עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רב, רק רציתי לדעת האם אני יכול להתקין את המשחק וישר לאחר מכן להתקין את הפאץ האחרון??? 1.08 משום שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שהוא מכיל את הקודמים לו...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. הפרק החדש בסדרה שמהווה את אחת המתחרות הוותיקות והבולטות של GTA נראה כבעל פוטנציאל גדול לפני כארבעה חודשים קיבלנו הכרזה שללא ספק חיממה את הלב לכל מי שאוהב משחקי פעולה ואקשן בעולם פתוח – פרק חדש בסדרת Mafia, שש שנים אחרי Mafia 2, אשר יקח אותנו אל האיזור הדרומי של ארצות הברית, אותו אנחנו לא בדיוק רואים לעיתים קרובות בעולם המשחקים. עכשיו, אחרי זמן מה של שקט, האתר IGN מספק לנו וידאו משחקיות ראוי ראשון, כהמשך למספר הקטעים הקטן שראינו במעמד ההשקה. איכות הוידאו לא ממש מדהימה, אך ניתן לראות כי גם בדומה ל-Mafia 2 גם כאן ישנו דגש על בניית עולם משחק שיהיה מפורט מאוד ונאמן למקור ולתקופה, כשגם במסגרת המשחקיות לא קשה לראות את תשומת הלב לפרטים הקטנים. עדיין אין תאריך…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע יש עדכון חדש, קיימת בעיה של התחברות ל-BL זה אומר שהסיסמה לא טובה, וזה קורה גם במשחקים אחרים ששם אי אפשר לשחק ברשת. לא להילחץ

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. כי זה עומד על 106 סיבובים [ ] שזה בערך 3 שעות נסיעה רצוף [ ] חיפשתי בכול ההגדרות ואני לא מוצא איך להחליף. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by badmama,

לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!

6. Started by redti,

מישהו רוצה לשחק RA3 דרך ההמאצ'י?

7. P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אין בשום מקום... מישו אולי יודע איפה אפשר להשיג? או מה הקוד?

9. Started by sahargt,

צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by J.allmighty,

כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by EXTREAM,

היי הורדתי את גרסת ה DVD והבנתי שלא צריך לעדכן אותה יש רגעים בהם המשחק קופצ וניתקע ליפעמים יש לי הודעה שיש בעיה ב C+++ משהו כזה וזה מוציא אותי מהמשחק! למי שיש פיתרונות להזרים!! אני מת כבר לסיים את יצירת המופת הזו... xp3000 5700U 512mb

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by CrossFire,

חבר שלי אמר לי שאם הכרטיס מסך שלי אינו תומך ב-DirectX10 אז Crysis לא יעבוד לי על הכי High או שלא יהיו כמה אפקטים (למשל: שאתה עובר דרך השיחים אז הם זזים), זה נכון? הכרטיס מסך שלי הוא X1900XT עריכה: צריך מפרט? הרי זה נראה לי שקשור רק לכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by tamar,

שלום אנשים. למי ששיחק במשחק הזה - מה עושים שמגיעים למערה של גובלני המים? יש מסביב לכניסה שלה ערפל ירוק רעיל שלא נעלם ולא מאפשר כניסה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by AMD-ALI-G,

לחבר שלי יש כזה ואני ממש מכור לדבר הזה ולפרוג'קט גוטם 2 הוא אמר לי שאם אני משקיע 2600 שקל יהיה לי אקס בוקס עם צ'יפ לצרובים 2 שלטים ו15 משחקים שהוא יצורב לי (אני יקנה לו דיסקים לצריבה והוא יצרוב לי בצורב די וי די שלו) מפתה לא?? אני רק צריך לדעת מאיפה לקנות... יש איזה אתר קוראים לו מושי אבל אני לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית, אז אם תוכלו לכתוב לי תשם של האתר זה יהיה סבבה לאלה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by ExsoTic Cop,

אני מנסה לשמור את המשחק והוא כותב לי הודעה כאילו אין לי מקום בארד דיסק ויש לי 50 ג'יגה פנוי מה עושים? צירפתי תמונת מסך..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by tulicooli,

רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. אני במשחק והכל פועל מצוין ואני לא מצליח לירות = \ אחרי שחזרתי שנתיים בזמן לאימונים ואני מגיע לאימוני מטרה ואני לא יכול לירות למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by it_gr,

איפה נמצאות כל השמירות שאני שומר? אני שואל בגלל שקניתי מחשב חדש והתקנתי את הWIC אבל יש איזה בעיה עם המחשב וצריך לפרמט, ולא בא לי להתחיל את כל הקמפיין מחדש. האם יש דרך למצוא את השמירות שלי ולהעלות אותם על דיסק, דיסק און קי וכדומה? תודה לעוזרים עריכה: לא משנה כבר הסתדרתי... אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אפשר כמה טיפים במחשק PES4 ... אני לא ממש מצליח לעשות דברים יפים... איזה מהלכים יפים או הכנסות כדור בהגבה איכשו לרחבה... משהו יכול אולי גם ללמד אותי איך לבטוע כדור חופשי???(אני לא רוצה למסור אותו) ולמה המד של הבעיטה רץ כל כך מהר??!!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by lader,

כשאני לוחץ על הסמל של ההתקנה מייד מופיעה לי השגיאה הבאה: כל פעם שאני לוחץ שוב על ההתקנה מופיעה השגיאה של הקובץ IS ואיזה מספר אחריו נקודה tmp כמו שרואים בתמונה למעלה. ניסיתי לאחר מכן להתקין בSAFE MODE ושם השגיאה הזאת לא הופיעה וזה נכנס להתקנה אבל פתאום הופיעה השגיאה הבאה: בבקשה צריך עזרה דחוף תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by ben060,

משהו כמו בסגנון של COD 4 , היה איזשהו שלב שבהיינו במסוק ופיצצנו יעדים בקרקע. יש משחק שמבוסס כולו סביב המטוס?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-cod-gta-%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים