עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ryu,

מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  2. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by den,

http://gunbound.net אם כן, הוא יפה? שווה הורדה?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by darkman,

יצא המשחק לרוץ לחנותתתתתתתתתתתתתת

5. Started by waizman,

אני נמצא על איזה צינור תלוי מהתקרה, מימיני יש לי אוייב, משמאלי את התותח הזה. כל פעם שאני שולף אקדח או נשק אחר המשחק נתקע... זה שלב כזה שהכל אדים וצריך להשתמש בראייה הטרמית כדי להתקדם... מצורפות תמונות:

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by OC,

איך אפשר לצאת מהחליפה של גורדון יש שלבים שאתה מתחיל בתוך החליפה ואיפשר לצאת! ולמה המיפלצות לא מקיפות -(? ואין כמעט אנשים במפות ..... ואנשים עומדים כמו פוצים ולא מתקפים -( ואמרו שיצא פאץ שמתקן את זה מאיפה אפשר להוריד אותו?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. יש לי ati 9800pro 256 והשגתי הילו, משחק ממש כיפי אבל משהו פאקינג לא בסדר ה-fps זז על 30-50 פריימים אפילו מגיע ל15 מה שלא אמור להיות, הלכתי לחבר התקנתי אצלו (שלו יש radeon 9700pro ) ואללה אותו הדבר . טיפה פחות טוב הלכתי לעוד חבר שלו יש gforce4 mx440 התקנתי, והנה המשחק זז משהו בן זונה 60 פריימים דבוק (אולי יורד ל-40 ) אבל לא רציני כן כן.... אני יודע שהמשחק היה של אקסבוקס (gforce) אבל זה הומר למחשב.... לאומת זאת גנרלס טס על 60-100 פריימים על המחשב שלי, ובגי פורס הוא זז חרא, יש לכם עוד דוגמאות למשחקים שפועלים באחד טוב ובשני לא משהו... ומה אפשר לעשות כנגד זה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ryu,

מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה לא יתקע? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by ohadzamir,

היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by 114508534,

מצאתי את האיש שהוא צלף בהתחלה והמפקד אמר לי לחזור לבסיס ואני חוזר ואני לא יודע מה לעשות כלום לא קורה אוליי צריך לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by BrAvE_HeArT,

אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?

12. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by benor,

השאלה בכותרת חבר שלי ביקש ממני לשאול אז אל תבהלו.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by shaul,

טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!

15. Started by benor,

חבר שלי לא מצליח לכוון שם את המקשים, הוא לא מצליח לזוז רק בג'ויסטיק יש לכם אוליי מושג איך מכוונים שם?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by i.k,

איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avigdo,

הורדתי משחק ישן מאוד שעובד על DOS. שם המשחק OFFROAD. אינני מצליח להפעילו ב XP כולל מחלון DOS. מתקבלת הודעה: game.exe is not a valid Win32 application האם אפשר לעשות משהו? האם קיימת מעטפת שבאמצעותה אוכל לשחק במשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academy פשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימים ממש ביטים דרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכול אני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by shtr_asaf,

אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by shtr_asaf,

אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!!

21. Started by Lethal_Acid,

מתי הוא יוצא? הוא היה צריך לצאת לפני כמה ימים. מישהו יודע על אתר טוב שיש בו תאריכי הוצאת משחקים גם כאלו שמתעכבים??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gamer113,

.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by Jack_g,

איפה המידע הזה נשמר איך אני יכול להעביר את הפרופיל של החבר שלי למחשב שלו עכשיו שהוא התקין את המשחק לעצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות MODCHIP לפלייסטיישן אודה לכם מאוד אם תעזרו.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. Started by neil4,

באמצע המשחק עושה לי ריסטרט עם הג'יפורס 2 אם איקס 400 וגם עם הג'יפורס אף איקס 5200

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים