משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש The Matrix map אז הורדתי de_thematrix ולא עובד המשחק נטען ואז הוא זורק לי שגיאה אז הבנתי שצריך קובץ nav או Waypoints מה זה הקבצים האלה מהיכן אפשר להוריד אותם ? אני חייב לשחק במפה הזאת
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לרגל המסך שקניתי, וזה שלא שיחקתי כלום מאז יציאתם לאור של COD4 ; PES08 אני מחפש משחקים חדשים ומעניינים.. יש המלצות? כל הז'אנרים מתקבלים..
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
סוף סוף מישהו נותן ביקורת נורמלית למשחק הזה במקום להציף אותו בציונים מושלמים כאילו ישו עשה אותו בעצמו... http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/2304-Zero-Punctuation-Halo-3
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלומות - יש לי בעייה מאוד מעצבנת במשחק הנ"ל בסאונד, משום מה כל פעם שאני בתוך המשחק או כאשר ה"קריין" מקריא את עלילת המשימה לפני שנכנסים הסאונד מקרטע ויש כל הזמן קפיצות. בהתלחלה חשבתי שהבעיה היא בגראפיקה שגורמת למשחק לעבוד בצורה איטית ולכן הסאונד מקרטע אבל הורדתי ל Low Quality Video , רזולוציה ב 460X600 , Low Details Level עשיתי ועדיים זה מקרטע ואני רוצה להקשיב לעלילה ולדיבורים של הגיבורים\יחידות. אני ישמח מאוד למי שיוכל לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה. בתודה - DrowNz
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול כמה שאלות: 1. עם אני קונה את המשחק פה בארץ מחנות פה בארץ, אני יוכל לשחק באון לין? (הרי בישביל מה אני קונה את זה, בישביל לשחק באון ליין). 2. עם יש לי חבר שקנה את המשחק מחו''ל (ארה''ב) אני יוכל לשחק איתו באון ליין (שלי שיש את המשחק מחנות פה בארץ)? 3. אני צריך לשלם כדי לשחק באון ליין? תודה רבה.. מקווה שכל השאלות הם כן
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברזולוציה של 1024 * 1280 כמה FPS ייתנו ה: GeForce 9800GT GeForce 9800GTX +GeForce 9800GTX האם יורגש הבדל בין השלושה ברזולוציה הנ"ל, ואיך המשחק ירוץ בכלל עם הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק אני לא יכול לשחק עם אנשים ברשת אולי בגלל ראוטר או שאני לא יודע אבל אמרו לי שיש תוכנה שקוראים לה HAMACHI שדרכה איך שהוא אפשר לדחק עם אנשים אז בבקשה תעזרו לי עם זה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב The Elder Scrolls IV Oblivion וכשזה כותב לי שאני מלא בחפצים (ואני לא יכול לזוז) אני מצליח להוצי חפצים כשאני מעבר לגופה אבל אם אין אני לא מצליח איך אני מוריד חפצים ? תוד לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/adventure/globalconflictspalestine/index.html?tag=result;title;0 בתמונות הוא נראה מעפן אבל בכל זאת מעניין אותי אם מראים רחובות מדוייקים של ירושלים וכו'. (יש כמה תמונות של ירושלים בגיימספוט) מישהו שיחק?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג את המטוסים של חיל האויר הישראלי??
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בטירה החדשה של הגמדים, יש את הקסמים של ה RUNE, אבל במהלך קרב כשאני מנסה להפעיל את רובם הוא כבר כותב לי Used ואי אפשר להפעיל אותם. רק ה Rune of Charge פועל בערך! איך מפעילים אותם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק על מחשב חזק. VISTA 32 + 4 GB זיכרון + כרטיס מסך ATI RADEON 3650 המחשב מחובר לפלזמה ברזולוציה 1360/768 הגסרתי בCONFIG של המשחק את הרזולוציה. המשחק מתחיל לעלות בסדר, מעלה את הלוגואים של החברות, אבל לאחר מכן עובר למצב שרואים שני משולשים לאורך המסך. 1 כהה 1 לבן. שומעים מוסיקה אבל לא רואים. ניסיתי להוריד רזולוציות אבל כלום לא עוזר. התקנתי על מחשב אחר עםם XP ןNVIDIA 7600GS וזה משחק בסדר גמור! האם הבעייה בכרטיס? או במערכת ההפעלה? תודה! אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה אם קיימים המשחקים looney tunes space race ו- looney tunes racing בגירסא המתאימה לפי סי או שישנו איזה אמולטור המאפשר לשחק אותם על פי סי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני תקוע כאן ולא יודע מה לעשות....אני רק יודע שמתוך האש אמור לצאת לי מפלצת אש אבל היא לא יוצאת למה? http://planet.nana.co.il/moshe_ha/riddik.JPG
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני משחק לי להנאתי בshogun: total war וכול פעם מחדש, בשלב מסויים במשחק (בד"כ משמ בהתחלה, לפעמים רק אחרי כמה תורות) מתקבלת לי ההודעת שגיאה "debugger detected - please close it down and restart" עכשיו זה shogun:TW Gold edition אני משתמש בwin XP home ובחיי שאני לא מפעיל שום debugger מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי , אז נכון בוייס סיטי שאני מסמן את הFRAME LIMITER ל OFF , אז רואים הכל כמו שצריך , אבל משחקים על 20FPS , ושמורידים אותו , אז פתאום הכל עובד חלק לגמרי(יותר מ100FPS) , אבל לא רואים את האופק לפעמים , ויש עיוותים רציניים בגרפיקה , ולפעמים פתאום אתה נתקע בקיר שבכלל לא ראית(אבל קיים במשחק בעיקרון , פשוט הוא לא הציג את האופק) , כאילו DRAW DISTANCE... , בקיצור , איך מסדרים את זה? , זה משגע אותי , ניסיתי הכל ואף פעם לא העזתי לשאול כי חשבתי שזה אמור להיות ככה , אבל עכשיו שיחקתי עוד פעם(היה לי מאוד מאוד משעמם) , והבנתי שזה לא אמור להיות ככה... , אז , למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה משחק שפשוט כיף לעביר איתו פה ושם את הזמן אבל הוא מתחיל להיימאס מזה להאימס ולהיות באסה חבלז אפשר להוסיף למשחק מכוניות וכאלה דברים כיצד אפשר לעשות את זה ומאיפה אפשר להוריד תודה תודה תודה ! ועם יש לו מולטיפלייר אני ישמח כדי לשחק עם חבר
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה יום היה לי משעמם אז התקנתי CS 1.0 מהדיסק הישן. וכשאני רוצה לשחק באינטרנט זה אומר לי שחייבים לעדכן אותו... יש איזושהי דרך לשחק בלי לעדכן? [ וגם אם למישהו יש לינק לעידכון ל 1.3...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם אני לא טועה gamespot עושים בנצ'ים לכרטיסי מסך על כל משחק אבל אני לא מוצא את זה באתר. אם מישהו יוכל להדריך או להביא קישור בכיוון (לא משנה המשחק) אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק המקורי אם הלוח אם שלי(Asus Striker II Formula) ואני רושם את הקוד שיש על העטיפה של הדיסק וזה אומר Invalid Key
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להודיע לכולם על רעיון לפתיחת שרת ישראלי למשחק הריאליסטי וייטקונג פיסט אלפא. אם יש ביניכם שחקנים רציניים (לא ילדים בבקשה...) אנא תרשמו חוות דעת פה ורעיונות. אני בשמחה הייתי פותח שרת עם הDSL שלי אך כברירה אחרונה אם לא יימצא שרת עם חיבור יותר טוב. אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני יכול להעביר לחבר את המשתמש של הsteam שלי שהוא יוכל להוריד את המשחקים שאני כבר קניתי? אין פה בעיה של חוקיות אני חושב כי זה כמו שנגיד קניתי דיסק אז אני מעביר את זה למשהו, לא?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-