משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות! הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי... אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מספר משחקי פלייסטיישן 2 בתוך המחשב שאני מעוניין לצרוב וכולם יחד תופסים נפח של 680 מגה בייט רצתית לדעת אם אפשר איך שהוא לצרוב את כולם על דיסק אחד ואז שיווצר לי תפריט בחירה או משהו אחר שכאשר אני מכניס את המשחקים בדיסק אחד לפלייסיטיישן 2 ואני אוכל לשחק בכולם על פי בחירתי אם צריך תוכנה אשמח לקבל קישור תודה!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני צריך להגן על מישהו שהוא בתוך בובה טוב אני הורג את כול מי שבא אלי והאיש בתוך הבובה לבסוף מנסה לצאת מאיזה דלת והוא לא מצליח לעבור הוא הולך לכוון המעלית אני הולך איתו אנחנו ניכנסים למעלית והיא מתפוצצת מה לעשות בתודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ב COD אני לוחץ NEW GAME זה מציג את חלון הרמות אני לוחץ על רמה וזה חוזר ל חלון ההתחלתי קרה למישהו?? יש למישהו מושג איך לתקן את זה???
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
-
אחרי הרבה זמן שחיכיתי לו , הוא יצא !! להורדה המשחק פשוט מדהים , הגרפיקה מעולה ... הסאונד עוד יותר . ולמשל ה Drag Race הוא לא פשוט , הכל תלוי איך מעבירים הילוך בזמן ... אין שם אוטמט . שיחקו אותה
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מגיע לקטע שאני נכנס באיזה דלת ויש בכול מקום אנשים רעים איך אני הורג אותם אם אתם לא זוכרים מה זה שלב 3 אז זה שלב שבו אני נכנס לכנסיה מהדלת האחורית
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למי שיש איך המשחק ??? יפה שווה גרפקה טובה לא טובה מעניין האם עשו המרה טובה מהPS2 למחשב בקיצור תנו דירוג
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רידאון 9700 פרו של ג'יגהבייט עם קאטליסט 3.8 ודירקט איקס 9 ואני מפעיל את פיפא 2004 והוא מתחיל לכבות ולהדליק תמסך בלי הפסקה מישהו נתקל בזה או שזה רק במחשב הדפוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אז ככה: איך אני מתחיל את תוכנת המודים מאיפה מפעילים אותה אין לי שום תוכנת מודים של שתי הדיסקים!!!! אני מחפש מלא מדריכים ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו יעזור!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
סוף סוף הסגתי את HALO אבל כאשר אני מתחיל להתקין אותו מופיעה לי הודעה שאין לי מקום במחשב וא שאין לי מספיק זיכרון יש לי מחשב P4 1.8 256 RAM GeForce FX 5200 64 MB 40 ג'יגה מה הבעיה משהו יכול להסביר לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה לעוזרים :
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ת'משחק, הוא נראה נחמד מאוד, אבל יש בעיה, הוא מסרב לרוץ על רזולוציה אחרת מלבד 640x480, ניסיתי לשנות דרך האפשרויות במשחק, אבל ללא הצלחה. any idea?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב: P4 2.6 521 DDR Geforce 4 440 MX האם יש למישהו פיתרון בישבילי? תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-