עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ועכשיו, זמן הניחושים. [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by Sunny Jim,

האם אפשר לקבוע רזולוציה ספציפית שאני רוצה? אני מעוניין ב1280X800 ואין אותה בהגדרות המשחק עצמו... ואיך אפשר להפעיל AA\AF?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by tombraider,

איך משנים רזולוציה במשחק G.B.R Special Commando Unit ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by orlevi_85,

לאחרונה קיבלתי את המשחק Race Driver 3 ולאחר שהתקנתי אותו אני מעלה את ה- Launch שם יש לי הגדרות של רזולוציה וכו' בהתחלה זה היה על 640x480 4:3 משהו כזה השארתי את זה כמו שזה העלתי את המשחק וראיתי אותו רק על חצי מסך משהו מוזר מאוד.. ניסיתי לבחור רזולוציות שונות כמו 1024 ועוד אבל כלום זה תמיד על חצי מסך, זה רק מחדד את המראה אבל נישאר על חצי מסך.. יש לציין שיש לי מסך רגיל של MAG והוא לא LCD. תשובה דחופה תודה לכול העוזרים..!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by DJO,

שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ETB,

במשחק TOM CLANCY'S SPLINTER CELL אני יכול לשחק רק על 460X680. יש אזשהו פטצ' שיכול לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. אין לי בחירה בהגדרות לרזולוציה 1680x1050 (רזולוציה טבעית של המסך שלי) ניסיתי לקבוע את הרזולוציה בקובץ game.cfg, אבל ברגע שאני נכנס למשחק ההגדרות מתאפסות ל רזולוציה של 1024x768 מה אני יכול לעשות כדי לשחק ברזולוציה הזאת? *זה מסך חיצוני שמתחבר למחשב הנייד שלי, משום מה גם לדסקטופ לא היה לי בחירה לרזולוציה הזאת והוספתי אותה ב nvidia control panel

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by ShayGTi,

המסך הוא HITACHI 32 והרזולוצייה די ייחודית: 1366X768 יש דרך לשנות את הרזולוציה של המשחק ל1366X768? איזשהו TOOL או משהו...?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

שלום אני משחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואני משחק טוב והכל אבל אם אני יוצא ומנסה להיכנס שוב, הגרפיקה על הפנים, זה מראה לי ריבועים כאלה מעצבן, למורות שההגדרות נשארו אותם ההגדרות מלפני ההפעלה מחדש של המשחק (שעבדו בלי ריבועים). אני צריך לצאת מהמשחק ולהיכנס כמה פעמים עד שזה מסתדר... מישהו יודע אם יש פאצ' או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stingeR-,

אוקיי , קניתי רידיק , אני בא להתקין , כתבתי את התאריך לידה שלי(אני בן 16וחצי) , והוא אומר לי שאני קטן מידי ואני צריך להיות לפני בן 17 , וסוגר את המשחק וכותב לי ארור : The Game Has Crashed , do you want to create a crashlog? והוא נותן לי אפשרויות YES\NO , עכשיו , איך אני גורם לו לבקש ממני עוד פעם את התאריך לידה כדי שאני אכתוב שאני גדול ? ניסיתי לחפש ברג'יסטרי , לא מצאתי משהו מעניין , לעשות ריסטור אני לא יכול משום מה , מה אני עושה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by חן מ,

שלום אז ככה אני עכשיו בסוף יב וסיימנו ללמוד בעיקרון.עכשיו סתם יושבים בבית מעבירים ת'זמן לומדים לבגרויות וסתלבט כזה אני רוצה לשחק בין היתר במחשב כמובן.יש לי על המחשב את רידיק ויש את WANTED.את שניהם עדיין לא התחלתי באיזה מהם יותר שווה לי להתחיל?כי אני לא רוצה להתחיל את שניהם במקביל,כי כמו שאני מכיר את עצמי אני מתחיל שני משחקים ומגיע למצב שאפילו אחד אני לא גומר,אבל כשאני משחק במשחק אחד ומתרכז בו עד הסוף אני גומר אותו בלי בעיות לכן תעזרו לי להחליט מה יותר שווה לדעתכם שממנו אני אתחיל?

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by RayZ,

מישהו שמע על המשחק הזה? Rayman3 או כל משחק כזה אחר.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. שלום חברים, הכותרת אומרת הכל. מי שרוצה מוזמן לתת את ה-battletag שלו. שלי זה - HolyDiver#1664 כרגע ויזארד דרגה 25, לוקח קצת הפסקה. שיחקתי מספיק

15. היי מצאתי את the suffering להורדה http://www.mydigitallife.info/the-suffering-free-full-version-video-game-download/ אשמח לך אם תשימו משחקים מלאים שאפשר להוריד בחינם וישרוצו על מחשב ישן יחסית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 32.3k צפיות
  16. Started by pc student,

חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. Started by neil4,

למי יש לינק למשחק אבל ריפ בבקשה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש רכבים בהרחבה הנ"ל של בטלפילד? איזה כרטיס יכול לריץ NFS MW בגרפיקה גבוהה? ה9600 256mb שלי מריץ אותו רק בגרפיקה די נמוכה עדכון: בקשר לרכבים- החלפתי מפה ויש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by klips,

אני מעוניין לרכוש BC2 האם הגירסא הזאת Prima Official Strategy Guide תתן לי להכנס לסרברים של הגירסא הראשונה? תודה על כל עזרה שתתקבל...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Guy950,

עקרונית אני לא יודע איך מרימים שרת לBF4, הכי רחוק שעשיתי היה שרת לMInecraft. בכל מקרה, בדיון הראשי ראיתי שדיברו על שרתים ואז עלה לי הרעיון שאולי פשוט נברר על שרתים להשכרה או דרכים להרים שרת ושכל משתמש שמעוניין יתרום למשל חמישה שקלים וביחד נוכל להגיע לסכום שמספיק לקנות שרת שנוכל לשחק ביחד. דעות?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

אני שוקל בזמן האחרון לקנות את המשחק, השאלה היא מאיפה בעצם? באוריג'ן הוא נמכר ב-60 יורו, שזה נראה לי מוגזם. פה מוכרים בפחות מחצי מחיר: http://www.dealzon.com/deals/cheap-sim-city-6#simcity-limited-edition-pc-download ואם אני נכנס לאוריג'ן דרך פרוקסי הודי, אני רואה שם מחיר של $39... אז איפה בעצם הכי כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים