משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ישנה בעיה ב CELL-FACTOR שאני בא להפעיל את קובץ הפעלת המשחק הוא אומר שבגלל שאין לי כרטיס פיזיקה אני לא יכול להריץ אותו והבנתי שכן אפשר לשחק אותו ב8800 איך??? תודה. ארי[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 21:46:11 סליחה הוא פועל ורץ חבל על הזמן
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחלתי לשחק בזה והמשחק נראה פצצה והכל אבל יש לי בעיה מוזרה אני בשלב הראשון עם החברה הטובים ולא משנה מה אני עושה אחרי 2-3-4 דקות בערך כולם מתים לי זה לא שהורגים אותם או משהו אלא פשוט כולם מתים ואני מפסיד את המשחק... כאילו הם יכולים סתם לעמוד באיזה מקום ופשוט למות משום מה... עכשיו לא ראיתי בהגדרות המשימה שום דבר לגבי זה ולא מצאתי שום דבר לגבי זה בתוך האתר של המשחק... יש למישהו רעיון לגבי זה? ואגב זה מן הסתם לא בעיה של המחשק כי זה נראה כאילו זה קורה לרוב אחרי שהעין מתביית על החבר'ה שלי או משהו כזה... אשמח לשמוע הצעות לפתרון או הסבר כלשהו למה עלי לעשות ממי שכבר שיחק במשחק קצת.. בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב חברה נעלמה לי האופציה להתשתמש ב רזולוציות 800X600 1024X768 שאני בדר"כ משחק עליהם מה אני אמור לעשות ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי את המשחק Half Life 2 ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין עם ה CD Key שלו Counter Strike 1.6 או Condition Zero דרך התוכנה Steam??? תיכתבו לי אם אפשר לעשות דבר כזה...תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איזה יום היה לי משעמם אז התקנתי CS 1.0 מהדיסק הישן. וכשאני רוצה לשחק באינטרנט זה אומר לי שחייבים לעדכן אותו... יש איזושהי דרך לשחק בלי לעדכן? [ וגם אם למישהו יש לינק לעידכון ל 1.3...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1:קודם כול כשאני ניכנס למישחק ואני לוחץ אל Multi..... זה לא עושה כלום זה עושה רעש כזה של קליק וזהו כלום. זה נראה לך כמו פורום על האתר?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך אני הורג את הכלב הענק הזה עם ה-3 ראשים??? זה פאקינג משחק קשה!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בשלב 6 כבר שיחקתי בו הרבה ואז ניתקעתי אני הרגתי הרבה אויבים במין כזה חדר מרובה גדול עם אפשרות לפוצץ הרבה חביות ותיבת חשמל אחרי זה יש עוד חדר מרובע גדול ששם אין אויבים (בשניהם יש מעליות שלא עובדות) הגעתי פה http://img410.imageshack.us/img410/9559/14911488149714971501iz4.jpg ונתקעתי בחדר הימני אין כלום ובחדר שמאל אני חוזר אחורה (למקום שהגעתי יש אפשרות להגיע מחדר שמאל ואפשרות שניה מהמסדרון מאחרוי) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! יש לי far cry הגעתי לשלב מספר 13 קוראים לו cooler עכשיו אני מגיע למקום עם הנקודה שאליה אני צריך ללכת והוא לא מסמן לי נקודה חדשה *בתמונה אני לא על הנקודה כדי שתוכלו לראות אותה במפה... מה לעשות?! תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום הגעתי לשלב של ה BOAT שבו יש סירה וצריף להטמין בה את הפצצה, אחרי זה מגיע מסוק שצריך לפוצף אותו. אין מפוצצים אותו לפני דהוא הורג אותי, ניסיתי כבר עשרות פעמים. אין דרך להימלט?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן , ראיתי את האשכול שנפתח על המשחק החדש ויש לי את האחד היות רישן ואני מתקין אותו ממש ברגעים אלו ושאני יסיים אותו אני יעבור למשחק הבא... פעם כבר התקנתי את המשחק ואפילו עשיתי שלב אחד ואז היו לי בעיות עם המחשב ומאז לא חזרתי לשחק בו ממה שאני זוכר במשחק יש המון אפשרויות של שליטה על חיילים ודברים כאלה... מישהו יכול להסביר על האפשרויות השונות במשחק ועל איך שעושים אותם ? על כל הדברים שאפשר לעשות דרך המפה וכאלה...על פקודות שאני יכול לתת לחיילים ואיך... תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את האימונים (רק התחלתי) ואני באימונים של ה RUSHING והוא אומר לי לעשות CUT RIGHT וכאלה דברים חלק מהם אני מצליח בלי בעייה וחלק אני לא מצליח בכלל למישהו יש מדריך למשחק ? אני לא מצליח לעשות JUKE RIGHT זה מראה לי את הסימון של ה כפתור ימין במקלדת אבל לא קורה כלום שאני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אהלן, משהו לא מסתדר לי בבי"ס לנהיגה במשימה הראשונה, איך עושים צלחת? כשאני לוחץ על גז וברקס אי אפשר להפנות את ההגה והרכב רק עושה "גלגלים", אם עוזבים אחד הכפתורים נגמרת המשימה... צניחה תוך כדי טיסה בעיר השלישית... השוטרים אחרי וגם לצבוע הרכב לא עוזר.... יש איך להשאר שם בלי שירדפו אחריך?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני עדיין לא מאמין שאני מבקש עזרה במשחק.. בחיים לא נתקעתי בשום משחק ולא היה שום משחק שלא סיימתי עד עכשיו.. כאמור, נתקעתי ב SC:DA - אני בשלב שבו אני צריך לפצח אימייל שמקודד עם קובייה כזאת עם מספרים (היה מעצבן אבל את זה עברתי..) לאחר שמפצחים אותה נשארים לי משהו כמו 20 דקות למשימות השניות וכאן הבעיה שלי - יש לי כמה משימות, אחת למצוא טביעות אצבע כדי לפתוח את המנעול ושניה של להביא הוכחה קיימת לפצצה. חרשתי את כל המתחם והייתי בכל החדרים מבלי להתגלות כולל אצל אמיל הזה בחדר ולא מצאתי שום כיוון לאיפה היא צריכה להיות או טביעות אצבע של מי להביא ומאיפה ?? מישהו יודע אולי ויכול לעזור? כי פשוט נמאס לי כבר לחפש..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המשחק BF2 COMPLETE COLLECTION אחרי שהתקנתי את כל החבילה כולל AF ו- EF פתחתי חשבון למשחק ולאחר שפתיתח את החשבון עשיתי רישום ל AF ו-EF דרך האינטנט כמו שרשום בחוברת הפעלה וריבלתי הודעה שהרישום עבר בהצלחה וגם בדקתי בפרטי החשבון שלי והם מופעים שנרשמתי אליהם עכשיו כשאני נכנס למשחק אני מחפש את המפות של AF ו-EF ברשימה של השרתים ומופיע לי רק מפות של BF2 ו-BF2 SF יש לציין שעל השולחן עבודה יש לי רק קיצורי דרך לBF2 ו-BF2 SF וגם גשאני מריץ את המשחק ישירות מהדיסק אני לא רואה את המפות של AF ו-EF האם צריך להיות קיצורי דרך גם להרחבות הללו ? ואיך אני מפעיל את המשחק כך שאני אוכל לראות את כל המפות ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את שלב 5 , השלב בו יש תעונת שרשרת שנגרמת ע"י נהג אוטובוס שהסתכל על המפה בזמן הנסיעה ונתקע במשהו שלפניו... משהו יכול להסביר לי איך לעבור את השלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-