עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tront,

השאלה בכותרת! ????????

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. אני יודע שטיפה מאוחר לקנות אותו חחח אבל לקראת ההרחבה אמרתי לעצמי שאני יקנה אותו יש מישהו מהפורום אולי שיכול לעזור?? או שהוא לבל נמוך ורוצה לשחק ביחד??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by פינוקיו,

שלום, אני מחפש משחק בסגנון של SNIPER ELITE , שניתן להלחם בכמה סוגיי נשק וניתן גם לשחק ברשת. תודה מראש...

4. Started by NIR-T,

התקנתי את XIII ואחרי הקטע הראשון שרואים כזה מטוטש והוא מתעלף זה יוצא לי מהמשחק וכתוב משהו כמו INT.EROOR.CDCOPIE משהו דומה לזה... אז הבנתי שזה בא להגיד inernal error on cd copie אז מה זה אומר? שצרבו לי את זה לא טוב???? זה צרוב לי על 4 דיסקים ככה זה אמור להיות לא??? תדוה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. ראשית נציין שKOT9 מותקן אצלי, אולי זה קשור. ברגע שאני מבקש את הקווסט שיתן לי המלצה לגילדת הקוסמים אי אפשר לקנות יותר קסמים בעיר הזאת. לדוגמא בANVIL אפשר לקנות קסמים מהקוסמים וכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מקבל את הקווסט שיעניק לי המלצה וגם אחרי שאני מסיים אותו אי אפשר לקנות יותר קסמים - האייקון לא מופיע יותר. וזה המצב בכל הערים. מישהו נתקל בזה ויכול לעזור? קצת קשה לשחק קוסם בלי קסמים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את השמירה השניה של ה MINI COOPER (עשויה),פשוט המישחק קורס לי כול 7 דקות אז בדיוק כסיימתי את ה MINI המישחק קרס ואין לי כוח לעשות שוב~! אא ושאוכל לעשות תמירוץ שבשלג! ואיך אני שומר תמישחק?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by lader,

כשאני לוחץ על הסמל של ההתקנה מייד מופיעה לי השגיאה הבאה: כל פעם שאני לוחץ שוב על ההתקנה מופיעה השגיאה של הקובץ IS ואיזה מספר אחריו נקודה tmp כמו שרואים בתמונה למעלה. ניסיתי לאחר מכן להתקין בSAFE MODE ושם השגיאה הזאת לא הופיעה וזה נכנס להתקנה אבל פתאום הופיעה השגיאה הבאה: בבקשה צריך עזרה דחוף תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  9. היי , תגובה ראשונה שלי פה כמעריץ גדול של סדרת בטלפילד אני תמיד מנסה להגדיל את הקהילה הישראלית. רציתי לדעת אם מישהו כאן מתכוון לקנות את בטלפילד 2, אני מקווה שרוב התשובות יהיו חיוביות ומי שלא מכיר את סדרת בטלפילד חייב לנסות כי אין ספק שזה משחק המולטיפלייר הטוב ביותר שיצא עד היום! אשמח לשמוע את דעתכם על המשחק

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני יכול להעביר לחבר את המשתמש של הsteam שלי שהוא יוכל להוריד את המשחקים שאני כבר קניתי? אין פה בעיה של חוקיות אני חושב כי זה כמו שנגיד קניתי דיסק אז אני מעביר את זה למשהו, לא?

11. לאחר שאני מתקין את WOW במחשב החדש להלן מיספר שאלות 1. איך אני מתקין את כל הפאטשים שהורדו ? במהלך השנה? האם אצטרך להורידם שוב ??? 2. ברגע שאני ניכנס עם הסיסמא והמשתמש לאינטרנט>>למישחק זה מזהה אותי רגיל נכון? אפילו שזה מחשב חדש? מאוד דואג מהעיניין הזה>>> שהאבד את כל הדמות ומה שבניתי תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  14. מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by Delapro,

שלום רב לכולם. אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בסביבות 2000-2001. במשחק יש רכבת, היא יכולה לנוע בשלוש מהירויות קדימה ואחורה ויכולה לעצור. המטרה של המשחק היא לסיים משימה כמו להוביל קרון מסויים למקום מסויים בכמה שפחות זמן. בעקרון זה משחק חשיבה אבל אני לא יכול להזכר איך קוראים לו. בפתיחת המשחק אם הזיכרון לא מטעה אותי יש 2-3 צפירות של רכבת. זה בעצם כל מה שאני זוכר מהמשחק. אם מישהו מכיר משחק שדומה אפילו קצת למתואר בבקשה שיגיב. תודה רבה מראש. אני רוצה להדגיש שזה לא סימולטור מסוג כלשהו.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. השאלה בכותרת הבנתי שהוא כבר יצא. אז למה אין שום דבר עליו ברשת? אפילו לא דמו?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. עדכון ראשון לגירסת ה-PC של משחק הפעולה המשובח מוסיפה אפשרויות גראפיות ומבטיחה לשפר את היכולות Rise of the Tomb Raider, אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר שנחתו במחשב האישי עד כה בשנת 2016, זכה לאהדה בלתי מבוטלת הן מהמבקרים המקצוענים והן מהשחקנים בשל היותו המרה ראויה ואיכותית מפלטפורמת ה-Xbox One שאליה הושק בנובמבר 2015 – ממש כמו קודמו Tomb Raider וכמו לא מעט כותרים אחרים של Square Enix. כל זה לא אומר שהמפתחים שלו נחים על זרי הדפנה – הכותר זוכה כעת לעדכון רשמי ראשון במסגרת פלטפורמת ה-Steam (ובמסגרת חנות האפליקציות של מיקרוסופט, שמשווקת ומפעילה את המשחק גם היא), אשר מבטיח לשפר את הביצועים, בעיקר עם מערכי SLI מרובי כרטיסים של NVIDIA (שקיבלו רק לאחרונה פרופיל ייעודי במסגרת…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by IlanF,

מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. איפה הם נשמרים? אני לא מוצא אותם

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by enzo,

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by TNAfan,

האם גם לכם הפריימים יורדים בחצי כאשר אתם פותחים את הפנס ? אשכרה אני מקבל איזה 100 פריימים ולא משנה איפה שאני פותח את הפנס הפריימים יורדים ל-50-60.. מה זה????

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by 888,

אני במשימה האחרונה אני עברתי את כל החיות הענקיות והגעתי לאחת המעליות לחצתי כל הזמן על המעלית והמעלית לא ניפתחה מישהו יודע מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by rrroonnii,

הורדתי את המשחק Battlefield 2142 Demo. וזה עושה לי שגיאה...[אני ישלח תתמונה]. בקיצר במחשב הקודם שלי זה לא היה עושה וגם הורדתי תמשחק מכמה אתרים וזה עדיין נותן שגיאה של קובץ מקולקל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד מחפש משחקים שיעבדו עם הכרטיס כרטיס מסך: ATI Radeon® Xpress 200M

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.