משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
ולל אני רואה שאף אחד לא פתח על זה דיון משום מה... מישהו נכנס לבטא של D&D ONLINE? (נפתחה בשני לפברואר) אני כבר ארגנתי לעצמי חבורה אבל אני אשמח לשחק גם עם ישראלים...(יותר נוח לשחק עם אנשים שיש להם את אותם הלאגים D: ) נארגן רשימה כדי שיהיה קל למצוא אותכם...פשוט תנו את השרת שאתם משחקים את שם הדמות והמקצוע... domiel: domiel lightbringer-humen paladin lvl1 r4 aureon
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה יש את המשחק מכות הזה Guilty Gear XX #Reload עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: There is not enough space on disk זאת הודעה שמגיעה מ Windows Installer עכשיו ניסתי להעביר את המשחק מהסידי להארדיסק וזה לא פתר את הבעיה, מה לעשות ? כמו כן חשבתי על לפתוח את הקובץ MSI שהוא כ 570 מגה והוא בטח מכיל את כל המשחק , אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו.. תודה לכל מי שיעזור :-)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתכוון לשם של המשחק שמופיע בסרטון אחרי assasion creed
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מי שרוצה שיתן שם שלו קבוצה שהוא רוצה ואיי סי קיו ואנשים רציניים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני תקוע כאן ולא יודע מה לעשות....אני רק יודע שמתוך האש אמור לצאת לי מפלצת אש אבל היא לא יוצאת למה? http://planet.nana.co.il/moshe_ha/riddik.JPG
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המטרה במשחק ואיך עוברים שלבים????
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיצא שר הטבעות החדש, השאלה שלי היא האם צריך את battle for middle earth 2 בשביל שאפשר יהיה להתקין אותו? Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האתר IGN חשף את מחירו של קונוסלת המשחקים החדשה של סוני המחיר בין 2800-3400 שקלים באירופה! :screwy:
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש את המשחק פולאאוט אם מישהו יוכל איכשהו להביא לי אותו וגם את 2 בהזדמנות אני מאד אודה לו..... צרו איתי קשר בבקשה... ggdb_il@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה לא חדש...אני פרסמתי ת'רד מזמן על זה אבל מאז זה עבר ועכשיו פתאום זה חזר שוב.. : לא משנה מה אני עושה: מפעיל את זה על HIGH \ EXTREME משחק עם הרזולוציה \ פרטים\ VSYNC, יש קטעים שיש הרבה דמויות באותו אזור או ירייה אינטנסיבית של מכונות ירייה או משהו כזה שפשוט גורמים למשחק לצנוח מ50 פריימים שהוא טס בהם ב1600X1200 ל10 פריימים ופחות וזה ממש מעצבן בנוסף, מדי פעם, כשהמשחק מתעייף זה פתאום נתקע לרגע, פשוט קופא... נוסף להכל, כשאני יוצא לWINDOWS, הPEAK על 200 יותר ממה שאמור ...זה זולל לי את הזיכרון ....למרות שיש לי 512 :-\ ואז זה גם מאט את המחשב לכמה זמן יש גם מפות שהוא פשוט זוחל ויש מפות שהוא פשוט טס זה ממש מוזר... יש לי axp 1800 , 512mb DDR, geforce 4 ti4200 ולי מה שהבנתי…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ליפני יומיים הורדתי את המישחק.(אפשר להוריד אותו חוקיתי מ FilePlanet להירשם ולקבל CD KEY) אם מישה פה משחק תנו שמות ובאיזה סרבר אתם משחקים. השם שלי: Smon ואני משחק בסרבר של אירופה. ועוד שאלה:האם אני צריך לשלם לאתר בישביל שזה לא יהיה מישחק ל 7 יום? אלה מישחק פתוח? נ.ב: אני עכשיו ב Hossin (המבין יבין.)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין פלייט דימולטור X וגם NFS CABRON, ובשניהם, אחרי אמצע ההתקנה, מופיעה שגיאה דומה: מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני יכול להעביר לחבר את המשתמש של הsteam שלי שהוא יוכל להוריד את המשחקים שאני כבר קניתי? אין פה בעיה של חוקיות אני חושב כי זה כמו שנגיד קניתי דיסק אז אני מעביר את זה למשהו, לא?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלושת היצירות הדיסטופיות של קן לווין מגיעות אל הדור החדש ומזכירות לנו למה הן זכו לאינספור פרסים ושבחים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי לפני יומיים AMERICA'S ARMY ואמרו לי שצריך לעשות אימונים לפני שמשחקים ברשת. התקנתי את המשחק והתחלתי לעשות את האימונים עשיתי את האימון הראשון שצריך לצלוף בעמדות גוף של בן אדם ושגמרתי אות האימון, המחשב כתב לי שאני מוסמך ולמטה יש לי או לעשות שוב פעם או לשמור ועוד משהו אני לא זוכר. עשיתי לו שישמור והוא לא גומר לשמור מעל חצי שעה השארתי אותו שישמור והמחשב פשוט לא גומר. בבקשה תענו לי מה הבעיה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!
-
יש לי בעיות FPS ב- Dark Messiah of Might and Magic. בהתחלה המשחק עבד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ב- 35-40 FPS. אחרי כמה זמן הFPS פשוט נפל ל-5 ולא עולה מעל 10. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ועדיין הFPS תקוע ב5-10 ראיתי את הנושא הזה באתר של יובי, כמובן שהדרייברים האלה מותקנים כבר בגלל בעיות אחרות שהיו לי עם המעבד ומשחקים. יש משהו אחר לעשות או שאני פשוט יצטרך לסבול את המשחק על 10 FPS? * המשחק מעודכן לגרסה 1.02
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הבנתי שהוא כבר יצא. אז למה אין שום דבר עליו ברשת? אפילו לא דמו?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שבו יש את כל הPATCH של WOW. אני מדבר על הפאצ'ים הישנים או לחלופין את הפאצ' של 1.8.2 (עכשיו יש לי 1.8.0). אל תגידו לי למה אני לא מעדכן להכי חדש דרך העדכונים האוטמטיים...מי שיכול לעזור שיעזור.... תודה רבה... עריכה: גם 1.6.1 יהיה טוב...תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך Warhammer_40000_Dawn_Of_War קשור לFull Spectrum worrior??? תיראו מה קיבלתי בסוף ההתקנה של Warhammer! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש והכול ויש לי ויסטה איך אני יכול להפעיל את מצב האולטרה באפקטים שמעתי שצריך לעשות את זה לא בתוך המישחק מישהוא יכול בבקשה להסביר לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה הסבר מ א'-ת' איך אני מתקין CS כולל כל התוספות שצריך.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-