משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יחסית את Diablo 2 מאוד אהבתי, והייתי רוצה לשחק באיזה משחק דומה אבל חדש... ואין לי מושג עם יש כאלה... ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על משחקים חדשים... תנו משחקים שאתם משחקים/שמעתם עליהם/חושבים שהם יהיו טובים. הקטגוריה לא משנה-פשוט תכתבו אותה ליד ותספרו טיפה על המשחק.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה הסבר מ א'-ת' איך אני מתקין CS כולל כל התוספות שצריך.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק splinter cell chaos theory והעלילה לא ממש מובנת. מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה היא?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהוא יסביר לי מה כתוב פה: http://www.nzone.com/object/nzone_supremecommander_promo.html אם קונים מעבד מסדרת Intel Core 2 Duo :י 6600, E6700, Q6600, X6800, or QX6700 עם GeForce 8800 GTX or GeForce 8800 GTS או NVIDIA nForce 600i Series motherboard from EVGA מקבלים את המשחק Supreme Commander י??? ??
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מין מלחמת העולם השניה אומשהו בסגנון תודה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק התקנה התקנתי את הרגיל(האפשרות הראשונה 650 מגה...בלי ההרחבה סידיקיי מקורי אחריי שזה התקין הכנסתי את הדיסק של הפליי וזה רושם לי ככה: please make sure your diablo II play disk is in your cd-rom drive, then click on "retry"
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך לעבור איך dr wolf במשימה השניה של Infernal? (אחרי הפיצוץ של המכונה שלו, באחד על אחד.) נגמרת לי התחמושת לפני שהוא מת... השתמשתי בתחמושת הנוספת שבארונות, אני יורה רק עם Infernal Power ונכנסתי לשלב עם לא מעט תחמושת. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למישהו יש איזה מקום להוריד טריילרים למשחקים..? משחקים שיצאו ומשחקים קיימים אני רוצה לפנ ישאני מרודי לראות טריילר של המשחק לראות איך הוא.. אם מישהו מכיר איזה אתר להוריד משם מלא טריילרים או אפילו טריילר 1 של משחק טוב מסויים.. שירשום לי אני כבר יוריד את הטריילר
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
חשבתי על האלחוטי של לוג'יטק איך הוא? יש אלטרנטיבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות משחק (למחשב) באחד הימים הקרובים אבל אני מתלבט מאוד בין כמה משחקים: 1. Assassin's Creed 2. Team Fortress 3. Test Drive Unlimited פשוט תדרגו אותם לפי דעתכם. כמה הערות לפני הסוף: 1. אני יודע שהם שונים לחלוטין מבחינת הז'אנר, ואני יודע שהדעות הן די חלוקות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על מה אנשים הכי ממליצים. 2. אין לי בעיית תקציב מיוחדת. 3. TF2 נחשב מבחינתי גם ORANGE BOX, כלומר יכול להיות שאם ההמלצה הכללית תהיה TF2 יכול להיות שאני פשוט אקנה את כל הOB. 4. אין לי בעיית מפרט טכני. (בקטנה: 2 GB ראם, GeForce 8800GT, מעבד E6750 של אינטל) 5. בתגובות תחסכו ממני את העובדות הידועות על זה שAC חוזר על עצמו וכאלה... כי הרשימה הזאת הצטמצמה מרשימה יותר גדולה וזה כבר …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יכול לייעץ לי איך לעבור את הקטע שבו אני נלחם בקיילינה בפעם השנייה? האם ישנה דרך מיוחדת? תמונה: http://img386.imageshack.us/img386/1710/prince22dp.jpg
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי prince of persia: the two thrones יוצא?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המשחק באונליין של ENEMY TERRITORY, מישהוא יכול לשלוח לי לינק להורדה ( זו כמובן הורדה חוקית )
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
אני צריך מדריך לשחקן המתחיל במשחק Survival Project בבקשה תביאו לי!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-