עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי את המשחק הענק הזה והוא פועל והכל סבבה אבל יש לו קצת קירטועים אז רציתי לדעת איך אפשר לשנות את הרזולוציה ובכלל את כל האפשרויות הגראפיות? יש קובץ כזה בתקייה של המשחק שנועד לזה אבל משום מה זה לא נשמר! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. בהגדרות של המישחק יש אפשרות לסמן את: AI AUTO BALANCE מה המשמעות של הגדרה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by omerbr,

אני משחק במשחק הזה ויש לי שרת שרציתי לשחק בו הוא אחד הטובים אבל כל פעם שאני מעלה את השרת הוא רושם לי שיש לי שהגיים גארד של המשחק מצא לי ברקע האק הבעיה שאני לא אוהב לשחק עם האקים ואין לי שום האק וכתוצאה מזה המשחק כל הזמן יוצא לי עכשיו הבעיה היא כזו יש לי מחשב ולאחי יש מחשב אצל אחי השרת עובד והכל בסדר אצלו אצלי הוא רושם את התקלה הזו אבל הבעיה שהשרת בא מהמחשב של אחי זאת אומרת אני העברתי בתוך כונן את השרת למחשב שלי מהמחשב של אחי לכן אין שום סיכוי שההורדה לא בסדר כי אצלו הכל עובד ומה שיש לו זה מה שיש לי בדיוק אבל באמת מה שיש לו יש גם לי כי זה נילקח משם ואני לא הורדתי מהאתר את השרת למחשב שלי לא הורדתי את השרת למחשב שלי כי לא ידעתי מה האתר של השרת הזה ביגלל שהתיקיה של השרת יושב…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את CS:GO זה מה שאני מקבל(ראו תמונה) מסך כזה. יש בעיה עם התצוגה של המשחק. ככה גם ב- Call of Duty

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. האם אי פעם חלמתם לקפץ בין משאיות דוהרות בדרך אל המטרה שלכם? גם אם לא, Clustertruck עשוי לשנות את דעתכם לכתבה

7. Started by Yuron,

שלום לכולם אני לא מצליח לעבור את המשימה השלישית של המשחק ששם צריך להפוך את ה VW Beetle למכונית שתצוף על המים אני כבר ניסיתי הכל ואפילו מצאתי אתר איפה שאומרים מה לעשות ואת השלבים אבל זה לא עוזר כי ברגע שאני מגיע ליום האחרון הוא כותב לי שהמכונית לא מוכנה..... מה עושים? מישהו שיחק או עברת את השלב הזה?? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by 104952,

ישנם שלבים מסוימים - שהטעינה לפניהם נתקעת....ואז אני לוחץ על ESC וזה פותח לי חלון אקספלורר. שם כתוב שיש בעיה בDX9. מה זמוזר זה שיש לי DX9 מעודכן. רק כשאני משנה את ההגדרות של המשחק לDX7 אז זה לא נתקע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. יש פאטץ' שמתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by carock,

יש כמה דברים לא ברורים.. 1. אחרי כמה זמן במשחק הקול של החרב נעלם לי.. כאליו אם אני מרביץ עם החרב אני לא שומע אותה.. 2. איך אני מוציא דברים מהתיק 3.בלשונית של הWEAOPS יש ציורים למעלה של לב חרב ראש ועוד משהו מישהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . עכשיו נכנסתי לאימייל שלי וראיתי שקיבלתי את הקוד בשביל הבטא . עשיתי משתמש ב EA והפעלתי את הקוד . ואחרי זה המחשב שלי נתקע ועשיתי ריסט , ועכשיו אין לי מושג מאיפה להוריד את המשחק . מישהו גם קיבל את הקוד ? מישהו יודע איך אני חכול להוריד את המשחק ? עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by amit123,

תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by longhorn,

אלה לא הוראות מחייבות אך משפרות בצורה משמעותית את ההנאה במשחקי רשת ופותרת כמה מבעיות בעת המשחק 1.יש לנקות את המחשב מרוגלות למינהים ad-ware 2.יש למחוק את התיקיה prefetch שנמצאת בתיקיה של הwindows שם מתווספים כל מיני קבצי אגירה שלא נחוצים 3.יש להגדיר בתוכנת הפיירוול את קובץ המשחק ולתת הרשאה לחיבור תמידי לאינטרנט 4.יש למחוק את cookis עשו זאת לפני כל התחברות לשרת ותראו את ההבדל

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by uzana2004,

אני די חדש בתחום ורציתי לדעת מה ההבדל בין NTSC לבין PAL...

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by hagay21,

שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי היום את המשחק company of heroes מבאג, אבל לפני שאני פותח אותו ולא תהיה לי אפשרות להחליף, יש לי שאלה: יש עדיין אנשים שמשחקים במולטי של המשחק? כי דיי בשביל זה אני קונה אותו. אני חייב תשובה זריזה. תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

היצרנית היפנית ערכה הופעה מרשימה עבור קונסולת ה-PlayStation 5 שלה, עם מספר גדול של סרטוני משחקיות חדשים וכמה הפתעות מיוחדותלכתבה

19. Started by ofeky1,

יש שרתים שאני לא מצליח לשחק בגלל שהפינגים גבוהים יותר מ 100! משהו מכיר פקודות שיורידו לי קצת את הפינגים?

20. שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by tintin,

יש לי אתה WORLD IN CONFLICT וגולת הכותרת שלו היא הONLINE מישהוא יודע אם אפשרי לשחק בזה בלי? ואם לא אז מישהוא מעוניין למכור לי?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by wow,

כל הזמן כל כמה זמן נתקע לי המשחק. גם אחרי חצי דקה של משחק וגם לאחר כמה מסלולים - הוא פשוט קופא ואני צריך לכבות את המחשב כי כלום לא עובד. יש לי כרטיס מסך 9600XT,ג'יגה זיכרון ומעבד AMD 3200 64BIT,אני עם הדרייבר האחרון הכי חדש אבל ניסיתי גם גירסה קודמת (5.5). אצל חבר שלי עם מחשב ישן יותר זה לא נתקע וגם לו יש את אותו סוג כרטיס מסך אז התחלפתי איתו בכרטיס ועדיין המשחק נתקע לי ככה שזה לא הכרטיס מסך שלי. אפילו פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר ואני כבר מיואש - אגב משחק מקורי. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by malcolmx9,

אתמול המשחק היה מותקן על מחיצה S, שהיא מחיצת האיכסון. את המחיצה הראשית של ווינדאוס מחקתי והתקנתי מחדש XP. רק ששכחתי לפני זה להסיר את המשחק ממחיצת האיחסון בצורה תקינה :-\. אז אחרי ההתקנה של XP, מחקתי את התיקייה של המשחק, כי הוא עשה בעיות, ועכשיו אני בא להתקין אבל דיסק ההתקנה ממשיךלהעלות לי את התפריט שבא אחרי התקנת המשחק, זאת שהדיסק רואה את המשחק מותצקן במחשב ואני לא יכול להתקין אותו! איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.