משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי כמה WALKTHROUGH וזה לא עזר אני תקוע בקטע הזה שהפרופסור מבקש ממני להשלים את את הנוסחה (ממש בהתחלה) בכל מקרה לא הבנתי איך עושים את זה יש מלא כוסות שצריך להעביר דברים מה אני צריך לעשות??
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש משימה שבהתחלה אני רודף אחריי מורלו עד שאני מגיע לנמל שלו ואני מגיע והרגתי את כולם אבל אני לא מוצא את מורלו
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
למה ה STEAM אצלי ב OFLINE MODE איך מחזירים אותו ל ONLINE זה דחוף אני רוצה לשחק..
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום! לפני איזה יומיים קניתי את דל פיירו ליובנטוס וזה היה בפוקס! רציתי לקנות אותו.. אבל לא הבנתי איך עשיתי את זה..! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)אם אני רוצה לקנות את בופון או כל שחקן\שוער אחר לקבוצה שלי אז אני צריך למכור את השחקן\שוער הנוכחי שלי? אם כן אז איך ולמי? 2)איך אני קונה ומוכר שחקנים?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה אחרת עכשיו(עוד פעם ארר)!!!! כשאני משחק במשחקים וזה זה כמעט תמיד יוצא לי פתאום מהמשחק לווינודס אני בטוח שזה לא בעייה בווינודס או בתוכנות!! מה יכול להיות מקור התופעה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אז ככה יש לי רשת בבית(קטנה של 2 מחשבים)ואני רוצה לשים עליה את המשחק counter strike steam על מחשב אחד יש לי את המשחק ועל המחשב השני עדיין אין. אני צריך לדעת מה לעשות אם זה... אם להתקין גם על השני? איך אני משחק עם זה? יש לי רק חשבון סטים אחד והאם אני צריך 2?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לשחק בהיטמן 4 אבל כמו שהבנתי אי אפשר לשמור באמצע שלב. שאני מנסה לעשות שמירה באמצע שלב כדי לא להתחיל אותו מהתחלה בפעם הבאה אז זה שומר אבל שאני יוצא מהשלב זה כותב לי שאם אני יוצא השמירות יעלמו ואכן שאני יוצא מהמשחק אין שמירה .. למה זה ככה? יוצא שאני צריך להתחיל את השלב מחדש מה שלא כל כך מהנה.. האם אצל כולם זה ככה או רק אצלי ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן.... טוב ככה..שיחקתי קצת במשחק..כילאו הרבה...ועכשיו אני צריך לפרמט את המחשב שלי..מכל מיני סיבות..אז מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאות השמירות..באיזה תיקיה כי אני לא מוצא...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את המקשים בכלי רכב אצלי נוסעים (קדימה) ב-W רוורס (אחורה) ב-S שמאלה וימינה בעכבר השאלה שלי היא איך אני יכול להחליף את המקשים שיהיה ככה קדימה W אחורה S שמאלה A וימינה D תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
החלטתי להתקין את HITMAN כי לא גמרתי אותו פעם ועכשיו אני כבר טוב יותר אז החלטתי לשחק בו שוב.. אבל אני תקוע במשימה LEE HONG ASSITION משהו כזה. ואני לא מבין מה עושים ולאיפה הולכים. בבקשה תעזרו לי מהר
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג את הרוסי הגדול הזה... אבל זה כבר בפעם השניה אחרי שהוא היה בבית שלי, עכשיו הוא זורק עליי חביות... שהוא זורק עלי חבית אני יורה בא שהיא בידיים שלו אז יורד לו חיים, אבל בשלב מסויים הוא יורד למטה ואז מה? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי... זה משגע...
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אני בשלב נדמה לי האחרון, הזה שאתה בבית כלא ומקבל פטיש שאתה צריך לעשות איתו 2 פעולות, ותמיד באים אליך אנשים שפשוט לא נגמרים. אותי זה ייאש כי אני לא יודע איך לעשות תהוצאה להורג כמו שהם מבקשים ואני הורג והורג וזה לא נותן רמזים. מישהו סיים תמשחק ויודע מה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני בשלב הראשון של הנהיגה במטריקס אני בורח מהמשטרה עד שאי מגיע לגשר ששם יש שני ניידות לפי החץ אני אמור לעבור את הגשר ישר אבל יש שם מחסום איך אני עובר
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המשחק משגע אותי. איך לעשות סטודיו טוב אני תמיד אחרון. פפרצי אני שם על שחקנים ואני דואג שיהייה להם טוב אבל לבנות אני לא יודע איך. בניתי את רוב המבנים אבל הם לא ממש בסדר(זאת אומרת נגיד יש בפתיחה של הסטודיו Stage School ולידו יש את המבנה של ה Graveyard) זה משנה? אני שם הרבה עצים וזה. בקיצור אפשר מדריך(בעברית) או שמישהו יעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף במשחק Lineage II מי שעוזר לי הוא הכי גברר בעוללם בבקשהה מופיע לי כך OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2603 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6693) Failed to load 'Texture L2Font-cn.SmallFont-cn': Can't find file for package 'L2Font-cn' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-cn.SmallFont-cn NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה זה Cap Space... שאני רוצה להחליף שחקן עם קבוצות אחרות, אז הם שולחים לי הודעה ובא הם אומרים שאין לי Cap Space ואני צריך לפנות מקום... מה זה בכלל Cap space? ואיך מפנים מקום?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
תקשיבו השגתי חשבון סטים עם סי די'י נכנסתי לחשבון התקנתי את הקאונטר הכל טוב אני יכול לפתוח שרת ביתי המשחק עובד אבל הוספתי את המשחק ל all seeing eye ובכל פעם שאני מנסה להכנס לשרת הוא אומר לי error in command line Plz Help me תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ילד שהכרתי במשחק אמר לי שחבר שלו רוצה להביא לו שרת ואנחנו ביחד בקלן אז שמחתי מאוד והוא אמר ש אני צריך להבי לו את הסיסמה ואת המשתמש של steam והוא הביא לי את של חבר שלו ניסיתי את הפרטים של חבר שלו וזה עבד עז הבתי לו את הסיסמה ואת המשתמש ניסיתי להתחבר וזה לו עובד !!!! :'( :'( :'( צריך עזרה :'( :'( :-\
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-