עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by galedri,

הורדתי את המישחק בשבעה חלקים וזה ירד לי בתיקיות של ווינראר עכשיו כשאני פותח אותם יש לי בפנים עוד תיקייה קטנה של ווינראר וכשאני רוצה לפתוח אותה מופיע לי מין מלבן כזה ובצד יש משולש צהוב עם סימן קריאה בצבע שחור ולמטה רשום: ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: You need to start extraction from a previous volume to unpack Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED-www.iDown.tv\rld-nfps.iso ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: No files to extract מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by B.D.B,

taken from here picture included supposed to be in game... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by NaNdoS,

אני מקבל FPS נמוך מאוד (avg 15) שאני על 800X600X16Xall-set-to-low מישהו יכול להסביר את התופעה? ברשותי gf2 gts 32, 1g athlon, 256mb

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by QQQ,

אז ככה... יש לי מקורי אבל אין לי כוח כל פעם להכניס את הדיסק (נשמע קצת שקרי, אבל סמכו עליי) והורדתי קראק כדי שאני לא אצטרך להכניס דיסק אבל עכשיו המשחק לא עובד בכלל. מישהו יכול להעלות לי לראפידשאר בבקשה את הקבצים "BF2.exe" ואת "CoreDLL.dll" (הקבצים המקוריים, לא קראק.) מקווה שזה מותר...

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

במידה וביקשתי שייתנו לי קיק במקרה והייתי חייב לצאת משרת COMP, האם ההתקדמות לקראת ה- RANK הבא מושפע בצורה מסויימת ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, הרצתי חיפוש באיביי למשחק פורזה וראיתי מחיר של סביבות 40 שקל, ב STEAM עולה בסביבות 280, מה הסיפור? למישהו יש ניסיון עם קניית משחקים מאיביי? עמוד מכירה לדוגמא.. תודה.

8. Started by mafyoner,

GTA IV לא אמור לצאת היום?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. אדון יקר, אתה שטוען כי VOODOO הוא לא כרטיס תלת מימד מאחר והחברה פשטה רגל, אתה טועה בגדול.... ישנם מלא דרייברים תואמי XP וDIRECT X, לכל המעוניין : www.geocities.com/bansheedrivers www.voodoofiles.com תעדכנו ותהנו! אני מריץ עליו פיפא 2003, ואין חדיש מזה... אז תנסו... בכלל לכל האוברקלוקרים זה יכול להועיל..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shay12,

בעולם הרביעי אחרי הבוס הראשון יש קטע שצריך לקפוץ על משהו כמה פעמים כדי להגיע למטה מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by SyndromE,

בשעה טובה ומוצלחת שוחררה גרסאת BETA 2.3 הכל כך מצופה עם 103 Achievements וכל הבלאגן עכשיו ניתן להורדה מסטים, מה שאומר יותר שרתים ושחקנים צפויים להכנס, לפחות להיכרות. המוד עבר המון שינויים, תיקונים והוספות. יאללה להוריד ! (מאחר וזהו מוד, חובה שיהיה ברשותכם משחק source כלשהו) http://store.steampowered.com/app/17570 http://www.pvkii.com

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אולי זה יעניין פה מישהו. http://www.gog.com/news/birthday_promo_2014

13. Started by syn,

[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Berilia,

היי חברים לבסוף מצאתי מקום נחמד לדבר עם אנשים על SC2 התחלתי לשחק לפני מספר שבועיים בערך, ולמרות חוסר הזמן שלי אני מנסה להשקיע כמה שאני יכול אני כרגע מדורג מקום 44 ב Silver Leauge באירופה ואני בטוח שרבים ממכם חושבים שזה לא שווה כלום אבל היי אני שחקן מתחיל ובשבילי זה ממש משמח ^^ למרות שאני מפסיד די הרבה :\ אז אם מישהוא רוצה למצוא אותי ^^ אני Berilia גם בSC2 והקוד של המשתמש 699 ואם למישהוא יש קישורים שימושים או דברים מעניינים לספר אני אשמח לשמוע אה אני משחק בעיקר Protoss

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by IPIP,

שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוהה שאני שם את ההגדרה Reflection Resolution על הכי גבוהה זה נראה ככה: http://www.fastup.co.il/images/69746975.jpg ושאני עושה OFF הגרפיקה על הפנים. בקיצור אני רוצה שהמשחק יהיה על הההגדרות הכי גבוהות מה אני צריך לעשות? המחשב שלי: Windows Xp Professional Sp3 Intel Core i3-2100 @ 3.10GHz 3.0 Ram Amd Radeon hd 6800

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064788749422117/ הבטא תתחיל ב3 לפברואר ותסתיים ב8 לפברואר. מה אתם אומרים?...תפנו מקום בHDD\SSD לבטא?

• 117 תגובות
    • 44.3k צפיות
  18. Started by תינוק22,

שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. Started by gtrippleg,

כן, אני יודע שזה משהו מוכר. אני יודע ש-planetside 2 ידוע כמשחק שמאמץ את המעבד. אבל בכל זאת החלטתי לבדוק בעצמי ואני מקבל תוצאות ממש מוזרות. אני משחק על ultra, ובאיזורים שבהם אין עומס, אני עומד על 60 fps (עם Vsync) קבוע ויציב. באיזורים עמוסים הfps מתנדנד בין 50-30, ובלי Vsync זה בין 50-35. בהתחלה חשבתי שזה המעבד (i5 4590) אבל כשבדקתי עם riva tuner בזמן משחק, זה מראה שהליבה הכי עמוסה נמצאת על מקסימום 78% בזמן שכל השאר מתנדנדות בין 30-60%.. לא בדיוק עומס מקסימלי... כשה-FPS נמוך, הכ"מ (R9 280X) נמצא בשימוש של מקסימום 60%, ופחות או יותר 1GB שימוש בזכרון: אחריי שביטלתי לחלוטין את ה-shadows... ה-fps באיזור עמוס עלה ל 47-60... הקטע המוזר הוא שהמעבד מראה בדיוק את אותו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lupin,

אני לא בטוח שהמשחק יעבוד על המפרט שלי אפשר לדעת מה הדרישות?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by Vidati,

המשחק שמפותח בשיתוף עם AGEIA מציג פיזקה לא מהעולם הזה (או שדווקה מהעולם הזה) המשחק ישוחרר בחינם והוא לא יצריך את הכרטיס של AGEIA בשביל להפיעל אותו.. למרות שהמשחק יהייה די מוגבל ללא הכרטיס. קצת תמונות: http://www.gamespot.com/pc/action/cellfactor/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1לידיעה: http://techreport.com/onearticle.x/12224

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by O.Z,

התקנתי את הלף לייף ועשיתי את כל ה updates שצריך אבל המשחק כל הזמן אומר שיש לו בעיות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אני לא מבין את זה ... מה הוא לא תומך בג'פורס 4 4200 ? משהו יודע מה עושים ? אני אמור להוריד דרייברים ישנים או משהו כזה רשום שהבעיה היא כזו : could not open bitmap file 'gfx/shell/splash.bitmap' (זה נרשם בחלון של המשחק ולא בחלון של ווינדוס) אז אני לוחץ אוקיי אחרי זה נפתח עוד חלון של המשחק שבו רשום : could not oprn MCI file for playback:275: Cannot find the specified file. Make sure the path and filename are correct. ואז אני לוחץ שוב אוקיי ואז אנ מתחיל את המשחק ומתחיל משחק חדש חלון של ווינדוס נפתח ורשום בו : could not open gfx.mad חבר'ה …

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by yoyo_shir,

יש סיכוי? וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.