משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שה NFSMW לא סחב אצל כמה וכמה מהאנשים... אצלי הוא עובד בגרפיקה הכי גבוהה אבל בלי shadow ברגע שאני עושה shadow זה מתחיל לעבוד עם תקיעות... דרייבר חדש אמור לפתור ת'בעיה? ומה זה פילטרים , אולי זה גם אמור לעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי מכיר משחק כדורעף טוב למחשב מהשנים האחרונות? חוץ מ DEAD OR ALIVE VOLLEYBALL מה אתם ממליצים מבחינת קונסולות או ארקייד?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהמשחק לא פועל אצלי חלק על המדיום עם רזולוציה של 1024 על 900 ? ישלי p4 2.8 x800gto 18pp 1.5g memory כאילו זה כולה פיפא...אולי הבעיה במחשב ? 08 פעל חלק על הכי גבוהה בלי בעיה.. ויש לי עוד שאלה שקשורה למשחק..ראיתי לקרינשוטס מהמשחק שמראים בהם קריקטורות מצויירות מצחיקות כאלה משחקות כדורגל ואמרו שיהיה מצב משחק כזה למה אין את זה במחשב? זה רק ל PS3 ו XBOX 360 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
http://www.crysisdemo.com :s07:בידיוק שנשארו שעות ספורות, דחו (נכתב ממחשב DELL מסדרת XPS מהמיטה בן דודתי קיבל לכבוד תחילת הלימודים באוניברסיטה וילד המחשבים של המשפחה נדרש להתקין מע' הפעלה)
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמה נשקים חמים יש במשחק החדש? לפי מה שאני רואה מדובר בכ 4 סוגים בסה"כ. במשחקים לפחות הראשון והשני היו דיי הרבה סוגים של נשקים חמים.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבעייה היא בדיסק השלישי... מספר השגיאה היאה ERROR 1305 בקובץ הזה: SOUND.gfc משהו כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנה טריילר פתיחה למשחק החדש שיהיה מבית Swordfish Studios. http://www.gametrailers.com/player/32738.html האמת, אין בטריילר כל חידוש אבל לפחות ייצא משהו חדש שממשיך את WIC.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה שאומר שהם כנראה ישלבו את המערכת הזו גם בSC2 http://www.tgdaily.com/content/view/32660/98/
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי את manager 99 של ea שקניתי בזמנו אז בא לי לשחק בו התקנתי והוא רושם שאי אפשר להפעיל בוינדוס XP רק 95\98 איך אני בכל זאת יכול לשחק בזה על וינדוס XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חבר הראה לי את המשחק ודי אהבתי. ממליץ לכם לנסות המשחק הוא משחק ONLINE וצריך רק להוריד ולהרשם בחינם. הנה קישור: http://knightonline.e-games.com.my/
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היגעתי לשלב של הבנק חיסלתי את כל השומרים ואנני לא יודע לאן הולכים
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-