משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לפעמים יש שרתים שיש להם סיסמא. ואני רוצה להרשם לכת איזשהי. ראיתי שיש תנינים וכו'. בקיצור, איך אני נרשם או משיג סיסמא לשרתים? אני חייב את זה כי בשרתים פומביים יש מלא RADARIM וAIMBOT. וזה ממש באסה לשחק נגדם. עיצות אנשים. בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הענק הזה והוא פועל והכל סבבה אבל יש לו קצת קירטועים אז רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הרזולוציה ובכלל את כל האפשרויות הגראפיות? יש קובץ כזה בתקייה של המשחק שנועד לזה אבל משום מה זה לא נשמר! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי5 אני עושה לו RESUME GAME ואז הוא טוען ואחרי זה הוא רושם לי את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=vimyztztcwk2.jpg יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שלב כזה עם מרוץ סוסים ובאמצע הנסיך דוחף אותו לאיזה חור ואז יש שתי בוסים שאי אפשר להרביץ להם הם כל הזמן מגינים... איך מנצחים אותם? איך גורמים להם לתקוע את החרבות ברצפה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
:itschy:
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במשחק הזה, אך שמעתי שיש לו דרישות ממש כבדות בשביל לשחק בהגדרות גבוהות אני אשמח לשמוע פרטים מי שכבר שחק בזה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך הורגים את הבוס הראשון במשחק INFERNAL
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הגעתי בערך לשלב ה3 והמשחק קרס ומאז הוא לא פועל אני מקבל את ההודעה הזאת: "A problem occurred while trying to initialize the Direct3D device. The default video options have been restored. If the problem persists, please make sure your drivers are up to date or contact your hardware vendor" מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחר שקניתי כרטיס מסך חדש (7600GT) החלטתי לחזור לשחק במשחק אבל משום מה המשחק כאילו עובד "מהר מדי" כלומר הסרטונים בהתחלה רצים מהר לפני שבכלל הקול מגיע...וגם המשחק עצמו רץ מהר מדי (לא בקצב נורמלי למשחק) חיפשתי באתר של EA קובץ עדכון אך לא מצאתי כלום... :-( למישהוא יש רעיונות לעזור????
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את המקורי עם 1.3 PATCH אז אשר אני לוחץ "PLAY NOW" המשחק פשוט נתקע ולא נכנס לשרת פנוי כמו שהוא אמור לעשות,כך כתוב במדריך. או כאשר אני מנסה להכנס לא דרך ה ICON הרגיל )PLAY BF2( אלה דרך PLAY BF2 ONLINE NOW! זה לא מתחבר למשתמש מה זה באגים של החברה? או מה זה? גם אצל חבר שלי ככה :
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק ואני לא מצליח לפתוח אותו..הוא img וניסתי באמצעות D-T אבל עדיין לא הצלחתי השם המלא שלו הוא True.Crime.New.York.City.CLONECD.CD1-ExAuST.(Osloskop.net).img בבקשה עזרההה!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
למה הקהילה של ה CSGO הפסיקה לפעול חבל מאוד יכל להביא הרבה שחקנים למה שלא תחדשו
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי קובץ rar שבתוכו יש איזה 66 קבצים ואני לא יודע מה עושים איתם!! משהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-