עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by A_N_8,

טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by uzi_sch,

לא ממזמן גיליתי שיש גרסת PC למשחק puzzle quest- challenge of the warlords. אחרי 10 שעות ששחקתי מסתבר שהוא ממכר רצח! אווווף! הכי מפתיע זה העולם וכמות האלמנטים של RPG שיש בו. הוא אומנם נראה כמו PUZZLER טיפוסי אבל הוא כל כך מעבר לזה שזה אשכרה מרשים!! שווה לנסות אפילו אם אתם לא מתים על הסגנון. הינה כמה תמונות כדי לפתוח את התאבון: http://www.infinite-interactive.com/puzzlequest/screenshots.php הינה סיקור וידאו של המשחק בגרסת הקונסולה PSP (זה מה שמצאתי): http://www.gametrailers.com/player/18441.html

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. כי זה עומד על 106 סיבובים [ ] שזה בערך 3 שעות נסיעה רצוף [ ] חיפשתי בכול ההגדרות ואני לא מוצא איך להחליף. תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by GW,

יש לי steam ויש רשימת שרתים אבל לאלה שאני יכול להיכנס, ואין הרבה ,מעיפים אותי הרבה בגלל הפינג, מישהו יכול לתת לי שרתים ישראלים או אחרים שמקבלים פינג שראלי, צריך להחליף ת steam או שזה לא קשור? דרך הגב source

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אני בשלב של הבנק ויש לי שתי שאלות שבלעדיהן לא אוכל לעבור את השלב הזה ונראה לי גם שלבים אחרים. 1. איך לעזאזל מנטרלים את הלייזר מה שלא נסיתי לא הצלחתי לנטרל אותו? 2. איך פורצים את האבטחת ה IP ? יש לי מצד ימין איזה כתובת IP שמשתנה תמיד ומצד שמאל טבלת מספרים. מה צריך לעשות כידי למצוא את ה IP הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by kfirlion,

אני לא יודע איך עושים תמונה כזאת בבאטלפילד 2 , אז תעזרו לי! תלחצו על הקובץ untitled.bmp להגדלה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by kisharon,

אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by ryu,

המשחק כל הזמן מתנתק לבדו מהשרתים אני משחק בשרתים של WIGLE.... מישהו מכיר את המשחק בכלל? ויודע מה לעשות? פעם זה לא היה רק בחודש האחרון ;D

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. P4 2.8 ghz 800mhz Radeon X800GTO 256MB SAPPHIRE 1000MB DDR samsung 400mhz באיכות גבוהה ? (1024 עם HIGH) תודה על כל מענה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  13. אני לא זוכר עוד מקרה כזה, פשיטה של הFBI על אנשים שמריצים שרתים לא חוקיים למשחק ברשת. http://www.gamespot.com/news/6162100.html?tag=latestnews;title;2

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. עם כל המדינות

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

http://www.gamespot.com/pc/adventure/globalconflictspalestine/index.html?tag=result;title;0 בתמונות הוא נראה מעפן אבל בכל זאת מעניין אותי אם מראים רחובות מדוייקים של ירושלים וכו'. (יש כמה תמונות של ירושלים בגיימספוט) מישהו שיחק?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by AntiVir Guard,

אני אשמח לקבל מידע איך להחליף בין סוגי הפלסמידות? יש לי עכשיו את סמי הכוחות [קרח,חשמל , טלקינסיס וכד'] ורציתי איך להפוך אותם לסמים הפיזיים או סמי יכולת ואחרים. נ.ב לא מצאתי את הפורום שנפתח על ביושוק ובגלל זה פתחתי את זה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by yotam360,

איך אני יכול להשיג את המטוסים של חיל האויר הישראלי??

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. אוקיי , אז נכון בוייס סיטי שאני מסמן את הFRAME LIMITER ל OFF , אז רואים הכל כמו שצריך , אבל משחקים על 20FPS , ושמורידים אותו , אז פתאום הכל עובד חלק לגמרי(יותר מ100FPS) , אבל לא רואים את האופק לפעמים , ויש עיוותים רציניים בגרפיקה , ולפעמים פתאום אתה נתקע בקיר שבכלל לא ראית(אבל קיים במשחק בעיקרון , פשוט הוא לא הציג את האופק) , כאילו DRAW DISTANCE... , בקיצור , איך מסדרים את זה? , זה משגע אותי , ניסיתי הכל ואף פעם לא העזתי לשאול כי חשבתי שזה אמור להיות ככה , אבל עכשיו שיחקתי עוד פעם(היה לי מאוד מאוד משעמם) , והבנתי שזה לא אמור להיות ככה... , אז , למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by RDS,

אפשר בבקשה דמו של המשחק Microsoft Flight Simulator X? אני מדגיש שאני רוצה דמו... כל הדמויים שמצאתי עולים כסף... תודה

20. Started by sh2006,

החזרתי את וינדוס אקס פי 64 אחרי שימוש בויסטה. אני צריך להתקין את קרייסיס בשנית מישהו יודע היכן נמצאת התקיה עם השמירות?.. לא בא לי לשחק מההתחלה תודה! ??...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by IlyaN,

אהלן, הגיע לידיי עותק של HALO 2, כשאני מנסה להתקין אותו זה כותב לי שגיאה בסגנון של enry point not found. זה אומר שהמשחק לא רץ על XP?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by SuperStyle,

בבקרי המשחקזה מראה שיש לגיטרה 10 לחצנים: '>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=495176715.JPG"] אבל יש רק 7: כל הצבעים START ו BACK כל השאר זה תנועה. אז מה זה 8,9,10 ??? ואחרי STAR ו BACK יש מקש של חצים ואז יש מקש אם סימן של הבוקס אבל הוא לא עושה כלום במשחק ולא בהגדרת הבקר. וגם יש שני חיבורים: 1.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=485320835.jpg"] זה חיבור מהמודם אבל מה זה עושה? 2.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=23970954.jpg"] של מה החיבור הזה ומה הוא עושה?? בבקשה תענו אל כל השאלות תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by yosizach,

העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו .

25. Started by Folklore,

יש לי איזה 10 משחקים צרובים שלקחתי מחברים שלי והם פועלים ממש טוב, וכשאני מנסה לצרוב אחד מהם או משחק שהורדתי (The Warriors), הפלייסטיישן לא מזהה אותם. מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.