עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by galCool,

אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  2. מי מכיר משחק כדורעף טוב למחשב מהשנים האחרונות? חוץ מ DEAD OR ALIVE VOLLEYBALL מה אתם ממליצים מבחינת קונסולות או ארקייד?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. עם דיסקים DL אפשר לצרוב נכון???

4. Started by LIOR42,

צריך קוד ל-Will Of Steel

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by PzD,

טוב קיצור לחבר שלי יש בעיה במשחק . Counter Strike :Source כל פעם שהוא ניכנס למשחק אחרי כמה זמן זה יוצא לו מהמשחק ועושה לו שגיאת אל תשלח.. מישו יכול לעזור לי לעזור לו ? בבקשה =]

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  6. האם הכרטיס מאוד חלש? מפרט בצד.. הכל על LOW בלי פילטרים ובלי כלום וממש המשחק זז לאט הוא מאוד כבד?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by davidcohen,

טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by davidcohen,

הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. אני הורדתי את המשחק battlefield 2142 מהאי מיול [גרסה בלי משחק אונליין (razor 1911) - שהוא בדרך כלל אמין לפי מה שאני יודע] הורדתי את המשחק והתקנתי לפי ההוראות אבל בשלב כלשהו בהוראות הוא אמר לשים תקיה כלשהי ולשנות בה משהו ספציפי ואז תוכל להירשם למשחק וזה יפעל עשיתי את כול זה כמו שצריך הכנסתי את מה שהוא אמר ונרשמתי למשחק עם אותו שם כמו שהוא אמר אבל זה כול הזמן אומר לי שהוא לא מצא את המשתמש (כאילו שהוא לא קיים למרותש עשיתי אותו) זה הבעיה שלי אני לא מבין מה הבעיה בשמחק ולמה זה לא פעל כבר נסיתי למחוק ולהתקין מחדש ולעשות הכול שוב אבל זה עושה את אותו בעיה אני לא יודע מה הבעיה של זה ואם מישהו הבין בערך מה הבעיה שלי או אם זה קרה לו אני מאוד יודה לו אם הוא יעזור לי כי זה מאוד חשוב ב…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. הלהיט של בת'סדה זכה לעדכון לגירסה 1.5, שמביאה איתה בין היתר בטא פתוחה לתמיכה הרשמית במודינג כחצי שנה לאחר שהושק, Fallout 4 הנהדר מקבל מתקרב סוף כל סוף לרגע בו נוכל לקרוא לו משחק 'שלם' – עם ההשקה המלאה של תמיכה במודים ובכלי ה-Creation Kit ליצירתם. ההשקה המלאה עדיין לא כאן, אך עדכון 1.5 של הכותר (שמוסיף רשמית את מצב ההישרדות החדש והמאתגר) אשר הושק עתה מביא בטא פתוחה לתמיכה במודים, שמתבססת על פלטפורמת האתר bethesda.net של המפיצה ומובנית בתוך המשחק עצמו, בניגוד לכותריה האחרים של המפתחת המצליחה בעבר אשר הסתפקו בהתקנה ותמיכה חיצונית ליצירותיהם של המוני החובבים. מודים עבור Fallout 4 היו זמינים, בצינורות פחות רשמיים, כבר מהיום הראשון בו היה ניתן לשחק בכותר הפעולה…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by deso,

מישהו פה מכיר את המשחק Alien Hominid- PS2? איזה משחק מצוין סיימתי אותו ביום שני אבל כבר נמאס לי ממנו אני טוב מדי במשחק

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by haim652,

רציתי לקנות את המשחק ורציתי לדעת עם אני יכול לקנות אותו פה בחנות בארץ. כאילו לא קניה דרך האינטרנט. ורציתי לדעת עוד משהו, עם אני קונה את המשחק פה בחנות, אני גם מקבל CD KEY לאון ליין? (אני בכלל יוכל לשחק באון ליין?)

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אני מנסה כבר שעה

16. שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by MilkMan,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13935 הלוואי, המשחק הראשון היה משחק אדיר!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by KOBRA CHOPER,

why i have only 60 servers in aungslaght 30 servers in death match and more why my friend has alot of servers 700 servers in augslaght :'(

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  19. בשלב בזה אחרי שאני הורג כמה שומרים אני מגיע למין כנסיה קטנה כזוא... שמישהוא קבור בא, כשאני ניכנס לתוכה יש אבל חרוטה על הכיר, שאליה אני אמור ללחוץ כדי שתיפתח דלת תת קרקעית. עכשיו הבעיה היא כשאני לוחץ על האבן הזאת אז המעבר התת קרקעי ניפתח מעט וישר ניסגר... למישה שיודע מה אני צריך לעשות... ?????????????????? ??? ??? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by swg,

לפני ימים ספורים קניתי מכשיר PS2, ועימו את המשחק המדובר. הבעיה היא שאני לא יודע איך לשמור עונה כשמתחילים אותה. פרופיל וכל זה אני מסתדר(מבחינת שמירה), אבל איך לעזאזל שומרים עונה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום לכולם, אני יודע שזה משחק ישן, אבל זו פעם ראשונה שיוצא לי לשחק בו אך לצערי אני נתקל בבעיה לשחק בו עם ה-GAME-PAD שלי יש לי RUMBLEPAD2 של LOGITECH והמשחק אינו מזהה אותו באתר הרשמי של UBISOFT הם לא מציעים שום פיתרון האם למישהוא יש בעיה כמוני? ומצא דרך לתקן אותה ?? אשמח מאוד הבעיה טופלה - אין צורך להגיב!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by id3232,

שלום אני מריץ את המשחק WIC חלק ברוב השלבים אבל הרבה פעמים יש שלבים שהמשחק מרקטע ואז מופיעות הודעות מהווינדוס שאין מספיק זכרון ווירטואלי,אני לוחץ אישור, ואחרי כמה שניות מופיעה FATAL ERROR שאומרת שבכלל אין מספיק זכרון להריץ את המשחק (למרות שהמערכת שלי מעל הדרישות הממולצות!) והמשחק קורס!! מה אפשר לעשות?? תודה ???

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Hd4870X2 Q9550 Crosair 4gb Ep45-extreme\ Thermaltake QFAN 650W windows vista 64bit למה ניתקע תמיד??(ה FPS נמוך) מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.