עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BTrailer.shtml לפי הטריילר נראה שעדיין יש למשחק בעיות של המנוע להציג סביבות מורכבות.. מה שגורם לו להראות מעט כמו Enter The Matrix.. במובן השלילי.. נקווה שהמשחק כאשר יצא באוקטובר יראה יותר טוב ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by OC,

תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MishaK,

קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by waizman,

היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'... את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים... זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא. אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר: 1. SpyHunter 2. Transformers 3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'... המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז. כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני... תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by darkman,

טוב ככה השגתי תמשחק המלא! יש לו 3 tutorials לא משחק כבד בכלל ועוד מעט אני ישים גם ss's לפי שעתי הוא קצת מסובך אבל פחות מהראשון!

8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

במישחק Runaway ניתקעתי בבית חולים שם כשהאישה יושנת ואני לא יודע מה לעשות אפשר עזרה?(אפשר גם לקבל הוראות של כול המישחק בעיברית.)

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by SuB,

Delta Force: Black Hawk Down דרישות המערכת (עפ"י האתר הרשמי של המשחק): מעבד: פנטיום 3 733 מגה הרץ (מומלץ- 4 1.4 ג'יגה-הרץ ומעלה) זיכרון פנימי: 256 מגה-בייט ומעלה. מקום בדיסק: 750 מגה-בייט פנויים. כרטיס-מסך: כרטיס תלת-מימדי בעל 32 מגה-בייט זיכרון (מומלץ-בעל 64 מגה-בייט ומעלה) סידירום: במהירות 4X ומעלה. כרטיס קול: כל כרטיס תומך Windows. הסקירה: בביקורת זאת נסקור את המשחק מסידרת Delta Force שמבוסס על סרט הפעולה המצויין (לפחות בעיני) Black Hawk Down בכיכובו של Josh Hartnett (פרל-הארבור). המשחק כאמור מסידרת Delta Force הותיקה והמצליחה ולכן עוד לפני שהתחלנו לשחק בו, אנו יודעים שהוא מגיע מבית טוב במשחק אתם תצטרפו ליחידת Delta שממקומת במגדישו, סומליה, במטרה להילחם בר…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by neil4,

למי יש לינק למשחק אבל ריפ בבקשה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  11. איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה הראשונה, איך אפשר לדלג על הסרטים ועל ההסברים הארורים במשחק? אח שלי מחק לי את השמירה ונמאס לי לראות את הסרטים מחדש. השאלה השניה, מישהו מכיר איזה עורך טוב או טרינר נורמלי למשחק? אין לי כוח לעשות שוב את הארבע משימות הראשונות.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by guy_pr,

שלום יש לי הגה ואני רוצה שתמליצו לי על משחק של מרוץ מכוינות שווה .

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Decktor,

קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2 ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.net זה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים 56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערך נ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מי שיצא לו לשחק בגרסה הזו (PC), שמתרוצצת אי-שם בנבכי הרשת, יודע על מה אני מדבר. משחק פשוט כייפי, גרפיקה טובה מאד(יחסית לבטא), משחקיות נוחה וברורה (למעט השליטה בג'יפ, כשאתה הוא הנהג), ועלילה רצופה, זורמת, מעניינת וממכרת. עברתי כמה שלבים בנתיים (באיזה שלב נגמר הבטא? כי זה לא כל השלבים), והמשחק ממש מהנה. מזכיר לי את ימי HALF-LIFE האגדיים. ישנם כמה באגים מעצבנים כמו דלתות בלתי-נראות/לא עבירות; לפעמים פשוט צריך להתכופף שם או לנסות נתיב אחר באותו מעבר/דלת. ובאותו עניין, נתקלתי במס' אנשים שהמשחק לא רץ להם חלק על R9500. אצלי (על GF4 Ti 4600) הוא רץ יפה ב-1280*1024 כשהכל על HIGH. על 1024*768 זה באמת עף. אולי קיימת אי-תאימות לכרטיסי ATI? :-X זה רק בטא כאמור. בלי לחץ. יאללה שיי…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

20 מגה של דבר פשוט שולט, דורש DIVX 5.0.5 הלינק: http://download.gamer.co.il/files/16/21853_vice_city_reloaded_high__divx_.zip

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הבחור טוען שהשסתום הכריזו שהמשחק ישוחרר בתאריך הרגיל (לפי מה שכולם יודעים, 30 בספטמבר), לי ידוע שמדובר על אוקטובר. והזוכה הוא?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הmod: urban terror לquake 3 arena? ראיתי את זה בtech tv וזה נראה לא רע... (לא warez)!

20. Started by SpiritKnight,

זוהי ביקורת דוגמא שנועדה להדגים כיצד אמורות להראות הביקורות --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "May the Force be with you" אבירי ג'דיי- אנשים מופלאים, בעלי כוחות על, רק בלי טייטס צמודות. מי לא היה רוצה להיות אביר ג'דיי, להשתמש בחרב האור ובאנרגיית ה"כוח" המופלאה של העולם? לשמחתנו, המשחק החדש(השלישי בסדרת JEDI KNIGHT והרביעי בסדרת DARK FORCES) מבית RAVEN SOFTWARE, מאפשר לנו לעשות בדיוק את הדברים האלו. בהתחלת המשחק, השחקן נמצא בדרכו לאקדמיית הג'דיי שהקים לוק סקייווקר(בנו של דארת' ואדאר AKA אנאקין סקיווקר) לאחר הניצחון על האימפרייה הגלקטית. המשחק מאפשר לשחקן לבנות את דמותו לעצב אותה- גזע, מין, צבע הבגדים ו…

21. Started by demonshlomo,

עוד מישהו חושב שהסוף של גדיי אקאדמי הוא גרוע? גם עם הלייט סייד וגם עם הדארק! פשוט מאכזב אחרי משחק כל כך מהנה לראות סוף שמבאס תתחת! כזה מעצבן... לא יכלו קצת להשקיע?! מה אתם אומרים עליו?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by eranmor,

המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש סוף סוך יצא המישחק כמובן רצתי ליקנות אותו וזה פשוט ממשחק ענק וממכר,כדי לכם לקנות אותו.!.!

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by i.k,

ניסיתי להתקין את גרסת ההרחבה medal of honor spearhead ולא הצלחתי בעת ההתקנה של גירסת ההרחבה זה התחיל להתקין patch 1.11 ולא הצליח למצוא את התתקנה של Medal of Honor Allied Assault וזהו זה לא מוצא ומוציא אותי מההתקנה למרות שה -Medal of Honor Allied Assault מותקן אצלי במחשב ומה שלא ניסיתי לעשות זה לא יצא לי כלום מה לדעתכם לא בסדר? מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by neil4,

<לא קראתי את תקנון הפורום>

דיונים חדשים בפורומים