משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרגע יש עדכון חדש, קיימת בעיה של התחברות ל-BL זה אומר שהסיסמה לא טובה, וזה קורה גם במשחקים אחרים ששם אי אפשר לשחק ברשת. לא להילחץ
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה הסבר מ א'-ת' איך אני מתקין CS כולל כל התוספות שצריך.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ומקלדת ואני יכול לשחק בניהם לשנות להם את המקשים אבל זה לא עושה מסך מפוצל אלא או שאני נגד המחשב עם בגויסטיק או עם המקלדת אז איך אני משחק נגד חבר שיהיה מסך מפוצל?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי דרך המולטיפלייר ולא הצלחתי! האם מישהו שמכיר את הבעיה יכול להדריך אותי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
CS:S BETA נתקע על 99%כבר כמה ימים ולא משלים...מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תראו את הסרטון המדהים הזה , איזה גראפיקה מדהימה וצל מדויקת ,מי חושב שלא? חבר שלי טוען שהגראפיקה של סאן אנדרס יותר טובה מהגראפיקה הזאת מי חושב ככה? ושאלה אחרונה איזה גראפיקה יותר טובה של project8 או של SanAndreas ? תודה לעוזרים. והוא גם טען שהצל של סאן אנדרס יותר טוב ? מה דעתכם של איזה משחק הצל יותר טוב? http://youtube.com/watch?v=vXFpJRg4ZaE&mode=related&search=tony%20hawk%20%20project%208
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
NFSMW לא זז חלק שאני שם את הפילטרים על מקסימום, אבל F.E.A.R כן זז חלק על מקסימום אז אתם רוצים לומר לי שNFS יותר כבד מפיר?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
למי שיש COD1 מקורי ובא לו להחליף איתי בCS,CZ ועוד כמה משחקים בסטים שידבר איתי בפרטי
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תראו , שאני נכנס לסרבר ... עם 10 אנשים ה FPS נע בין 40- 70 ולפעמים 10 FPS עכשיו עשיתי בדיקת FPS יש בנצמארק במשחק והוא נותן לי 192 FPS ... למה זה ? ... הסרבר שאני נכנס ישראלים .. בלי לאגים ונכנסתי לעוד סרברים והוא עשה את זה .. יכול להיות הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק?
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ההרפתקה החדשה של לארה קרופט תתרחב אל ה-PC בסוף החודש הנוכחי, ועכשיו אנחנו יודעים לאיזו מערכת מינימלית נזדקק בכדי להריץ אותו Rise of the Tomb Raider היווה את אחד מהמשחקים המוצלחים יותר אשר הושקו בתקופת סוף שנת 2015, ובקרובתקופת הבלעדיות שלו לקונסולת ה-Xbox One תיפסק (לאחר כחודשיים בלבד), והוא ינחת גם בפלטפורמת ה-Steam לטובת כל בעלי המחשבים האישיים. להלן המפרט החומרתי המינימלי שצטרכו להעמיד בכדי להנות ממנו. הדרישות הבסיסיות הרשמיות מדברות על מעבד Core i3-2100 כפול ליבה של אינטל או מקביל שלו מבית AMD (אנחנו מעריכים שמדובר במעבדי Phenom X3 ומעלה, וכמו כן כל דגמי ה-APU מרובעי הליבות וכל דגמי ה-FX), מערכת חלונות 7 בגירסת 64 ביט או עדכנית ממנה, זכרון RAM בנפח 6GB או יו…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עידכנתי פאטצ עידכנתי דיירקט איקס יש לי ראדון x800 xt pe עם מעבד 2.8 גיגה זיכרון מחשב סביר לכל הדיעות והמשחק מקרטע בהתחלה חשבתי שניסחפתי עם ה aa וה af (שהיו על מקסימום) הורדתי לחלוטין הכל אפילו רזולוצייה והמשחק עדיין קופץ בחלק מן המקומות מישהוא מכיר את התופעה או פיתרון לה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם גם לכם הפריימים יורדים בחצי כאשר אתם פותחים את הפנס ? אשכרה אני מקבל איזה 100 פריימים ולא משנה איפה שאני פותח את הפנס הפריימים יורדים ל-50-60.. מה זה????
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-