עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

יש לי את המקורי עם 1.3 PATCH אז אשר אני לוחץ "PLAY NOW" המשחק פשוט נתקע ולא נכנס לשרת פנוי כמו שהוא אמור לעשות,כך כתוב במדריך. או כאשר אני מנסה להכנס לא דרך ה ICON הרגיל )PLAY BF2( אלה דרך PLAY BF2 ONLINE NOW! זה לא מתחבר למשתמש מה זה באגים של החברה? או מה זה? גם אצל חבר שלי ככה :

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by *Roe.S,

יצא GTA- Liberty City Stories למחשב?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by moonjib,

Leipzig Games Convention 2006 (21-27 AUG) הערה: מה-21 עד ה-23 מתקיים כנס המפתחים (GC Developer Conference), וב-23 (למדיה בלבד, כל היום) עד ה-27 מתקיימת תערוכת המשחקים (שפתוחה גם לציבור הרחב מה-24). כל הסיקורים: GameSpot: http://www.gamespot.com/events/leipzig06/index.html 1UP: http://www.1up.com/do/minisite?cId=3152968&did=1 CVG - Computer and Video Games.com: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=145114 EuroGamer: http://www.eurogamer.net/gc_index.php GameInformer (אני לא מאמין שהכתב צילם את האוכל במלון. כאילו חסר מה לצלם שם (*אהמ פורטל אהמ*) והוא מצלם אוכל): http://www.gameinformer.com/News/Story/200608/N06.0824.1750.59693.htm GameSpy: http://www.games…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by davidcohen,

מנשמע אנשים לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב והוספתי ראוטר ועכשיו המחשב לא מוצא לי סרברים ב soldier of fortune 2 ... פתחתי את הפורט 1080 וזה עדיין לא מסתדר ... מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. ממש ממש שיעמם לי אז החלטתי להתחיל לשחק מחדש.. פעם ראשונה ששיחקתי הפנס לא עבד לי לא יודע למה אבל השתמשתי בראיית לילה לפצות על זה אבל עכשיו גם הפנס וגם הראיית לילה לא עובדים לי מסיבה כלשהי... ויש מלא מקומות חשוכים כאלה שאני פשוט לא יכול לעבור דרכם כי אני לא רואה כלום עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Yellow,

שלום אני יודע שאני נוב,אבל איך עוברים את השלב הראשון בPOP2? יש כזו אישה כוסית שכל הזמו הורגת אותו,יש איזה שיטה להרוג אותה?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…

12. Started by yossia23,

התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום לכולם. להלן מפרטי, ואני אשמח אם תגידו לי אם הוא יכול לעמוד במשחקים הבאים: מפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB 2GB על XP המשחקים שאני רוצה להריץ: crysis Assassin's Creed call of duty 4 bioshock the witcher אני לא חייב להריץ את המשחקים על הכי טוב אני רק רוצה ביצועים סבירים. נ.ב. הסיבה שלו שאלתי את השאלה בכול אחד מהדיונים הרשמיים של כול אחד מהמשחקים היא כי לחלק מהמשחקים אין דיון ולחלק הדיון שקע ואני לא רוצה להקפיץ אותו.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שלום רב, אני משחק כשנה במשחק:Counter Strike Source ולא מצאתי שום תחרות... אשמח אם מישהו יוכל לידע אותי בקשר לאיזה תחרות בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. ^ כותרת. והאם יש לכם סיבות להעדפה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. היי, אני משחק ב-NBA06 כבר כמה זמן ורציתי להתחיל הכול מהתחלה, לכן מחקתי את השמירות שלי שיש בתקיה של המשחק בתוך התקיה של השמירות. רק הבעיה שבתוך התקיה יש עוד כמה תקיות בשם- couch וכאלה... רק שכמו טיפש מחכתי גם את כל התקיות שיש בתוך התקיה של השמירות ועכשיו המשחק לא פועל לי ואני בטוח שזאת הבעיה. לכן אני חיב ממש דחוף ( אני מת להמשיך לשחק ) שלמי שיש את המשחק ( או יכול לברר לי בדרך כלשהיא ) שיגיד לי איזה תיקיות יש בתוך התקיית שמירות של המשחק ( מה השם שלהן ) כדי שאני איצור אותן בעצמי ואז אני אוכל לשחק. נ.ב לפני שאתם תאמרו לי להתקין מחדש, אז אני צריך לומר שאיבדתי את הדיסק

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by UltraManII,

אני בשלב הראשון באיזה ספינה,ובסוף אני מגיע לאישה עם שיער קצר והיא מתחילה להכות אותי,שמעתי שיש כפתור שנותן לי הגנה ואני צריך להשאיר אותו כל הזמן לחוץ,איזה כפתור זה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

אני צריך בבקשה המלצות ל2 סוגים של משחקים 1)אסטרטגיה 2)פעולה באסטרטגיה חובה שיהיה אפשרות לשחק ברשת ואני לא רוצה איזה משימות וכאלה אני פשוט רוצה לשחק עם חברים שלי ברשת [ברשת ביתית יש לי 2 מחשבים שיכולים להריץ דברים כבדים] משחקים כמו Command and Conquer 3 Generals וכו'... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by bm1125,

סיימתי את המשימות של העיר השנייה והשלישית ועכשיו חזרתי לעיר הראשונה. לא עשיתי שום צי'ט אבל לא יודע למה נראה כאילו כולם פה השתגעו... כל האנשים הולכים מכות אחד עם השני וגם כל הזמן המכוניות של השוטרים עולים באש. זה אמור להיות ככה ? אולי זה באג ? מישהו יודע למ זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שלום, בהתחלה המשחק עבד מצויין, לא היה לי שום בעיות הכל עבד טוב מאוד למשל ה3 שלבים הראשונים, בפעם האחרונה אחרי ששמרתי את המשחק ואז יצאתי קיבלתי שגיאה (למעטה). וזה עבד טוב בלי שום בעיה עד עכשיו. יש לי Windows XP X64 והמפרט בצד. עריכה, ניסתץי לשחק custom game וזה עובד טוב, אבל בcamping יש בעיה, האם למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. פלטפורמת הגיימינג מוסיפה סיבה נוספת למסיבה, עם מעל ל-9,000 כותרים שמוצעים בהנחות של עד 90 אחוזים אין וויכוח על כך שעבור Steam (ועבור חנויות מקוונות אחרות) כל סיבה לחגיגה היא לגיטימית – ועכשיו אנחנו מקבלים סיבה בלתי רגילה שכזאת, עם מיזם מבצעים והנחות חדש אשר נוצר לרגל השנה הירחית החדשה, שלפיה הולכים בסין. הכינו את המזומנים! כמיטב המסורת, גם הפעם החנות של וואלב מציעה מספר בלתי נתפס של כותרים בהנחות גדולות וקטנות, ועל כן בכדי לחסוך לכם כמה שיותר זמן ומאמץ – בחרנו בעשרה מבצעים בולטים ומשתלמים לטעמנו, שכדאי לכל גיימר שמכבד את עצמו לשקול: משחק הפעולה בעולם פתוח הנהדר Mad Max, שהושק לפני פחות מחצי שנה, נמכר בעבור שליש ממחירו – 20.4 דולר בלבד. משחק בנ…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by triple_maxim188,

נתקתי בשלב שצריך להרוג את העד מדינה אני לא מוצא את המיקרופילים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.