עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofeky1,

יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

שלום, בהתחלה המשחק עבד מצויין, לא היה לי שום בעיות הכל עבד טוב מאוד למשל ה3 שלבים הראשונים, בפעם האחרונה אחרי ששמרתי את המשחק ואז יצאתי קיבלתי שגיאה (למעטה). וזה עבד טוב בלי שום בעיה עד עכשיו. יש לי Windows XP X64 והמפרט בצד. עריכה, ניסתץי לשחק custom game וזה עובד טוב, אבל בcamping יש בעיה, האם למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום לכולם !! הורדתי את המשחק Tom.Clancy's.Rainbow.Six .Vegas.2 ברוסית ולא ידעתי שזה ברוסית משהוא יכל להביא לי לינק להוריד רק את שפה האנגלית לא את כל המשחק או משהו תודה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by triple_maxim188,

נתקתי בשלב שצריך להרוג את העד מדינה אני לא מוצא את המיקרופילים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by fish,

מאיפה ניתן להוריד safe mode למוסט וונטד?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. מישהו יודע איך אוכל להעביר את המוסיקה של VICE CITY ל SANANDREAS ? )VROCK(

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by dragon772,

הוא עושה לי שגיאה באמצע התקנת משחק אחרי הדיסק השני מופיע ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/6218/5082uc1.jpg לחיצה על נסה שנית מופיעה עוד פעם ההודעה הזאת ולחיצה על התעלם מביאה את ההודעה הזאת: http://img205.imageshack.us/img205/1687/sddddme7.jpg שאני לוחץ אישור אז מופיעה זה: http://img207.imageshack.us/img207/211/sdfffdsn7.jpg מה לעשות?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. דיווחים עדכניים שונים מציירים תמונה עגומה משהו לכל חובבי הגיימינג שקיוו והאמינו כי פרקים חדשים בשתי סדרות מהמצליחות ביותר בתחום יוצגו בתוך זמן קצרלכתבה

10. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by eladsh,

קבלו מה ראיתי: http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2017 מזה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by MIKI23,

איך יוצאים מצוללת ב - Crysis WARHEAD ?

14. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. מוכרים בסטים את שלושת משחקי הקול אוף דיוטי במחיר מדהים (חח בטח...) של 39.90$ (Call of Duty, Call of Duty® 2, Call of Duty: United Offensive) האם החבילה הזאת שווה את המחיר? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=222&cc=IL

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by johnwoo,

יש אפשרות ליצור פרופילים, כך ששני שחקנים יוכלו לשחק, כל אחד עם השמירות שלו?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by Mercenary51,

כשאני נכנס להתקנה הוא תוקע את המשב ולא נכנס. מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by CrazyMonkey,

כל מי שמעוניין שיכנס לפה : http://gamescrew.co.il/index.php/community/viewtopic.php/f,28/t,675/ הטורניר הוא קבוצות לכן כל מי שרוצה להשתתף שיארגן לעצמו קבוצה שמכילה 4 אנשים וירשם . הפרס לזוכה הוא חבילת הרחבה של BFBC2V [= בהצלחה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Meir787,

מישהו יודע איך הורגים את האורקים לגמריי ? אני נלחם והורג אותם אבל הם פשוט קמים.. עכשיו, אני יודע שאפשר לנעוץ בהם את החרב כשהם נופלים, אבל איך עושים את זה לעזאזל ?! עזרה, מישהו :-[ ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by meidan,

כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by 9raviv9,

כשאני מתחבר לתוכנה ולוחץ על המשחק BATTLEFIELD 2 (משחק מקורי) אני מקבל את ההודעה הבאה ולא יכול לשחק.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by eegg,

משחק מעולה מי קונה את המשחק?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אני בעיקרון רוצה את המשחק המדהים הזה בגלל המולטי שלו אבל אני מתלבט בגלל שאין לי מושג אם יש בכלל קהילות. מישהו אולי יודע ??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים