עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vinipyx,

אני חייב עזרה במשחק אני לא יודעה למה ,אבל הפלאפון שיש לי כל הזמן מצפצף,מישהוא יודעה מה זה אומר אני גם לא מצליח לפרוץ את הלוקר שיש בחדר הלבשה כל הבעיה שהגירסא של המשחק שיש לי היא ברוסית,ומצאתי צ'יטים רק לגירסא באנגלית תודה .

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by asihiz,

1)איך משתמשים במנגנון of the ball??מה מטרתו ועל מה צריך ללחוץ??אני לוחץ על z ואז יש לי 3 שחקנים ועם כל לחיצה זה עובר שחקן,אבל מה הלאה,איך בדיוק משתמשים במנגנון ועל מה בדיוק ללחוץ??אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר!!! 2)איך אני עושה טורניר גביע העולם או גביע אלופות???האופציות היחידות שראיתי בטורנירים זה גביעים מקומיים כמו הגביע הבלגי וכדומה... צריך תואר ראשון בשביל להבין את הממשק המסובך של התפריטים... בהמון תודה על ההשקעה...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Tommy,

שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..

4. BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. אין בשום מקום... מישו אולי יודע איפה אפשר להשיג? או מה הקוד?

6. Started by intel suck,

במהלך ההורדה כמעט בסוף מופיעה הודעה שגיאה: FEATURE TRANSFER ERROR הבעיה היא עם הקובץ DATA.CAB חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by amit123,

תיראו...המשחק מותקן לי על כונן עם ויסטה אבל שיחקתי בו על הכונן של הxp (שם הוא לא מותקן...),עכשיו אני רוצה להעביר את השמירות לכונן השני כדי להמשיך לשחק ממנו אבל אין לי מושג איפה הם נשמרו כי אין לי בכונן הזה תיקיה של המשחק והם גם לא במסמכים שלי(וגם לא בתיקיה של המשחק בויסטה-offline\saves עם אני לא טועה...לשם אני אמור להעביר את השמירות שאני רוצה כן?) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by fleshbone,

אני מחפש DEMO של משחקים שירצו לבד - כלומר שהמשחק ישוחק בעצמו במין לופ שחוזר על עצמו, מאיפה ניתן להשיג DEMO שכזה ??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by overload,

היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. מחפש אתר שרושם איזה מפרט צריך כדי להריץ את המשחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by Predator_ISR,

שלום, אני וחבר משחקים HEROES III הרבה , MULTYPLAYER , אחד נגד השני . בזמן האחרון המשחק עף החוצה עם שגיאה . השגיאה היא : Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error ! Program : c:\program files\3do\heroes 3 complete\heroes3.exe abnormal program termination יש לי את המשחק המקורי , קניתי אותו , וגם לחבר יש . השאלה היא אם הבעיה היא במשחק עצמו, במפה או אולי במחשב . אם מישהו נתקל בזה ויכול לעזור אני אשמח לקבל עזרה . תודה , אסף .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by bg1987,

יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Vidati,

המשחק שוחרר בדקות האחרונות.. המשחק שוקל קרוב ל8GB. כמה חיכתי למשחק הזה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by omri_ro,

האם ניתן איכשהו שנות שהכפתור השמאלי בעכבר יהיה כפתור הבחירה?

16. Started by ma4351,

מה החלון הזה אומר ולמה הוא קופץ כל פעם שאני מפעיל את המשחק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by fish,

מאיפה ניתן להוריד safe mode למוסט וונטד?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by RS4,

רציתי להזמין משחק מהאתר PLAY ASIA עכשיו איך אני אמרו להזמין? צריך להרשם קודם? יש פה מישהו שניסה תזה כבר זה בטוח? תוך כמה זמן זה מגיע לפה וכמה עולה משלוח? אני מקבל תזה בדואר רשום?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by RGod,

חיפשתי ולא מוצא למשחק PATCH עידכון ,יש לי את הגירסה 1.0 ,מישהו מכיר איזה אתר ? אא כן לא הרבה מכירים את המשחק ,אז כן זה אחד המשחקים הכי מוצלחים שיש לדעתי ,משלב הרבה דברים ,הייתה פה ביקורת באתר לזכרוני על SPACE RANGERS 2 ,קיצר תעזרו

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. התקנתי ויסטה. הורדתי משחק (חוקי לגמרי) שלא תומך בווינדוס ויסטה. יש איזושהי דרך לעלות אותו על ויסטה ? ( אין מחיצה של XP)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. טוב אז ככה שיחקתי בKINGDOM HEARTS כבר די הרבה ואני חושב שאני לקראת הסוף אבל אז נתקעתי חשבתי שצריך ללכת להגרבה (העולם שלך הלדין)ולנצח תבוס החדש שהופיע והוא ניצח אותי לא משנה כמה חיזקתי תדמות בכל מיקרה התחלתי לקרוא בגימספוט והבנתי שזה בוס לא חובה ואין לי עצבים לחזק תדמות יותר וגם אין לי תרופות וכו חזקות ככה שמה לעזזל עושים אחרי שמנצחים תמכשפה שהפכה לדרקון ניצחתי אותה ואני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי לסיים תמישחק? עריכה- סיימתי תמשחק

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by omerbr,

אני משחק במשחק הזה ויש לי שרת שרציתי לשחק בו הוא אחד הטובים אבל כל פעם שאני מעלה את השרת הוא רושם לי שיש לי שהגיים גארד של המשחק מצא לי ברקע האק הבעיה שאני לא אוהב לשחק עם האקים ואין לי שום האק וכתוצאה מזה המשחק כל הזמן יוצא לי עכשיו הבעיה היא כזו יש לי מחשב ולאחי יש מחשב אצל אחי השרת עובד והכל בסדר אצלו אצלי הוא רושם את התקלה הזו אבל הבעיה שהשרת בא מהמחשב של אחי זאת אומרת אני העברתי בתוך כונן את השרת למחשב שלי מהמחשב של אחי לכן אין שום סיכוי שההורדה לא בסדר כי אצלו הכל עובד ומה שיש לו זה מה שיש לי בדיוק אבל באמת מה שיש לו יש גם לי כי זה נילקח משם ואני לא הורדתי מהאתר את השרת למחשב שלי לא הורדתי את השרת למחשב שלי כי לא ידעתי מה האתר של השרת הזה ביגלל שהתיקיה של השרת יושב…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.