משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התחלתי שבוע שעבר לשחק במשחק, עכשיו, אני עשיתי משימה שבה אני נכנס למשאית ונוסע לבית לגנוב כמה ארגזים, אחרי המשימה היה רשום שכשאני לא באמצע משימה אני יכול לפרוץ בשביל הכיף לבתים של אנשים, כלומר, אני צריך את המשאית הזאת, אבל אין לי מושג איפה המשאית הזאת נמצאת, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בטירה החדשה של הגמדים, יש את הקסמים של ה RUNE, אבל במהלך קרב כשאני מנסה להפעיל את רובם הוא כבר כותב לי Used ואי אפשר להפעיל אותם. רק ה Rune of Charge פועל בערך! איך מפעילים אותם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המקשים כרצוני בפעם הראשונה ניתן לשחק במשחק...אך לאחר שיוצאים ממנו לא ניתן לחזור והמחשב תוקע את המשחק רק לאחר שמוחקים את הקובץ ההגדרה של המקשים מהתקייה של הnba ניתן לשוב ולשחק בו אך עם הגדרת המקשים של המשחק ולא מה שהגדרתי לו. יש למישהו פתרון???
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ואין לי אפשרות לצאת ממנה!.. איך יוצאים מהבניין? אם מישהו יודע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של המישחק (הדמו) כשאני בא להתקין זה נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לכל אוהבי משחקי הTOMB RAIDER למיניהם: באפריל אמור לצאת משחק TR חדש ה7 בסידרה הנקרא Tomb Raider Legend פרטים וSCREENSHOTS בhttp://www.tombraider.com/ תהנו
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משהו כמו בסגנון של COD 4 , היה איזשהו שלב שבהיינו במסוק ופיצצנו יעדים בקרקע. יש משחק שמבוסס כולו סביב המטוס?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי היה משחק שבו אתה שולט על ספינת מלחמה במלחמת העולם השניה ואתה כול הזמן משפר אותה שכחתי איך קוראים למשחק הזה,אני מחפש אותו בנרות
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק בהירוס 5 במשימות אני בשלב 5 עם האלפים במשימה 3 שהיא המתים כובשים לי את ממלכה אני כובש אותה בחזרה אחרי זה גם את כל ממלכות אחרות אני כובש וכל כמה זמן הסגולים (המתים) באים לכבוש לי את ממכלה אני מנצח אותם כמה פעם וגם אני מוצא את שני גבורים אחרים ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כל מפה שלי רק המתים כל כמה זמן באים ואני לא יודע מה לעשות אך לסיים את משימה ?? תעזור לי בבקשה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עידכנתי פאטצ עידכנתי דיירקט איקס יש לי ראדון x800 xt pe עם מעבד 2.8 גיגה זיכרון מחשב סביר לכל הדיעות והמשחק מקרטע בהתחלה חשבתי שניסחפתי עם ה aa וה af (שהיו על מקסימום) הורדתי לחלוטין הכל אפילו רזולוצייה והמשחק עדיין קופץ בחלק מן המקומות מישהוא מכיר את התופעה או פיתרון לה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו שיחק במשחק? יש לי אותו, נראה חביב, אבל יש המון ג'אגיס.. :גם כשמופעל AA דרך ההגדרות של המשחק הנה תמונה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי את המשחק באטלפילד 2142 (בלי אונליין) אבל אני אל יודע איך מתחילים לשחק במשחק יחיד אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איך משחקים במשחק יחיד אני ממש רוצה לשחק אבל זה ממש מסובך בשבילי אז בבקשה תסבירו לי בפירוט !! איך משחקים במשחק יחיד...!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמתי תהגדרות על מקסימום 1024 רק עם AA2X ובלי SOFT SHDOWS..עובד חלק אין בעיות.. לאחר שבדקתי את הצללים בפעולת SOFT SHDOWS וללא פעולתם(צללים רגילים)הופתעתי לגלות שהם נראים אותו דבר:מה שאומר שהSOFT מופעל מעצמו גם שאני שם רק צללים רגילים,הוכחה נוספץ היא שהFPS לא השתנה. SOFT SHDOWS מופעל SOFT SHDOWS מכובה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כתובת האתר: http://pirates.bethsoft.com/main.html השאלה שלי אם מישהו מכיר את המשחק הזה. אם כן אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו, והאם הוא דומה לגוטיק ו Morrowind שמאוד אהבתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום,אני צריך רוצה לדעת איפה אני מסמן שהיה לי שם את אפקט השמיים כי כרגע כל מה שיש לי זה שמיים כחולים בלי שום דבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-