משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
חבר הביא לי תמחשק.. עכשיו..הכרטיס מסך שקניתי הגיע דפוק.לא משנה,בקיצור בנתיים אני עם הכרטיס מסך אונבורד,שמצליח להעלות נגיד..את בלאק אנד וויט 2 בגרפיקה הכי נמוכה וגם אז זה קופץ,אבל פועל עכשיו..שאני מפעיל תמשחק הכל סבה..אבל שאני עושה משחק חדש או כל סוג משחק אפילו מולטיפלייר..במסך הטעינה של השלב כביכול..טוען טיפה וקורס..המשחק נסגר ויש הדעת שגיאה של הווינדוז.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות..האם זה קשור לכרטיס מסך..? או שזה פשוט תקלה במשחק עצמו..?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני משחק על winXP הכל הולך חלק במשחק הכל סבבה ואז כשאני רוצה לשמור אז המשחק פשוט נתקע יצויין שזה הופיע רק בשלב יחסית מתקדם במשחק אחרי ששיחקתי כמה שעות ובהתחלה זה לא היה ככה...מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי את המשחק crazy taxi 3 ואני לא יודע איך להתקין אותו מתי שאני רוצה להתקין אז נפתח לי חלון "please go to the control panel to install and configure system components" ואני לא יודע מה אני צריך לעשות אני השמח אם מישהו יסביר לי איך להתקין את המשחק תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
C&C 3 HELLGATE Blizzard president Mike Morhaime ארוך אבל שווה קריאה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , התקנתי את המשחק real madrid the game יש לי ויסטה 32 ביט כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור, כאילו שהוא חושב אבל הוא נתקע לי על המסך שחור ולא קורה כלום משם. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחר הפסקה של מספר שבועות אנחנו מקבלים אוסף משחקים מוזל חדש, הפעם עם שישה כותרים במחיר שמתחיל מדולר בודד ויותר מ-13 כותרים וחבילות תוכן בעבור 15 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-חוזר-ובגדול-עם-חבילת-משחקים-ש/
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תראו תמונה. מה אני עושה איך מכבה את האש? [אני חשבתי שדרך צינור אני מגיע לחדר ואז מכבה את האש עם הגלגל אבל אני לא מוצא] מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני זוכר שצריך להחליף תדיסק באיזשהו שלב לפני שזה נתקע, אני לא זוכר מתי בדיוק אבל צריך להיות כתוב איפשהו (באינטרנט) אם מישהו זוכר או יודע שיגיד לי בקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בס"ד שלום, כמה שאלות בקשר לאוןליין של nfs mw מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? כאילו צריך עוד חבר או שלא?? יש חדרים? וכו'. תודה ויום נעים...2יי2י
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חברת Ubisoft החליטה לחגוג כהלכה את יום ההולדת ה-20 של מותג האקשן הטקטי שלה, מבית היוצר של הסופר המנוח טום קלנסי, עם חלוקה חינמית של הכותר הראשון שהפך את המותג למה שהוא - לצד הכרזה על משחק חינמי חדש שגורם למעריצים הוותיקים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע התחלתי לשחק במשחק,הבעיה התחילה אחרי שהמליצו לי להתקין את התוכנה ATI TRAY -תוכנה חלופית לCCC של ATI ניסיתי התוכנה ופעלתי בדיוק לפי ההמלצות פה באתר : http://www.tweakguides.com/ATICAT_9.html עשתה לי רק בעיות התוכנה הזו,הסרתי אותה . היום אני לא מצליח להפעיל את המשחק בכלל ומקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש,לא עוזר. מישהו מבין מה ההודעה הזו? :s05: תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום! שאלה זאת מופנית למי שיש לו ידע בנושא של הרשמה ומשחק ברשת של flight simulator x. כול מי שמשחק בזה ברשת ויודע כיצד אפשר לשחק ברשת,ויכול לתת לי הדרכה בשלבים אני אודה לו. אני ניסיתי להירשם אבל כול פעם שהקלדתי סיסמה, הוא הכניס לי שגיאה של זה. ניסיתי את זה לפני כמה זמן,כלומר בר הרבה זמן לא ניסיתי את זה בדיוק,אבל מי שיוכל לעזור לי אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה קרה לכם?! להכרזה: http://www.gamespot.com/news/6178587.html לסרטון: http://www.gametrailers.com/player/24818.html
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה אני עושה עם ה-PUNKBUSTER הארור הזה ? איך שאני נכנס לשרת הוא מעיף אותי ואומר שזה בגללו הוא רושם לי שהסיבה היא PUNKBUSTER.EXE (יש ליד הרשימה של השרתים אפשרות להוסיף V ליד איפה שרשום PUNKBUSTER אז סימנתי כי אם לא מסמנים הוא לא נותן להתחבר לשרת ורושם שצריך לאפשר את זה).
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-