עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מתכוון לשם של המשחק שמופיע בסרטון אחרי assasion creed

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

אני מוריד את המשחק הזה נראה משהו יפה תגידו הוא עולה כסף או שהוא חינמי אפשר לקבל הסבר קצרצר על המשחק ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. בשלב שצריך להציל את dog company מהאמבוש ואחר כך להגן על השיירה ולכבוש את הכביש...אני לא מצליח להגן על השיירה ולכבוש את הכביש יש המון טנקים גרמנים והם קורעים אותי...ולא משתלם לבנות מפעל טנקים כי זה לוקח שנה וגם צריך הרבה משאבים וגם ככה אין הרבה...איך לעזאזל עוברים את זה?? אני לא מאמין שאני תקוע בשלב 3 כולה :-X

4. Started by guyhhh,

אני צריך קודים לפתיחת כל הרכבים במשחקים האלו ואם אפשר אל תתנו לי אתרים כי אני די מסתבך באינטרנט אלא תביאו את הקודים עצמם . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by asichen,

לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by sharon321,

אני לא מוצא את תקית השמירות של Need for Speed Underground 2 חיפשתי בכל מקום על ההרדיסק בבקשה עזרה אני חייב לפרמט תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. האיתחול האפיזודי לעלילותיו של סוכן 47 ידרוש לכל הפחות 8GB של זכרון RAM ומעבדים עוצמתיים המשחקים המעניינים של שנת 2016 ממשיכים לזרום אלינו, ובעוד קצת פחות מחודש יגיע גם תורו של המתנקש הקירח קר הרוח והמפורסם שהופיע בחיינו לראשונה אי שם בשנת 2000, וכעת מקבל כותר Hitman מרכזי שישי שבו הוא מככב, הפעם בתצורה של פרקים במחיר מוזל אשר מיועדים להגיע אלינו מדי חודש בחצי השנה הקרובה. אז לאיזו חומרה נזדקק בכדי להנות ממשחקיות התגנבות איכותית ומאתגרת בשלבים גדולים וסבוכים יותר מאי פעם בעבר? בעמוד ה-Steam הרשמי של המשחק נחשף כי באופן מינימלי יידרשו המשתמשים לספק מעבד Core i5-2500K מרובע ליבות של אינטל או מעבד Phenom II X4 940 מרובע ליבות צנוע הרבה יותר מבית AMD, זכרון RAM בנפח …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by ezx,

ניכנסתי למישחק ואני לא יכול לשים יותר מ 800 600 זה פשוט לא נותן לי יותר מזה מישהו ניתקל בזה יודע למה? אני מישתמש בדריבר 71.25 6800 של לידטק מסך mag 17 786 pfs אויי בבקשה שיהיה פה מישהו שיודע למה זה כולי באסה על המישחק הזה תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, לחבר שלי יש את המשחק PES5 (משחקים הרבה ביחד באינטרנט). התחילה לו בעיה מוזרה: לוקח למשחק המון זמן (כמה דקות) לעלות. כאשר נכנסים ל settings.exe או לאפשרויות בקרת מקשים במשחק המשחק נתקע ל 20 שניות. מפרט: P-D 920 1 GB RAM Gigabyte 945P-RH GB 7600GT 2x Logitech Dual Action ניסיתי לנתק את הגיים פאדים- לא עזר. דרייברים של כרטיס מסך- לא עזר. יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by prince8900,

קניתי מחשב והתחלתי לשחק במשחק, בהתחלה הוא עבד בצורה מקוטעת מעין slow motion הורדתי את הפאטץ האחרון וזה עזר מעט אבל עכשיו המשחק לא תמיד עולה לי ולפעמים הוא עולה ואחרי 20 דקות של משחק הוא זורק אותי. עד עכשיו הופיעו לי שתי הודעות לגבי זה. ההודעה הראשונה: InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 ( Function Engine.InteractionMaster.Process_KeyEvent:0062) Runaway loop detected (over 1000000 iterations ההודעה השנייה: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more informati…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by IlyaN,

אהלן, הגיע לידיי עותק של HALO 2, כשאני מנסה להתקין אותו זה כותב לי שגיאה בסגנון של enry point not found. זה אומר שהמשחק לא רץ על XP?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by The Dom,

נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב קניתי את beyond divinity ואיבדתי את הדיסק אז בשביל להפעיל את המשחק אני צריך לעשות את הדבר הבא::: you need to dissable all IDE cd/dvd drives. Pulling out the power connectors will do. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by deelad,

שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by ban26,

שלום לכולם. כל מי ששחק במשחק והתקדם הרבה או גמר אותו אם בכלל יש כאלה אז אני מבקש עזרה או מידע בנושא. אני נמצא בSHDUW ROINS אני כבר כמה ימים שם לא מוצא לא ידיים ולא רגלים . אין לי מושג מה עושים. כל קטע שם חוזר וחוזר .הקיצר אין לי מושג מה עושים בבקשה כל מי שיכול לעזוא יתקבל בשמחה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. WarCraft 3 התקנתי את המשחק הנ"ל ראיתי את הסרטון בהתחלה אך כאשר ניסיתי לשחק במשחק התמונות והרקעים לא עלו צילומי המסך מצ"ב :saint: :AR15: :asthanos:

21. וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. היי התחלתי לשחק COD 5 WAW במחשב ביתי. ושמתקדמים במשחק מקבלים XP [ נקודות ניסיון ] איפה המשחק שומר אותן? אם למשל אפרמט את כונן C הלכו כל הנקודות הללו? אם לא, איך והיכן נשמרות. תודה .

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by ofekf,

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by firo_alex,

בקיצור אחיים שלי אני חייב שם מישתמש לCounter-Strike 1.6 קנבו לי ואולי מישהו שפרש יכול להביא לי את המישתמש שלו אני לא יכול בלי המישחק אני מישתגע תעזרו ליייי :'( אם מישהו יכול להביא לי אני יודע לו מאוד ICQ:310966276

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by razoli,

אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים