משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יכול, אז אני צריך רשימה של משחקים מבוססים OpenGL מהשנים האחרונות. אני יודע שDoom3 ו-Quake4 מבוססים OpenGL. יש עוד משחקים (עדיף קצת יותר ישנים) ? אני צריך כי אני רוצה לבדוק אם הדרייברים האחרונים משפרים גם את ביצועי הOpenGL של הR9XXX. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד עכשיו היה לי מחשב חרא P3 500 ו Voodoo3 3000.... אז לא יכולתי לשחק כלום, שום דבר שיצא בזמן האחרון. עכשיו קניתי מחשב חדש פצצה עם Radeon 9800pro פנטיום 4 מה שאתם רוצים... קיצור, אני רוצה להשלים את מה שהפסדתי בזמן הזה , אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים ששווה להשיג מהשנה האחרונה? אם זה משחק ממש טוב אפשר גם מלפני שנתיים... בעיקר משחקי פעולה אסטרטגיה ותפקידים (Wolvenstein, ever winter night, age of mytology...), אני לא ממש חולה על סימולטורים ומירוצים אז רק אם יש אחד ממש טוב... כל משחק שנהינתם ממנו עם גרפיקה וממשק טוב גם יתאים, רק אל תיתנו לי כל משחק שיצא בשנתיים האחרונות אלה רק את הטובים שבינהם. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! אממ , אני לא יודע כמה ממכם שיחקו במחשב בתקופה ההיא ,אבל לפני אממ , 8-9 שנים בערך , היה משחק אימה אני זוכר שקניתי אותו , ואני מת לשחק בוא שוב (אל תשאלו איפה הדיסקים) , אני יספר לכם כל מה שאני זוכר עליוו תגידו לי אם מישהו מכיר. השם שלו (אני לא בטוח בזה ואני אכתוב את זה בעברית) פנטז דה-מגוריה או פנטז דמגוריה fantaz the magoria זה השם שאני זוכר , אני לא בטוח צודק. בקיצור , היו 2 משחקים כאלה , 1 ו 2. שניהם הגיעו על איזה 7 דיסקים בערך. זה מספר על משחק אימה , בראשון , אתם משחקים אישה , שבבעלה נכנס הסטן , המשחק היה עם גרפיקה יחסית טוב לתקופה זה היה משחק קווסט , שמידי פעם במהלך המשחק , היה קטע וידאו של רציחה כלשהי. אז הזקנים ביננו , נסו להזכר!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך איזה שמירה של סוף המשחק סתם בשביל להעביר את הזמן. אז מי שיתן גבר >
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה שמירה של סטוקר מהאזור "Pripyat" אני פשוט רוצה ממש לסיים ת'משחק אבל אין לי זין להתחיל מההתחלה עברתי הרבה ואז התקנתי מחדש.... או אם אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד שמירות גם טוב
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי בדיוק את הפאץ למשחק 1.003 ומסתבר שהשמירות לא יעבדו לי יותר איזה באסה כבר סיימתי יותר מחצי משחק,יש איזה פיתרון או משהו קצת קשה להסביר איפה אני נמצא,זה קצת אחרי X16 ובדיוק יצאתי מאיזה מבנה בתוך האדמה ואיך שאני יוצא אני בתוך מערה שיש בקצה שלה קרון של רכבת הרוס ומסביב שטח גדול עם מלא אוייבים. ובלוסט פלאנט אני הגעתי לאיזה תולעת ענקית שיוצאת מהאדמה ממש קשה להרוג אותה,הבנתי שצריך לפוצץ לה את הכתומים בצד אבל עדיין אין לי מספיק טילים בשביל זה וזה קשה, יש לכם איזה טיפים?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולא שמרתי את השמירות,אני נימצא בשלב הזה של הגשר קצת אחרי הגשר כבר לחצתי על הכפתור והרגתי את כולם וניכנסתי בפנים. תודה.
-
יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך את השמירה השניה של ה MINI COOPER (עשויה),פשוט המישחק קורס לי כול 7 דקות אז בדיוק כסיימתי את ה MINI המישחק קרס ואין לי כוח לעשות שוב~! אא ושאוכל לעשות תמירוץ שבשלג! ואיך אני שומר תמישחק?
-
אני מת לקרוע ישראלים אז אם יש פה שחקינים שרוצים שלק עכשיו שיגידו ונשחק
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם בכלל לא משתמשים במחשב וזו לא סביבה טבעית עבורם, כך אני צריכה משחקים עם משחקיות קלה ופשוטה - בלי שימוש ביותר מידי מקשים, או שילוב של מקלדת ועכבר. יש רעיונות כלשהם? המשחקים היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם ההענתירות (פקמן, דיגר, טטריס וכו'). תודה! ליז
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Serious Sam - The Second Encounter!!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-