עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, קניתי היום את המשחק company of heroes מבאג, אבל לפני שאני פותח אותו ולא תהיה לי אפשרות להחליף, יש לי שאלה: יש עדיין אנשים שמשחקים במולטי של המשחק? כי דיי בשביל זה אני קונה אותו. אני חייב תשובה זריזה. תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by high-voltage,

שלום לכם אנשים וואלה נתחיל ככה התפריט של המשחק בן זונה שירים מהזה יפים הרבה אפשרויות בחירה והכל.. המשחק ממש ממש ממש לא התלהבתי פשוט ניראה כמו אנ בי איי 2000 לא יודע למה מהזה מגעיל \= .. הרבה זמן לוקח לו לטעון תמשחק... ממש הרבה.. לא מרוצה ממנו... נ.ב אני מת להוריד קצת משחקים לסוני למישהו יש המלצות למשחקים יפים מכוניות , מלחמה מודרנית,משחקים לשתי שחקנים.. תציעו אני פתוח להצעות

5. גם משחק הפעולה בעולם פתוח מתקרב להשקה הרשמית שלו בצעדי ענק, ומנסה לוודא כי אתם לא שוכחים על קיומו לכתבה

6. מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה

7. מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. היוצרים של משחק הבאטמן הנודע לשמצה החליטו לוותר עליו באופן באופן מלא, כך נראה, והודיעו על ביטול התוכנית לגירסאות מחשב אישי נוספות קיוויתם לכך שגירסאות ה-OS X והלינוקס של Batman: Arkham Knight, משחק הפעולה שהושק בשנה שעברה, יהיו קצת יותר יציבות ואיכותיות מזו לה זכו הגיימרים שמתבססים על חלונות (ושהפכה מאז לדוגמה חיה של איך לא משיקים משחק)? לצערנו – זה כבר לא יקרה. במפיצה Warner Bros. Interactive Entertainment הודיעו רשמית על ביטול התוכנית ליצור גירסאות של המשחק לשתי מערכות ההפעלה השולחניות – וביקשו מכל הצרכנים אשר ביצעו רכישה מוקדמת של המשחק לפלטפורמות אלו דרך Steam לדרוש החזר לכספם. ההודעה המצערת בפלטפורמת ה-Steam, והתגובות של המשתמשים שאומרות את הכל …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by IlyaN,

הגיע לידי עותק של DEUS EX האגדי... ללא ספק קלאסיקה אבל הגראפיקה בהתאם. אני ממש לא ז*נת גרפיקה אבל כל הדמויות הקרטוניות האלה עם האווירה הקלסטרופובית משהו די מורידות מהimmersivness של כל העניין. מה שאני רוצה לדעת,ולא מצאתי בעצמי, זה האם יש מוד כלשהוא שקצת מוסיף קצת ice candy למשחק כמו שאני יודע שעשו לקלאסיקה אחרת, הלא היא SystemShock 2.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by tintin,

יש לי אתה WORLD IN CONFLICT וגולת הכותרת שלו היא הONLINE מישהוא יודע אם אפשרי לשחק בזה בלי? ואם לא אז מישהוא מעוניין למכור לי?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by carock,

יש כמה דברים לא ברורים.. 1. אחרי כמה זמן במשחק הקול של החרב נעלם לי.. כאליו אם אני מרביץ עם החרב אני לא שומע אותה.. 2. איך אני מוציא דברים מהתיק 3.בלשונית של הWEAOPS יש ציורים למעלה של לב חרב ראש ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by ofir38,

המשחק לא נפתח.. ברגע שאני לוחץ עליו נפתח חלון ורשום windows היה צריך לסגור תוכנית זו.. ויש לי אפשרות ללחוץ על אל תשלח דו''ח שגיאות ותשלח דו''ח שגיאות.. ממה זה יכול להיות הבעיה הזו? המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל להריץ את המשחק?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by weamir,

אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by ben060,

ניסינו הכול אני מהמחשב שלי, הוא מהמחשב שלו. יש מקרים שאנחנו רואים את המחשב שעושה HOST אך לא מצליחים להיכנס אליו יש תחליף להאמצי? הבנתי שהוא כבר לא בחינם אז אולי זה הבעייה. אשמח לכל הצעה לפתרון בקשר לפורטים- הם פתוחים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by חן מ,

שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. היי, אני משחק ב-NBA06 כבר כמה זמן ורציתי להתחיל הכול מהתחלה, לכן מחקתי את השמירות שלי שיש בתקיה של המשחק בתוך התקיה של השמירות. רק הבעיה שבתוך התקיה יש עוד כמה תקיות בשם- couch וכאלה... רק שכמו טיפש מחכתי גם את כל התקיות שיש בתוך התקיה של השמירות ועכשיו המשחק לא פועל לי ואני בטוח שזאת הבעיה. לכן אני חיב ממש דחוף ( אני מת להמשיך לשחק ) שלמי שיש את המשחק ( או יכול לברר לי בדרך כלשהיא ) שיגיד לי איזה תיקיות יש בתוך התקיית שמירות של המשחק ( מה השם שלהן ) כדי שאני איצור אותן בעצמי ואז אני אוכל לשחק. נ.ב לפני שאתם תאמרו לי להתקין מחדש, אז אני צריך לומר שאיבדתי את הדיסק

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by UltraManII,

אני בשלב הראשון באיזה ספינה,ובסוף אני מגיע לאישה עם שיער קצר והיא מתחילה להכות אותי,שמעתי שיש כפתור שנותן לי הגנה ואני צריך להשאיר אותו כל הזמן לחוץ,איזה כפתור זה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

20. Started by t d,

חבריה, אחרי צפיה בלתי נסבלת... tony hawk pro skater 4 מחליט לקפוץ לביקור במחשב! :clapper: http://www.gamespot.com/pc/sports/tonyhawksproskater4/news_6073486.html

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. פלטפורמת הגיימינג מוסיפה סיבה נוספת למסיבה, עם מעל ל-9,000 כותרים שמוצעים בהנחות של עד 90 אחוזים אין וויכוח על כך שעבור Steam (ועבור חנויות מקוונות אחרות) כל סיבה לחגיגה היא לגיטימית – ועכשיו אנחנו מקבלים סיבה בלתי רגילה שכזאת, עם מיזם מבצעים והנחות חדש אשר נוצר לרגל השנה הירחית החדשה, שלפיה הולכים בסין. הכינו את המזומנים! כמיטב המסורת, גם הפעם החנות של וואלב מציעה מספר בלתי נתפס של כותרים בהנחות גדולות וקטנות, ועל כן בכדי לחסוך לכם כמה שיותר זמן ומאמץ – בחרנו בעשרה מבצעים בולטים ומשתלמים לטעמנו, שכדאי לכל גיימר שמכבד את עצמו לשקול: משחק הפעולה בעולם פתוח הנהדר Mad Max, שהושק לפני פחות מחצי שנה, נמכר בעבור שליש ממחירו – 20.4 דולר בלבד. משחק בנ…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by triple_maxim188,

נתקתי בשלב שצריך להרוג את העד מדינה אני לא מוצא את המיקרופילים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by hagay21,

שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. Started by davidcohen,

מנשמע אנשים לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב והוספתי ראוטר ועכשיו המחשב לא מוצא לי סרברים ב soldier of fortune 2 ... פתחתי את הפורט 1080 וזה עדיין לא מסתדר ... מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.