עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by radar,

שלום לכולם בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקי מחשב. אני מעוניין לחזור קצת לכך, ואני מחפש כמה משחקי casual שאפשר לשחק בזמן הפנוי, משחקים קלילים, לא משהו שיש בו מיליון כלים וכל מיני דברים שצריך ללמוד כדי להתמחות במשחק. המחשבים שיש לי מבוססי Windows, וגם משחקים בדפדפן (מבוססי HTML5 למשל) יכולים להיות אופציה טובה. תודה לכל מי שימליץ

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by kobibo,

איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. בחודש הזה ממש, לפני שני עשורים, הושק לו משחק הפעולה המהולל Quake, מיוצרי Doom, שהיה מהפכה בכל מה שנוגע למשחקים מקוונים ותחרותיים ברשת. זוכרים את זה? לרגל התאריך העגול, במפתחת Machinegames שעתידה להחזיר את הסדרה חזרה לחיים, מציעים לכולם בחינם פרק חדש לגמרי שיצרו עבור הכותר המקורי. https://twitter.com/machinegames/status/746363189768650752

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by coorva,

יש לי PAINKILLER GOLD EDITION ועשיתי עידכון גירסה ל- 1.64 . אני בשלב שנקרא DOCKS וקצת אחרי תחילת השלב לא ניתן לעשות שמירה מהירה וגם לא שמירה אוטומטית (תחנות אדומות). כשאני מנסה לעשות זה זורק אותי מהמישחק לחלונות. את העידכון גירסה עשיתי מ- 1.62 בתקוה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הועיל. אודה למי שיוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by redti,

שלום,לא מזמן התקנתי את המשחק armed and dangerous המשחק פעל חלק,עד שפעם אחת יצאתי ממנו ושחזרתי כל הסרטונים וגם המשחק עצמו,היה להם DELAY בסאונד,כל הסאונד של המשחק נידפק בקיצר.. מישהו יודע איך לסדר את זה או שזה קרה לו?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by liav12,

עריכה: מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג משחקים לסוני במחיר מוזל? מצטער על ההודעה מקודם שלא היתה במקום

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by omri rt,

תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by רזי ברד,

אני הורדתי את המשחק NFL Street 2 לפלישטישן 2 אבל יש לי בעיה במשחק כול פעם שאתה גומר חלק במשחק כמו גמירת משחק רגיל לא עונה , וגם במצב עונה שאתה גומר את החלק הראשון במשחק עונה ואמור להמשיך המחשק נתקע מתי שהוא טוען ככה זה בכול דבר במשחק וזה לא עוזר לצרוב את זה כמה פעמים כי כבר ניסיתי את זה אבל זה לא פועל אז אני צריך עזרה אם למישהו יש רעיון למה זה לא פועל אז בבקשה שירשום פה כי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה אבל זה פשוט לא פועל טוב .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. רוצים לרקוד עם זאבים ולשפד את האויבים? תופתעו לגלות שניתן יהיה לעשות זאת גם עם מחשב בן ארבע או חמש ב-1 במרץ מגיע אלינו הפרק החדש והמפתיע בסדרת הפעולה Far Cry, שיקח אותנו אל עולם פרה-היסטורי ושנחשף לראשונה רק לפני כחודש. הנה דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות עבורו, כפי שהוצגו בידי יוביסופט. הדרישות המינימליות הן צנועות עד מאוד ביחס למה שהתרגלנו לראות מכותרים עדכניים, ומורכבות ממערכת הפעלה 64 ביט מסוג חלונות 7, חלונות 8.1 או חלונות 10, מעבד Core i3-550 כפול ליבה של אינטל או Phenom II X4 955 מרובע ליבות של AMD, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון פנוי של כ-20GB וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX 460 או Radeon HD Graphics 5770. במילים אחרות – גם מערכות ביניים שנבנו אי שם בשנת 2010 …

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by levy18,

באתר pcgames מוכרים את המשחק הראשון ב-50¤ ואת השני ב-89¤ עכשיו את החבילה של שני המשחקים ביחד הם מוכרים ב-185¤ מישהו יודע מה מיוחד בחבילה של שני המשחקים ביחד? או שאני פשוט משלם עוד 46¤ בשביל אריזה יפה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. Started by darking,

כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. מה דעתכם על המשחק הזה שהולך לצאת בעוד כשבועיים .. ? שווה הורדה .. נראה דווקא סבבה .. הנשק נראה חבל על הזמן בסרטונים .. אבל מצד שני זה נראה מאוד עתידי..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זוכר ליפני איזה חצי שנה היה לי אבל עכשיו אני לא מוצא!! אתם יכולים לימצוא לי בוטים ל CS 1.5? אני חיפשתי אבל לא מצאתי! תודה...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by parker8,

הבעייה היא בדיסק השלישי... מספר השגיאה היאה ERROR 1305 בקובץ הזה: SOUND.gfc משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

הנה טריילר פתיחה למשחק החדש שיהיה מבית Swordfish Studios. http://www.gametrailers.com/player/32738.html האמת, אין בטריילר כל חידוש אבל לפחות ייצא משהו חדש שממשיך את WIC.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. חברים יש לי בעיה רצינית יש לי משחקים גורמים ל ריסטרט המשחקים שעושים לי את הבעיה זה BLACK OPS 2 / XCOM מקורי נקנה בSTEAM battlefield 3 עובד מצויין בULTRA כולל מולטיפלייר אני משחר בולפחות 3 שעות ביום יש למישהו פתרון ? תודה לאוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. אני בטוח שרוקסטאר כבר יכולה להוציא תמשחק אז למה היא מחכה שנה אחרי שהמשחק יוצא לפלייסטשן ואז מוציאה אותו למחשב כבר לא יהיה חשק לשחק בזה (יהיה אבל המשחק כאילו יחשב בעיני ישן)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. :

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by DorCo,

שאני לוחץ על האייקון(גם מהקיצור וגם מהתיקיה עצמה של המשחק) של המשחק שום דבר לא עולה. והמשחק מעודכן... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.