עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by Elevation,

האם התקנת מוד צ'יפ על קונסולת PS2 שנקנתה בארה"ב תאפשר מולטי זון? כאילו משחק במשחקים מיפן, ישראל/אירופה וארה"ב? והאם כל משחק יוצא גם בפורמט של ארה"ב ואירופה? ובכל מקרה, כמה אמורה לעלות שם קונסולה? ואיזו מומלצת? אם אתם לא יודעים את התשובה לכל השאלות, אם תענו על מה שאתם כן יודעים יעזור לי מאוד. בתודה, גבריאל. (או שבכלל עדיף לקנות את הXBOX 360? כמה הוא עולה? או הPS3?)

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by tintin,

יש לי אתה WORLD IN CONFLICT וגולת הכותרת שלו היא הONLINE מישהוא יודע אם אפשרי לשחק בזה בלי? ואם לא אז מישהוא מעוניין למכור לי?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

אתמול המשחק היה מותקן על מחיצה S, שהיא מחיצת האיכסון. את המחיצה הראשית של ווינדאוס מחקתי והתקנתי מחדש XP. רק ששכחתי לפני זה להסיר את המשחק ממחיצת האיחסון בצורה תקינה :-\. אז אחרי ההתקנה של XP, מחקתי את התיקייה של המשחק, כי הוא עשה בעיות, ועכשיו אני בא להתקין אבל דיסק ההתקנה ממשיךלהעלות לי את התפריט שבא אחרי התקנת המשחק, זאת שהדיסק רואה את המשחק מותצקן במחשב ואני לא יכול להתקין אותו! איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by alex15,

ה WARROCK עובדת על ויסטה או שלא ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118127,00.html אני חושב שהם אמורים לתת לגולשים לבחור את הדירוג...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. פה יש מאמר נחמד על השקות כושלות של קונסולות http://www.gamedaily.com/features/?id=1112&page=1

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by overload,

היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Meir787,

אני תקוע במשימה, בקזינו של woozie. אחרי שאני גונב את התוכנית של הקזינו שנקרא קליגולה, אני אמור ללכת לשדה התעופה, לקחת מטוס, ולהטיס אותו באיזור כלשהו מעל הסכר. אני מגיע לאיזור ההוא, ושום דבר לא קורה. למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by FireFlash,

כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by bg1987,

יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

16. Started by t d,

חבריה, אחרי צפיה בלתי נסבלת... tony hawk pro skater 4 מחליט לקפוץ לביקור במחשב! :clapper: http://www.gamespot.com/pc/sports/tonyhawksproskater4/news_6073486.html

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by ma4351,

מה החלון הזה אומר ולמה הוא קופץ כל פעם שאני מפעיל את המשחק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

אני קונה מחשב חדש ואיתו אני רוצה לקנות גם ג'וויסטיק (אשמח אם תעזרו לי גם בבחירת ג'וייסטיק ראוי), איזה משחק מחשב אתם ממליצים לתעופה? לא חייב להיות קרב אבל גם קרב יתקבל. תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by fish,

מאיפה ניתן להוריד safe mode למוסט וונטד?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אחותי ממש רוצה את המשחק של הסנטה קלאוס שקופץ מגג לגג ואוסף מתנות.. אם מישהו יודע איפה אני מוריד דחוף תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. יש מצב שהוא בכלל יעלה, גם בהגדרות הכי נמוכות? אני לא בטוח מה הדגם של הכרטיס, אבל יש לו 64MB זיכרון, והוא בא עם מחשב שנקנה לפני חודש...

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by yossia23,

התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.