משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי אני קודם כל יפרט את ההגדרות של המחשב שלי ואחרי זה את הבעיה. מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz לוח אם: GIGABYTE GA-SINXP1394 (GA-8SQ800 Ultra2) זיכרונות: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual תוספת של עוד שני כרטיסי זיכרון של 256 (סה"כ 1024) כונן קשיח: Western Digital 7200RPM 8 MB Special Version. כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon 9800 Pro פלוס ההגדרות הכי חדשות לכרטיס מסך. זהו זה בעצם מה שחשוב. הבעיה היא שמתי שאני משחק ה FPS שלי הוא 20-30 ומתי שיש יותר מתי אנשים או רימונים שעושים נזק לאזור הכל בכלל מתחיל להיות מקוטע. אני משחק על ההגדרות הכי טובות שאפשריות ועל רזולוציה של 1024X768. המחשב לפי ההגדרות האלו אמור להפעיל את המשחק בתורה הטובה ביותר שרק אפשר. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה עוד סרטון שהעלתי הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=oFaYBv-g5ZE אם נהנתם אני אודה לכם אם תעשו לייק תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קיבלתי הזמנה לCLAN אבל אני עדיין לא מצליח לשחק CW. האם אני צריך SERVER כדי לשחק CW? לפעמים עושים CW ואז צריך סיסמא. מאיפה אני משיג סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מוריד את המשחק הזה נראה משהו יפה תגידו הוא עולה כסף או שהוא חינמי אפשר לקבל הסבר קצרצר על המשחק ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השגיעה מופיעה כאשר אני נכנס למשחק דרך קובץ ההפעלה שלו(EXE). "error compiling vertex shader VSShaderpool"
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! יש לי fifa 07 ואני רוצה לשחק ברשת עם חבר ואני צריך לפתוח פורטים מצאתי את הפורטים בדיסק של הפיפא : Note that if you have a firewall and want to play online, the following TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 32300-32399 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP News Ticker 9570 UDP הבעיה שלי היא שיש שם כאלה שזה תווח ולא רק אחד, כמו 13500-13599 ואני לא יודע איך אפשר לפתוח תווח בפיירוול של הווינדווס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מוצא איך אפשר לבצע UNINSTALL מסודר למשחק הזה. מותקן אצלי המשחק ( אורגינל) + חבילת ההרחבה. לא רואה בתפריט הראשי ולא ב WINDOWS XP אופציה להסירו. גם דרך ADD REMOVE PROGRAMS הוא לא נותן. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הורדתי לאחותי הקטנה את המשחק מאיזשהו בלוג. חשבתי שהוא יהיה כבר מפוצח או שלפחות אני אקבל את הקרק בפנים. הוא היה על ISO. חילצתי אותו עם Isobuster והוא מבקש ממני להכניס את הדיסק... יש למישהו דרך לעקוף את זה ? איזה המלצה על אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו קרק של זה או משהו ? תודה מראש לעונים ושבת שלום, רוסטר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
המשחק שוחרר לטורנטים כבר לפניי יומיים, אני קניתי (שששששש.), התרשמתי, ונתקעתי >.< לא יודע אם יש כבר אנשים אחרים שמשחקים בזה אבל אם כן, איך אני משיג את העבדים הכחולים? מצאתי את המערה שלהם אבל לא יכול לעבור את הקו ההגנה הירוק =[
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת היא שאף פעם לא הייתי (וכנראה לא אהיה) גיימר ממש אבל פעם הייתי משחק ומאוד אהבתי - בעיקר משחקי אסטרטגיה (רד אלרט וכו'). בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם מעבד 6750 וכרטיס וידאו 3850. אני מתכוון להתקיו ויסטה על המחשב שמחובר לטלויזיית lcd 40 fhd. אשמח מאוד לקבל המלצות למשחקים בעיקר אסטרטגיה ויריות ודווקא מעט יותר ישנים (הם בטח יהיו זולים יותר) שירוצו טוב על המפרט שלי . דרך אגב - האם קיימת בויסטא תאימות לאחור ויכולת להריץ משחקים שנבנו ל-XP? ??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עדכון ראשון לגירסת ה-PC של משחק הפעולה המשובח מוסיפה אפשרויות גראפיות ומבטיחה לשפר את היכולות Rise of the Tomb Raider, אחד מהמשחקים המוצלחים ביותר שנחתו במחשב האישי עד כה בשנת 2016, זכה לאהדה בלתי מבוטלת הן מהמבקרים המקצוענים והן מהשחקנים בשל היותו המרה ראויה ואיכותית מפלטפורמת ה-Xbox One שאליה הושק בנובמבר 2015 – ממש כמו קודמו Tomb Raider וכמו לא מעט כותרים אחרים של Square Enix. כל זה לא אומר שהמפתחים שלו נחים על זרי הדפנה – הכותר זוכה כעת לעדכון רשמי ראשון במסגרת פלטפורמת ה-Steam (ובמסגרת חנות האפליקציות של מיקרוסופט, שמשווקת ומפעילה את המשחק גם היא), אשר מבטיח לשפר את הביצועים, בעיקר עם מערכי SLI מרובי כרטיסים של NVIDIA (שקיבלו רק לאחרונה פרופיל ייעודי במסגרת…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא יודע אם פירסמו את זה קודם, אני בכל אופן לא ראיתי את זה עוד. הציגו את המשחק קצת, יותר את המנוע אני חושב, בסרטון הבא: נראה לי שהפעילו את זה על ה 8800GTX, אני שמעתי רק 8800, לא GTS/X. אז כנראה שהוא יעבוד טוב לכל מי שיש את הכרטיסים האלו מחכה לראות איך הוא יראה באמת.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר קרוב לשנה במשחק אסטרטגיה שלפי דעתי הוא הטוב ביותר שיצא אי פעם ונקרא Supreme Ruler 2010 ועכשיו לעיניננו בעת עידכון המשחק לאחר העידכון היחידות ודמויות נוספות מופיעות לי כריבוע לבן קראתי על כך והבנתי שכנראה החברה גרמה לכך שלמי שאין גירסאה אורגינלית זה קורה או משהו שכזה ואם רוצים לפתור את התקלה יוצרים קשר עם החברה במייל ואז הם אומרים לך מה לעשות אך מכיוון שהסיסמא שלי לא בדיוק אורגינלית אני לא יכול לעשות זאת השאלה היא האם משהו נתקל בבעיה זאתי והאם ידוע לו כיצד לפתור זאת
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בערך מאז 99 לא שיחקתי הרבה במשחק אחד (כל הג'נרלס והניד פור ספיד שעברו אצלי הצליחו להחזיק שבוע-שבועיים של משחק וגמרנו), אין משהו איכותי??? אה כן, דווקא בהלף לייף 2 שיחקתי מעל שבועיים, אבל לא היה לי כוח להתמיד ולגמור אותו עד הסוף... :
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלומות - יש לי בעייה מאוד מעצבנת במשחק הנ"ל בסאונד, משום מה כל פעם שאני בתוך המשחק או כאשר ה"קריין" מקריא את עלילת המשימה לפני שנכנסים הסאונד מקרטע ויש כל הזמן קפיצות. בהתלחלה חשבתי שהבעיה היא בגראפיקה שגורמת למשחק לעבוד בצורה איטית ולכן הסאונד מקרטע אבל הורדתי ל Low Quality Video , רזולוציה ב 460X600 , Low Details Level עשיתי ועדיים זה מקרטע ואני רוצה להקשיב לעלילה ולדיבורים של הגיבורים\יחידות. אני ישמח מאוד למי שיוכל לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה. בתודה - DrowNz
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כידוע המשחק מכיל הרבה אלימות ודברים כאלה ולכן הרבה הורים מתלוננים על המשחק החברה יצאה בשאלה לציבור אם להוציא את המשחק, כל מי שרוצה שהמשחק יצא צריך להירשם פה http://www.petitiononline.com/soldier3/
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-