עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by rikus,

איך זה שלא הוציאו לו מודים? עם איזה מנוע זה בכלל? הגרפיקה שלו עדיין מצויינת!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by SmurFin,

ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by N.S,

LOL=??? Rofl=???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by davidcohen,

אחרי שאני לוחץ אישור על כך שאני מסכים לתנאים הוא פותח לי חלון שאני צריך לעדכן את הדיירקט x עידכנתי אותו והוא עדיין פותח לי חלון לעדכן אותו מה עושים?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by sd1,

קבלו את המכונית שלי: http://www.2send.us/uploads/4407737593.JPG מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום אני מחפש שני כלי רכב במחשק (לקנות) ואני לא מוצא,הרכבים הם ruf ו את הלקסוס.[ מישהו יודע איך אני מוצא אותם ? חיפשי בעדכונים והכפתור של ה download במחשק לא פעיל.... הגירסא של המחשק היא למחשב. תודה מראד

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. יש OPEN BETA בשרת של TW (זה דיי ישן), מצאתי אתר שמסביר באנגלית איך להרשם וגם מביא תרגום חלקי למשחק, יש שם גם מישהו נחמד שרושם אנשים שמתקשים לעבור את ההרשמה http://www.ampota.com/2007/09/18/play-ragnarok-online-2-open-beta/ אני הצלחתי להרשם אבל לא אהבתי כל כך את המשחק.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by MilkMan,

ראיתי כמה אנשים עם ראנקים, ואני רואה שאין שרתי RANKED, אז איך משיגים נקודות?

12. Started by albert,

שלום, יש לי שאלה ממש קטנה, של אלה של כן או לא: במשחק UT2003 (שוב - לא 2004) יש משחק גם לשחקן יחיד או שזה רק משחק רשת?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by ilay22,

איך עוברים את התולעת-שלג הענקית עם השפם?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by CyberBot,

לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by yuraxp,

הגעתי שלב שבו אני במן בניין פדרלי, והרעים חוטפים את הנשיא ואני צריך להגן עליו, אך אני מגיע לנשיא? בהמשך המזדרון יש 2 מעליות אבל הם לא עובדות (בשלב הזה אני הורג גנרל בלבוש כחול). תודה לעוזרים

17. דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by destinyy,

http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/ שלושה נציגות ישראליות!! כל הכבוד לנו

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by kalanitv2,

משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. השאלה כותרת תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני חיפשתי בחנויות בארץ אבל נדה יש אולי חנויות נוספות באינטרנאט אולי גם מהעולם אבל שמקבלות כרטיס אשראי ישראלי

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by nall,

בוקר טוב , רכשתי את החבילת תוספת דרך EA LINK , קיבלתי הודעה על אישור הקנייה ולינק להורדה , לאחר ההתקנה ובהפעלה של מפה כלשהי מהחבילת תוספת אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שכדי לשחק במפה הזאת אני צריך את חבילת התוספת שכבר קניתי , משום מה המערכת לא מזהה שקניתי את החבילה והיא כבר מותקנת ... מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by coorva,

צריך שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH אחרי הקטע של הבית סוהר ICQ: 131383840

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים