עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי......................

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. נכנסתי לשרת כשלא הבנתי משם השרת מה הם רוצים, הריגה ראשונה ומעיפים אותי, מתברר שאסור להרוג בשרת הזה! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/76933fc9-175d-442b-9f63-d759000ec82a/XL-4-eXtreme-Leveling-Flagrun-only-No-Kills-by-Oktyab-ru/

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by Quickly,

אני מבקש שמישהו ששיחק בהרחבה של המשחק המצוין הזה שירשום לי מה מתרחש בהרחבה של המשחק מבחינת עלילה... תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by guyhhh,

יש לי בעיה עם המשחק שב-analayzing system הוא לא מזהה את ה-directx שלי שהוא 9.0c והוא מזהה 9.0 וגם אם אני מתקין מחדש זה לא עוזר וגם הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי . אגב פעם הוא זיהה והכל עבד .תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Dan4,

NBA 2005

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אני ממש חדש במשחק הזה ושמעתי שיש אפשרות לשחק ברשת. יש מצב למצוא מדריך שמסביר איך? מצאתי בגוגל כל מני מדריכים של ילדים שלא ממש מבינים על מה הם מדברים... מקווה שתעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by kobibo,

איך משתמשים בנשק על כלי הרכב,אני נכנס לרכבים עם נשק קל עליהם ואו טנקים וכו' וחלק מהחוויה היא להשתמש בנשקים שברכבים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by yoyo_shir,

תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. Started by davidcohen,

טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by WarMachine,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני מספר חודשים(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175048.0) על המשחק אסטרטגיה הזה הבא עלינו לטובה נחשפו פרטים חדשים וכמו כן סרטון שממחיש את העוצמה שלו להעביר קרב בצורה טובה ומשכנעת. המשחק נמצא בפיתוח כבר כשנה וחצי והוא בהחלט מקבל צורה של אחד ממשחקי האסטרטגיה המבטיחים שינחתו כאן. אפשר למצוא את הסרטון החדש כאן : http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6160321&pid=932462 בהחלט מרשים. אפשר לסכם ולומר שלאחר שנה לא כל כך מוצלחת בתחום האסטרטגיה(מלבד Warhammer שום דבר מוצלח)השנה הקרובה בהחלט תביא כותרים ראויים, כבר היה לנו את COH, בקרוב Supreme Commander ועכשיו גם את WIC, יש למה לצפות.

14. אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]

16. Started by SmurFin,

ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by mahno586,

פרק שני של הסידרה זומבים וחברים! מקווה שתהנו (:http://www.youtube.com/watch?v=RT89dlC2y0s

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by motir,

שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה

20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Spider76,

:s05: כמעט כל משחק שהרצתי עבד ללא בעיה. מותקנת אצלי גם מערכת הפעלה של ויסטה אולטימייט 64 ביט. משום מה אני מגדיר את התצוגה של המשחק. כאשר אני יוצא ישנה שגיאה ואז בחזרה למשחק כאילו לא שיניתי כלום. החומרה מופיעה במפרט שלי והדרייברים הם האחרונים שיצאו רישמים ע"י NVIDIA. מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום האנגלית שלי לא משהו והייתי שמח אם הייתה אופציה לעצור את המחשב בעת שיחה עם דמויות כדי לקרוא בקצב שלי... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by fc2,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by ilay22,

איך עוברים את התולעת-שלג הענקית עם השפם?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.