עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

מה שאומר שהם כנראה ישלבו את המערכת הזו גם בSC2 http://www.tgdaily.com/content/view/32660/98/

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by nall,

בוקר טוב , רכשתי את החבילת תוספת דרך EA LINK , קיבלתי הודעה על אישור הקנייה ולינק להורדה , לאחר ההתקנה ובהפעלה של מפה כלשהי מהחבילת תוספת אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שכדי לשחק במפה הזאת אני צריך את חבילת התוספת שכבר קניתי , משום מה המערכת לא מזהה שקניתי את החבילה והיא כבר מותקנת ... מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by YH,

איך משחררים את הכדור במטוס?

6. Started by Dr__MIKO,

הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

בטוטריאל מוסבר שצריך ללחוץ על המקש "J" להחזיק לחיצה ואז כשהnose של הגלשן בקצה הגל אז צריך לעזוב.. אבל זה לא מצליח לי.. שמתי לב גם שהמקשים שהמשחק מסביר עליהם זה לא אותם מקשים שאתה משחק איתם.. למשל אם אומרים שמתרוממים על הגלשן עם הכפתור "F" במשחק זה בכלל "D" וכן הלאה.. אז מישהו יודע איך אני עושה AERIALS ??? בבקשה תעזרו לי.. אה וגם אני לא מצליח להיכנס לכיוון המקשים דרך ה-OPTION.. מה הבעיה ? בתודה בנצי :-\

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by fachimoo,

שלום לכל חברי הפורום, אני משחק ב-RAINBOW SIX VEGAS והייתי רוצה לארגן משחקים משותפים ביחד, עכשיו כל מי שיש לו את המשחק ומעוניין לשחק אנא צרו איתי קשר בפרטי, או פה. אם תרצו נוכל לארגן אפילו קלאן, דרך אגב אני לא מהנובים ואני מחפש שחקנים יחסית טובים, אני מתכוון מעל הממוצע, אני יגדיר את זה ככה: מישהו שה-SCORE שלו מעל 1.5 KDR למי שלא יודע מה זה אומר אז KILL/DEATH RATIO שזה אומר כמה אנשים הרגת בסיבוב לעומת כמה מתת. מקווה לתגובות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. שלום לכולם,לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב חדש- AMD ATHLON 64 BIT 3000 GIGABAYTE K8NF-9 1GB RAM GEIL GIGABAYTE GEFORCE 6600GT המחשב עובד ברשת עם מחשב נוסף-פנטיום 3,דרך ראוטר עם מודם מובנה מחברת EDIMAX המחשב תותח,עובד מעולה בהכל,פרט לבעיה אחת גדולה-כשאני מנסה לשחק במשחק רשת(חינמי או לא),המחשב נתקע אחרי כמה דקות משחק ולא מגיב לכלום-צריך לעשות ריסט. ניסיתי המון משחקים-ENEMY TERRITORY,BATTLEFIELD 2,CALL OF DUTY ועוד,ובכולם הבעיה קיימת כמובן שפתחתי את הפורטים של המשחקים גם בפיירוול של ווינדוס וגם בפיירוול של הראוטר התקנתי את הדרייב הכי חדש של NVIDIA וגם את הדיירקט הכי חדש יש לי,ועדיין יש את הבעיה ניסיתי לשחק במחשב השני-הפנטיום 3,ושם הכל עובד בסדר גמור! כלומר שהבעיה היא כפי הנראה…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by KOBRA CHOPER,

why i have only 60 servers in aungslaght 30 servers in death match and more why my friend has alot of servers 700 servers in augslaght :'(

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by PzD,

טוב קיצור לחבר שלי יש בעיה במשחק . Counter Strike :Source כל פעם שהוא ניכנס למשחק אחרי כמה זמן זה יוצא לו מהמשחק ועושה לו שגיאת אל תשלח.. מישו יכול לעזור לי לעזור לו ? בבקשה =]

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by chobo,

שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. 09:20 p.m. Viva Pinata is coming to Windows. Gears of War coming to PC. No surprise. The game is coming this holiday, with new content and an editor. CliffyB is on stage. 09:21 p.m. Gears of War on Windows Vista. The game features five new levels, a new multiplayer mode and maps. They are showing the level where you have to fight the Brumak. This alone justify to get the PC version of the game. The level is called "Desperation." http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811. לפי מה שכתוב המשחק יגיע כבר בחצי שנה הקרובה "THIS HOLIDAY"!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by yoyo_shir,

תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

16. אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by RTTW,

הורדתי סטים אתמול וגם שיחקתי לי להנהתי בקונטר סטרייק... היום אני חוזר אחרי עבודה לבית וחושב לעצמי למה לא נשח איזה משחקון של קונטר אבל אבוי יש לי את השגיאה הבאה מה ורה פה? ENGINE ERROR-CONNECT ON REPLAY.DLL FAILED מה הקטע פה? דרייבר אצלי תין רק הורדתי אתמול עבד מעולה. ניסיתי ולמחוק ולהתקין מחדש דרך סטים אבל גם זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by KKK,

שלום התקנתי את MOH ואני לא מוצא את ההגדרות של הפילטרים וכל זה...אפשר לשנות רק את הרזולוציה ואת הטקסטורות...מישהו יודע איפה שאר ההגדרות? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Hd4870X2 Q9550 Crosair 4gb Ep45-extreme\ Thermaltake QFAN 650W windows vista 64bit למה ניתקע תמיד??(ה FPS נמוך) מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by DarkSid3,

האם יש קהילה ישראילית למשחק ? אם מישהו משחק יש מצב לשרתים מומלצים עם פינג נמוך ? ד"א אחלה משחק

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by redti,

שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by dj_horse,

שאלון נועד לחוות דעת של משתמשי המשחק שקנו או מעדיפים וההמלצות שלהם.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.