משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תראו , שאני נכנס לסרבר ... עם 10 אנשים ה FPS נע בין 40- 70 ולפעמים 10 FPS עכשיו עשיתי בדיקת FPS יש בנצמארק במשחק והוא נותן לי 192 FPS ... למה זה ? ... הסרבר שאני נכנס ישראלים .. בלי לאגים ונכנסתי לעוד סרברים והוא עשה את זה .. יכול להיות הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק?
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היוצרים של משחק הבאטמן הנודע לשמצה החליטו לוותר עליו באופן באופן מלא, כך נראה, והודיעו על ביטול התוכנית לגירסאות מחשב אישי נוספות קיוויתם לכך שגירסאות ה-OS X והלינוקס של Batman: Arkham Knight, משחק הפעולה שהושק בשנה שעברה, יהיו קצת יותר יציבות ואיכותיות מזו לה זכו הגיימרים שמתבססים על חלונות (ושהפכה מאז לדוגמה חיה של איך לא משיקים משחק)? לצערנו – זה כבר לא יקרה. במפיצה Warner Bros. Interactive Entertainment הודיעו רשמית על ביטול התוכנית ליצור גירסאות של המשחק לשתי מערכות ההפעלה השולחניות – וביקשו מכל הצרכנים אשר ביצעו רכישה מוקדמת של המשחק לפלטפורמות אלו דרך Steam לדרוש החזר לכספם. ההודעה המצערת בפלטפורמת ה-Steam, והתגובות של המשתמשים שאומרות את הכל …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-cod-gta-%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחר התקנת המשחק הוא אומר לי שאין תמיכה ב DTX TEXTURE COMPRESSION [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 23:51:35 סליחה על ההקפצה הוא פשוט תוקע לי את הברואזר בעריכה...בקיצור ניסיתי להוריד תוכנה שנקראת GTX אבל היא מחפשת קובץ HOG שלא בנמצא יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
-
אני לא מוצא אותו בחיפוש ושאני מנסה להכנס דרך IP זה אומר לי שהחיבור לא טוב. וגם הכינוי שלי רשום באתר הזה למטה, למה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני התחלתי לשחק ממש לפני רבע שעה במשחק, אספתי את הקבוצה שלי והגעתי לדבר הזה שעולה לשמיים. עכשיו אני לא יודע לאן ללכת, כאילו שאני הולך לכיון של החץ הירוק אומרים לי שאני עוזב את האזור של המשימה... לאן ללכת , מה לעשות ?!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מפעיל את הבאטל פילד 3 ואז כשזה בא להכנס לבאטל פורג' מופיע לי להכניס שם משתמש וסיסמה וכתוב : We are sorry something went wrong during your login please try again. ואז אני מכניס את השם משתמש וסיסמה וזה עדיין מראה אותה הודעה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם ניתן איכשהו שנות שהכפתור השמאלי בעכבר יהיה כפתור הבחירה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שהכרטיס מסך הוא נמצא בדיסייבלד!! משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה עריכה: אוקיי סידרתי את הבעיה דיפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שמישהו כתב שצריך להפעיל את המשחק כמו ווינדוס 98\ME תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, שאני בוחר את האופציה של Interactive League בתפריט הראשי, מערכת מכניסה אותי באופן אוטומטי לאינטרנט לביצוע רישום ראשוני. לאחר הרישום, מערכת מבקשת ממני להקיש את ה- Serial Number שאיתו התקנתי את המשחק. שאני מכניס את אותו Serial Number של ההתקנה (..או אפילו אחר..) מערכת מבצעת בדיקה מול השרת ומודיעה שלי שכנראה הקוד Is Not Valid. חוץ מזה, אין לי בעייה לשחק במשחק עצמו... מישהו יודע מה הבעייה ועל איזה SN מדובר?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ על login בתחילת המחשק המחשב נתקע על "connecting to the servers". מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מי שמעונין לשחק איתי באינטרנט Need For Speed Underground שיכנס אלי לאייסיקיו: 172206889 תודה! :-*
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-