עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלושת היצירות הדיסטופיות של קן לווין מגיעות אל הדור החדש ומזכירות לנו למה הן זכו לאינספור פרסים ושבחים לכתבה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by eladsh,

קבלו מה ראיתי: http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2017 מזה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. התקנתי את המשחק עידכנתי פאטצ עידכנתי דיירקט איקס יש לי ראדון x800 xt pe עם מעבד 2.8 גיגה זיכרון מחשב סביר לכל הדיעות והמשחק מקרטע בהתחלה חשבתי שניסחפתי עם ה aa וה af (שהיו על מקסימום) הורדתי לחלוטין הכל אפילו רזולוצייה והמשחק עדיין קופץ בחלק מן המקומות מישהוא מכיר את התופעה או פיתרון לה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. אני משחק במשחק GETTING UP ואחרי שהתחלתי משימה אחת כתוב לי LOADING... וככה זה רבע שעה. זה מעצבן! זה כותב טוען ולא עושה כלום. יש תמונה זזה של הLoading אבל לא קורה כלום אגב עכשיו נתקעתי בשלב השני איך אני מגיע לסימטה?(אם מישהו קנה את זה חוץ ממני)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. יש לי קובץ של אצטדיונים חדשים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם. יש לי את התוכנות שאפשר דרכן לשנות את הקבצים של המשחק אבל אני לא מוצא שם משהו שקשור. תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. אני בשלב של הבנק ויש לי שתי שאלות שבלעדיהן לא אוכל לעבור את השלב הזה ונראה לי גם שלבים אחרים. 1. איך לעזאזל מנטרלים את הלייזר מה שלא נסיתי לא הצלחתי לנטרל אותו? 2. איך פורצים את האבטחת ה IP ? יש לי מצד ימין איזה כתובת IP שמשתנה תמיד ומצד שמאל טבלת מספרים. מה צריך לעשות כידי למצוא את ה IP הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by kisharon,

אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במשחק הזה, אך שמעתי שיש לו דרישות ממש כבדות בשביל לשחק בהגדרות גבוהות אני אשמח לשמוע פרטים מי שכבר שחק בזה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by Swed,

לקראת סוף הרבע הראשון פתאום יש לי טיימאוט של הקבוצה השניה ואז יש לי את השגיאה של אל שלח !! למה זה ויצא רק קראק 1 למשחק !! האם הבעיה היא הקראק !?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. איך הורגים את הבוס הראשון במשחק INFERNAL

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת, פשוט פעם היה אפשרי להוריד למשחק מכוניות.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. החברה היפנית שמוכרת בעיקר תודות למותג של סוניק הקיפוד (וגם סדרת משחקי Yakuza) עומדת להפוך לבעלת הבית החדשה של Rovio הפינית - שהביאו לחיינו את Angry Birds לכתבה

14. Started by Shoshan,

המשחק על ההגדרות הכי טובות 75 FPS כרטיס מסך: Geforce 7900GT מה צריך לשנות בהגדרות כדי לראות את המים נורמלי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by dani,

כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by MDK,

זה לא חדש...אני פרסמתי ת'רד מזמן על זה אבל מאז זה עבר ועכשיו פתאום זה חזר שוב.. : לא משנה מה אני עושה: מפעיל את זה על HIGH \ EXTREME משחק עם הרזולוציה \ פרטים\ VSYNC, יש קטעים שיש הרבה דמויות באותו אזור או ירייה אינטנסיבית של מכונות ירייה או משהו כזה שפשוט גורמים למשחק לצנוח מ50 פריימים שהוא טס בהם ב1600X1200 ל10 פריימים ופחות וזה ממש מעצבן בנוסף, מדי פעם, כשהמשחק מתעייף זה פתאום נתקע לרגע, פשוט קופא... נוסף להכל, כשאני יוצא לWINDOWS, הPEAK על 200 יותר ממה שאמור ...זה זולל לי את הזיכרון ....למרות שיש לי 512 :-\ ואז זה גם מאט את המחשב לכמה זמן יש גם מפות שהוא פשוט זוחל ויש מפות שהוא פשוט טס זה ממש מוזר... יש לי axp 1800 , 512mb DDR, geforce 4 ti4200 ולי מה שהבנתי…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. אפשר כמה טיפים במחשק PES4 ... אני לא ממש מצליח לעשות דברים יפים... איזה מהלכים יפים או הכנסות כדור בהגבה איכשו לרחבה... משהו יכול אולי גם ללמד אותי איך לבטוע כדור חופשי???(אני לא רוצה למסור אותו) ולמה המד של הבעיטה רץ כל כך מהר??!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. היי , תגובה ראשונה שלי פה כמעריץ גדול של סדרת בטלפילד אני תמיד מנסה להגדיל את הקהילה הישראלית. רציתי לדעת אם מישהו כאן מתכוון לקנות את בטלפילד 2, אני מקווה שרוב התשובות יהיו חיוביות ומי שלא מכיר את סדרת בטלפילד חייב לנסות כי אין ספק שזה משחק המולטיפלייר הטוב ביותר שיצא עד היום! אשמח לשמוע את דעתכם על המשחק

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by fish123,

לאחרונה יצאו כמה כותרים לWWII, כמו Brothers in arms וCall of Duty 5, אבל מה באמת עדיף? יש גם את סדרת באטלפילד ועוד הרבה משחקים, אז איך אני אדע מה הכי כיף ומה כדאי לשחק? נ.ב. קיבלתי את Brothers in arms החדש limited edition אבל אני לא יודע אם כדאי לשחק בו, מה אתם מציעים לעשות? ;D

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by sd1,

יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי5 אני עושה לו RESUME GAME ואז הוא טוען ואחרי זה הוא רושם לי את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=vimyztztcwk2.jpg יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by ben060,

משהו כמו בסגנון של COD 4 , היה איזשהו שלב שבהיינו במסוק ופיצצנו יעדים בקרקע. יש משחק שמבוסס כולו סביב המטוס?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Jack_g,

איפה המידע הזה נשמר איך אני יכול להעביר את הפרופיל של החבר שלי למחשב שלו עכשיו שהוא התקין את המשחק לעצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by LeftRight,

יש לי שלב כזה עם מרוץ סוסים ובאמצע הנסיך דוחף אותו לאיזה חור ואז יש שתי בוסים שאי אפשר להרביץ להם הם כל הזמן מגינים... איך מנצחים אותם? איך גורמים להם לתקוע את החרבות ברצפה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by uzana2004,

אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים