משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אומרים לי להביא לנקודה מסומית 12 gunships אבל מה לעזאזל זה gunship ?!?! איזה חייל זה ? משהו יכל להסביר לי בדיוק איך ליצר אותו... (תמונה שלו אולי ? )
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תעזרו לי ותענו לי על השאלות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באון ליין וזה אומר לי שאני צריך לפתוח את ה-PUNKBUSTER מה זה אומר???
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אחלה משחק רק עכשיו אני משחק בו (כי כיש לי זמן) הגעתי לשלב שאני מחפש את המשרד של WADE מישהי..עכשיו מצאתי ויש טלפון ,סלולר כנראה שמצלצל ואני מאמין שאני צריך למצוא אותו אבל הפכתי לה את כל המשרד ואני לא מוצא אותו...מי יכול לומר לי איפה הוא נמצא או איך אני מסיים שם..? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמו השעתממתי אז התקנתי את GTA VICE CITY ועכשיו שיחקתי והכל סבבה.. עברתי מלא שלבים ויש לי מלא כסף..קניתי כבר את כל העסקים אבל נישארו כמה בתים..ופשוט אין לי משימות אז מה שימתי תמישחק?או שאני צריך לעשות איזה משהוא מיוחד?בבקשה עזרה...ואני משחק כבר יחסית הרבה זמן בלי שאין לי שום משימה של המישחק..רק משימות של עסקים..כמו להשיג מכוניות והמשימה באי של הסרטים וכאלה.. בבקשה תעזרו!!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
נתקעתי במשימה שנקראת The driver. צריך לנצח שם איזה מישהו במרוץ, אבל אני לא מצליח לנצח אותו. ניסיתי לירות לו בגלגלים (עם M16 וסנייפר) איך שהמרוץ מתחיל, אבל אפילו כשנראה לי שאני פוגע הוא ממשיך לנסוע מהר. ניסיתי אפילו להקים מחסום בנקודה שהוא עובר בה, ואז לפנצ'ר, אבל גם זה לא הלך. למישהו יש רעיון?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן חברי פורום משחקים נתקעתי במשחק ה"מעניש בקטע ש"הרוסי "מרים חביות דולקות וזורק עלי ואני צריך לפוצץ אותן שהן בידיים שלו עד שיורד לו חצי ואז הוא קופץ עלי שהוא שרוף ועולה באש ואני לא יודע מה לעשות לו הוא חסין כדורים והוא רודף אחרי.. אם אתם עדיין לא מבינים איזה שלב זה זה השלב שאיזה אחד עוזר לי גם ויש באמצע טיל שהתחתית שלו בוערת ומסביב מדרגות..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להיכנס לשרת לא רישמי של המשחק אז הוא כותב לי 'MILES Only'. מישהו יודע למה? אני יכול להכנס רק לשרתים רישמיים של המפה הראשונה עם הלייזר הזה. תעזרו בבקשה. עידכון: שמעו, נכנסתי לאזור של הבקרת הורים, ושם באמת מסומן MILES Only, וכשאני מנסה לשנות את זה ומכניס את הסיסמה הנכונה שלי פעמיים, זה אומר שהסיסמה לא תאמה. מישהו נתקל בבעיה כזאת כבר?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בשלב boat בסופו אחרי שפוצצתי את הצד של הספינה וברחתי לצד השני ואז מגיע קרייג במסוק ויורה עלי עם מכונת ירייה ואני לא מצליח להרוג אותו .בבקשה תגידו לי עם איזה נשק להשתמש ומה לעשות כדי לעבור את זה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי FINAL FANTASY 7 אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי והוא מתחיל להשתגע אני נכנס והא נתקע ומראה את העכבר או עוזה שזה שגיאה ויש סגור ואחרי מלא פעמים זה רק עובד נורמלי מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[NEED HELP.TXT] [--DECODING--] AVGVAGHVFSGHAVGVDAGHVFASGKRCBYTSYBCLYQWCPBRYIQWB CHAGBRQTOYERCGDFASBHHVGFXCVCACSWTYFQWTYQWEEGOTBSGFSDJGS EHSGRVBSYUTRWOBQVYERVBNVUHNRENFNEJFNNFJANDJANJENJWNJEN :lamer: שלום לכם! לאחר בדיקה מעמיקה של כל תכונות ההאקינג במשחק מטריקס (גמרתי את ההאקינג במעט מאוד זמן), ולאחר בדיקה באינטרנט, הגעתי למסקנה שאמור להיות לי שלב TRAINING שנקרא SWORD... השלב אמור להימצא בRAM:\PROG אך משום מה, התיקייה ריקה ??? אני מנסה להריץ את הפקודה אבל הוא לא מוצא לי את השלב! :-\ למה לא קיבלתי אותו? אני משחק עם GHOST, ואני בקטע שאחרי שמגיעים למשאיות ומצילים את מורפיוס (ממש לא הבנתי מה שקרה שם, איבדתי את כל העלילה!) :auto: תודה לעונים! כמו כן, למישהו יש …
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-