משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אתר נפתח לקהילת אוהבי משחקי תפקידים המוניים. תוכל להתעדכן בכל משחקי MMORPG's כאלה שיצאו לאור וכאלה שעדיין בפיתוח או בבדיקות בטא תוכל לתכנן מה המשחק הבא שכדאי לך לשחק או איזה משחק ניתן להרשם לבדיקות בטא תקרא את ביקורות ודירוג הגולשים ותוכל גם להשפיע ולדרג משחקים שהשתתפת ולהשתתף בפורומים שכל כולם לטובת משחקי תפקידים מאסיביים www.mmorpg.co.il
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המשחק לא נפתח.. ברגע שאני לוחץ עליו נפתח חלון ורשום windows היה צריך לסגור תוכנית זו.. ויש לי אפשרות ללחוץ על אל תשלח דו''ח שגיאות ותשלח דו''ח שגיאות.. ממה זה יכול להיות הבעיה הזו? המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל להריץ את המשחק?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר יותר מ- 7.5 שנים במחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב זיכרון, מערכת ההפעלה היא XP HOME SP2 וכרטיס המסך הוא Voodoo 3 3000 עם זיכרון פנימי של 16 מ"ב. אין בעיה של מקום על ההרד דיסק (29 ג"ב פנויים מתוך 40 ג"ב). אני מחפש המלצות למשחקי מירוצי מכוניות, בסגנון Need For Speed. אשמח להמלצות ואפילו לתמונות מהמשחקים. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. יש לי כמה שאלות בקשר למתאם רשת לפליסטישן 2 1.הוא פועל בארץ? 2.באיזה אינטרנט אפשר להשתמש בו?(כבלים ADSL מודם) 3.יש לי מודם USB האם אני יוכל להשתמש בו? 4.אני יכול לחבר אותו לבד או צריך משהו מיוחד כמו לפתוח את הפלייסטישן ולהלחים? 5.מה המחיר הכי זול שאני יכול לקנות אחד כזה?(חדש לא משומש) מקווה שתעזרו!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש אתר שרושם איזה מפרט צריך כדי להריץ את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מריץ את המשחק ורק אחרי משהו כמו 15 דקות הוא פותח לי אותו... מישהו יודע מה הבעיה או איך לתקן דבר שכזה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה. הורדתי משחק (חוקי לגמרי) שלא תומך בווינדוס ויסטה. יש איזושהי דרך לעלות אותו על ויסטה ? ( אין מחיצה של XP)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי XIAH וGUNZ ובהתחלה הם עבדו טוב אבל אחרי כמה זמן זה התחיל להיתנתק בקביעות בXIAH זה כותב שזה התנתק מהשרת ויוצא ובGUNZ זה כותב איזשהוא EROR אבל לא בחלון במשחק וזה יוצא ניסיתי לעשות SCAN עם האנטי וירוס והAD WARE והANTI SPYWARE וזה מחקתי את כל הזבל אבל זה עדיין יוצא תעזרוו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש את רשימת השירים של nfs underground יש למישהו איזה לינק מהיר להביא לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים וואלה נתחיל ככה התפריט של המשחק בן זונה שירים מהזה יפים הרבה אפשרויות בחירה והכל.. המשחק ממש ממש ממש לא התלהבתי פשוט ניראה כמו אנ בי איי 2000 לא יודע למה מהזה מגעיל \= .. הרבה זמן לוקח לו לטעון תמשחק... ממש הרבה.. לא מרוצה ממנו... נ.ב אני מת להוריד קצת משחקים לסוני למישהו יש המלצות למשחקים יפים מכוניות , מלחמה מודרנית,משחקים לשתי שחקנים.. תציעו אני פתוח להצעות
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם
-
שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של DEUS EX האגדי... ללא ספק קלאסיקה אבל הגראפיקה בהתאם. אני ממש לא ז*נת גרפיקה אבל כל הדמויות הקרטוניות האלה עם האווירה הקלסטרופובית משהו די מורידות מהimmersivness של כל העניין. מה שאני רוצה לדעת,ולא מצאתי בעצמי, זה האם יש מוד כלשהוא שקצת מוסיף קצת ice candy למשחק כמו שאני יודע שעשו לקלאסיקה אחרת, הלא היא SystemShock 2.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה פעם שאלתי את זה אבל לא ענו לי כשאני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה אבל כשאני נכנס למשחק זה מחכה ואז עושב ריסט ככה זה גם ברשת ובקונטר סטרייק סוסר לפני שהחלפתי כרטיס מסך הכול עבש אצלי רק עכשיו זה לא עובד זה המפרט שלי intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb geforce 6200 128 mb השאלה שלי מה אני יכול לעשות ואולי אני יכול לעשות? אולי לשנות משהו בהגדרות של המחשב ? המשחק מקורי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום קניתי את המסך היום ורציתי לדעת אם זה ה FPS שאני אמור לקבל? 30-57 4XAA HIGH DETAIL 1680X1050 מפרט בצד תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסינו הכול אני מהמחשב שלי, הוא מהמחשב שלו. יש מקרים שאנחנו רואים את המחשב שעושה HOST אך לא מצליחים להיכנס אליו יש תחליף להאמצי? הבנתי שהוא כבר לא בחינם אז אולי זה הבעייה. אשמח לכל הצעה לפתרון בקשר לפורטים- הם פתוחים
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-