עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

לא משנה הסתדרתי (:

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. למי שלא יודע Tokyo Game Show היא תערוכת המישחקים שעד השנה היתה השניה בגודלה והתערוכה תתחיל עוד בערך חודש http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Game_Show בכל מיקרה אחרי שנינטנדו חשפה את רוב המידע החשוב על הWII בE3 ומיקרוסופט כבר כימאת שנה בשוק אם ה360 והרבה מאוד מידע ידוע על הPS3 מה כבר יהיה לחברות להציג השנה?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by gshhar,

התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by RonCohen,

המשחק לא זז לי הוא בקושי זז זה בעיה במשחק או בחומרה (מפרט בצד) המחשב מריץ AC Brotherhood Crysis COD....

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by coorva,

צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by artyom,

אני כמעט בטוח שאני קונה DS ואני רוצה שתציעו לי משחק אחד שבאמת יקח לי מלא זמן לעבור אותו, או משחק שאפשר לשחק שוב ושוב... (כמו משחקי מרוצים טובים, WORMS וכאלה, אתם יודעים, שמחזיקים מלא זמן) תודה, ואם אפשר אז מהאתר הזה http://www.mediagame.co.il/category.asp?id=151 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by zomero,

התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by scohen360,

חייב עזרה דחוף הורדתי Need for Speed Carbon התקנתי אותו המשחק הולך חלק פועל טוב מאוד יש קטע בשלב הראשון שהמשטרה רודפת אחריך ואתה צריך לברוח למקום מבטחים הבעיה אצלי איך שאני מגיעה למקום הזה מופיעה לי הודעה כזאות "nfsc.exe ניתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי הנוחות" משהו יודע איך אפשר לסדר את זה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9809 אני חשבתי בהתחלה שהמישחק יהיה מאוד טוב אבל לפי הסירטון הוא לא ניראה כמו שיפור רציני לVF4 בטח הוא ירוץ בHD אבל ציפיתי להרבה יותר מימישחק מכות שירוץ על הPS3 וזה לא אומר שאני לא שונא את סוני יותר כי אני כן אבל אני אוהב את סגה וציפיתי מהם לנצל הרבה יותר טוב תכח של הPS3 בכל מיקרה לאלה שחשבו שהסירטונים שסוני הציגה בE3 2005 ובE32006 היו מרונדרים בזמן אמת קבלו סנונית ראשונה שהם לא היו קרובים לאיכות בפועל (האיכות בפועל הרבה יותר נמוכה)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by azki,

שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי :'( :'( זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! :s05: תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. קניתי TT ואני לא רוצה אותה..איך אני מוחק אותה מסלוט שהיא נמצאת בה (שיפרתי אותה בקטנה אבל חפיף)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זוכר ליפני איזה חצי שנה היה לי אבל עכשיו אני לא מוצא!! אתם יכולים לימצוא לי בוטים ל CS 1.5? אני חיפשתי אבל לא מצאתי! תודה...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by parker8,

הבעייה היא בדיסק השלישי... מספר השגיאה היאה ERROR 1305 בקובץ הזה: SOUND.gfc משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  17. משחקי Metal Gear Solid המוקדמים ומשחקים קלאסיים ממותגי Contra ו-Castlevania זמינים כעת עבור מחשבים אישיים מודרניים, תודות לשיתוף פעולה מבורך בין החברה היפנית לחנות ה-GOGלכתבה

18. Started by fachimoo,

שלום לכל חברי הפורום, אני משחק ב-RAINBOW SIX VEGAS והייתי רוצה לארגן משחקים משותפים ביחד, עכשיו כל מי שיש לו את המשחק ומעוניין לשחק אנא צרו איתי קשר בפרטי, או פה. אם תרצו נוכל לארגן אפילו קלאן, דרך אגב אני לא מהנובים ואני מחפש שחקנים יחסית טובים, אני מתכוון מעל הממוצע, אני יגדיר את זה ככה: מישהו שה-SCORE שלו מעל 1.5 KDR למי שלא יודע מה זה אומר אז KILL/DEATH RATIO שזה אומר כמה אנשים הרגת בסיבוב לעומת כמה מתת. מקווה לתגובות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by KOBRA CHOPER,

why i have only 60 servers in aungslaght 30 servers in death match and more why my friend has alot of servers 700 servers in augslaght :'(

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. בשלב בזה אחרי שאני הורג כמה שומרים אני מגיע למין כנסיה קטנה כזוא... שמישהוא קבור בא, כשאני ניכנס לתוכה יש אבל חרוטה על הכיר, שאליה אני אמור ללחוץ כדי שתיפתח דלת תת קרקעית. עכשיו הבעיה היא כשאני לוחץ על האבן הזאת אז המעבר התת קרקעי ניפתח מעט וישר ניסגר... למישה שיודע מה אני צריך לעשות... ?????????????????? ??? ??? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by swg,

לפני ימים ספורים קניתי מכשיר PS2, ועימו את המשחק המדובר. הבעיה היא שאני לא יודע איך לשמור עונה כשמתחילים אותה. פרופיל וכל זה אני מסתדר(מבחינת שמירה), אבל איך לעזאזל שומרים עונה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by RTTW,

הורדתי סטים אתמול וגם שיחקתי לי להנהתי בקונטר סטרייק... היום אני חוזר אחרי עבודה לבית וחושב לעצמי למה לא נשח איזה משחקון של קונטר אבל אבוי יש לי את השגיאה הבאה מה ורה פה? ENGINE ERROR-CONNECT ON REPLAY.DLL FAILED מה הקטע פה? דרייבר אצלי תין רק הורדתי אתמול עבד מעולה. ניסיתי ולמחוק ולהתקין מחדש דרך סטים אבל גם זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by KKK,

שלום התקנתי את MOH ואני לא מוצא את ההגדרות של הפילטרים וכל זה...אפשר לשנות רק את הרזולוציה ואת הטקסטורות...מישהו יודע איפה שאר ההגדרות? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by Big_White,

מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. כשאני מנסה להתקין את הפאטץ', אחרי כמה רגעי Loading, כתוב שפאטץ' לא מזהה שהמשחק מותקן אצלי, ואני צריך להתקין בשביל לעדכן אותו (???). ראיתי שלעוד הרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אך לא מצאתי לה פתרון.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.