עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shadowman,

? מה אתם אומרים עליו? שיחקתי בו כמה דקות די היסתבכתי.....

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by Moooshe,

*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Internal,

WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא נמאס לכם ? אני מקווה שיצא פתרון להכול ואני לא מבין למה יצרו בכלל MMX עם שום דבר לא תומך בזה?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  5. ?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. אחים שלי אני רוצה לדעת אם יש איזשהם תוספות ל enter the matrix?... אני פשטו מת לראות אם יש איזה עוד שלבים... (משחק ישן אך עדיין כיף לשחק בו)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by devek,

אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  8. bloodrayne 2 ftp://theuser:9K5ya@ftp4.3dgamers.com/pub/3dgamers/games/bloodrayne2/br2final.zip splinter cell pandora tomorrow http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=4790&mirror=2&a=1204321562448.53&b=init תכתבו את דעתכם!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. גמרתי את כל המשחקים המענינים ועכשיו בחודש האחרון אין במה לשחק יש למישהו המלצות ?

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by iyehuda,

1. איך בועטים פאול נמוך 2. איך פותחים טורניר נעול ( לקחתי את כל האליפויות )

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by ktanta harta,

בהגדרות סאונד כתוב שהוא תומך בAC3 אבל כתוב בצריך כרטיס כמו הסאונד סטורם של NVIDIA שיודע לקודד AC3 לבד כדי להפעיל אותו, אבל אני מחבר את הHTPC עם כרטיס פוריסימו 3 דרך S/PDIF לרסיבר ואני רוצה שהוא יקודד את הAC3, איך אני עושה את זה? בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. למי שמוכן לשלוח לי אז לאייסיקיו:153199151 תודה מראש פשוט אין לי ראש להתחיל שוב

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by asihiz,

1)איך משתמשים במנגנון of the ball??מה מטרתו ועל מה צריך ללחוץ??אני לוחץ על z ואז יש לי 3 שחקנים ועם כל לחיצה זה עובר שחקן,אבל מה הלאה,איך בדיוק משתמשים במנגנון ועל מה בדיוק ללחוץ??אשמח לתשובות מפורטות ככל האפשר!!! 2)איך אני עושה טורניר גביע העולם או גביע אלופות???האופציות היחידות שראיתי בטורנירים זה גביעים מקומיים כמו הגביע הבלגי וכדומה... צריך תואר ראשון בשביל להבין את הממשק המסובך של התפריטים... בהמון תודה על ההשקעה...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. הוא יצא ?!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני משחק cs ואני מתקרב למישהו מהשחקנים התמונה מתחילה לקפוץ לי ולהיתקה זה התחיל רק בשבוע האחרון ואני משחק על 30 ping ואני לא מבין למה זה אם מישהו יודע מה אני יכול לעשות אז בבקשה תעזרו לי או שיש פקודה שאני צריך לרשום תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Refaelo,

מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC (בניגוד לשנים עברו - אז יצא רק לקונסולות). מי שלא מכיר - חייב לנסות. את גרסת הדמו ניתן להוריד מהלינק הבא - www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/soccered/pes3/demo/pes3demo1.zip/_clear__page,filepath/_output.html הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, שיניתי הגדרות אך ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HWguy,

אני נכנס להתקנה, וזה כותב לי את מה שכתוב בתמונה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by overload,

היום התקנתי את WARCRAFT 3 (כן כן בפעם הראשונה) והוא לא פועל. מופיעה לי שגיאה: המשחק לא מצליח לאתר את הDX שלך, אתה צריך DX 8.1 ומעלה...בלה בלה בלה. הבעיה היא שבדקתי בDX DIAGNOSTIC TOOL ויש לי DX 9.0B ודריברים מעודכנים 53.03 (אם אני לא טועה), בבקשה תעזרו לי. :-[ נב: גם הפעלתי מחדש את המחשב.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

אז ככה המשחק painkiller אפשר למצוא באתרי חיפוש של ביטורנת(bittorent) ואולי בעוד מקומות אבל לא חיפשתי... המשחק 3dshooter שנראה מעולה!!!! משחק בסגנון סריוס סם... הרבה מפלצות בלי הרבה חשיבה הרבה דם וגרפיקה מדהימה...!!! אצלי הוא רץ לא רע בשביל כרטיס מסך מעפן כמו שלו( כמובן שלא היה חלק ((( אבל הלך..) באמת שאחלה משחק (זה כמובן דמו...ליקד(מודלף) ) אולי נוכל לעשות איזה משחק מולטיפלייר אם עוד אנשים יורידו... ;D ;D

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by urich,

אין לי גרוש על התחת ואני יחכה עוד כמה שנים טובת למחשב חדש בינתיים אין לי שום דבר שאפשר לשחק עליו (laptop ישן שלא טוב למחקים + מחשב ענתיקה pentium 2) לכן אני קונה קונסולה שחוסכת לי מסך וכמה אלפי שקלים. אני מתלבט בין ps2 בין xbox היןם גם לxbox יש הרבה משחקים והקונסולה סורדת בכל מקרה היא אמורה להיות יותר טובה מהps2 עכשיו מה אתם אומרים יותר כדי כשכסף הוא שיקול עיקרי.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

אני תקוע בשלב 6 אם אני לא טועה. המשימה: Elcor the goblin to the eastone in the east. ואני פשוט לא מבין לאן לקחת אותו, הרגתי אני חושב את כולם שמה... תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים