עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ex_,

זאת הכוונת או שיש בעיה? אפשר להחליף את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

מישהו יודע אם קיים איזה פאץ'/טריינטר/קובץ או מה שלא יהיה כדי לאפשר לשפר את ה ב.מ.וו M3 GTR האחרונה מעצבן אותי שכל כ הרבה זמן השקעתי במשחק ובסוף אי אפשר לעשות כלום אם האוטו הזה חוץ מלשנות לו את הצבע!!

3. Started by haimon_v,

משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by ronle,

שלום לכולם אני תקוע במשחק הזה, בשלב שבו אני צריך להאזין לאנשים בזמן שהם עולים במעלית וכל זאת לפני שהם מגיעים למעלה. ציוד האזנה יש. מוטיבציה יש. מה צריך לעשות אין לי מושג תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכולם, נתקעתי בשלב שאני אמור למצוא את האורוות בוילה של מריו, אני פשוט לא מוצא את האורוות. אז בינתיים הבאתי את הנוצות לחדר של מריה וכעת סימן הקריאה של המשימה ממוקם מחוץ לחומה (כנראה המקום שאני אמור להגיע אליו עם הסוס). קראתי איפשהו שהאורוות נמצאות מחוץ לשער הראשי של הוילה אבל לא מצאתי שם כלום רצתי מסביב לוילה איזה מאה פעם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by kfirlion,

שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by paulyoung,

אהלן הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש מישהו יודע מה עושים? נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by overload,

שלום. יש לי בעיה עם המשחק UFO Aftermath : http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22902&page=0 אני לא מצליך לעבור שלבים של השתלטות על בסיסים, כבר ניסיתי שני שלבים כאלה ומשהוא שם לא עובד, אני הורג את כל האויבים באזור נכנס לתוך הבסיס עומד בתוך הריבוע הירוק..... וכלום לא קורה , המשימה לא נגמרת. למה ??? מה לא עשיתי ??? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

שאלה טיפשית אולי (בטוח): איך אפשר לאחד חיילים כדי שיתקפו ביחד או יהיו כקבוצה? כמו בAOE?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KOBT2,

נכון בבונוס CARS יש BMW ועוד שברולט כחולה והרוסה??? איך משפרים את השברולט קמרו הישנה הזאת??? כי תיראו את התמונה הזאת: http://img30.imageshack.us/my.php?image=14mw.jpg איזה אחד הביא אותה פעם בדיון של המכוניות עווד הוכחה ועוד מרדף!!! אז איך הוא שיפר אותה !?!?!?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by jeyjey,

בתחרות הטבעות איך עושים שהשחקן יזרוק לקרש ואז ימשיך את זה להטבעה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by galCool,

נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by doker,

קניתי היום גיימפד XBOX360 ואני יכול לשחק במשחק אבל לא לשלוט על התפריטים דרך אגב אי אפשר לשלוט עליהם גם מהמקלדת אבל זה ממש מבאס לשחק ככה שכשאני צריך להיכנס לתפריט אני צריך לגשת למחשב מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by MATOK,

שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by yortem,

איך אני משיג את החליפות הקלאסיות של סאב זירו וסקורפיון? שמעתי וראיתי שיש אפשרות כזאת אבל לא הבנתי איך...

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by fc2,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

כשאני משחק בקמפיין אני רואה שהגרמנים זורקים עלי רימון ושמהחיילים האחרים מצליחים לזרוק את הרימון שזרקו עלי חזרה אליהם! איך עושים את זה כמו שצריך? כי ברוב הפעמים פשוט נהרגתי מזה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. Started by LIOR42,

האם אפשר להשיג נשקים קצת יותר רציניים כמו בזוקה למשל

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by LIOR42,

איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. Started by LIOR42,

האם יש אפשרות לשחק לא רק בתור המפקד אלא גם בתור אחד החיילים האחרים?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by yotam360,

איך אני יכול להשיג את המטוסים של חיל האויר הישראלי??

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by saar3,

שלום! רציתי לבדוק אם הבעיה רק אצלי או לא תגידו במשחק ראינבוי שיקס ויגאס שתים כעבור כול כמה שניות שהולכים הוא עוצר ואז צריך ללחוץ שוב או שזה רק אצלי? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by mrraz,

האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)

24. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. Started by Dr. David,

מבקש עזרה עבור בני בנוגע לאתר/שרת באנגלית ל MU בגרסאות חדשות (מעל 2.0) תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים