משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
הוא רושם לי שאני לא מ-USA למרות שסימנתי בהרשמה ארה"ב http://img208.imageshack.us/img208/8781/farcryqn4.jpg חשבתי שהמשחק חינמי
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רק שלא יגידו שאני מלכלך רק על סוני ומיקרוסופט- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9599 אני אישית מאמין שגם אם זה נכון יפתרו תבעיה מהר אבל זה בכל מיקרה שמועה מענינת
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי קרבון 6 דיסקים עכשיו פתחתי את הדיסק הראשון יש שם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות עם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מישהו כבר שיחק ויודע אם כדאי להתקין כי רק אתמול מחקתי את המשחק ואת ההתקנה =\
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להביא לי שמות של משחקים שירוצו על המערכת שלי? (מפרט בצד <<<) אני משחק על 1024X768 ולא אכפת לי לשחק בלי פילטרים. אין העדפה לז'אנר מסויים. תודה רבה (אני לא צריך רשימה ארוכה...3-4 משחקים יספיקו לי )
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלושת היצירות הדיסטופיות של קן לווין מגיעות אל הדור החדש ומזכירות לנו למה הן זכו לאינספור פרסים ושבחים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מה אני עושה עם כל הנשקים שאני אוסף? למה זה לא אוסף לי רק מחסניות יוצא מצב שיש לי 10 קלצ'ניקוב ובכל אחד יש 10 כדורים וגם איך מחליפים נשקים האם כל פעם צריך להכנס ל INVENTORY תנו טיפים בבקשה למשחק תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק בהירוס 5 במשימות אני בשלב 5 עם האלפים במשימה 3 שהיא המתים כובשים לי את ממלכה אני כובש אותה בחזרה אחרי זה גם את כל ממלכות אחרות אני כובש וכל כמה זמן הסגולים (המתים) באים לכבוש לי את ממכלה אני מנצח אותם כמה פעם וגם אני מוצא את שני גבורים אחרים ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כל מפה שלי רק המתים כל כמה זמן באים ואני לא יודע מה לעשות אך לסיים את משימה ?? תעזור לי בבקשה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
רציתי לדעת העם הוא כמו rainbow six Lockdown או יותר דומה rainbow six 3 Raven Shield ויותר טקטי ועם שווה לקנות אותו? (אני שחקתי את הסדרות הראשונות של RAINBOW SIX ועכשיו AA וBF-2)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש פאטץ' שמתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחר התקנת המשחק הוא אומר לי שאין תמיכה ב DTX TEXTURE COMPRESSION [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 23:51:35 סליחה על ההקפצה הוא פשוט תוקע לי את הברואזר בעריכה...בקיצור ניסיתי להוריד תוכנה שנקראת GTX אבל היא מחפשת קובץ HOG שלא בנמצא יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני מבטל את שתי הסרטים בכניסה למישחק C&C Zero את ה EA games ואת הסרט.(איזה קבצים צריך למחוק) כאילו שזה יגיע ישר ל-LOADING.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-