משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני די בהתחלה של המישחק והגעתי לשלב שאני צריך לעבור איזה שדה חשמלי על הריצפה, ולא ניתן לעבור מעליו בקפיצה בלי להתחשמל. כניראה צריך לסגור איזה שאלטר אבל אני לא מוצא אותו. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הבנתי שיש The Matrix map אז הורדתי de_thematrix ולא עובד המשחק נטען ואז הוא זורק לי שגיאה אז הבנתי שצריך קובץ nav או Waypoints מה זה הקבצים האלה מהיכן אפשר להוריד אותם ? אני חייב לשחק במפה הזאת
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקי Adventure Quests מצחיקים כאלו, בסגנון של The Neverhood. יש הצעות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
שלום רב, רק רציתי לדעת האם אני יכול להתקין את המשחק וישר לאחר מכן להתקין את הפאץ האחרון??? 1.08 משום שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שהוא מכיל את הקודמים לו...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ של אצטדיונים חדשים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם. יש לי את התוכנות שאפשר דרכן לשנות את הקבצים של המשחק אבל אני לא מוצא שם משהו שקשור. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני לא יודע איך עושים תמונה כזאת בבאטלפילד 2 , אז תעזרו לי! תלחצו על הקובץ untitled.bmp להגדלה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בשלב של הרכבת אחרי שאני נלחם בסוכן סמית' והוא נדרס מהרכבת השלב ממשיך עוד קצת ואז הוא נופל לחור שחור ואז המשחק עושה LOADING ואז נתקע הוא לא מפסיק לטעון זה נתקע הטענה בלי הפסקה ואי אפשר לצאת מזה. מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תודה לכל מי שניכנס השאלה שלי כזאת איך משיגים כסף? כאילו אני יודע שאפשר להרוג אנשים ויוצא כסף אבל זה לעיתים נדירות הכסף שיוצא וזה בעיה אין עוד דרך להשיג כסף? תודה רבה לכל העוזרים יום מהנה צהריים טובים ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9600PRO עם הדריברים הכי אחרונים של Catalyst. במשחק הכל טוב ויפה חוץ מהצל, היא מרובעת - איך פותרים את זה? תמונה (קצת כבדה - 834KB): http://img132.imageshack.us/img132/9928/nfsmwai8.png תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי הורדתי את גרסת ה DVD והבנתי שלא צריך לעדכן אותה יש רגעים בהם המשחק קופצ וניתקע ליפעמים יש לי הודעה שיש בעיה ב C+++ משהו כזה וזה מוציא אותי מהמשחק! למי שיש פיתרונות להזרים!! אני מת כבר לסיים את יצירת המופת הזו... xp3000 5700U 512mb
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מאמין שיש פה כמה שחקנים של המשחק הזה, פשוט הורדתי את גרסת ההדגמה ורציתי לשאול 1. האם למשחק יש שרתים בכל העולם או שיש כמה שרתים ראשיים? ואם כן לאיזה מתחברים חברה מהארץ? 2. האם המשחק סובל מלאגים ? 3. אם אני מתחיל לשחק אני ישר משלם? ואם תוכלו לשפוך עוד מידע אני אודה לכם פשוט אני בודק בגרסת הדמו ושם יש שרתים רק בארה"ב וכל הזמן לאגים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אצל חבר שלי לא עבד לשנינו יש GTO2 ....השאלה שלי אם זה עוד אחד מהמשחקים הללו ש :angryfire:עובד רק על כרטיסים עם SHADER 3 ???
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי היום תמשחק אז דבר ראשון קיבלתי 2 דיסקים שכתוב עליהם DISC2 ודיסק אחד DISC3 ניסיתי להכניס אותם בכל זאת עכשיו במקרה נורמלי זה יפתח לך תפריט התקנה.........עכשיו לי זה פותח תדיסק עצמו בחלון נפרד כזה ובשתי דיסקים DISC2 האלה יש קובץ ווינזיפ MANHUNT1 בדיסק השלישי יש קובץ ווינזיפ MANHUNT2 תיקיה PROGRAMFILES ותיקיה של directX ניסיתי AUTOPLAY ולא עושה כלום ניסתי לעשות EXART לקבצי ווינזיפ וזה כל מיני קבצים של המשחק כאלה מוזרים ולבנים.......ואף אחד מהם זה התקנה או המשחק עצמו... WTF?!?!?!?! מחר אני שוב בקניון אז אני אנסה להחליף אם לא תוכלו לעזור לי....... אבל שמעתי שזה משחק פצצה אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אחרי שהבטיחו לנו משחק מלא עם פרקים נוספים שיושקו אליו מדי כמה זמן, ב-Square Enix החליטו להפוך את כותר ההתגנבות החדש לאפיזודי באופן מלא, עם מחירים נמוכים לכל חלק והשקה הראשונה בחודש מרץ. ברכה או קללה? אנחנו סקרנים מאוד לראות מה ידע להציע לנו הפרק החדש בסדרת Hitman, שמבצע איתחול לקו העלילתי של חמשת קודמיו בתקווה לחזור למסלול ההצלחה הנאה ממנו נהנה עד לבואו של Hitman: Absolution שניסה לשנות את הנוסחה ולא בדיוק צלח במשימה. כעת, מסתבר שהמשחק החדש לא יציע רק סיפור חדש – אלא גם גישה עסקית חדשה, שאותה עוד לא ממש ראינו בעולם כותרי ה-AAA המובילים. המפיצה Square Enix והמפתחת IO-Interactive הודיעו כי Hitman יוצע לצרכנים באופן אפיזודי לגמרי – בדומה לסדרות משחקי ההרפתקאות המצל…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם אי פעם חלמתם לקפץ בין משאיות דוהרות בדרך אל המטרה שלכם? גם אם לא, Clustertruck עשוי לשנות את דעתכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק דרך ה ביטורנט מסופרנובה, ואין בו קובץ קראק. חיפשתי ב cdcopywor וב MEGAGAMES ועדיין לא מצאתי פתרון. אגב ראיתי בליונט בתגובות למשחק שעוד חברה לא הסתדרו עם הקראק וגם להם זה אומר להכניס שוב את ה cd תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-