עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . עכשיו נכנסתי לאימייל שלי וראיתי שקיבלתי את הקוד בשביל הבטא . עשיתי משתמש ב EA והפעלתי את הקוד . ואחרי זה המחשב שלי נתקע ועשיתי ריסט , ועכשיו אין לי מושג מאיפה להוריד את המשחק . מישהו גם קיבל את הקוד ? מישהו יודע איך אני חכול להוריד את המשחק ? עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. ??

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by amit123,

תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by RS4,

רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. התקנתי ויסטה. הורדתי משחק (חוקי לגמרי) שלא תומך בווינדוס ויסטה. יש איזושהי דרך לעלות אותו על ויסטה ? ( אין מחיצה של XP)

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Yellow,

שלום אני יודע שאני נוב,אבל איך עוברים את השלב הראשון בPOP2? יש כזו אישה כוסית שכל הזמו הורגת אותו,יש איזה שיטה להרוג אותה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by ForresT,

טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. פירקתי פה את כולם אין שוטר או אף אחד אני יכול ללכת לכל מקום בחופשיות אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות! המשימות אומרות למצוא מקרופילים בתוך תכשיטים אבל אין לי מושג איפה זה ! סרקתי יותר משעה את כל הבית וכל אזור אחר ! משהו יכול להגיד לי איך להגיע למיקרופולים בהסבר מפורט?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by wow,

כל הזמן כל כמה זמן נתקע לי המשחק. גם אחרי חצי דקה של משחק וגם לאחר כמה מסלולים - הוא פשוט קופא ואני צריך לכבות את המחשב כי כלום לא עובד. יש לי כרטיס מסך 9600XT,ג'יגה זיכרון ומעבד AMD 3200 64BIT,אני עם הדרייבר האחרון הכי חדש אבל ניסיתי גם גירסה קודמת (5.5). אצל חבר שלי עם מחשב ישן יותר זה לא נתקע וגם לו יש את אותו סוג כרטיס מסך אז התחלפתי איתו בכרטיס ועדיין המשחק נתקע לי ככה שזה לא הכרטיס מסך שלי. אפילו פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר ואני כבר מיואש - אגב משחק מקורי. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118127,00.html אני חושב שהם אמורים לתת לגולשים לבחור את הדירוג...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. הורדתי pes6 וזה לא עובד אז אם יש למישהו קראק אז האיסי שלי הוא 256670175 תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. אני צריך להתקין את מערכת הXP שלי מחדש והתקדמתי די יפה במשחק DIRT, כמובן אני מעונין לשמור על מצב המשחק שלי (מדובר בהמון שעות משחק עד עכשיו). בדקתי את ההתקנה (שנמצאת בכונן בו אין שום מערכת הפעלה) על מערכת הVISTA שמותקנת אצלי על מחיצה ניפרדת והמישחק התחיל ממצב של חדש ללא שום PROFILE וללא ההישגים שהשגתי עד עכשיו, אני חושש שזה מה שיקרה כשאתקין מחדש את מערכת הXP. כדאי לציין שבזמן ההתקנה הגדרתי את ספריית שמירת המשחק (SAVE) בתוך המחיצה שבה מותקן המישחק אבל זה לא עזר במיקרה של הVISTA. כיצד אני שומר על מצב המישחק שלי לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש ? (ובלי שום קשר, למיקרה שאפספס משהו -חוץ משמירת הFAVORITS, דואר, סיסמאות לאתרים - יש עוד משהו ששכחתי שצריך לגבות לפני התקנה מחדש של הXP?)

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Meir787,

אני תקוע במשימה, בקזינו של woozie. אחרי שאני גונב את התוכנית של הקזינו שנקרא קליגולה, אני אמור ללכת לשדה התעופה, לקחת מטוס, ולהטיס אותו באיזור כלשהו מעל הסכר. אני מגיע לאיזור ההוא, ושום דבר לא קורה. למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by FireFlash,

כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by longhorn,

אלה לא הוראות מחייבות אך משפרות בצורה משמעותית את ההנאה במשחקי רשת ופותרת כמה מבעיות בעת המשחק 1.יש לנקות את המחשב מרוגלות למינהים ad-ware 2.יש למחוק את התיקיה prefetch שנמצאת בתיקיה של הwindows שם מתווספים כל מיני קבצי אגירה שלא נחוצים 3.יש להגדיר בתוכנת הפיירוול את קובץ המשחק ולתת הרשאה לחיבור תמידי לאינטרנט 4.יש למחוק את cookis עשו זאת לפני כל התחברות לשרת ותראו את ההבדל

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו 2 משחקים. ברצוני לדעת אם Ghost Recon Advanced Warfighter נותן לי שם אפשרות לשחק ברשת או פשוט חשבון מוגבל? אני פשוט לא מצליח ליצור שם חשבון או כאשר אני יוצר חשבון דרך game spy אין לי אפשרות להכניס אותו במשחק, תמיד רשום שאני צריך שם משתמש לא פחות מ-3 אותיות ולא יותר מ-20 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by חן מ,

היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.