עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם קניתי לאחרונה כ.מסך חדש 8800GT ומאז הורדתי מס' משחקים וכולם עובדים מצויין פרט לבעיה אחת שנתקלתי בה גם בCrysis וגם בAssassin's Creed בזמן ה tutorial בשני המשחקים אני מקבל ריבוע ריק או אייקון במקום המקש לביצוע הפעולה וכך נוצר מצב שאני לא יכול לדעת באילו מקשים אני צריך להשתמש. במקרה של Crysis כבר ניחשתי את המקשים אבל הבעיה חזרה על עצמה גם בה בAssassin's Creed צילום מסך http://img95.imageshack.us/my.php?image=24126856uu5.jpg אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by Guy950,

מסיבה לא ברורה אני לא יכול להתחבר לבאטלוג, זה כל הזמן רושם לי שהסיסמה או האימייל לא נכונים, אז החלפתי את הסיסמה ונכנסתי לאורייג'ין בלי בעיה אבל הבאטלוג ממשיך לעשות כך.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by Sikamikanico,

הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?

4. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקי פעולה. בcrysis כמובן אני אשחק וגםבCOD 4, אבל מה אחר כך? שמעתי שlost planet טוב מאוד, האם זה נכון? מפרט: P4 3 GHZ 1.5 RAM 8600 GTS (זה היה אמור להיות הכרטיס שלי, אבל החליפו לי אותו במשו ממש דומה של ATI, אז אני חושב שהביצועים יהיו אותו דבר) תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל זה עושה לי את הבעיה הזאת

8. Started by nnfyrbsnss,

אני לפני קניה של המשחק הנ"ל, ולאור המחיר בארץ אני אקנה בארה"ב, חבר שלי אמר לי שעם הSource אני מקבל גם CZ וCS 1.6 האם זה נכון?

9. אתה שולט בטנק \ רחפת מהירה ומתמודד עם אויבים ב- 7 עולמות - רובם טנקים \רחפות יריבות כאשר בסוף כל שלב \ עולם יש בוס בצורות שונות ומשונות שאתה נידרש להשמיד על מנת לעבור שלב. משחק פשוט אבל מהנה וממכר מאוד . אם אתם יודעים מהו , תנו רמז ורצוי לינק להורדה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by redti,

אהלן.. לפני הרבה זמן פורסם פה משחק חינמי באינטרנט .. משחק מירוצים מציאותי עם גרפיקה חמודה שיש באוטו קלאצ' הילוכים והכל עובד אמיתי שוקל איזה 150 מגה ככה אולי פחות.. זה לא דמו משחק מלא שנועד לשחק רק אונליין אני מחפש אותו להוריד שוב.. יש לו אתר מיוחד משלו

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. צריך את המלצתכם למשחקים שיעבדו עם שלט של XBOX לפי סי אני לא אוהב לשחק עם המקלדת והעכבר המחשב שלי יריץ כמעט כל משחק על הגדרות מקסמיליות תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by Talool,

שלום לכולם ניסיתי היום להתקין את גרסת ההתקנה אבל כאשר אני מנסה להתקין גרסת ההרחבה דורשת ממני להקתין את פאטץ 1.7 של fear הראשון וכאשר אני מאשר להתקין תפאץ הוא רושם לי תשגיאה הזאת http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4tznbdu תודה רבה לכל העוזריםם!!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by GAI2003,

שלום חברים, רכשתי את המשחק Tiger Woods PGA TOUR 2005 הוא אחלה אני מאוד אוהב אותו. יש לי רק בעייה אחת שאני אשמח אם תעזרו לי בה: הבעייה היא... כאשר אני משחק עם שחקן יריב (נגד המחשב) במכת הפתיחה היריב מעיף את הכדור ממש גבוה וממש רחוק, וכשאני נותן מכה אני מעיף את הכדור נמוך מאוד ולא כלכך רחוק... השאלה היא האם ישנו איזה מקש שמאפשר לי להגדיר לשחקן שלי כיצד להעיף את הכדור - גבוה ורחוק או נמוך וקרוב, מקווה שהבנתם... אשמח לקבל פתרון לבעייה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by koby058,

המשחק נטען ונכבה בסוף הטעינה

16. קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. זה אפשרי בכלל? בדמו..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by 7800GTX,

המפרט שלי: P4 2.4 ג'יפורס 6600 1024 RAM. והמשחק זוחל!!!! אפילו על ההגדרות הכי נמוכות המשחק זוחל, והוא גם תופס 99 אחוז מהמעבד. אני לא מבין את זה. גם בטעינות התמונה נורא מטושטשת ופגומה. ומשחקים אחרים רצים לי חלק. בקשה אחים שלי תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by liranfa,

ראיתי שה NFSMW לא סחב אצל כמה וכמה מהאנשים... אצלי הוא עובד בגרפיקה הכי גבוהה אבל בלי shadow ברגע שאני עושה shadow זה מתחיל לעבוד עם תקיעות... דרייבר חדש אמור לפתור ת'בעיה? ומה זה פילטרים , אולי זה גם אמור לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by alfus73,

מישהו יודע האם התמונה הופכלת למעוותת כאשר משחקים Fifa 2007 על מסך רחב? אם כן, כיצד לשנות?

22. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by prince8900,

קניתי מחשב והתחלתי לשחק במשחק, בהתחלה הוא עבד בצורה מקוטעת מעין slow motion הורדתי את הפאטץ האחרון וזה עזר מעט אבל עכשיו המשחק לא תמיד עולה לי ולפעמים הוא עולה ואחרי 20 דקות של משחק הוא זורק אותי. עד עכשיו הופיעו לי שתי הודעות לגבי זה. ההודעה הראשונה: InteractionMaster Transient.InteractionMaster0 ( Function Engine.InteractionMaster.Process_KeyEvent:0062) Runaway loop detected (over 1000000 iterations ההודעה השנייה: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more informati…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.