משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שיחק ב need for spped:most wanted הוא שמר את המשחק שלו ועזב את המשחק שלו במסך של השמירה (לאחר ששמר). אמא שלו רצתה לשחק בקלפים של הווינדוס וכשניסתה לצאת מה NFS היא מחקה לו את השמירה. מאז הוא לא שיחק/שמר ב NFS כך שכלום לא כנראה לא נכתב על המקום הזה. השאלה היא אם יש מצב לשחזר את השמירה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משחק עם האמריקאים כרגע נגד הטרוריסטים עכשיו להם יש את הסופת סקאדים,יש משהו שאני יכול לבנות שיפגע בטילים האלה כשהם מתקרבים אלי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת התקנתי את המשחק והכל והוא עובד בלי בעיות אבל מה איך לעזעזל אני משנה בו רזולוציה ואיך אני מחליף בו מקשים אין את האופציות האלה אני משתגעה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בצ'פטר 13 ואני די לא יודע מה אני אמור לעשות, בכל דרך יש שדה מגן. http://img91.imageshack.us/img91/7066/d3citadel030000hr0.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5795/d3citadel030001qy3.jpg
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שיש לחבר שלי קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח ללהגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו Stalker.Alpha.Build1096 וכשאני נכנס למשחק עולה לי מסך אפור (MS DOS ) וכתוב שם את כל זה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי את המוד שהופך את NBA LIVE 2003 ל-STREET עם כל הראפרים אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מה צריך לעשות http://street.nbalive.org/2003/download.html
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי חברים אני מנסה להפעיל לאחותי משחקים ישנים במחשב יחסית חדש I5 וכדומה. בקיצר הבנתי שיש אימולטור שמריץ משחקים ממש ישנים ואני חרשתי את האינטרנט ולא מוצא משהו נורמלי. אז פה אני פונה אליכם חבר'ס אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. תודה מראש:party0023::s0817:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בן אדם שחולה על משחקים..הבעייה היא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה מסריחה ושום משחק כמעט לא עובד ברמה שאני יכול להנות ממנו כמו שצריך...הבעייה היא שאני מתגייס עוד 3 חודשים ובנוסף יש לי בגרות להשלים וכל מיני שטויות על הראש...ככה שלא ישתלם לי להשקיע במחשב חדש (גם בגלל שעכשיו זאת תקופה שהכי לא כדאי לקנות מחשב כי עוד מעט יצא ויסטה וכרטיסי dx10 ופיזיקה)...קיצר אני חושב שמחשב חדש ממש לא משתלם לי עכשיו לקנות (למרות שאני הכי אוהב משחקי מחשב ולא קונסולה) אבל כנראה שאין לי ממש ברירה...אז חשבתי אולי אני יקנה איזה קונסולה יד שנייה..השאלה שלי מה אתם ממליצים לי? בהתחשב בזה שאני הכי אוהב משחקי fps ומשחקים סטייל gta...לאיזו קונסולה יש הכי הרבה משחקים שגם יצאו למחשב? הבעייה גם שאני gfx whore לא…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי Medal of Honor Allied Assault Version 1.0 אני מנסה להתקין את ה- Spearhead Version 1.0 ובהתקנה עולה לי ההודעה הזאת: an invalid path was entered. please choose a different path and try again ניסיתי להתקין את ה-patch וזה ההודעה שעלתה: WARNING: could not find uk or us version of medal of honor allied assault installed on your computer. setup will now exit. מה צריך לעשות בשביל להתקין ???
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין את nolf וזה כל ההודעות שעלו an older version of no one lives forever was found in C:\program files\fox\on one lives forever - game of the year edition can be installed. uninstlling will not remove any previous save games or geket your configuration and all patch updates are included in the version that will be installed. is this okay? are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components? unable to locate the installation log file 'c:/porgam'. uninstallation will not continue. no one lives forever does not appear to have uninstalled correctly. you should remove the old version of no one lives forever manually. install…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני הורדתי א המשחק ב-3 חלקים ואני לא יודע איך להתקין את המשחק.... הורדתי את הקראק
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק, לקראת סוף ההתקנה יש טעות והוא אומר לי ש: .cannot create file C:\Program Files\Codemasters\OperationFlashpoint\bin\ijl15.dll ואז זה מפסיק את ההתקנה ומוחק את כל מה שהתקין ורושם שהיתה טעות. אנא תעזרו לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב יש לי את זה- This mod will completely change every single campaign level into a Halo 2 look-alike. This of course meaning the missions now have h2 weapons (no duel wields yet tho...) and that the missions are spilt between the Arbiter and MC. For a more detailed list of what the conversion mod does, see the "Full Details" section _________________ Installation ------------------------ You're going to need HMS and HMT for this so go download them if you dont have them. The conversion is intended to be installed onto non-modded campaign maps, however they sometimes will work with modded ones. (See FAQ to see if your maps will let the conversion install cor…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-