, במטרה להפוך את העולם הפראי ובעלי החיים למאפיין משמעותי יותר מאי פעם זה לא תמיד עובד כמתוכנן, אך אי אפשר להכחיש את העובדה שביוביסופט מנסים לספק לנו חוויות שונות ומגוונות במשחקים שלהם – מתקופות היסטוריות שונות, ממקומות שונים ואקזוטייםברחבי הגלובוס ואפילו מעולמות פנטזיה מקבילים. הדוגמה החדשה לכך היא Far Cry Primal, הפרק החמישי המרכזי בסדרה המצליחה שלוקח את ההישרדות בעולם זר ופראי כמה צעד קדימה, או אחורה – אל תקופת האבן הפרהיסטורית. מבלי להסביר יותר מדי, פשוט צפו בסרטון החשיפה הרשמי להלן: ב-Primal השחקנים יגלמו את Takkar, ציד שמוצא את עצמו לגמרי לבד, ללא ציוד או נשק, בחבל ארץ בדיוני שעונה לשם Oros ומדמ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by razaR,

לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by GAMEMAN,

הורדתי את המשחק MAFIA דרך הביטורנט,פתחתי את המשחק דרך דמון טולס,התקנתי,והכל היה בסדר-עד הרגע האחרון. למזלי,שום קובץ לא היה חסר בהתקנה,והיא עברה בהצלחה,אבל כאשר אני מנסה לפתוח את המשחק,הוא מבקש דיסק.הפעלתי את הCD הוירטואלי שנמצא בדמון טולס,אבל זה לא עזר-הוא עדיין מבקש דיסק.כמה חברים נתנו לי NO CD למשחק,אבל בכל אחד מה NO CD, מופיעה אותה הבעיה,הוא טוען שהקובץ "LS3DF.DLL" חסר. תצלום מסך: http://www.silvup.net/images/0b0c2lwp1ynaxzh.jpg תודה לכל התומכים!!!!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. אחרי חמש שנות עבודה, אחד מהמודים המושקעים והמקיפים ביותר עבור The Elder Scrolls 5 זמין להורדה ללא עלות לכל דורש לכתבה

22. Started by פינוקיו,

שלום, אני מחפש משחק בסגנון של SNIPER ELITE , שניתן להלחם בכמה סוגיי נשק וניתן גם לשחק ברשת. תודה מראש...

23. Started by wow,

בזמנו היו לי שלושה מחשבים בבית. לשניים מהם היה כרטיס מסך מסוג 9600XT - אחרי התקנת המשחק איך שהייתי לוחץ על האייקון עלמנת לשחק הייתי מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND) וזהו. במחשב השלישי היה לי כרטיס מסך מסוג TI4200 שבו המשחק היה עולה בלי שום בעיות. לאחרונה החלפתי למחשב חדש עם כרטיס מסך X1800GTO ושוב הבעיה חוזרת על עצמה - הודעת שגיאה ואין לי אפשרות לשחק במשחק. למה רק על כרטיס מסך של NVIDIA המשחק היה עולה לי ? אולי יש איזשהי בעיה עם הכרטיסי מסך של ATI במשחק הזה ? אולי יש איזשהו קובץ תיקון או מה בכלל יכולה הבעיה כי זה כבר מתסכל אותי ואני מת לשחק במשחק הזה. אגב,כל הדרייברים שלי מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. NFSMW לא זז חלק שאני שם את הפילטרים על מקסימום, אבל F.E.A.R כן זז חלק על מקסימום אז אתם רוצים לומר לי שNFS יותר כבד מפיר?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אפשר המלצה למשחקים כמו Crysis בבקשה? ואם למישהו יש מושג מתי יוצא הcrysis המלא? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים