עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tamiravigan,

אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by guyhhh,

יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. כל תנועה מהירה שעושים עם העכבר ף גורמת לכך שרואים מטושטש זה ככה המשחק או משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. אשנים מה קורה? בכל מקרה חברה שלי החליטה שבא לה לשחק בסימס אז היא הלכה וקנתה סימס, עכשיו המחשב שלה בבית הוא עלוב ככה שהמחשק אפילו לא עולה שם, אבל אצלי הכל אמור לעבוד יופי טופי... בכל מקרה אחרי שהתקנתי את המשחק, הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק הראשון, אני מכניס, ואז הוא מנסה להפעיל ונותן לי שגיעה, לא שגיאה של המחשק אלה שגיאה של הוינדואוס, החלון שגיאה כמו בתמונה למטה: אינני יודע מה לעשות כדי לתקן את השגיאה הזאת, אני ניסיתי להתקין מחדש, אך ללא תעולת... אשמח לתוגובות מועילות בנושא, אם זה לא קשור לפה אז אתם מוזמנים לנעול או להעביר לפורום הקשור, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by קובי 1980,

עזרה בבקשה. האם יש אפשרות לפתוח את כל הצ'פטרים (שלבים) שנכנסים למשחק ? גמרתי את המשחק והסרתי אותו מהמחשב,שמרתי את תיקיית השלבים אבל זה מאפשר לי רק להיכנס לשלבים ששמרתי ולא לכולם. חיפשתי צ'יט כזה בכל מיני אתרים אבל לא מצאתי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

הגעתי לשלב שאני נלחם בלילה למה באמצע השלב המשקפת של ראית הלילה מתחילה להיות מטושטשת? בהתחלה זה בסדר ואחר כך זה כאילו חלק של השלב שבו המשפקת נהיית מטושטשת אפשר איכשהו להחזיר שיראו טוב? אני בקושי רואה משהו הוספתי תמונה וזה השלב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by marlboro,

כשהאנשים מדברים איתך תוך כדיי משחק יש רק טקסט, נראה לי מוזר? אני לא שומע אותם מדברים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3

10. רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by LIOR42,

תקוע בשלב שבוא אני צריך להישתלט על בסיס טילים השתלטתי על כל הבסיס ויש לי שעון זמן ואני לא יודע מה לעשות שם?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by Skippy,

אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by adir121984,

בס"ד שלום, כמה שאלות בקשר לאוןליין של nfs mw מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? כאילו צריך עוד חבר או שלא?? יש חדרים? וכו'. תודה ויום נעים...2יי2י

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by kip,

המשחק הותקן והותקן פאטץ' 1.1 אבך נראה כאילו הוא לא מתקן את מה שהוא אמור לתקן.... הגרסה שמופיעה במשחק היא 1.0, האם זה מה שצריך להיות? ניסיתי להתקין שוב פאטץ' והוא אומר לי שהוא כבר מופיע... בכלל, קניתי את המשחק במחשבה שהוא יהיה קפיצת מדרגה אחרי rome וההרחבות שלו אבל הוא מרגיש הרבה פחות טוב... אולי זה אני... עוד מישהו מרגיש את זה? אני אומנם די בהתחלה, אבל, במילה אחת.... אכזבה....

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by uzi_sch,

לא ממזמן גיליתי שיש גרסת PC למשחק puzzle quest- challenge of the warlords. אחרי 10 שעות ששחקתי מסתבר שהוא ממכר רצח! אווווף! הכי מפתיע זה העולם וכמות האלמנטים של RPG שיש בו. הוא אומנם נראה כמו PUZZLER טיפוסי אבל הוא כל כך מעבר לזה שזה אשכרה מרשים!! שווה לנסות אפילו אם אתם לא מתים על הסגנון. הינה כמה תמונות כדי לפתוח את התאבון: http://www.infinite-interactive.com/puzzlequest/screenshots.php הינה סיקור וידאו של המשחק בגרסת הקונסולה PSP (זה מה שמצאתי): http://www.gametrailers.com/player/18441.html

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by davidcohen,

הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. בקשה אחים שלי בחיית תהיו גברים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. שחקן חובב מירוצים נתקל במפתיע ב'דמות' של חברו, שנפטר לפני כשנה, ואף זכה להתחרות מולו בעולם הדיגיטלי של הכותר הטרי לכתבה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by yagodin,

קליפ גיימפליי שמראה איך פישר נימלט מהכלא . http://youtube.com/watch?v=cmyBk0rVAUw

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by dovshuman,

קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים