עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by R0ck,

בהחלט יש למה לצפות...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by OC,

אפשר הסבר מזה המישחק הזה? 8)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by MishaK,

כמה שחיכינו לשחק במשחק הזה על המחשב, עכשיו כשהוא סוף סוף הגיע, זוועה. הרגע שיחקתי כחצי שעה ופשוט נמאס לי כבר מכל השטויות של המשחק אז מחקתי. איפה להתחיל.. בגראפיקה בטח, היא פשוט נראת כיאילו אחי הקטן שיחק עם צבעי פנדה והתחיל למרוח אותם עם האצבעות. זה פשוט מגעיל, שום טקסטורה לא נראת כמו שצריך. AA ו AF לא עוזרים בגרוש, אגב. נמשיך בכל שזה מקרטע לא משנה מה עושים, זה פשוט מקרטע! בקטעי אקשן הכי מסכנים זה זז על 10 פריימים מקסימום, ושלא תגידו שזה המערכת שלי, אתם מוזמנים לבדוק את המפרט. ובכלל.. לפני כשבועיים שיחקתי אצל חבר שלי את Halo ארבע שעות שלמות על X-Box, היה כיף לא נורמאלי. לא האמנתי איך הזמן זז. על המחשב... מגעיל. בכל מקרה, אכזבה מצד מייקרוסופט, במיוחד אחרי שהם שיחררו לאחרונה…

• 129 תגובות
    • 12.9k צפיות
  4. Started by R0ck,

בהחלט טעים.

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by ha_miki,

יש לי בעיה עם היילו כל פעם שאני מנסה להריץ אני מקבל בעיה עם ה D3D ואז הוא מחייב אותי לצאת מהמשחק ואומר להריץ את DXDIAG יש לי את ATI 8500 עם CATALYST 3.7 התקנתי את DX90B ועדיין לא עובד למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אה וכן WINDOWS XP AMD 1800 1024 RAM תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

אני שונא את הערבים האלו!!! ,טוב לפחות יש כמה חכמים בסדום,עשו משחק מחשב...(אבל עדיין מפגרים) http://www.spiegel.de/netzwelt/netzkultur/0,1518,grossbild-295179-267090,00.html

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by H.I.V,

המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?

9. Started by mrraz,

משחק מדהים, מסכים נהדרים, מישחקיות נהדרת. המשחק בגוף שלישי אקשן בלי הפסקה

• 69 תגובות
    • 9k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ravid,

30 בסמפטמבר זה התאריך! http://www.gamershell.com/news_BHalf-Life2BGold.shtml אני כבר לא יכול לחכות!!!!!!!!!!!!!! עריכה:סליחה על ההקפצה זה סתם שקר,תקראו ותבינו :-X

12. Started by jj516,

כשאני מפעיל את המשחק אז הכל עובד עד שאני מגיע למשחק עצמו (לא התפריט) ששמה יש לי את הלוגו של UT ואני יכול לשותת דרך השלב אבל לא יכול להתחיל לשחק! זה הורג אותי! מישהוא מכיר את הבעיה, בדרך כלל לוחצים רווח ומתחילים לשחק אבל כאן כלום! יש עצות?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Sting,

יש לי את Conflict Desert Storm II והוא נראה משחק ממש אחלה לפי מה שהספקתי לשחק בוא עד עכשיו , הגרפיקה נראת טוב ויש השקעה ביכולות של החיילים...אבל השליטה עליהם כצת בעיתית במעבר בין החיילים והתזוזה של הכוונת במבט מעל מישהו יודע איך לסדר את התזוזה הזאת במבט מעל כשהכוונת לא זזה שווה (למעלה-למטה) ? איך אני משנה לחייל ספציפי במהירות , ולנשק ספציפי של איזה חייל ? כרגע אני משנה ע"י page up/down וע"י shift תודה מראש

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by i.k,

יש לי בעיה קטנה במשחק אני יודע שיש במשחק משחתות ונוסעות מטוסים במשימות שבמשחק. אבל האם אפשר לייצר אותם במשחק רגיל של אחד נגד אחד אם כן אז איך ?איזה מבנים צריך לבנות בשביל זה?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by redti,

יש לי את המשחק מקורי הכל פועל יפה לא יכול לשחק עם חברים DIRECT CONNECT בגלל הרשת הביתית מסוג D-LINK DI-614+ המושיע יבורך!

16. Started by mrraz,

קשה לי לחכות !!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by nushag,

שלום תותחי הפורום אני במשימה השניה- אחרי ניקוי המחסן - שרדתי גם את המשאית - אני מגיע לשדה מוקשים עם עוד חייל: איך אני עובר אותו - ניסיתי לירות על האדמה ולזרוק רימונים אבל אחרי שני צעדים אני ממריא כמו סקאד! אנא עזרתכם הדחופה. המיואש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Shadowman,

כבר לא יכול לחכות!!!

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by OC,

תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MishaK,

קודם כל, אני חייב לומר, משחק ענק. שינויים ענקיים וגראפיקה מצויינת. שנית, מי ששיחק בוודאי הבין שבקריירה משחקים מאמן ושולטים על הרבה דברים שונים ומשונים. בכל מקרה, יש גם אפשרות לקבל נקודות שמאפשרות לשדרג את הציוד, החדר כושר, השיטת אימונים, הצוות של הקבוצה בקיצור, הכל כמעט. בעיה אחת, קשה מאוד לקבל אותם. שיחקתי כבר כ-5 משחקים וניצחתי בכולם, החתמתי שתי שחקנים וגרמתי לכל אחד מהם לוותר על כ-2 מיליון ירוקים מהמשכורת שהם דרשו, אבל עדיין לא קיבלתי אפילו נקודה אחת לשידרוג. מישהו מצא טריקים מעניינים או עוד דברים חיוניים לעשות בשביל הנקודות האלה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  23. ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by CreativeX,

אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by waizman,

היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'... את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים... זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא. אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר: 1. SpyHunter 2. Transformers 3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'... המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז. כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני... תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים