משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש LANSHOP באזור במרכז. יש איזה רשימה איפשהו? בבקשה ;D
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכותר הייחודי ReCore מקבל דרישות מערכת רשמיות וסרטון משחקיות ארוך, לרגל ההשקה בשבוע הבא למחשבים האישיים ולקונסולות ה-Xbox One לכתבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מתי הוא חוזר???? ??? : :s05: שרך אגב חבר שלי אמר לי שאם אני רוצה להוסיף ידנית אני צריך להוסיף ולעשות ריסטרט למחשב וזה לא עובד אולי משהוא אחר? ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
:s05: כמעט כל משחק שהרצתי עבד ללא בעיה. מותקנת אצלי גם מערכת הפעלה של ויסטה אולטימייט 64 ביט. משום מה אני מגדיר את התצוגה של המשחק. כאשר אני יוצא ישנה שגיאה ואז בחזרה למשחק כאילו לא שיניתי כלום. החומרה מופיעה במפרט שלי והדרייברים הם האחרונים שיצאו רישמים ע"י NVIDIA. מישהו יכול לעזור ?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה נימאס לי כבר לשחק כמו חמור ולהשקיע תנשמה עשיתי 4 ריסטרטים ואני עדין לא הצלחתי להשיג מספיק יהלומים למי שמבהין בישביל להיות כמו כולם ויש כאלה שאפילו פי 4 יותר חלשים מימני והם יש להם את כל הדברים וזה בדדוק דרך אקים אז אני רוצה להבאי אקי כל אק שיכול להיות במיוחד אק שעוה את כל החפצים שלך זוהרים יענו ברמות
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם עומד לצאת בזמן הקרוב סימולטור של מטוסים?? ואיזה גויסטיק כדאי לקנות??
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכוונה ל 9800Pro 9600XT וכולללל השאר (גם 5900XT ועוד)... מישהו יודע מתי? אלא אם כבר יצאו ומישהו יוכל לתת לי לינק....תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שיחקתי ב-WWE 2K19 וה-GAMEPLAY דומה לזה שיש ב-2K20. השליטה במקשים על הפנים. מישהו יכול להסביר לי איך להשתמש במקשים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המשחק לא זז לי הוא בקושי זז זה בעיה במשחק או בחומרה (מפרט בצד) המחשב מריץ AC Brotherhood Crysis COD....
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי בעיה שאולי הפורום הזה יכול לעזור לי איתה. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להוציא מוסיקה של משחק ל-WAV או משו כזה? מדובר על משחק בשם "Styrateg", משחק לא כל כך חזק, אבל המוסיקה שבו מגניבה... חפרתי בקבצי המשחק ולא מצאתי בו אף קובץ מוסיקה אחד.. תודה מראש למי שיכול לעזור לי עם העניין הזה. נ.ב. אני משתף את המשחק, צרו איתי קשר ע"מ לקבל לינק להורדה. אני יכול להמליץ להוריד את המשחק רק בשביל המוסיקה שבו. שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי שם קצת בעיה .. העניין הוא שאני לא בטוח אם מותר לדון על זה בפורום זה .. לכן על מנת לא לעצבן את אחראי הפורום אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי איזה כתובת שאפשר לפנות אליו לשם .. איסיוקיו או איממיל או משהו אחר ... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היתקנתי את המישחק אחרי ההוראות שב NAFO ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חיפשתי במשחק ולא מצאתי איך אני יכול לקנות שחקנים של קבוצה אחרת, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המשחק ורציתי לדעת עם אני יכול לקנות אותו פה בחנות בארץ. כאילו לא קניה דרך האינטרנט. ורציתי לדעת עוד משהו, עם אני קונה את המשחק פה בחנות, אני גם מקבל CD KEY לאון ליין? (אני בכלל יוכל לשחק באון ליין?)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המשחק עף בחזרה לווינדוס במקרה הטוב, ומאתחל את המחשב במקרה הרע... וגם אי אפשר להעלות משחק ששמרתי (עף החוצה). המחשב מספיק חזק והדרייברים מעודכנים. ממה שהספקתי לשחק די נהניתי, ואפילו התקנתי את heroes 3 המצוין שוב. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? האם ידוע על עידכון לדמו שאמור לצאת בקרוב (יש לי את גירסת 0.9)?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-