משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מדגיש שוב סימולטור. לא היה לי ממש נסיון עם משחקי מירוצים והגה לכן אני רוצה המלצות ממי שמכיר ושיחק. המשחק היחיד ששיחקתי זה היה מסדרת NFS אך הוא לא היה ארקייד זה היה PORSHE האגדי ... ולשחק איתו עם הגה היה מעוד מהנה.. אין שום הגבלה של דרישות מערכת אז תרגישו חופשי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סרבר ל COD אבל לא יודע איפה? תודה.
-
איך לעזאזל אני מפעיל את הקודים במישחק Kelly Slater's Pro Surfer ???
-
המשחק על ההגדרות הכי טובות 75 FPS כרטיס מסך: Geforce 7900GT מה צריך לשנות בהגדרות כדי לראות את המים נורמלי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני תקוע כאן ולא יודע מה לעשות....אני רק יודע שמתוך האש אמור לצאת לי מפלצת אש אבל היא לא יוצאת למה? http://planet.nana.co.il/moshe_ha/riddik.JPG
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
CS:S BETA נתקע על 99%כבר כמה ימים ולא משלים...מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה לא חדש...אני פרסמתי ת'רד מזמן על זה אבל מאז זה עבר ועכשיו פתאום זה חזר שוב.. : לא משנה מה אני עושה: מפעיל את זה על HIGH \ EXTREME משחק עם הרזולוציה \ פרטים\ VSYNC, יש קטעים שיש הרבה דמויות באותו אזור או ירייה אינטנסיבית של מכונות ירייה או משהו כזה שפשוט גורמים למשחק לצנוח מ50 פריימים שהוא טס בהם ב1600X1200 ל10 פריימים ופחות וזה ממש מעצבן בנוסף, מדי פעם, כשהמשחק מתעייף זה פתאום נתקע לרגע, פשוט קופא... נוסף להכל, כשאני יוצא לWINDOWS, הPEAK על 200 יותר ממה שאמור ...זה זולל לי את הזיכרון ....למרות שיש לי 512 :-\ ואז זה גם מאט את המחשב לכמה זמן יש גם מפות שהוא פשוט זוחל ויש מפות שהוא פשוט טס זה ממש מוזר... יש לי axp 1800 , 512mb DDR, geforce 4 ti4200 ולי מה שהבנתי…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שיחקתי בו לפני בערך חצי שנה ולא היו בעיות בכלל. היום התקנתי אותו שוב על המחשב ושמת לב שהרקע הכללי כמו שמים במשחק לא מוצג, אני רואה במקום שמים רק שחור או נגיד בשלב של הספינה כול משאני רואה מחוץ לספינה זה ריק שחור. כשאני מסובב את המצךמה לזווית מסויית פתאום הרקע כן מופיע, אבל רק בזווית הזו. רוב הזמן הוא פשוט שחור. אני מצרף שני תמונות שאולי יסבירו יותר טוב. לא בוצע שום שינוי במחשב חוץ מיעדכון דריברים מאז הפעם האחרונה שהמשחק הופעל. עידכנתי את כול הדריברים (גם מה שלא קשור ) במחשב שלי ובנוסף התקנתי את הפאץ האחרון של המשחק 1.05 מישהוא יכול לעזור לי? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תראו את הסרטון המדהים הזה , איזה גראפיקה מדהימה וצל מדויקת ,מי חושב שלא? חבר שלי טוען שהגראפיקה של סאן אנדרס יותר טובה מהגראפיקה הזאת מי חושב ככה? ושאלה אחרונה איזה גראפיקה יותר טובה של project8 או של SanAndreas ? תודה לעוזרים. והוא גם טען שהצל של סאן אנדרס יותר טוב ? מה דעתכם של איזה משחק הצל יותר טוב? http://youtube.com/watch?v=vXFpJRg4ZaE&mode=related&search=tony%20hawk%20%20project%208
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! התחלתי לעשות את המשימות(ברמה איזי) ב CZ ... אני במשימה השישית בערך ואני צריך להרוג אויב אחד עם נשק שנקרא "Pistol" אבל אני לא יודע איזה נשק זה... ניסתי עם הנשק הזה אבל אחרי שאני הורג איתו זה עדיין לא מסמן COMPLETE
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אחרי שהבטיחו לנו משחק מלא עם פרקים נוספים שיושקו אליו מדי כמה זמן, ב-Square Enix החליטו להפוך את כותר ההתגנבות החדש לאפיזודי באופן מלא, עם מחירים נמוכים לכל חלק והשקה הראשונה בחודש מרץ. ברכה או קללה? אנחנו סקרנים מאוד לראות מה ידע להציע לנו הפרק החדש בסדרת Hitman, שמבצע איתחול לקו העלילתי של חמשת קודמיו בתקווה לחזור למסלול ההצלחה הנאה ממנו נהנה עד לבואו של Hitman: Absolution שניסה לשנות את הנוסחה ולא בדיוק צלח במשימה. כעת, מסתבר שהמשחק החדש לא יציע רק סיפור חדש – אלא גם גישה עסקית חדשה, שאותה עוד לא ממש ראינו בעולם כותרי ה-AAA המובילים. המפיצה Square Enix והמפתחת IO-Interactive הודיעו כי Hitman יוצע לצרכנים באופן אפיזודי לגמרי – בדומה לסדרות משחקי ההרפתקאות המצל…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני מתחיל בחושך בשלב בתוך מחסן כזה ויש כפתור לפתוח את השער או להכנס דרך הדלת ומצד ימין יש 2 אנשים ועוד כמה ישר ועוד משאית אחת שנוסעת על הגשר ושאני הולך עד הסוף הגשר שבור ל 2 ואני לא יודע איך לעבור מישהו הבין?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
דיי בהתחלה אחרי שאני אמור להביא לאי שלושה ראשי פשע מכמה מקומות בעולם ... צצה לי משימה חדשה שאומרת שמסתובב לי איזה אחד באי (אחד עם אפרו) ושאני צריך "to battering him" ניסתי את כל האפשרויות שאפשר ושום דבר לא מעביר אותי את המשימה הזאת ... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9600PRO עם הדריברים הכי אחרונים של Catalyst. במשחק הכל טוב ויפה חוץ מהצל, היא מרובעת - איך פותרים את זה? תמונה (קצת כבדה - 834KB): http://img132.imageshack.us/img132/9928/nfsmwai8.png תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה עדיין בשלב הראשון ואחרי שעליתי בסולם וקפצתי בעזרת העצים- הרגתי שני חיילים שלהם ואז יש גם בצד שני עצים אבל אני לא יודע איך להגיע אליהם.. זה אחרי כבר הצלילה של הברז האדום ויצאתי כבר למנהרה גבוהה מאוד עם חלונות סורגים גבוהים ויש לי שם עוד גשר עצים אבל הוא גבוה אז אני לא יודע איך להגיע אליו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-