משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ולילה טוב בזמן שסידרתי את משחקי מצאתי משחק אחד בערימה, בשם אי המיסתורין. הוא מסדרת ה"כחול לבן" של הד ארצי, משחק בעברית מלאה שנועד לילדים . התמונה של הדיסק צרובה לי במוח . כשהייתי ילד קטן, לא היה לי הרבה מה לומר על המשחקים, ההורים היו קונים לך משחק שנראה להם מתאים ואתה היית משחק בו. ההורים קנו לי את המשחק כשהייתי בן 6-7 בערך, משהו כמו בשנת 2000-1999. למי שלא יודע על מה מדובר: בתור ילד קטן ששיחק בו וסיים אותו פעמיים, אשמח לדעת מה עבר להד ארצי בראש שהם מכרו את המשחק הזה לילדים קטנים?! המשחק הזה מוגדר כמשחק לילדים, כהרפתקה, וואחד הרפתקה. המשחק הזה כולל רוחות, אנשים מתים, דם, מפלצות, והרגשה כאילו עוד שנייה הרגליים שלך עומדות להתמוסס בלבה! אני הייתי יל…
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
Dragon Age II מפיצה: Electronic Arts מפתחת: BioWare תאריך שחרור: אמריקה - 08/03/11 , אירופה – 11/03/11 ז'אנר: RPG אתר ראשיטריילרים ביקורות רקעים אנציקלופדית המשחק דמו DLC דרישות מערכת: Recommended System Requirements • CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Processor or equivalent • CPU: AMD Phenom II X3 Triple core 2.8 GHz or equivalent • RAM: 2GB (4 GB Vista and Windows 7) • Video: ATI 3850 512 MB or greater • Video: NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater • DirectX 11: ATI 5850 or greater • DirectX 11: NVIDIA 460 or greater Minimum System Requirements • OS: Windows XP 32-bit with SP3 • OS: Windows Vista 32-bit with SP2 …
-
- 240 תגובות
- 45.9k צפיות
-
-
בגירה מערכות מחפשת בונה מודלים ובסיסי נתונים על מנוע קרייטק פרטי המשרה: gira Systems is looking for a freelancer or student CryENGINE graphical database developer. Requirements: • Proven experience in CryTek’s CryENGINE gaming engine • Knowledge in Python scripting • 3D Graphics – Autodesk 3DSMax, Blender • 2D Graphics – Gimp, Photoshop The position is for a specific project till May. Please send your CV to: Careers@bagirasys.com. דניאל 03-5505030 daniel.nir@bagirasys.com
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך אם לשים את זה פה או בכללי, אז שמתי פה מקסימום תעבירו. http://www.edgefiles.com/download/dl5.edgefiles.com/nfsunlimited.net/movies/nfsu2_061704_01_qthigh.mov תבלו ;D (צריך נגן Quicktime בשביל לראות תטריילר)
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו שמע על המשחק? בקצרה, זהו משחק RTS שבו אתה מגלם את צבאו של ארתור המלך (אתה מתחיל מעט לפני) ומשחזר את מה שהוא עשה (כמובן לא במפות מציאותיות וכו'). בקיצור, בשלב השלישי, שבו אמורים לשחרר את האבן מהצהובים (אתה משחק את האדומים), יש להם שתי חומות. הגעתי לחומה הראשונה, חיבלתי את הקשתים, אבל איך אני פורץ אותה? לא מצאתי שום מבנה שיאפשר לי לבנות קטפולטות והכחות שלי לא מסוגלים לעבור. ANY IDEA?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חזרתי לשחק במשחק ושכחתי איך שמים את החתול על הM16... מישהו זוכר? תודה ;D
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברת בליזארד מפתיחה לחשוף לנו כמה יצירות חדשות מתוך היקום העלילתי של סדרת דיאבלו - ואחד מהם יביא את המשחק לדרכים בקונסולת ה-Switch לכתבה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי דעתי איכזב, ציפית יותר למשהו בסגנון DARK CRUSADE או איך שלא כותבים את זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wlYTgkuVvWM
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדה - http://www.gamershell.com/download_32458.shtml סרטונים - http://www.gametrailers.com/search.php?str_type=allmedia&s=FIFA%2009 תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק הבלעדי החדש מבית סוני עבור PlayStation 4 נראה לא רע בכלל - אך כולל יותר מדי משימות ומטלות שחוזרות על עצמן ואינן מאפשרות לו למצות את הפוטנציאל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע מה אחרים חושבים אבל זה לדעתי אחרי RA1, המשחק הכי טוב שיש בעולם האסטרטגיה!! ואני עד היום ממשיך וממשיך וממשיך לשחק. אני מחפש פרטנרים למשחק רשת טוב. אם יש מישהו מעוניין בבקשה לפנות אלי באייסיקיו 298045853
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים,התקנתי Far Cry ויש לי בעייה איתו..המשחק עולה מגיע לתפריט,אני בוחר במשחק חדש...יש את הסרטון ומיד אחרי הסרטון יש מסך שחור...אני לוחץ ENTER לראות אם המשחק מגיב בכלל והוא יוצא לי לווינדוס.. אם אני מנסה לדלק על הסרט ע"י לחיצה על ESC אז הסרט נתקע עד שאני לוחץ ESC ואז הוא מגיע בחזרה לווינדוס..מישהו יודע אוליי מה יכולה להיות הבעייה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של אומגה,WinXP Pro SP2 ,ואת המפרט אתם יכולים לראות בחתימה שלי...תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המשחק MOBILE FORCES משחק הלוחמה בשטח פתוח ובנוי שוחרר היום לחנויות באירופה ולרשת המשחק בנוי על המנוע הגראפי של אנריל 2 שעבר שיפור ומתייחד בתכנון הפיזיקלי שלו שתוכנן לפרטי פרטים כך שהתנועות התגובות וכל מכניקת התנועה במשחק תהיה ריאליסטית ככל האפשר המשחק מיועד בעיקר למשחקי רשת אך ניתן לשחק גם כשחקן יחיד על מנת לרכוש מיומנות. אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח ;D תמונות מהמשחק ניתן לראות כאן וכאן הכתבה ב GAMESPOT
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
-
מה נשמע אנשים אני משחק כבר בערך חודש ב FAR CRY ובא לי לעבור את המשחק (אני בשלב לפני אחרון שקוראים לו DAM) רק הבעיה שאני לא יכול לעבור את השלב: מפילים אותי ממטוס ונותנים לי נשק של 10 כדורים כדי להרוג מפלצות (בשביל להרוג מפלצת אחת צריך לפחות 10 כדורים) אנשים אולי אתם יודעים צ'יטים למשחק או כאלה שעברו את המשחק אולי אתם יכולים להגיד לי איך אני עובר את השלב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-