עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by QQQ,

אז ככה... יש לי מקורי אבל אין לי כוח כל פעם להכניס את הדיסק (נשמע קצת שקרי, אבל סמכו עליי) והורדתי קראק כדי שאני לא אצטרך להכניס דיסק אבל עכשיו המשחק לא עובד בכלל. מישהו יכול להעלות לי לראפידשאר בבקשה את הקבצים "BF2.exe" ואת "CoreDLL.dll" (הקבצים המקוריים, לא קראק.) מקווה שזה מותר...

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by simonsix,

סקירה מקדימה של GT למשחק האימה הקלאסי כשהכותר הבא בסידרה נראה חזק מתמיד למרות שהז'אנר מעט איבד מערכו וקשה למצוא משחקי אימה ממש המשחק הזה ישוחרר ב 22 לספטמבר ואולי יצליח להחזיר עטרה ליושנה http://www.gametrailers.com/player/39967.html

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by 7800GTX,

המפרט שלי: P4 2.4 ג'יפורס 6600 1024 RAM. והמשחק זוחל!!!! אפילו על ההגדרות הכי נמוכות המשחק זוחל, והוא גם תופס 99 אחוז מהמעבד. אני לא מבין את זה. גם בטעינות התמונה נורא מטושטשת ופגומה. ומשחקים אחרים רצים לי חלק. בקשה אחים שלי תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by malcolmx9,

נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Dan4,

NBA 2005

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by henson,

קניתי את המשחק Pro Evolution Soccer 2009 ואני עושה קרירה של שחקן אחד ועברתי עונה שלמה ואני רוצה להכנס לשמירה שלי וזה עושה לי דוח שגיאות (אל תשלח ) מי שיכול לעזור לי בבקשה דחוףףף :{

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by royk50,

תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by sharon669,

מישהו מזהה את המשחק הזה? מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451734,00.html תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by mrsph666,

אין לי עכשיו סקרין אבל זה נראה כמו בקבוקון בושם בצבע ורוד. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by xxdragonxx,

איזה משחק ענק כל שלב ושלב מיוחד וכיף לשיחוק גרפיקה ופיזיקת משחק מדהימות ומנוע קל יחסית וזה שהמשחק קצר עושה אותו עוד יותר טוב כי הוא קצר ואיכותי כל שלב מתוכנן מעולה.. אהבתי תשלב בונוס בסוף במטוס שחושבים שזה נגמר

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by The Dom,

נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by Sikamikanico,

הסרט האחרון שבFar Cry (זה שאחרי שגומרים את המשחק) נתקע לי בקטע אחרי שג'ק מזריק לאישתו את החיסון ורואים את האנייה שטה. אם יש מישהו שראה את זה (ואני בטוח שיש): מה קורה אחר כך בסרט (אני מניח שלא הרבה, אבל בכל זאת)?

16. זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל זה עושה לי את הבעיה הזאת

19. Started by MODI,

רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by e16,

שלום נתקעתי במשחק הנ"ל בכיכר האדומה ואני לא ממש מצליח לעבור אותה ולא משנה מה אני עושה האם יש משהוא שסיים את המשחק או/ ו עבר את הכיכר האדומה , אשמח לדעת איך לעשות זות תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by CyberBot,

לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by yotam360,

התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. וגם בגוגל. תעשו טובה חברה שימו כאן להורדה תודה . אפילו ב GamersHell אין.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  25. אצלי זה על ההכי גבוה.. אבל זה עדין לא מרחק גדול =\ זה מעצבן.. יש איזה קובץ INI שאפשר לערוך או איזה מוד שאפשר להתקין כדי לשפר את הגרפיקה? כמו שיש הרבה דברים לאובליויון..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.