עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 104952,

ישנם שלבים מסוימים - שהטעינה לפניהם נתקעת....ואז אני לוחץ על ESC וזה פותח לי חלון אקספלורר. שם כתוב שיש בעיה בDX9. מה זמוזר זה שיש לי DX9 מעודכן. רק כשאני משנה את ההגדרות של המשחק לDX7 אז זה לא נתקע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by YinnoN,

אני די חדש במשחק ואני משחק בפאץ' הכי חדש שלו (לא זוכר איזה מספר). אני צריך ips לסרברים טובים עם פינגים נוחים ושיש בהם שחקנים. ד"א, בbf2 עד איזה פינג המשחק יזרום לי בצורה נורמאלית ? תודה. תיקון טעות ! - הגרסא שלי היא לא זאת שיצאה לפני כמה ימים אלא פאץ' אחד לפני.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. כי זה עומד על 106 סיבובים [ ] שזה בערך 3 שעות נסיעה רצוף [ ] חיפשתי בכול ההגדרות ואני לא מוצא איך להחליף. תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by redti,

מישהו רוצה לשחק RA3 דרך ההמאצ'י?

5. Started by fleshbone,

אני מחפש DEMO של משחקים שירצו לבד - כלומר שהמשחק ישוחק בעצמו במין לופ שחוזר על עצמו, מאיפה ניתן להשיג DEMO שכזה ??

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. אני בעיקרון רוצה את המשחק המדהים הזה בגלל המולטי שלו אבל אני מתלבט בגלל שאין לי מושג אם יש בכלל קהילות. מישהו אולי יודע ??

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. אם כן למה? תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  9. המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שלום לכולם !! הורדתי את המשחק Tom.Clancy's.Rainbow.Six .Vegas.2 ברוסית ולא ידעתי שזה ברוסית משהוא יכל להביא לי לינק להוריד רק את שפה האנגלית לא את כל המשחק או משהו תודה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את השמירה השניה של ה MINI COOPER (עשויה),פשוט המישחק קורס לי כול 7 דקות אז בדיוק כסיימתי את ה MINI המישחק קרס ואין לי כוח לעשות שוב~! אא ושאוכל לעשות תמירוץ שבשלג! ואיך אני שומר תמישחק?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Gosha,

לפי מה שהבנתי שזה MMORPG כזה, סטייל ל-Everquest. שווה להוריד ולנסות לשחק? הגרסה האחרונה שהוציאו היא 0.3.011...כלומר, קצת מוקדם לא? מישהו משחק בזה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…

14. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by nehmia,

אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שכחתי איך אני מעלה נקודות ציון חדשות בחדר תיכנון עם העכבר הוא לא נותן לי לסמן אולי צריך לשנות משהו?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הניד פור ספיד פרו סטריט??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by MDK,

מישהו שיחק במשחק? יש לי אותו, נראה חביב, אבל יש המון ג'אגיס.. :גם כשמופעל AA דרך ההגדרות של המשחק הנה תמונה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Tommy,

שלום צריך עזרה... בריצ'רד בורנס ראלי אני נכנס לתפריט וזה נתקע וכל המחשב נתקע... בסולג'יר אני נכנס לסרבר וזה נתקע עושה שגיאה בחלון של הווינדוס ויוצא...זה אף פעם לא קרה לי...תודה רבה לעוזר..

22. הפלטפורמה המקוונת של EA מציעה כמה מכותריה הבולטים של המפיצה בהנחות של עד 60 אחוזים במידה ועדיין שמורה לכם פינה חמימה בלב למשחקיה של המפיצה האמריקאית EA Games, ובעיקר לפלטפורמת ה-Origin שלה שנדרשת להפעלה של רובם, כנראה שתשמחו לשמוע כי נותרו עוד כמה ימים של מחירי מבצע נאים לרגל סוף השנה האזרחית, במסגרתם ניתן לקבל כמה מהכותרים העדכניים ביותר שלה. לא כל המבצעים המוצעים ב-Origin כרגע משתלמים, אך יש כמה שבהחלט ראויים לציון: FIFA 16 העדכני בעבור 36 דולר (או יורו, בתלות באיזור שממנו מוגדרת כתובת ה-IP שלכם), FIFA 15 הוותיק יותר ב-15 דולר/יורו, Battlefield 4 בעבור 10 דולר/יורו בלבד, או בעבור 20 דולר/יורו לחבילת ה-Deluxe שלו, Battlefield Hardline הטרי עם תג מחיר של 15 דולר…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Meir787,

מישהו יודע איך הורגים את האורקים לגמריי ? אני נלחם והורג אותם אבל הם פשוט קמים.. עכשיו, אני יודע שאפשר לנעוץ בהם את החרב כשהם נופלים, אבל איך עושים את זה לעזאזל ?! עזרה, מישהו :-[ ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by yotam360,

....???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by GAI2003,

שלום חברים יש לי בעייה קטנה ואשמח לקבל עזרה. יש לי את המשחק הנ"ל ואני ממש נהנה אך יש לי בעייה קטנה, כאשר אני נכנס לרכב במשחק אני לא יכול לצאת ממנו.... בדקתי בהגדרות וניסיתי כל כפתור במקלדת ואני לא מצליח לצאת מהרכב... מישהו כאן יכול לעזור לי ולהגיד לי איך יוצאים מכלי רכב אחרי שנכנסים אליו ??? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים