משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המפרט שלי: P4 2.4 ג'יפורס 6600 1024 RAM. והמשחק זוחל!!!! אפילו על ההגדרות הכי נמוכות המשחק זוחל, והוא גם תופס 99 אחוז מהמעבד. אני לא מבין את זה. גם בטעינות התמונה נורא מטושטשת ופגומה. ומשחקים אחרים רצים לי חלק. בקשה אחים שלי תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח קבוצה חדשה במשחק קבוצה משלי , עם שם חדש , חולצה חדשה ושחקנים שאני יעשה וכמובן מגרש ? [אם כן אז יש מידע?]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל מה שצריך זה קצת קריאטיביות וכושר עיצוב: https://www.facebook.com/groups/BackInTheGame/permalink/1656135424645606/
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס להגדרות שליטה בתוך המשחק (ג'ויסטיק/מקלדת) אני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נסגר. הבעיה לא נפתרה גם אחרי התקנה מחדש של המשחק. תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקציר: כמה חברה פיתחו תוכנה הנקראת ABR (ALTERNATIVE BATTLEFIELD RANKING) המאפשרת לשחקנים שאין להם עותק מקורי לשחק ולהשיג נקודות. כמו כן לאדמיניםשלא רוצים לשלם בנוסף על שרתים עם ראנקינג. התוכנה היא בטא, לכן צפוייות בעיות. את התכונה ניתן להשיג באתר www.bf2scripts.com קרדיט: http://boards.mgamers.co.il/thread.php?threadid=1362
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
סוף סוףף.. http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664 מצטער אם לא קשור לפורום..
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הורדתי את המוד הזה כי מישהו פה המליץ,תכלס מוד נחמד,גרפיקה מגעילה חח...אבל המשחק דיי נחמד מזכיר מאוד את cs 1.6..יש פה אנשים שמשחקים בו? למה הבעייה היחידה שהפינגים בו על הפנים בגלל שאין שרתים ישראלים..מישהו מכיר אולי שרת ישראלי של המוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
^^ תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אתה שולט בטנק \ רחפת מהירה ומתמודד עם אויבים ב- 7 עולמות - רובם טנקים \רחפות יריבות כאשר בסוף כל שלב \ עולם יש בוס בצורות שונות ומשונות שאתה נידרש להשמיד על מנת לעבור שלב. משחק פשוט אבל מהנה וממכר מאוד . אם אתם יודעים מהו , תנו רמז ורצוי לינק להורדה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן.. לפני הרבה זמן פורסם פה משחק חינמי באינטרנט .. משחק מירוצים מציאותי עם גרפיקה חמודה שיש באוטו קלאצ' הילוכים והכל עובד אמיתי שוקל איזה 150 מגה ככה אולי פחות.. זה לא דמו משחק מלא שנועד לשחק רק אונליין אני מחפש אותו להוריד שוב.. יש לו אתר מיוחד משלו
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי להתנסות בסדרת משחקי CIV וחשבתי שהגיע הזמן... 8) אני מבקש מחובבי המשחק לספר בקצרה מה אהבו במשחק, בנוסף יש לי כמה שאלות: * הבנתי שהמשחק בתורות- הכוונה כמו ב-Heroes? כלומר ביצוע פעולות, סיום תור והעברת התור לעם הבא? * כיצד מתבצעים ונראים הקרבות במשחק? * בתור שחקן חדש, כדאי לי להתחיל דווקא ממספר 4 בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-