עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כותרת אומרת הכל...יש כזה משחק שאפשר חופשי לשחק משחקי קלפים ברשת מול אנשים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by postup,

זה נכון שהמשחק לא תומך בעכבר ואפשר לשחק בו רק עם המקלדת?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו אתמול והיום שיחקתי כול היום שזה בערך 10 שעות,בSTAT שלי כתוב ששיחקתי רק 9 דקות ואין לי מדליות,במישחק קיבלתי כ 10 מדליות אבל שום דבר לא מופיע והפרוגרס שלי זה רק 2 אחוז. :s05:

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Godfall, אחד הכותרים הראשונים בשוק שמפותחים בלעדית לקונסולות מהדור החדש, יחייב חיבור לרשת - ועשוי להוות סיפתח עבור יצירות חדשות רבות שיבחרו בגישה הבעייתית הזולכתבה

5. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by רוני1,

יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by darking,

כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by c5123,

hi ,i am a new player to oblivion i did one quest in town that got me few items now they have red hand over them and i cant sell them now i am guessing that this stole items and i need to go some where to sell them where can i sell them or should i just drop them ? i all so like to ask about enchant weapon use or chargs i find one and his power run out i tryed in magic and spell shops but cant find how to recharg it ...? well hope one of u can help me thx:) p.s sorry for the bad english i cant type in hebrew on this pc

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק שיש לי על המחשב לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/news/6156976.html?action=convert&click=latestnews&tag=latestnews;title;3 :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

מה שאומר שהם כנראה ישלבו את המערכת הזו גם בSC2 http://www.tgdaily.com/content/view/32660/98/

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. אני מנסה כבר שעה

16. Started by gn,

הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  19. :

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by MilkMan,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13935 הלוואי, המשחק הראשון היה משחק אדיר!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  21. מי מכיר משחק כדורעף טוב למחשב מהשנים האחרונות? חוץ מ DEAD OR ALIVE VOLLEYBALL מה אתם ממליצים מבחינת קונסולות או ארקייד?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by DarkSid3,

האם יש קהילה ישראילית למשחק ? אם מישהו משחק יש מצב לשרתים מומלצים עם פינג נמוך ? ד"א אחלה משחק

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  23. יש אפשרות להפעלת SM1.1 או 2.0 וכשאני שם 2.0 יש אפשרות להפעיל עוד אפשרויות אבל הanti aliasing נהיה DISABLE וכשאני שם 1.1 אז הanti aliasing פועל ואפשר לשים אותו על הכי גבוה. למה זה לא נותן גם SM2 וגם ANTI ALIASING? ואם כבר מדברים אז מה כדאי לי לשים: SM1.1 עם anti aliasing או SM2 בלי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by NOEL1282,

קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.