עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sarm1x,

קהילת הגיימינג האיכותית של HWzone פותחת ליגה למשחק CS:GO עם שרתים חדשים ופרסים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%aa-csgo-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם עוד כמה משחקים ושוב הכי מומלץ ET http://free.vgames.co.il/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד בכלל! ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) אז יאללה אני מחכה לכם

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by dirazor,

מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by sagi_10,

צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by Hellcat,

מה שלומכם? הכל בסדר? מצויין אז רציתי לדעת כמה חברה פה עדין משחקים בWOW ואולי ככה נדע אחד על השני. אולי אנחנו משחקים על אותו השרת? אני: Shadowrun 46 Night Elf Warrior Server: Khadgar Mining 285 / Blacksmithing (Armorsmith) 267 ועובד על Undead ?? Priest Same server עוד פרטים עליו ברגע שהוא היה מוכן לחשיפה. אז ספרו קצת על עצמכם...

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Squizen,

ראיתי שאין כלל פורום אסטרטגיה, יש כאן אנשים שמשחקים משחקי אסטרטגיה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן אנשים אני רוצה להמליץ לכם פה על קהילת סאס גו שווה במיוחד יש שם גייל יש שם סארף ופאן וגם ארנה וריטייקס! בנוסף יש ws! וגם נייפים! השם של הקהילה היא AlonDaPro תחפסו www.alondapro.co.il בגוגל תכנסו תרשמו ותהנו! בנוסף הקהילה מחפס חברי צוות חדשים (אדמינים) לכל אחד יש סיכוי להגיש מעמדות לאדמין !!! ואולי גם לעלות! יום טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by aldema,

כל פעם שאני מנסה להתקין את הGTA הוא מגיע ל70% וכותב לי שהקובץ אמביאנס לא תקין או מקולקול,וזה לא הגיוני כי המשחק עבר כבר אצל 5 אנשים ואצל כולם זה עבד.... והמחשב שלי חדש מלפני שבוע עם 6600GT וזיכרון 1024

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הסתדרתי עם הבעיה הזאת אבל צצה לי בעיה חדשה שכבר תיקנתי פעם קודמת אבל שחכתי איך .. פעם קודמת לפי מה שאני זוכר העברתי את הקובץ הזה ידנית אבל הפעם זה לא עובד.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by Y.R,

חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש וקיבל איתו את המשחק Prince of Persia: The sands of time אצלו זה פועל מצויין אבל ניסיתי להתקין אותו אצלי ובסוף ההתקנה המחשב מודיע שחסר הקובץ E:/autorun/Pop_GFX/back1.bmp יש למשהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. הקובץ של הסאונד (Sound.rez) פגום לי וכתוצאה - אין סאונד... למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי איכשהו? או מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? האייסיקיו שלי הוא 122768787

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by coorva,

צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה

17. המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה

18. Started by yagodin,

היום חבר הביא לי את המשחק F.E.A.R מקורי כשאני בא להתקין אותו אז זה מבקש מימני קוד , מישהו יכול להביא לי את הקוד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קוד לInsurgency שקיבלתי במסגרת Humble bundle. מקווה שאמצא כאן מישהו שיהנה מזה נשאר לי רק אחד ומחר פג תוקף אז מי שמעוניין, תיזדרזו. https://www.humblebundle.com/?gift=UnrS3KcFaxH8VPn2 תיהנו.

20. Started by tomamit,

מי שקונה את הסרט ריו מקבל קוד שיכול להפעיל עוד עשרה מסכים נוספים מי יודע כיצד ניתן להפעיל את הקוד

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by abav,

קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by nao,

תענו

23. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by guyhhh,

אני צריך קודים לפתיחת כל הרכבים במשחקים האלו ואם אפשר אל תתנו לי אתרים כי אני די מסתבך באינטרנט אלא תביאו את הקודים עצמם . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by alex125,

למי יש קודים לHeroes 5 ואך אני עושה אותם???

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים