משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברת Ubisoft החליטה לחגוג כהלכה את יום ההולדת ה-20 של מותג האקשן הטקטי שלה, מבית היוצר של הסופר המנוח טום קלנסי, עם חלוקה חינמית של הכותר הראשון שהפך את המותג למה שהוא - לצד הכרזה על משחק חינמי חדש שגורם למעריצים הוותיקים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ההרפתקה החדשה של לארה קרופט תתרחב אל ה-PC בסוף החודש הנוכחי, ועכשיו אנחנו יודעים לאיזו מערכת מינימלית נזדקק בכדי להריץ אותו Rise of the Tomb Raider היווה את אחד מהמשחקים המוצלחים יותר אשר הושקו בתקופת סוף שנת 2015, ובקרובתקופת הבלעדיות שלו לקונסולת ה-Xbox One תיפסק (לאחר כחודשיים בלבד), והוא ינחת גם בפלטפורמת ה-Steam לטובת כל בעלי המחשבים האישיים. להלן המפרט החומרתי המינימלי שצטרכו להעמיד בכדי להנות ממנו. הדרישות הבסיסיות הרשמיות מדברות על מעבד Core i3-2100 כפול ליבה של אינטל או מקביל שלו מבית AMD (אנחנו מעריכים שמדובר במעבדי Phenom X3 ומעלה, וכמו כן כל דגמי ה-APU מרובעי הליבות וכל דגמי ה-FX), מערכת חלונות 7 בגירסת 64 ביט או עדכנית ממנה, זכרון RAM בנפח 6GB או יו…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-cod-gta-%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש פאטץ' שמתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מישהו שיחק במשחק? יש לי אותו, נראה חביב, אבל יש המון ג'אגיס.. :גם כשמופעל AA דרך ההגדרות של המשחק הנה תמונה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני מבטל את שתי הסרטים בכניסה למישחק C&C Zero את ה EA games ואת הסרט.(איזה קבצים צריך למחוק) כאילו שזה יגיע ישר ל-LOADING.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי מערכת: p4 2.8Ghz 1gb זיכרון ATI Radeon 9700pro ואני מנסה להריץ את המשחק ואחרי התפריט הראשי בזמן שהוא טוען את המשחק, המשחק קורס וזה רושם לי הודעה "Trying to install unsupported shader" או משהו...אני לא זוכר ממש... יש איזה fix לזה או משהו? או שפשוט הכרטיס שלי לא תומך במשחק? (כי הבנתי שכן..) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
היו שמועות שיוצא MAFIA 2 לפני הרבה זמן מישהו יודע משהו? אם זה באמת נכון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המקשים כרצוני בפעם הראשונה ניתן לשחק במשחק...אך לאחר שיוצאים ממנו לא ניתן לחזור והמחשב תוקע את המשחק רק לאחר שמוחקים את הקובץ ההגדרה של המקשים מהתקייה של הnba ניתן לשוב ולשחק בו אך עם הגדרת המקשים של המשחק ולא מה שהגדרתי לו. יש למישהו פתרון???
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כתובת האתר: http://pirates.bethsoft.com/main.html השאלה שלי אם מישהו מכיר את המשחק הזה. אם כן אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו, והאם הוא דומה לגוטיק ו Morrowind שמאוד אהבתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום כמו שהבנתי ב30 לאוקטובר יוצא Need For Speed Pro Street ואני רוצה לדעת אם הוא ירוץ על המחשב שלי... על הגדרות נמוכות.. אין לי מחשב מדהים אבל בכל זאת: מעבד פנטיום 4 2.80 MHZ לוח אם Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB זיכרון 512MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) אין בעיה של מקום בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אוכל להעביר את המוסיקה של VICE CITY ל SANANDREAS ? )VROCK(
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני כרגיל מעדכן אותכם על דברים מענינים ... בבקשה http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=87 הטורניר ל - BF2.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-