משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להפעלת SM1.1 או 2.0 וכשאני שם 2.0 יש אפשרות להפעיל עוד אפשרויות אבל הanti aliasing נהיה DISABLE וכשאני שם 1.1 אז הanti aliasing פועל ואפשר לשים אותו על הכי גבוה. למה זה לא נותן גם SM2 וגם ANTI ALIASING? ואם כבר מדברים אז מה כדאי לי לשים: SM1.1 עם anti aliasing או SM2 בלי?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בס"ד שלום, כמה שאלות בקשר לאוןליין של nfs mw מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? כאילו צריך עוד חבר או שלא?? יש חדרים? וכו'. תודה ויום נעים...2יי2י
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/32351.html Release Date: June 03, 2008 לדעתי ניראה נחמד מאוד אבל הרבה מאוד משחקים שיוצאים במקביל לסרטים בסופו של דבר נכשלים :-\
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה מה שצריך לעשות: Unzip into C:\Documents and Settings\[insert Name Here]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\ בתיקיה של C&C יש גם MAPS וגם MAPS PREVIEWS ניסיתי לשים את המפות בשניהם והם לא מופיעות במשחק מה עושים??? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
למי שלא יודע Tokyo Game Show היא תערוכת המישחקים שעד השנה היתה השניה בגודלה והתערוכה תתחיל עוד בערך חודש http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Game_Show בכל מיקרה אחרי שנינטנדו חשפה את רוב המידע החשוב על הWII בE3 ומיקרוסופט כבר כימאת שנה בשוק אם ה360 והרבה מאוד מידע ידוע על הPS3 מה כבר יהיה לחברות להציג השנה?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני קונה DS ואני רוצה שתציעו לי משחק אחד שבאמת יקח לי מלא זמן לעבור אותו, או משחק שאפשר לשחק שוב ושוב... (כמו משחקי מרוצים טובים, WORMS וכאלה, אתם יודעים, שמחזיקים מלא זמן) תודה, ואם אפשר אז מהאתר הזה http://www.mediagame.co.il/category.asp?id=151 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חייבת להיות דרך לבטל את זה לא ?? (WIN XP דריברים הכי חדשים + גירסת משחק 1.2 על כרטיס X800GT). תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9809 אני חשבתי בהתחלה שהמישחק יהיה מאוד טוב אבל לפי הסירטון הוא לא ניראה כמו שיפור רציני לVF4 בטח הוא ירוץ בHD אבל ציפיתי להרבה יותר מימישחק מכות שירוץ על הPS3 וזה לא אומר שאני לא שונא את סוני יותר כי אני כן אבל אני אוהב את סגה וציפיתי מהם לנצל הרבה יותר טוב תכח של הPS3 בכל מיקרה לאלה שחשבו שהסירטונים שסוני הציגה בE3 2005 ובE32006 היו מרונדרים בזמן אמת קבלו סנונית ראשונה שהם לא היו קרובים לאיכות בפועל (האיכות בפועל הרבה יותר נמוכה)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היתקנתי את המישחק אחרי ההוראות שב NAFO ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי TT ואני לא רוצה אותה..איך אני מוחק אותה מסלוט שהיא נמצאת בה (שיפרתי אותה בקטנה אבל חפיף)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-